Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:49 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Tak už jsem taky tu, vyklopila jsem Bajkoj tašku fetu, můžou šňupat dohalelůůja.
A vzhledem k tomu že už jsem zde, můžete mě ingnorovat

kejtlinDneska má Jerry 7 let
Vše nejlepčí Džerymu k naroskám, ať to pořádně zapije, až z toho bude líst po štyrech.
Ať užívá pohodu života:

a tady má hostinu i s hostinským

edit: kdo si ze mě zas robí p***?!?!?!? proč zas načínám????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:52
- Nahlásit

Gerda
Crysa
kujem........
já tě začarovala, už budeš do konce života načínat stránky

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:54
- Nahlásit

kejtlin
Krásnému Džerymu přeju fšechno nejlepší k narozeninám

All
Du řezat dřevo. Motorofkou Essi se do několika hodin neozvu tak sem vykrvácela a důrazně žádám někoho z Oryjentu, aby sem ihned přijel a postaral se o psy i děcka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

jo na řbitovje sem potkala krásnou modrou kočku-jako britku,možná to byla britka nevim, hned se chtěla mazlit a předla, byly by ji škoda, kdyby si mělo přeject auto

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:00
- Nahlásit

kejtlin
Civavovi preju vesechno nejlepsi k narozeninam a tady ma
poukazku na dovolenou v teplych krajich

a tady ma domecek (ten cernej pes je jeho osobni sluha)
a ten domek vlevo je pro tebe, at se nemusis trapit s dedou

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

kejtlin

čivavákovi posílám psí prostitutku

a du zas dřít

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

kejtlin
na řbitovje sem potkala krásnou modrou kočku-jako britku,možná to byla britka nevim, hned se chtěla mazlit a předla, byly by ji škoda, kdyby si mělo přeject auto
a co, vzala sis ji? Vypadala jako opustena nebo ztracena nebo tam nekde v okoli bydli a jen si vysla na prochazku? Mne se ztratil malej cernej kocourek, obavam se, ze byl asi taky nekde na prochazce. A Lejendicka ma bebi na noze, chudera, vubec nemuze chodit. Muj napuchly xicht po vcerejsi stopce a pinzete je vedle toho uplna prkotina.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:13 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

leyenda
já myslím, že někomu patří, okolo hřbitova jsou baráky, fakt byla zvyklá na lidi a byla hezká ani hubená, ani tlustá, akurátní kočka, tedy myslim, že to byla kočka, byla menší a měla malý uši. Přemejšlela jsem o tom,že ji vezmu domů, kousek od hřbitova je frekventovaná silnice, ale zase někomu ukrádst čičinu....vypadala že to na hřbitově zná, třeba tam chodí častějc, já ji tam viděla poprvý ale chodím tam málo
all
kujeme moc za dárky

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:19
- Nahlásit

Za chvíli jedem na hrobek, máme strašně avantgardní hrop, bez náhrobního kamene, místo toho je tam zasazenej jalovec a roste. Pak tam jsou různé jiné věci, co hrobek činí....řekněme až nestandardním....strašně sem se přežrala. Umírám.

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:19
- Nahlásit

kejtlin
no, to jo, to by bylo blby ji nekomu ukrast, kdyby byla toulava, tak by to asi bylo videt

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:22
- Nahlásit

Gerda Pak tam jsou různé jiné věci, co hrobek činí....řekněme až nestandardním....
jo to je váš ten hrobek s vodní postelí a plochou televizí o úhlopříčce přes metr?

strašně sem se přežrala. Umírám.
mě se zatím papů dopejská, bude teď bandoráček mňamky

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:30
- Nahlásit

kejtlin
, kousek od hřbitova je frekventovaná silnice, ale zase někomu ukrádst čičinu....vypadala že to na hřbitově zná, třeba tam chodí častějc, já ji tam viděla poprvý ale chodím tam málo
Víš kde bydlíme my.....a kocour se naučel i rozhlížet a chodit po straně.....lidi mi chodí říkat,že kdyby to neviděli,tak neuvěří.

A čivaváčkovi přejeme všecičko nejlepčejší a nejmíň ještě jednou tolik let.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

Tady taky vrcholí soutěž o nejlepšího pozůstalého?

S tou pilou je něgde zádrhel Napřed nešla nastartovat. Pak jsem si vygůglila návod a přišla sem na to, co dělám bubě. Pořezala jsem pár polínek a musela sem to vypnout bo mě děsně, ale fakt děsně bolely záda A včil už to zas nejde nastartovat Nevím f čem je chyba

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:39
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Crysa
sem dojela domů, povjesila prádlo a snědla špagetu. jenže jak sem si sedla, tak sem se zvedla a .... průser! Sem si asi tam při tom baletění oddělala kotník. Skučím tu jak po sedmým znásilnění a sem zěvdavá, jak bud existovat zítra. Otok nepřítomen, ale bolest jo, pěkná

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:43
- Nahlásit

Biluška
Nenechala si třá zaplej sytič a nejni přecucaná.?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:44
- Nahlásit

stetisek123
Skučím tu jak po sedmým znásilnění
po šestým eště tolik neskučíš?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:44
- Nahlásit

stetisek123Sem si asi tam při tom baletění oddělala kotník. Skučím tu jak po sedmým znásilnění a sem zěvdavá, jak bud existovat zítra. Otok nepřítomen, ale bolest jo, pěkná

no zabaletilas nám mocinkypěkně. Asi bych to zkusila zaledovat a namazat něčím prostibolestivým. Nebo zkusit dochtora a dá ti zinkáč (esli se ještě dává) ale ten stejně rozhejbeš při prvním venčení.
Lity lity (

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:45
- Nahlásit

BiluškaA včil už to zas nejde nastartovat Nevím f čem je chyba

je tam benzin? Držíš tu pojistku když tak drtkáš tou šňurkou startovací? (počítám že bé benzínová ne eletrická)

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:49
- Nahlásit

Jebloň
Nenechala si třá zaplej sytič a nejni přecucaná.?
nenechala. Mohla se přecucat při tom startování, ale zkoušela ji nechat spočnout a furt to nejde

Crysa
je tam benzin?
žbluňká to tam, tak snad jo. Tu nádrž neotevřu Mášen ji samozřejmě zatáhl tak, že bych musela být Rambo, abych to otevřela Nevím co budu dělat až ten benzín dojde, asi začnu obcházet sousedy ať mi to nějaký chlap otevře

Držíš tu pojistku když tak drtkáš tou šňurkou startovací?
Ne. Ale předtím jsem ji taky nedržela. Postupuju podle návodu - jednou rukou držím rukojeť, druhou startovací šňůru. Pojistku už nemám čím držet.

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:49
- Nahlásit

stetisek123

Ty jsi dnes předváděla balet??? Ale to už jsem tam nebyla, žejo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

Zduř volové, bolí mě děsně záda. Odřídila jsem 170 km a nemůžu se pohnout, asi mám nějak blbě naštelovanou sedačku...

Muš jde vraždit husy a mi se nechce mu pomáhat, tak váhám, jestli mám jít za ním nebo si dát vínko a být tu s váma.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:55
- Nahlásit

Jebloň
šestý je v poho, to se teprve zahřejvám
Crysa
ledovat bez otoku asi nemá cenu,ale píchá sviňa při každým kroku. Škoda toho baletu, mohlo bejt labutí ózero. Kamínek supr čupr pesan!
Grin
si přišla o hodně, jsem chtěla ukázat, jak se brání f Itálii a při prvním kroku se mi vohnul kotník někam pod drn. Po pár krocích jsem to rozhebala anormálně to bylo OK. Ale jak sem to doma rozseděla, tak jsem v kýblu

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:58 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

stetisek123
při prvním kroku se mi vohnul kotník někam pod drn.
twoe, ty jsi roura, neumíš si na sebe dávat pozor při tom baletění? ?? Gdo se mnou jako bude venčit, jestli se zmrzačíš?

Jo a bješ mi hnet odpovědět do krmení klasickou stravou, neboť mi na balgoně rozmrzá strašně moc zvěřiny a já nevim jestli to zkrmim fčas, jsem z toho nervózní. jeslti se zase budu ve čtyry ráno budit kvůli syrovýmu masu tak grina vemu po hlavě krumpáčem a bude klid!

edit: a co předvádíš italské obrany gdyš u toho nejsem! Bych se aspoň zasmála!

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:05
- Nahlásit

Grin
ti příště ukážu gronský, když už ty italský znáš.
Kotník musím zprovoznit, minule, když jsem si ho vyhodila fest, jsem domů musela ujít čtyry kiláky přes hory,doly, černý les a doma jsem už měla místo kotníku sloní nohu:

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:08
- Nahlásit

stetisek123
twoe, to si děláš srandu, tohle se může stát vod kotníku jako jo???!!!!! no, tak to je teda ultramegahypermazec, to jsem vůbec netušila.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:11
- Nahlásit

Grin
ne, to je tzv sloní noha, alias elefantismus
To nemá s kotníkem nic společnýho, to bylo jen ilustrační

tohle je sloní pytel:

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

stetisek123

fuj, fuj a ještě jednou fuj, tys mi dala... jako asi si lidi budou myslet že sem úplně blbá, ale já fakt jak de o nemoci tak jsem děsný tele, mě bys nakecala prakticky cokolif..
a sloní pytel je teda dost masakrózní :blicísmajlík:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

Fůj, co to jééééé?
stetisek123
Vypňy se hned. A vypadni.

Jdu blít a už nebudu mít nikdy chuť na seks.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:23
- Nahlásit

stetisek123
fůůůůůůůůůůůj noha i pytel velmi škaredé věci
Biluška
s pilou nepomužu, řezala jsem jen několikrát a vždycky bez zádhele
pawLINka
hmm mě čekaj kachny, tedy až dojede radek a nějaký pobije

laguna
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:26
- Nahlásit

Gerda
Mám taky lagunoolej
já si pro něj někdy až pojedu z práce zajedu. dám ti předem vědět

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání