Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jojo, musí, musí to bejt zabalený v původnim. Ikeja je stejná šitofka, možná o malinko menší...možná, jenže tam nečekáš aspoń tak dlouho na to, abys mohla zjistit, že je to pokakaný výrobek, rovnu si ho odvezeš a zjišťuješ ještě ten den.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:18
- Nahlásit

Alexa
nicméně se může zeptat, že to třá omylem koupili 2x essi by to nešlo vrátit a neřikat nic vo blbym šroubu a tak
no to nemůžu, páč to bylo přivezený v jednom kusu. A je to na výdejku do skladu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:19
- Nahlásit

Gerda
nemyslím u nich, ale třá že si to kupovala pro mámu a že si mezitím než todle došlo koupila jinej a neřekla ti to takže to je 2x a todle bys chtěla vrátit

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:22
- Nahlásit

Grin
jo a taky veškerý lůžkoviny a látkový věci, textil a i to náčiní do kuchyně (hrnky, sklenice, cedník... takový ty p*čovinky) je úplně cajk při denodenním používání

toho mám tři prdele, to je v pohodě

ale ten nábytek... mě se tam líběj hodně komódky a postele, ale obávám se, že když sebou hodim na tu postel, tak se rozsype )))

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

no my máme tu malm postel a ještě se nerozsypala máme k ní i malm komody a zatim to drží.-.. máme to asi 2 roky..

ale tak jasně že jsou lepší obchody, já jsem bohužel potřála nějak vybavit celej byt a najednou, když jsem se stěhovala, takže to bylo co nejvíc věcí za co nejmíň peněz... a byla jsem příjemně překvapená páč jsem čekala asik to co ty píšeš

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:30
- Nahlásit

Grin
jj souhlas kdybych kupovala nábytek za levno tak jedině v ikeje

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

Gerda

Sem se dřív nepodívala do mailu!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:00
- Nahlásit

stran nábytku nevim já kupovala taky v ikee, vždycky ani nevím co je ratatata.
nám naši vtloukali do hlavy nikam s nikým nechodit, když se bude někdo ptát na cestu nikdy blízko k autu a tak. Pak se začalo na sídlišti dostavovat a ti ze stavby znásilnili 2 moje spolužačky, tak jsme měli povoleno vzít si ovčáka od babičky ze zahrady dom a chodit večer s ním, on byl hodnej, ale to nikdo nevěděl byl obrovskej a budil respekt

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

kejtlin

taky se cejtim o dost líp s Grinem, navíc když zaštěká tak se z něho lidi přímo posrávaj strachy, páč je velkej, větší než NO... kolikrát už se mi stalo že jsem večer v praze šla dom a fakt se k něčemu schylovalo.. takže v tomhle ohledu fakt večer ven jedině ze psem jako...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:26
- Nahlásit

Grin
aby mě někdo něco udělal tak taková tma nikdy nebude, ale když jedu k bankomatu vybírat prachy tak se kolem nich stahujou hnědočeši, beru sebou psy, už na schodech šeptám pozor šupák, hlídej ho, ty řvou, já je držím na dvou prstech-krom kyry tu musím potmě fakt držet a ti se stáhnou do uctivé vzdálenosti asi tak 20ti metrů

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:31
- Nahlásit

kejtlin

já to mám zařízený bohužel ještě dost blbě - jak Grin štěká na lidi, tak jsem ho nikdy "šupák" neučila, aby to nebylo kontraproduktivní, ale čuba to umí a jakmile zaštěká čuba, tak štěká i Grin, tzn, je beru oba, čubě řeknu šupááák sežer hooo a ona si pískne (krysařík btw ) a Grin se do toho vloží tím svým huronským štěkotem velmi ochotně.. ale když nemám čubu, musím spoléhat na to že Grin začne sám od sebe... Zatím mu to jde

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

kejtlin

hnědočeši

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:38
- Nahlásit

Grin
tak ho to uč doma přes čubu aby štěkal i bez podpory
já měla psy do roka a půl němý, at´ jsem dělala co chtěla tak nezaštěkali ani prd a pak začali ze dne na den reagovat na povel

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 17:55
- Nahlásit

kejtlin
no on umí štěkej, ale to není úplně ono. Čuba taky rozlišuje štěkej a šupák - při šupákovi cení zuby a vrčí a tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:02
- Nahlásit

čus dementi co je novýho ,už máme maloventoděcko?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:09
- Nahlásit

Grin
se naučí časem štěkat jak má
davidkova renata
nic jedu do hokny a chčí

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:10
- Nahlásit

Co to je ratatatatata

Grin
hele z ikey máme doma asi fakt skoro fšechno, kromě kuchyně
a tak my máme zrovinka kuchyň z ikey a já si jí nemůžu vynachválit, celou jsem si ji naplánovala, nakoupila a smontovala, a to na tom bylo to nejlepčejší, stejně tak jako cena ... a to mám šváru truhláře, kterej kuchyňský linky vyrábí ... ani materiálově by se nevešel do tý ceny ... a kvalitativně je to úpa stejný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:11
- Nahlásit

jo vlastně ozvala se mi ženská na pozemek, chce to jen jako na rekreaci nechce tu stavět, nevím kolik bych jí měla říct cenu ani ona neví, řekla jsem jí, že prodám nejvyšší nabídce, že si za ty peníze musím koupit bydlení někde....je to 1000 metrů něco přes a je tu elektrika připravená

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:12
- Nahlásit

Tinta76

xxxx luc tatatata

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

Tinta76
a to mám šváru truhláře
a kvalitativně je to úpa stejný

fakt je kvalita u truhláře stejná jako u ikey?

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:16
- Nahlásit

Tinta76

já si myslim, že to nebude žádnej superšunt... já mám kuchyň od slovenský firmy, decodem, a dobrý.

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
xxxx luc tatatata
no tak to jsem opravdu míň zmatená

fakt je kvalita u truhláře stejná jako u ikey?
my jsme si akorát nechali pracovní desku udělat od něj na míru a neměl absolutně žádný námitky, prostě úpa stejný, co vyráběj oni, ikea používá i stejný panty, pojezdy, tlumiče a tak ...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:20
- Nahlásit

Tinta76

no ale tak se menuje ten obchod xxx lutz teda správně, no ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

děckááá já su děsně nasraté a zpruzelé jakési podme někomu zničit život at si zvednu náladu kurwa!!
kejtlin
jako to vzadu za kotcema jak je ta zelenina jo?

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:21
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no ale tak se menuje ten obchod xxx lutz teda správně, no
aha to jsem teda jaktěživa neslyšela ...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Tinta76
to jsem teda jaktěživa neslyšela ...

tak to si určo ušetřená tý dementní reklamy v tv já sem jí bohužel viděla tedle vopchod je to samý co europamobel nebo mobelix enbo jak se to pýše... stejný sráče

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:26
- Nahlásit

davidkova renata
děckááá já su děsně nasraté a zpruzelé jakési podme někomu zničit život at si zvednu náladu kurwa!!

jsem pro, ale co se ti stalo??

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak to si určo ušetřená tý dementní reklamy v tv já sem jí bohužel viděla tedle vopchod je to samý co europamobel nebo mobelix enbo jak se to pýše... stejný sráče
my nemáme telku (jako TV příjem), takže bohudík neeeee

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:38
- Nahlásit

Grin
ale co se ti stalo??
nevim ,nic prostě mi fšecko a fšecky serou,a su tlusté a vůbec

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

bbeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Koukáte na prostřeno???? Jak ten prasák
smetával zbytky hlavního chodu ze všech talířů na jeden U STOLU PRED HOSTAMA??????????? :blicíchsmajlíkůmoooooc:

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání