| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:03
- Nahlásit
Crysa
Velmi ale opravdu velmi ti závidím. Ale zítra nebo ve středu jedu na ten Mělník, ale ještě nevím podrobnosti, tak až budu vědět tak se domluvíme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:04
- Nahlásit
Gerda
úspěchy fšem jednotlivým úspěšným zkouškařům (Veverkovi
My ještě nic, my kdyžtak až příští sobotu Nám můžeš gratulovat akorát k tomu, že Fanda na obranách předvedl náznak aktivního boje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:09
- Nahlásit
Crysa
Jupíííí a mě už se schválila dovolená na příští týden - ejchuchu!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:13
- Nahlásit
Baico
předvedl náznak aktivního boje
nebudu to říkat kanárkovi, ten včera na procházce byl veden malodítětem a šel s ním chudák asi půl kiláku na vodítku dítěcím tempem, když malé vypadlo vodítko z ruky, tak jí vůbec neutekl, ale čekal na ni a když se Vikule zastavila a začala si prohlížet nějaký broučky, kamínky či co já vím co to bylo, tak k ní přišel a téměř moudře se na ní podíval, načež jí jemně oblíznul obličej, obě ruce, břicho a jednu nohu (jedním blizem ), pak do ní velmi mírně strčil (až si říkám, že snad ani není možný, kde se v něm ta opatrnost a něha bere, když je schopen jí jindy složit v plným trysku a ani si toho nevšimnout, viz. třá Mlíkoše, že jo) no a šli zas dál
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:14
- Nahlásit
děcka právě jsme se vrátili z ranní procházky která bývá obvykle asi o hodinu delší, ale chčí tam tak hrozně, že Trixina furt utíkala domů a Grin stál na místě a nechtěl chodit proti větru tagže jsme to pro velký úspěch otočili po 15 minutách můžete mi vysvjetlit gde se tady vzalol tohle příšerný počasí??? Gdo za to může ať ho můžu hnát k odpovědnosti???!!!
Gratulace fšem co něco vyhráli nebo byli jinak úspěšní, nedočítám a navíc to nezvládám už sledovat gdo kam jel co vyhrát, ale určitě to byl nějaký bílý pes, páíš ti jsou nejlepčí!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:16
- Nahlásit
BaicoVelmi ale opravdu velmi ti závidím. Ale zítra nebo ve středu jedu na ten Mělník, ale ještě nevím podrobnosti, tak až budu vědět tak se domluvíme
GerdaJupíííí a mě už se schválila dovolená na příští týden - ejchuchu!
Jdu do vany, jsu z té prácě opocené a čpící a pak zas jedem čuchátkovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:23
- Nahlásit
Grin
další do klubu jistě jedině bílej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:30
- Nahlásit
bonc
twe twd to čtu..plácy plácy plác po ramenou za neuvěřitelný umístění!!! neuvěřitelný hlavně pro mě teda páč bysem to neujela ani f autě natoš to ujít ..jsi úpa šlapka,má drahá
Baico
Myslím, že by se nám hodil do Žumpy. Už jen tím, kolik lidí zase nasral, že zase vyhrál
to sem tu presentovala už včera dyš nasral někerý lidi vocad tim,že prej žere koně co utratěj pro zranění po dostihu..nevim, moc tomu nevěřim totiž ale dyby jo,tak samo chápu nasrání jinejch..hodil by se sem ale mocinky moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:30
- Nahlásit
Baico
My ještě nic
Jak to? Franci má zzo, ne? Docela nedávno získanou...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:39
- Nahlásit
Dneska jsem desne ospala, chjo. a zrovna dneska jsem cely den na skoleni. je nas tady par, tak si nemuzu dovoliy nedavat pozor. Dnesek me zabije.
Huz jsem si dala po tydnu dokonce i kafe.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
díkec všem gratulantům, vyřídim to Bonici, páč ta to fšecko odtahala. Šlapka ešče nejsu, za tu se začnu považovat až pokoříme během jednoho roku tisícovku, zatim softky máme asi 900km, takže do konce roku by ze mě měla bejt právoplatná kurwa takže sem eště furt jenom sexygirl na telefonu
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:46
- Nahlásit
čus bus, gratuluju fšem co udělali zkoušku, ušli tack a vůbec prostě fšem dobrejm! jsem nemocná, tak jsem doma a budu tu s váma celej den, ste rádi?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
bonczatim softky máme asi 900km
to už je na nový pnojmatyky, to už béš mít sjetej vzorek
Přidávám se ke gratulantům, tuším správě asi, že jste si daly nějakej trek. Nejak nestíhám dočítat, stíhat souvislosti.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
Franci má zzo, ne? Docela nedávno získanou
No to jo, já myslela, že to bereš jen za poslední víkend.
davidkova renata
nevim, moc tomu nevěřim totiž
Hm, tak to je zase někdo chytrej, co ví všechno. Koně utracení pro zranění dostuhu se vozej do kafky. Lidská blbost a závist je strašná. Kde to kod psal, ať s tam můžu jít ulevit!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:56
- Nahlásit
bonc
takže do konce roku by ze mě měla bejt právoplatná kurwa
tak budu moc držet palce
Baico
Kde to kod psal, ať s tam můžu jít ulevit!!!
ale maruš s tim včera přišla..že prej to sám řikal v nějakým časáku a ani ne bulvárním..víc nevim
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 10:57 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
davidkova renata
že prej žere koně co utratěj pro zranění po dostihu..nevim, moc tomu nevěřim
Baico
Koně utracení pro zranění dostuhu se vozej do kafky. Lidská blbost a závist je strašná.
esi je řeč vo Váňoj, tak je to trošku překroucený, ale tutok máte s nim rozhovor ...
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
Baico
fakt to řikal, normoš v rozhovoru v příloze Dnes, taky jsem to četla
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:10
- Nahlásit
Tinta76
tak já na tom nic překroucenýho nevidim teda
Jedna malá provokace na začátek: Jíte koninu?
Josef Váňa senior: Klidně. Když jsme ještě byli ve Světlé Hoře, při jezdeckých dnech jsme vždycky nechali porazit nějakého toho tahouna a udělal se koňskej salám. Deset štanglí jsem si vždycky dal do ledničky na výparník. A na Vánoce, když se to přikusovalo k vínu, to byla, panečku, pochoutka.
Vidíte, a já bych se byla vsadila, že byste koně nepozřel...
senior: To mi vůbec nevadí. Zamlada jsem byl v Tlumačově u toho, když se musel utratit dvouletej koník, a normálně jsem z něj přivezl domů maso, kýtu. Udělali jsme si dobrej guláš. Já jsem byl odmalička chovatelem drobného domácího zvířectva, jedl jsem holoubata, králíky, slepice, kozy, cokoli. Ale znám spousty koňařů, kteří by koňské maso nepozřeli za žádnou cenu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:11
- Nahlásit
davidkova renata
ale maruš s tim včera přišla
Už jsme to četla. Je to o tom, že nemá dostatečné informace. Dnes je jiná doba, uspanej kůň z dráhy se veze do kafky. A co bylo možné před 40 lety není možné dneska.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
Adiddaska
Však píšu, že co bylo možný před 40 lety není možný dneska. On je fakt vyjímečnwj rajťák, jezdí hlavou a proto vyhrává.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Baico
tak tady nešlo asi o to, že už to teď není možný, ale spíš o ten jeho přístup k tomu...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:13
- Nahlásit
Adiddaska
tak já na tom nic překroucenýho nevidim teda
no já to myslela tak, že neřek přímo, že sežere koně, kterýho museli utratit třá po tý pardubický ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:14
- Nahlásit
Tinta76
máte s nim rozhovor
na vás je dycinyk spolech pani.-)))))) za vodměnu dostanete nějaký šnecííí a žáby zdarma ))
Adiddaska
já to teda trochu jinak vidim ,ale esis to četla celý,tak myslim,že ten čék by se nám hodil..číhni jak promakaný maj ty diety!!!!!!! taky maj furt hlat,furt řešej každý deko a třá vůbec nic nejedi 2 dny...ti řikám,že máme hodně společnýho
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:16
- Nahlásit
davidkova renatana vás je dycinyk spolech pani.-)))))) za vodměnu dostanete nějaký šnecííí a žáby zdarma))
hele jako jsou věci, co se mi zarejou do paměti nafurt a tohle je jedna z nich
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
Tinta76
kterýho museli utratit třá po tý pardubický
tak to je asi jedno, proč musel bejt ten kůň utracenej
all
nevim, mě je jako Váňa celkově ukradenej, nesnášim všechny sportovce a celkově mi nejsou sympatický ambiciozní lidi, co se ženou za úspěchem, pokud se teda nejedná o něco převratnýho, jako třá lék na Aids. Jinak mi to vždycky přijde jako směšný pinožení, protože v globálním kontextu ta jejich činnost nemá vůbec smysl, kdyby to nevyhrávali nebo to vůbec nedělali, svět se bude uplně normálně točit dál...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:19
- Nahlásit
Adiddaska
nevim, mě je jako Váňa celkově ukradenej, nesnášim všechny sportovce a celkově mi nejsou sympatický ambiciozní lidi, co se ženou za úspěchem, pokud se teda nejedná o něco převratnýho, jako třá lék na Aids. Jinak mi to vždycky přijde jako směšný pinožení, protože v globálním kontextu ta jejich činnost nemá vůbec smysl, kdyby to nevyhrávali nebo to vůbec nedělali, svět se bude uplně normálně točit dál...
to ste napsala mocinky hesky pani!
tak to je asi jedno, proč musel bejt ten kůň utracenej
ne asi ale určitě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:21
- Nahlásit
davidkova renata
jo, já to už dávno četla celý, diety držej hustý, jednou byl pořad vo nějakejch starejch sportovcích, co jsou furt činný, bylo jim třá 87 a vypadali na 70 a byl to žokej, vspěrač a nevim gdo třetí, ale fšechno disciplíny, kde se přísně hlídá váha. Ti řikám, recept na věčný mládí je nežrat, žrádlo zabíjí!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:26
- Nahlásit
helejte se lidi, poraďte mi - kolega má pejska - stařečka a on nějak přestává žrát, vůbec nemá chuť k jídlu a ani svoje oblíbený mlsky už nechce, nemáte nějakej tip jak ho rozežrat, nebo aby aspoň něco pozřel?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:27
- Nahlásit
Adiddaska
Ti řikám, recept na věčný mládí je nežrat, žrádlo zabíjí!
tak vono to bé pravda,vem si tydlety mniší nebo co to je za potvory jak maj na den asi 2 zrnka rejže dyš teda neni zrovna půst a co dokážou za věci ale nevim jak to kurva dělaj že nemaj jako hlat???????????????? su zase!!! vyřrané jak zup,navíc to mám a navíc je úplněk,takže patrně nebudu moct jít do práce bo neprojdu vůbec dveřma uš mi to unavuje ti řeknu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
Ajo, musí bejt nějakej ouplněk, bo mám taky jako dost hlad, tak sem si musela koupit šušenky a sníst je, už je to lepší, už se na oběd jen těšim, neprahnu po ňom.
|