| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:53
- Nahlásit
GerdaCrysa
nevim co furt máte, dyk je to známý, že chlapům je úpa jedno jakou máš postavu (pokud teda nemáš 300kg že nemůžeš chodit) ale zaujme je ženská jako celek, ňákej ten šmrnc a tak. A hlavně sebevědomí je děsně atraktivní!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:55
- Nahlásit
AdiddaskaA hlavně sebevědomí je děsně atraktivní!
a tak to mám, doma. Ven ho nějak netahám, nehodí se k voblečení a aby se neušpinilo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:56
- Nahlásit
Crysa
Gerda
Chlapi smrděj
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:56
- Nahlásit
Gerda
hele nezapomeň v sobotu dovízt ten rozbitej hrnek s mařenou
Pakunobecny
jéééé tos mi připomněla sme nedávno řešili v práci, si tam jedna kolegyňka stěžovala že sousedi vedle jí kol druhý v noci buděj jak bušej postelí do zdi, byla celá nasraná, tak sme jí poradili ať jim napíše dopis a hodí do kaslíku a vod tý doby je prej klid, tak nevime essi si přestěhovali postel bo toho rači nechali úplně. Ty woe nemohla bych bydlet v paneláku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:57
- Nahlásit
Sízra MilanováChlapi smrděj
budu muset kouknout, esli já nemám kule.. když se zuju, musím bejt zákonitě samec jak hovado
Hlavně spíš krom toho seksu k ničemu moc nejsou.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:00
- Nahlásit
ste blázni já jsem ráda že jsem si zvykla na jednoho chlapa a jakš tak ho ukočíru ale v žádným případě ho neovládám což platí oboustraně a krotit je pro zábavu to bych psychicky nedala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
brus vilis určitě nesmrdí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
Crysa
Hlavně spíš krom toho seksu k ničemu moc nejsou.
sme už rozebírali, že třá na to nošení těžkejch břemen nebo tak...ten seks...no když ho nemaj malýho,nebo třá nechtěj hodně moc divný věci,nebo zas nejsou softi moc..tak třá někdy jeden z mnoha jo no....nic radši posílám písničku
http://www.youtube.com/watch?v=bj5gTgOqCDI&list=FL J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=5&feature=plpp_video
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
jdu se odchlapit do vany. Ještě na vás juknu (ale vy určo zas nic nebéte psát, tak asi půjdu rovnou spát).
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:05
- Nahlásit
Proč mi to na fb hlásí, že CHCI odebírat obsah Hany Mašlíkové? Když vim, že nechci. Nikdy mi to nenabídne žádnýho slušnýho člověka!!!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:08
- Nahlásit
Gerda
odebírat obsah Hany Mašlíkové
asi chceš a ani o tom nevíš
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:08
- Nahlásit
Gerda
CHCI odebírat obsah Hany Mašlíkové
Jako že ti příde vnitřek silikonu dva kopečky?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:12
- Nahlásit
Gerda
Nikdy by si ho do dásní nezapichovaly!
Nahodou, ja prave jabka jim i s ohryzkama a se stopkama,, jsem skoro africky dite , ale tohle mam z toho. Uz budu ty stopky vyplivavat.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:13
- Nahlásit
Gerda
Jdeš zítra na bránění? Crysa ti tam předá olej teda pokud tam budeš a já si ho pak někdy vyzvednu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:16
- Nahlásit
leyenda
Uz budu ty stopky vyplivavat.
no přece jen...je to dřevo....
laguna
jdu na bránění. Oleje mám v autě ještě mnoho. Další nevadí.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:17
- Nahlásit
Crysa
Hlavně spíš krom toho seksu k ničemu moc nejsou
nene, jeste muzou nosit kviti a dary, otevirat dvere a zapinat zipy, co jsou na zadech, a hlavne obdivovat nas
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:24
- Nahlásit
leyenda
nene, jeste muzou nosit kviti
hlavně to ne...naposled když jsem na prvním rande dostala kytku,tak strašně jsem se za to že jí mám styděla,že jsem tu růži normálně zlámala jednou rukou na 4kusy a zapíchala si trny do ruky, jen aby ta věc nebyla vůbec vidět , ale dárek kterej se dá dát do tašky mi nevadí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:25
- Nahlásit
leyendanene, jeste muzou nosit kviti a dary, otevirat dvere a zapinat zipy, co jsou na zadech, a hlavne obdivovat nas
ale ti už dostali export pedigree a jsou někde u vás
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:27
- Nahlásit
jdu spát, ženy, je čas, dobrou s háďátky.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:29
- Nahlásit
Gerda
dobrou s háďátky
doboru se slepejšem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:31
- Nahlásit
du taky, už voním, už nejsem muš.
Dobrou s kym chcete
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 23:40
- Nahlásit
Dobrou s kym chcete Dobrou já z hmyzákem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 07:49
- Nahlásit
ste trapné, řešíte důležité věci jako mrskání prdelí, když tu nejsem. Já mám sebevědomí celkem dost (většinou), ale jaksi to nezabírá. Takže teda nevadí že má na břichu 1,5 cm špek, jo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 07:53
- Nahlásit
aha, ono to možná nezabírá, proto že nejsem hezká. tal holt budu muset bejt chytrá
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:18
- Nahlásit
makrel
a jak se máš makrelko?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:21
- Nahlásit
makrel
no nic moc, musímmakat, nikdo se se mnou nebaví, a venku bude krásně, jenže mi plán nevyšel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:23
- Nahlásit
makrel
tak teda ahoj, už musím jít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:32
- Nahlásit
jakto, že tu zas nigdo nemaká? Krom Makrel teda. Je to moje jediná kamarádka, abyste věděli
makrel
Myslím, že špek 1,5 cm vůbec neva. Já normálně balila chlapy když jsem měla kolem sedmdesáti- sedmdesátipěti kilo.Šířku špeku jsem teda nikdy neměřila, ale přebývalo mi na všech stranách . A neměla jsem o samečky nouzi, to fakt ne. Myslím, že kdyby na to přišlo tak bych to zvládla i teď, ale už se mi fakt nechce. Spíš přemýšlím, že sbalím nějakou fajnou samýcu a budeme žít jak Chaňa s Rylou
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:36
- Nahlásit
Biluška
mi to přebývá jen směrem dopředu. do boku ne. když já umím balit jen ty, na kterých mi až tak nezáleží. když mi na někom záleží tak je to konec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:52
- Nahlásit
makrel
Jakože ti na něm záleží dřív než ho sbalíš? Tak to jsem nikdy nezkoušela, já se dycky zaláskovala až během akce, nebo po ní.
|