Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

Tinta76
si jako myslíš, že ji poznám jo
pawLINka
U předmětu ji položím, nechám vyžrat to, co je pod ním, zvednu předmět, strčím do kapsy, posadím psa a dám jí balonek
můžeš jí dát balonek na konci, jak chceš, já bych s ní ze stopy kousek poodešla
Dáška
hm, tak to jsi mě taky pěkně nasrala teda né ty, ale ta pani

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:05
- Nahlásit

pawLINka
Jo, v Holešově na sídlišti, sakra teď si nevzpomenu na jméno té "oblasti". Jako drsný, hned ráno to volal do práce té kolegyni přítel, že před jejich barákem se to stalo a pak došla šéfka, že to je její otec a jeho pes
A mimo tému: Jsem tě viděla v Přerově na burze
Vypadá to, že máme něco společného sakra vidělas tam těch štěňat zas? A budou množit a budou... hnus.

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:07
- Nahlásit

Eldoguero
ja nosim balonek taky s sebou v kapse, jinak by me cokl vlacel celou stopu po brise

All
holky, strasne moc dekuju vsem za pomoc s tema zabama a snekama, jsem strasne rada, ze to vsechno klaplo, ani jsem nepredpokladala, ze to takhle zvladnem , ted uz jen drzet palce, aby si ty potvurky stihly najit mistecko na prezimovani. Diky moc cele Zumpe

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:08
- Nahlásit

Dáška
twoe to jsi sem ani neměla dávat, mi to hlo žlučí že se z toho nenajim

a nejhorší na tom je že se toho chytne nějakej nebetyčnej debyl a začne vinit "bojový" plemeno potažmo všecky psy na světě..!

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:09
- Nahlásit

pawLINka
Jinak majitelka té pitky prodává v květinářství na Palackého, jestli ji chceš jít pozdravit
Psa jim zaplatí prej.

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

Grin
twoe to jsi sem ani neměla dávat, mi to hlo žlučí že se z toho nenajim
Sdílená nasranost poloviční nasranost

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:11 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Dáška
Psa jim zaplatí prej.
vtip měsíce. Bejt to můj pes, nacpala bych mu ty prachy do prdele s takovou razancí, že by je vykašlal.

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:14
- Nahlásit

Grin
Nejhorší je, že ty jako slušnej člověk neuděláš nic. Absolutně nic. I kdbyby ses posrala, prostě jsi bez psa a tu nádheru budeš potkávat denně, pač bydlíš vedle. Paráda.

Tinta76
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
si jako myslíš, že ji poznám jo
tak já ti někdy přivezu větvičku, abys měla do toho parku nějaký srovnání ... jinak jako můžu říct, že při vybalování těch 30 kousků jsem se docela i popíchala, trny to má jak hovado

Dáška
pěkná story

leyenda
holky, strasne moc dekuju vsem za pomoc s tema zabama a snekama, jsem strasne rada, ze to vsechno klaplo, ani jsem nepredpokladala, ze to takhle zvladnem , ted uz jen drzet palce, aby si ty potvurky stihly najit mistecko na prezimovani. Diky moc cele Zumpe
tak se to nakonec povedlo jsem nečekala vůbec takovou odezvu jako

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
Jj, právě už bych taky ten balonek nikdy na konec nedala. Tak jí ho dávám prostě až po ukončení ode mě. Takhle to docela klape a stopu dojde v klidu až na konec, tak myslím, že není problém, že jí ho pak dám hned.

Toho hada jsem tehdy taky zkoušela, ale ona prostě šla rovně tam, kde tušila balonek. Teď jsem to nezkoušela, tak můžu příště našlápnout takhle. Taky mi radili za zpomalení to, abych na tu stopu nešla hned, ale třeba až za 10 minut, aby to bylo těžší, ale zase se bojím, abych ji neodradila...

Dáška
Ad štěňata - ani mi nemluv!!! Trojí boxeři, černí velcí vořeši , bezpapíroví bulíci (když jsem se chlápka zeptala, jestli mají rodiče nějaké zdrav. testy, tak mi řekl, že otec má dokonce svod ) a milion dalších čoklů od množitelů. Naseru se stoprocentně vždycky.

My jsme ve slepičí hale prodávali, viděla jsem tě, ale byl tam dav, tak jsem nechtěla pořvávat.

Ad pizda z květinářství - Nejdu tam, musela bych jí říct hodně od plic, co si myslím a asi bych jí rozbila hubu.

Jdu spát, zítra to dočtu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

Dáška
Nejhorší je, že ty jako slušnej člověk neuděláš nic

Tinta76
tak se to nakonec povedlo jsem nečekala vůbec takovou odezvu jako
ja jsem tak opatrne doufala, ale byla to bomba

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

Dáška
to je pravda, je to peklo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:24
- Nahlásit

leyenda
zazimují, má být ještě pár dní teplo, tak to zvládnou
Tinta76
tak to budeš asi muset a nešlo by to nějak vyfotit, ať aspoň zhruba vím, jak to vypadá (zhruba vim,jak vypadá celej živejt plot, ale nejednotlivá rostlina
trny jsou dobrá věc
pawLINka
zkus hada, ať ví, že se nechodí jen rovně, ale, že fakt musí čuchat

Dáška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:34
- Nahlásit

Tak jsem vás všecky nasrala a jdu spát. Nebojte, přijdu beztak zas až za dalších 130 stran
pawLINka
Naseru se stoprocentně vždycky.
Nápodobně. A Michal jednou dostane do držky, pač ty jeho komenty k prodávajícím nemají chybu aspoň trocha černého humoru, když už nic.

Tinta76
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:46 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Eldoguero
tak to budeš asi muset a nešlo by to nějak vyfotit, ať aspoň zhruba vím, jak to vypadá (zhruba vim,jak vypadá celej živejt plot, ale nejednotlivá rostlina
trny jsou dobrá věc

no ehm, tak jsem se pokusila, ale jak tam venku chči, tak jsem nechtěla moknout takhle vypadá všech 30 kousků, kdyžtak to zejtra vyfotím nějak jednotlivějc (na některejch jsou i bobule)

edit: jinak ty kytky jsou takový různotvarý, někerý maj jeden výhon, někerý dva, každej na jinou stranu a jsou hodně do šířky, někerý se plazej ...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

jsem úplně mrtvá, takže dneska půjdu spát fakt brzo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Tinta76
jo jo, děkuju pani, je to moc krásná rostlina, chci jí moc a chci, aby se plazila hlavně k sousedce s těma trnama

A jdu si radši lehnout, dobrou

Tinta76
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:04
- Nahlásit

Eldoguero
tak já zas doufám, že k sousedům moc expandovat nebude a že bude ty trny píchat do našich čoklůch

též sa odjebávam odtial

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:11
- Nahlásit

Nazdar ženy, su viiiičerpané jak žumpa, zrovínka když sem byla tůnit v myčce, volal šofírek, že mise splněna, ALE!!!!!! Má plnou dodáfku palet )) No, plnou samozřejmě ne, má tam těch sedum kousků. Nechám ho to vyřešit po vlastní ose s tim, že se mu vícenáklady pak doplatí. SE píšu záměrně, chci vás požádat, krz tu mou dnešní veselou epizotku s STK, jestli bychom se mohli mejlem nějak domluvit...esi mi rozumíte....Sice su načené, že ta monstrakce klapla, ale pojďme se příště pokusit o něco menšího )) Díky Maruně za konspirativní koordinaci, Lejendičce pak za zaštítění celého francouzského projektu celkově, všem ostatním pak za ty posraný obojživelníky debilní vypuštěný, otravný ))))) Proboha, hlavně se nepiďte nikdo po verlybách v japonckym móřeti!!!!!

Jinak kár umyt, techničák nakonec nalezen, doklady v pořátku, prachy připraveny, lickej tuning taky, pokusim se nějak vylepšit, mám vyžehlenou sukni a nablejskaný kozačky, připravený prouhatý punčocháče veselý, žhavim žehličku a specijální mejkap, nejlepčí malovátka a nový parfém. Vyhodí mě zcela jistě, ale třá nějak přimhouří oko....doufám...

Mařenek mě dnes potěšil, trénujem odkládací polohy pro BH, nejspíš v brzku pochopí, že i v sedě se dá pejsek odkládat za chůze. Jako jak to dáme ve stoje, to fakt nevim. Jinak už krásně ťuká hlavou do nohy u chůze. Ale nevydrží ještě.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:22
- Nahlásit

Du se svalyt s Máldrem Skalyjovou budu ignorovat, ta se mi do snu nehodí Špym a špym

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:29
- Nahlásit

GerdaMařenek mě dnes potěšil, trénujem odkládací polohy pro BH, nejspíš v brzku pochopí, že i v sedě se dá pejsek odkládat za chůze.
. Jako jak to dáme ve stoje, to fakt nevim
hodíme to jako cíl cvičící dovolený

volal šofírek, že mise splněna tak to je krásnýý bém tu mít spousty žabiček a žabáčků a šnečků Snad nejsou nějací agresívní druhové, aby nás to tu za pár let nesežralo

kejtlinEldoguero
Brou noc, já už jdu asi taky ke sběratelím kostí prdět do peřin, jsu nějaké zmrzlé a asi na mě něco leze a chlap to nejní. Jdu si dát něco na pocení a hajajat.

Už asi vím proč mě škrábe v krku, asi jak krz koupelnové okénko ječím na Crysu, ať už drží hubu a neštěká ve snaze si hlídat misku, ve který ještě před chvílí měla jídlo, když na ní přes mříže kotce udělá kuk PFéérdík. Psychopatka nenažraná. Po kom ta holka je?
Jdu se najíst a spát

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 22:35
- Nahlásit

Crysa
čoveče odložení v stoje za týden....jako Máňa chápe dost rychle, ale to asi nedáme )))) Nicméně cíl to je, bez debat na něj budem trénovat.

bém tu mít spousty žabiček a žabáčků a šnečků
Příště by mohli bejt odněkaď blíž )))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 06:44
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice, dneska bude zase pěkně našlapaný den

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 06:45
- Nahlásit

Biluška
já už makám.a proč je tam tma a lije?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 07:08
- Nahlásit

Ja jedu zase na seminar, tak nemakam. dneska to bude ale opruz, pac to bude o moznostech ziskani evropskych dotaci. ale je to jen do 1

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 07:52
- Nahlásit

bré ráno, Vietname! Dneska asi nebudu moct moc yntronétit, páč tady máme jakousi megakontrolu - jednouzapětlet, taxi jaxi netroufam mít mýho miláčka černýho maličkýho vyndanýho na stole (myslim tim ntb úchylové ). Jenom bysem ocenila gdyby byl někdo od tý neskonalý dobroty a zasvětil mě do toho, vo co go v akci žábyšneciatakdále

JO, a mam vlastně zcela zásadní dotaz - jak je to s westěním???? Já jenom že podzim už je v plnym proudu, huž by se mi vestoj hodila...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:13
- Nahlásit

bonc
Taky huz na vestu cekam jak na bozi smilovani. Mam teda z Gappaye, ale nemuzu se dockat krasne zumpovesticky.

Ja huz jsem na miste skoleni, alr jsem tady sama, bo to zacne az za hodinu. Se asi unudim.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:16
- Nahlásit

Aspon tady maji wifi, tak tady budu s vama. Povinne si se mnou budete do 9 psat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:20
- Nahlásit

u nás je zima a leje

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2011 08:30
- Nahlásit

Dobré ráno, sem tu teď nějak nestíhala to sledovat. Dneska jsem měla budíka na 7:45, vzbudila jsem se před 7 s pocitem, že sem děsně moc zaspala. Tak jsem si už radši nešla ani lehnout. Co kdyby.

Jinak Ziro je fakt nastydnutej, cpu mu vitamínky a nepomáhá to - určitě to má z toho cachtání v loužích.

A mám doma moc moc velkou zimu a v kotli se něco šprajclo, že nejde ani zavřít ani proroštovat. Umrznu. Čekáme na tatíka, jenže se nevrátil ze Slovenska tak snad dneska večer...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání