| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:34
- Nahlásit
kejtlin
To bude asi nějaká vadná várka . Já je mám snad už čtyři roky či jak dlouho, prakticky denně nošené a pořád drží . Tak to taky pošli, posháním ostatní lidi co mají dečky z té várky a půjdu to reklamovat.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
eště jí nech vykastrovat a to teprf bé veledílko přihlásíme tě do Česko má talent.-)))))))))))))))) rep je neuvěřitelnej...na čom jedeš momentálně?
přišlo mi prostě že žumpa by měla jít s dobou a mít svůj vlastní rap jinak pejsánek,karamelek,bombonek dostal dnes 2traverzy jako dar....a má vojenskej režim...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:39
- Nahlásit
Sízra Milanová
bomba!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:41
- Nahlásit
Sízra Milanová
pejsánek,karamelek,bombonek dostal dnes 2traverzy jako dar....a má vojenskej režim...
Co provedla čupakábra?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
žumpa by měla jít s dobou a mít svůj vlastní rap
rozhodně nesmíme bejt too..rigidní...
jinak pejsánek,karamelek,bombonek dostal dnes 2traverzy jako dar....a má vojenskej režim...
aleale tak mám radost že nejsi tak úpa vyndaná jaxi hrála ..neser se s ní,nřikám jí rovnou zabít(i dyš..) ale to co dneska vyvedla je akorát vo průser..budeš za chvíli f telce,ale jinak než bys myslela.-)))) todle je každou chvíli..nějakej čokl uteče ze dvorka a první co je vosolí někoho..a Nova má zas co vysílat..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Co provedla čupakábra?
takže čupakábra v nejtřeženym okamžiku,když se zavírala brána k ségře do zahrady vystřelila tryskem a jala se zabíjet nějakýho teenagera kolemjdoucího,ten si pustil do gatí a Nyxinka obdržela traverzu doporučeným dopisem....pak následovala důsledná ignorace,která jí dala uplně dolu,ovšem na následné procházce se rozhodla pokračovat ve svojí drzé revoltě a nepřišla na přivolání..schválně čuměla a odběhla si...následovala další traverza doporučená a ignorace pokračuje...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
tak mám radost že nejsi tak úpa vyndaná jaxi hrála
debile řikala jsem snad že psa nezbim když je píčus????!!!To jsem nikdy neřekla!!! Jako to co dneska předvedla nebyl žádnej strach,nic prostě se rozhodla bejt kráva,jakože jsem v pohodě,che,co takhle zabít toho debila za plotem...a pak na obranách,mamíííííííí já se bojim,ten pán je zlej von na mě řve,vůbec přede mnou neutiká a to já nehraju... ta čupka...mi srát nebude a předtim tak krásně poslouchala na procházce....my jí chválili jak je čikovná,ale děfka to je!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:57 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Biluška
ok pošlu
edit drolili se tedy jen u té malé u té velké zatím drží
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
a předtim tak krásně poslouchala na procházce....my jí chválili jak je čikovná,ale děfka to je!!!
hahahaha odborně se tomu nřiká puberta
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
já jsem po těch obranách myslela že chudinka se teda bojí hrozně a proto i vyštěkne na člověka apod a proto jsem řikala bobík,tak prostě musíme pomalu na ní se všim...a vona je jen vychcaná a drzá a rozcapená a to já tolerovat jako nebudu,ani když je to sametové dudu
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
prostě se rozhodla bejt kráva,jakože jsem v pohodě,che,co takhle zabít toho debila za plotem...a pak na obranách,mamíííííííí já se bojim,ten pán je zlej von na mě řve,vůbec přede mnou neutiká a to já nehraju..
a todle přesně by mě též nasralo ..nic,Přemek slíbil ringo,to eště neviděla ))) to se jí bé taky moooc líbit
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:00
- Nahlásit
Sízra Milanová
my jí chválili jak je čikovná,ale děfka to je!!!
Vítej ve velkokynologickém pekle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
Sízra Milanová
jsem po těch obranách myslela že chudinka se teda bojí hrozně a proto i vyštěkne na člověka apod a proto jsem řikala bobík,tak prostě musíme pomalu na ní se všim...a vona je jen vychcaná a drzá a rozcapená a to já tolerovat jako nebudu,ani když je to sametové dudu
ooo díky bože žes umožnil maruně tak brzké prozření ,většinou to nejde takhle rychle,ale asi si dítě štestěny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
davidkova renata
Sízra Milanová
ooo díky bože žes umožnil maruně tak brzké prozření,většinou to nejde takhle rychle,ale asi si dítě štestěny
přesně tak
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:05
- Nahlásit
davidkova renata
ooo díky bože žes umožnil maruně tak brzké prozření,většinou to nejde takhle rychle,ale asi si dítě štestěny
tak chápeš spousta psů outočí ze strachu,ale když se bojim tak nebudu v pohodě stát na zahradě a dyš ucejtim čéka nepoběžim 100metrů ven na cestu ho zabít že jo....to udělám dyš sem děfka
Pakunobecny
Vítej ve velkokynologickém pekle
jo, Nyxa je svině rozmazlená,teď pozná středověk
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:09 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Sízra Milanová
jejey, Nyxe bylo zlééé zlo strašnlivé??
No tak to Grin je v tom strachu alespoň konzistentní a nechodí nikoho zabít
ofšem teda teenagerovi se nedivim, asi bych se taky trošku kákla.. ;) maloudu musí vypadat hrozivě
edit kua proč si dycky tý chyby fšimnu až po odeslání?!?!?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:11
- Nahlásit
Grin
proč si dycky tý chyby fšimnu až po odeslání?!?!?
na chibi se viser
to udělám dyš sem děfka
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
Grin
ofšem teda teenagerovi se nedivim, asi bych se taky trošku kákla.. ;) maloudu musí vypadat hrozivě
jako byl hodně v prdeli,vůbec se mu nedivim,kdyby ho hryzla...bože můj, debilka jedna!!!Pak byla i zavřená v kotci,ale z něj hystericky vyskočila...to byl to cirkus nenormálny,pak jsme leželi na letišti a šamponi s náma jen ona byl vně kruhu důvěry , na zemi a furt dolejzala,ale nebavili se s ní ani šamponi....nikdo!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
Sízra Milanová
Ty volééééééé motofoko gangsta jeach, seš vopravdickej eminem nigga!!!
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=20060 80701
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
bomdigidigibomdigibom
Děcka, příšla ta hlohyně a je úpa boží pan zahradník psal, že je krásná a velká - kecal, páč vona je nádherná a gigantická, někerá má aji půl metru místo avizovanejch 25-35 cm
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
Sízra Milanová
jen ona byl vně kruhu důvěry
ježkovi oči tak jsem si znova cvrnkla do textilu tp jsou nějaký vylečený tachyjouny?? kruh důvěry a traverza doporučeně?
byl hodně v prdeli
chápu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:20
- Nahlásit
Gerda
to veprostřed je maruna žejo? hned sem jí poznala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:24
- Nahlásit
Gerda
joooooooooooo,to jsem přesně já nigga gangsta
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:26
- Nahlásit
Gerdasi hyperaktivní blázen starý.
tošku možná
BiluškaJak to? To pošli zpátky, pudu to do Gapaje reklamovat
jako pošlu, příjde mi to docela líto, kldyž je tam už CENTRUM P_O VÝCVIK PSŮ a že ten obrys je pejsek, už skoro není tušit, bo se sroluje jak se otře o děcko a že se tře o děti když se jim vtírá na mazlení. Takže už jsme to několirát tady rovnala a lepila zpět, že si na to dám bacha, vozím to pověšený v autě, na takovejch jako hrábích, kde věším všechno, co nechci abych tahala v trvalym kontaktu s ostatním bordelem, tedy okemraný rukávy visej, dečka visí nad velkou klecí, .. prostě bacha dávám a zas je pes mletej, setřenej a je z něj jen rulička vyřízlý samolepící folie.
Sízra MilanováJá je tu a připravila si pro vás pravej krutopřísnej žumpí rep
Tak ten je fakt hustě krutopřísnej
Biluškahele, vy důry, v lékárně mají veterinární akci. Expoty jsou za 76,- dehinel za 16,- (na deset kilo psa). Expiračka nepropadá, mají normoš trvanlivost. Půjdu si nadělat zásoby, chcete někdo něco vzít?
do toho bych šla, ten Dehinel tuším že bé votčervovadlo, to je na plochý i oblý červové? esli jo, tak bych toho vzala moře podle dýlky expiračky. Exspoty jsou na jak dlouho? Jako jak dlouho psa chráněj? Na kolik kilo za ten peníz?
kejtlinmě se ta dečka-ty písmenka taky odrolili
tak to kdyžtak hodíme do jednoho balíčku směr Orient
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:26
- Nahlásit
Jsu si vytůnit svojí gangsta kchár, yeah nigga!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
Crysa
Exspoty jsou na jak dlouho? Jako jak dlouho psa chráněj?
písají, že na měsíc, ale mám zkušenost, že klíšťovou sezonu f poho vydrží. Letos jsem je dávala někdy začátkem května a první klíště jsem našla na Nýně předevčírem.
Na kolik kilo za ten peníz?
To netuchám, myslím, že tam píšou, že na velkého psa se mají dát dva. Nevím jak velký je velký pes, na akitách i na Bagetě mám jeden stejně jako na malých a byli bez klíšťat.
Dečky pošly, omlátím jim je o hlavu. Budu muset dát dokupy nějak seznam lidí co mají z téhle várky taky, to teda netuším kde to budu hledat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:34
- Nahlásit
Biluška
je to i na blechy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:35
- Nahlásit
crysa
ok pošlem spolu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:36
- Nahlásit
makrel
jj, na fšechny breberky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:36
- Nahlásit
Sízra Milanová
hele dneka na čt2 de film vo tobě..Rebel bez příčiny )))
|