| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:25
- Nahlásit
Biluška
No hele třeba na druhou stranu na dálnici potkat zvíře, pokud by reflex nebyl rychlejší, snažila bych se nebrzdit, nedělat žádnej moc velkej manévr, bo jak začneš něco operovat v rychlosti přes kilo, zabiješ se, zabiješ to, čemu ses chtěla vyhnout a zabiješ ještě další okolo. Takže na normál okresce přizpůsobim rychlost a zamanévruju, ale na silnici, kde se prostě jezdí rychle, tak ne. Jednou takhle kamarád na cestě ze Sázavy na místě zašlápl audinu, bo na dálnici byla v pruhu kočka. Auto se teda ani nepřevrátilo ani nikam neulítlo, jen se děsně kejvalo a já si dala tečku o sloupek, jenže to byla klika, že jsme jeli tímhle autem. Kdyby to udělal v jinym, jsme mrtvý, i ti, co jeli v dálce za náma. Strašlivě sem ho zjebala na tři doby, že tohle dělat nesmí. Bejt to jen o kousek lehčí a užší auto, válíme se několikrát přes střechu...fuj, ani na to nechci pomyslet.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:36
- Nahlásit
vstala sem, nakrmila, vyvenčila, vzala léky a zase du chrápat, u nás je zima a chvílema chčí, doufám, že až budu mít od zejtra volno, že se to trochu zlepší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:37
- Nahlásit
Gerda
jo, to je pravda. Já tak jednou skončila v příkopě když jsem dupla na brzdy kvůli kočce. Ale nepřejela jsem ji . Jela jsem tak plus mínus osmdesát, ale bylo mokro . Jinak bych to asi ustála. Od té doby se mi to nestalo. Jednou jsem teda ještě přejela kotě, to bylo v obci, víc jak pade jsem určitě nejela, byla tma a najednou proti mě prostředkem silnice letí kotě jak zběsilé a honilo ho něco velkého. Asi kocour, nebo možná pes. To kotě mi nalítlo přímo doprostřed nárazníku .
ale na silnici, kde se prostě jezdí rychle, tak ne
na dálnici bych nebrzdila určitě, páč jsem si skoro jistá, že by mě převálcovalo auto co by jelo za mnou leda možná v noci když by nebyl provoz tak bych brzdila, ale v hustým provozu určitě ne.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:40
- Nahlásit
Já mu nechci šahat do svědomí, protože nevím jaký měl pohnutky...k návratu, ale to, že to byl on řekl, až když jsem tomu řidiči řekla:"..dejte mi tu SPZtku a já na toho kreténa zavolám benga"...ale to, že je neviděl, tomu věřím. není tady veřejný osvětlení a když proti tobě jede větší auto, tak 3vteřiny po "ozáření" nevidíš nic....ale já bych zastavila hned..a nejela se otočit "v šoku" do nějaký vesničky...ale fakt nevím, sám z toho pak byl přešlej...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:44
- Nahlásit
hele, já teda považuju za uspěch, že aspoň někdo zastavil...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:47
- Nahlásit
Adiddaska
já teda považuju za uspěch, že aspoň někdo zastavil...
souhlas, já taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
Adiddaska
hele, já teda považuju za uspěch, že aspoň někdo zastavil...
Tak ono jim nic jiného nezbude když se jim Hally postaví do cesty a zablokuje provoz . Když jsem tenkrát chytala toho pudla na čtyřproudofce tak jsem to udělala stejně. Nikdo nechtěl zastavit dobrovolně tak jsem vlítla do auta, dupla na plyn, otočila Míňu napříč přes dva pruhy a mělas vidět jak brzdili, debilové
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
Adiddaska-no musel, protože nebylo kudy nás objet...jinak se dvou podařilo zpočátku nás "objet"..měli to na centimetry, ale zvládli to V protisměru se mi podařilo zastavit ten obří náklaďák, tak už nikdo neměl šanci.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:52
- Nahlásit
hally001
já bych se třeba bála na opuštěný silnici ve tmě zastavit a pokud bych neviděla ty zkrvavený psy, ale jen mávajícího člověka, tak nezastavim a budu se ho taky snažit všemožně objet..
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:54
- Nahlásit
Biluška-no ten náklaďák , když mě viděl, tak mě probliknul dálkovejma a jel dál, nezpomalil, což mě trochu rozhodilo, ale představa, že do těch dvou vlítne a rozmázne je tam...věděla jsem že nakonec zastaví, přece by mě nepřejel. Oni se spáíš lidi bojej, jsou z těch krimi zpráv vykulený a nestavěj nikomu, maj strach vylézt z auta a hlavně, pokud jedou kolem "problému" kterej už někdo řeší, tak si oddechnou že to nemusej řešit oni....s Eomanem jsme jednou jeli a viděli nějaký dva chudáky coé se snažej nasraný labuti zabránit vběhnout do vozovky. Tak jsme zastavili, protože ve čtyřech by to mělo větší úspěch a jen jsme se zeptali o co jde, tak naskočili do aut a nechali nás tam s labutí...ale zastavili, on by někdo zastavil...ale možná by je dříve někdo přejel
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:54
- Nahlásit
hally001
ach bože pani ty máš věci tomu že se ten řidič jel po šoku vobrátit do další vsi nevěřím ani náhodou spíš dojel dom a zjistil že mu chybí espézetka, tak se vrátil aby jí našel
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:56
- Nahlásit
Adiddaska-no to je jasný, ale nás objeli dva chlapi v džípu..a zas tak opuštěný to není...během tý akce se tam utvořila kolona asi 16aut.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:57
- Nahlásit
hally001
.jinak se dvou podařilo zpočátku nás "objet"..měli to na centimetry, ale zvládli to
Nedávno jsem tu psala jak známého "na centimetry" v docela velké rychlosti objížděla spousta aut zatímco na silnici dával umělé dýchání holce a její havarované auto bylo v příkopě Takže mě už nic nepřekvapí.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:02
- Nahlásit
hally001
nevim, jak vypadá ta silnice, ale třá kdybych měla v autě svoje psy, tak určitě nezastavim, bála bych se, že když je tam v autě nechám, tak mi někdo čorne auto nebo je smete projíždějící auto. I sama bych asi zastavila, a stáhla okýnko na milimetr a nejdřív poslouchala a pozorovala, sem strašně paranoidní a posraná. Když jsem třá bydlela v bytě, nikdy jsem nikomu neotevřela, když jsem byla sama, ani policajtům v uniformě, prostě nikomu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
Adiddaska
Když jsem třá bydlela v bytě, nikdy jsem nikomu neotevřela, když jsem byla sama, ani policajtům v uniformě, prostě nikomu.
šmarjá ale ty už si hodně vystrašenej člověk, to máš určitě z Maruny, krále Kazisvěta, jak má furt ráda ty divný lidi )))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:14
- Nahlásit
Adiddaska
ani policajtům v uniformě,
twe a proč k vám chodili???
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:16
- Nahlásit
Gerda
nénené, to máme vobě vod mámy, ta nám vtloukala do hlavy, že všude sou ouchyláci, že když vystoupíme večer z tramvaje a s náma vystoupí jen jedinej čék - chlap, tak honem zas nastoupit nebo nejít dom, ale do vobchodu třeba, kde sou lidi. Nechodit blízko baráků, aby nás někdo nftah do domu, nechodit blízko silnice, aby nás někdo neftáh do auta, pokud se někdo ptá v autě na cestu, tak stát vod něj dva metry. Nikam s nikym nechodit, ať tvrdí cokoli a nikdy nikomu nevěřit! Každej je v podstatě potenciální vrah a úchyl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
ani policajtům v uniformě,
twe a proč k vám chodili???
páč je Adidaska volala přece....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:18
- Nahlásit
Adiddaska
to máme vobě vod mámy,
ty jo, dobrá práce mamko ))) Ale je fakt, že žijete, obě, a nikdo vás eště nikam neftách....
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:18
- Nahlásit
davidkova renata
na něco se šli zeptat, to sem už byla s exem, myslim chtěli někomu předat předvolání k soudu jako svědek, snad dokonce exovi přímo, nevim už si to nepamatuju. Ale normálně to dali, že nechci otevřít, asi věděli jak nebezpečný to je, otvírat cizím lidem
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:22
- Nahlásit
Gerda
jo a taky, když jsem odmykali, dycky sme se měli rozhlížet, esli neni někde v baráku někdo schovanej, aby nás zatlačil do bytu až otevřem. Pokud bje někdo v baráku na chotbě, neodemykat! Nelízt do baráku vůbec, pokud chce jít dovnitř se mnou někdo koho neznám! jako mě to ale přijde dobrý toto, lepší než bejt najivní blb, co se ničeho nebojí a najednou kouká, že ho někdo zamordoval
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:23
- Nahlásit
Brý ráno na pijáno všem vůbec vás nestíhám dočítat při práci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:23
- Nahlásit
Gerda
nikdo vás eště nikam neftách
tak mě asi uš ani neftáhne dyš se na sebe tak koukám
krom toho by mě stejně neprotách žádnou dírou jaxem tlustá
Adiddaska
Ale normálně to dali, že nechci otevřít, asi věděli jak nebezpečný to je, otvírat cizím lidem
tak hlavně věděli,že dovnitř nesměj pokud nemaj soudní příkázek..a to jistě neměli..můžou fstoupit jen dyš je pozveš dál,jinak maj smolíčka )
du ven
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:27
- Nahlásit
Adiddaska
když jsem odmykali, dycky sme se měli rozhlížet, esli neni někde v baráku někdo schovanej, aby nás zatlačil do bytu až otevřem.
jo to dělám doteď, odmykam bokem ke dveřím, psa si nechávám za zády, protože u nás, když se přepadalo, tak vždy u baráku to bylo. Máme tam děsný křoviska, dyť si to viděla. A teď už máme na fotobuňku světýlko, i taxikáři maj vždy instrukci počkat, až zajdu do baráku a uviděj mě nastoupit do vejtahu, pak můžou odjet. A kolem baráku dělám ještě to, že si vysunu karabinu na flexině a točim s ní schválně kolem sebe. Cizí lidi do baráku vůbec nepouštim, klidně jim zabouchnu před nosem, ať si na toho svýho známýho zazvoněj, dveře máme na zapadávací zámky, a sou těžký, zavíraj se dost rychle. jakoby furt chodim taková připravená k útoku...jednou za mnou šel pán, já šla těsně u kraje chodníku, natočená k němu jakoby bokem, abych viděla stín, co dělá s rukama, furt šel stejně rychle jako já, pak už mi začalo tlouct srdce, tak sem se prudce zastavila a otočila hnedle s tou flexinou v ruce, a von se mě lek a řek, že jestli ho pustim, že chce zahnout právě do toho vchodu. Ale občas to dělám, že jak se mi někdo nezdá, prudce se zastavim a jdu přímo proti němu a čumim mu rovnou do ksichtu. Jako bojim se hodně, to jo, jen zas vim, že můj čokl by udělal min bordel, v případě vniknutí do bytu by aktivně útočil. Na ulici by vyhysterizovala, kroužila kolem toho člověka snažila se ho zezadu čapnout za lejtko. Prostě by spustila vyrvál a někdo by určo vylez, aby nám vynadal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:28
- Nahlásit
Sme sto let za opicema bo mě matka zakazovala akorát chodit někam s cizíma lidma a ptát se "kdo je" než otevřu . A moje pézetka mají zakázané jenom ty cizí lidi, páč ptát se "kdo je" nemůžou, přes řvaní psů by beztak nic neslyšely Je fakt, že moje máti mohla být naprosto klidná bo ve čtrnácti jsem dostala Kazbundu, dalších osm let jsme se od sebe vůbec nehly a Kazbunda by procvakla krční tepnu každýmu kdo by se na mě blbě podíval . Já su klidná taky, páč pézetka do lesa smějí pouze s Bagetou a ta procvakne krční tepnu naprosto každému, ani se nemusí křivě dívat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:34
- Nahlásit
Gerda
a někdo by určo vylez, aby nám vynadal
bohužel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
děckááá máme f práci novýho psa, je to strašně malé ťuťu, v sobotu vzatej z outulku, asi nějakej kříženec labroše...je černej, strašně moc je milouňátko, už ho tu muclikáme všichni. Ooooo to je taková krása, novej malopes!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 13:56
- Nahlásit
Gerda
Kolik těch psů v práci máte? ))))
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:03
- Nahlásit
Sme sto let za opicema bo mě matka zakazovala akorát chodit někam s cizíma lidma a ptát se "kdo je"
Biluška
Šíš pani todle my měli eště vod báby-máš legitku(občanku)jestli né tak tě zavřou-po cestě na zábavu nás jistě za1stromem okradou,za2stromem znásilní a za3stromem zabyjou ukony se měnily podle situace kam jsme šly jak která dědina
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 14:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jooo tak to už nevim, choděj sem nějak různě a chodí jich docela hodně, teď přibyla další nudle, od naší personální...ta nudle se umí smát, jako fakt, běží, kroutí se a cení zuby, prostě se směje ))) Ráno mě napadla na parkovišti, tak sme se přivítaly, až z toho chytla kruháka. Jinak stabilně 1x výmar, 1x flat, 1x chrtovořech, 1x teriérovořech, 1x ředitelská čupka, ambulantně 3x nudle, 1x maryje, 1x labroška žlutá, potom různě, kdo sem co přivede.
|