| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
Tinta76
no může zkusit u pastu nějakou,..calopet třá nebo tu druhou,nebo békomoplex,pangamin..třá..
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:29
- Nahlásit
Tinta76
co zkusit pangamín
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
Monty
já myslim, že nějakou pastu vod veta už zkoušel ... na pangamin se voptám ... ale to si myslim, že nevim, že to spiš nesežere, von už nechce ani takový věci jako šunčička apod.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
vono dyš dlouho nejíš, tak pak už hlat nemáš. Já jak jsem dřív nežrala, tak třá jsem ráno snědla vařenou brokolici a bílej jogurt a neměla jsem celej den hlat, třá až kolem sedmý večer a to jsem si buď nedala nic a dalo se to přežít nebo když jsem makala tak třá jogurtovej nápoj. A fakt jsem hlad neměla, byla sem na to zvyklá. Te'd jak sem rozežraná, tak samozřejmě jak žrat přestanu, tak mám strašnej hlaaaaat!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
Tinta76
a jak je starej? jestli se už třá nechystá udělat pápá, to zvířata přestanou žrát, ne?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:39
- Nahlásit
tywe dejte pokoj s tim žrádlem a nežrádlem, sem se jako rozhodla že trošku omezim můj kamarádšoft s břišnim špekem, že jako to důvěrný přátelství dostane pár trhlin, nebo aspoň se nebé prohlubovat- taxem včera přijela domu a tam navařeno - segedýn, žemlovka, štrůdl, jabková buchta (ano, dozrávaj japka kdybyste to nepoznali). Sem měla na všecko chuť, nevěděla sem co si mam dát... taxem si dala všecko a ešče pár rajčat se sejrem navrch. Jako orgyje hotový. Myslim, že můj fstach se špekem spíš posunem někam dál, že už to z přátelství přeroste ve věrnou lásku až za hrop
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:40
- Nahlásit
Adiddaska
a jak je starej? jestli se už třá nechystá udělat pápá, to zvířata přestanou žrát, ne?
no to mě právě taky napadlo, i jsem se to kolegovi snažila nějak (snad citlivě) naznačit ... bylo mu 15 a je zřejmě po mrtvičce, takže je takovej trošiku zmatenej, ale zatim jinak i fyzicky OK, jenom prostě nežere ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:41
- Nahlásit
Adiddaska
Te'd jak sem rozežraná, tak samozřejmě jak žrat přestanu, tak mám strašnej hlaaaaat!
hm jenže já sem rozežraná celej život!!!!!! mě cca do 40 bylo naprosto jedno co kolik a kdy jim! měla sem furt stejně a ani sem vůůůbec neřešila nějakou tlouštku..nebylo potřeba..tagže já sem na tom blbě stran věčnýho hlatu ale ted je to teda krizofka vůůůbec si netoufnu ani jít vokolo váhy natož tam vlízt
Tinta76
von už nechce ani takový věci jako šunčička apod.
tak může mít pravdu adydas..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:44
- Nahlásit
Adiddaska
recept na věčný mládí je nežrat, žrádlo zabíjí!
to je davno znamy a skoro upa nejhorsi je zrat maso
Jsem se dneska stavila na tech jatkach a to taky muzu doporucit jako dyjetu. Prestoze jsem fcera snedla jen 2 jabka a dneska nic, blila jsem uz 3x. Holky, tam to smrdi blijicismajlik, nemuzu rict primo masem, i naka desinfekce je tam cejtit, ale pod ni je to strasne cejtit vsim hnusnym, co si dovedete predstavit.
Vy mate hlad jenom kdyz je uplnek?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
Adiddaska
hele ty seš na to vodborník... moje jediný info vo dyjetách a podobnejch hovadinách pramení ze Ste to co žerete, je mi to sympatickej pořad, páč tam jim furt opakujou, že když chtěj zhubnout tak musej pravidelně jíst. To se mi líbilo, tak se tim řídim a furt žeru že jako tó, aby to tělo nebylo vyděšený že nic nedostává a pak neukládalo všecko z každýho zrnka cukru, tak se ho snažim nevyděsit hladověním aby jako nemělo potřebu ukládat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
leyenda
Vy mate hlad jenom kdyz je uplnek
ne já mám hlat úpa furt
jinak ad jatka..nou koment..snmrdí to tam smrtí prostě
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:49
- Nahlásit
Tinta76
Prachobyčejnej kuřecí vývar - vlažnej - místo vody .
a teprve pak zkusit kousíčky masa s rejží
A počítám s tím , že ledviny jsou OK a ne KO
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
leyenda
pani, na jatkách jsem dva roky prcovala ... sice v kanclu, ale i tak to bylo celkem hustý, ale dietně to na mě nezapůsobilo vůbec ...
bonc
uš jsem to tu psala x krát ... pravidelný jídlo je základ ... nesmí se hladovět ... zhubla jsem takhle za pět měsíců 10 kilo ... a neb jím stále pravidelně, držím si pořád tu váhu, na kterou jsem se tím zhubnutím dostala ... čili žádnej jojoefekt ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:52
- Nahlásit
agáta12
Prachobyčejnej kuřecí vývar - vlažnej - místo vody .
jo, on pije, tak kuřecí vývar mu poradim, to by mohlo snad trošku zabrat ... ledviny jsou snad v rámci možností OK ...
jinak všem díky za snahu a rady!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
ahoj lidi, tak jsem měla v sobotu děsnej zážitek. Jedem s kámoškou autem, asi kolem 19hod, tak tma jak v prdeli...a v protisměru na silnici kde je 90sátka vidíme dvě světýlka, tak jsme zastavily a...dva psi. Jeden ležel v kaluži krve a druhej, jak po něm lezl byl taky celej od krve. Tak jsme nějak zastavily dopravu, aby nás nikdo nesejmul a ..odnesla jsem oba do auta. Jely jsme na veterinu, tam je okamžitě ve dveřích poznali a sdělili mim adresy majitelů, tak jsem tam hned šla. První majitelka teda letěla na veterinu, druhýho jsem našla v putice, tak prej dopije a pak tam nějak zajde. Fena total, tekla jí krev z hlavy, nosu, uší....hárala, tak jsem se ptala, proč jí pouštěj když bydlej 50metrů od hlavní a když hárá...plakali, sami nad sebou asi...nakonec fenku utratili, protože měla proraženou lebku a jezevčík tam zůstal, protože ten debil pro něj nepřišel ani za hodinu.Kreténi, hovada, debilové...já jsem byla tak vyklepaná..na tý silnici na mě ten zraněnej vrčel, teď jsem nevěděla jak hoújí zvednout, když všude chcala krev...hnus, už to nechci zažít
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:53
- Nahlásit
Tinta76
na jatkách jsem dva roky prcovala .
no, pani, mate muj hlubokej obdiv, ja nedavala ani to jejich parkoviste
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:56
- Nahlásit
leyenda
obdivu netřeba vono v 17 letech hnedle po škole čék ještě nemá nějak moc vypracovanej světonázor ...
hally001
tak to je ale naprosto příšerný
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:57
- Nahlásit
Tinta76
tak mu to podat jako tabletku
děcka, dneska se všechno sere, chci být doma už
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:58
- Nahlásit
Tinta76-zase jsem byla šťastná, že tam neležela dlouho a byla v takovým šoku, že jí asi nic nebolelo. Představila jsem si, kdyby jí to auto sejmulo do pangejtu, tak tam chcípá do rána..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:58
- Nahlásit
Tinta76
dva roky prcovala
ale no tak!! eště neni po 22 hodině.-))))
hally001
panebože tak todle je moje noční můra strašně s váma cejtim pani ((( ubohý psi a co ten jezevec,byl taky raněnej nebo ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:59
- Nahlásit
hally001
neee, to je strašný....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:01
- Nahlásit
padam pryč, jedem ségeruši na promoci, ještě ze sebe musim udělat čéka - což teda asi nevyjde, ale což
hally001
teda maximálně tě lituju, takovýdle zážitky jsou strašný, horší snad už jenom se svym zvířetem... krypla vožralýho bych nejradši propleskla a pani taky
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:02
- Nahlásit
hally001
ty vole! Lidi sou piče!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:03
- Nahlásit
davidkova renata-na vetrině jsem ho otřela, protože byl total prochcanej od krve..no na tý silnici , když jsem k nim došla, tak jsem zjistila, že tu polomrtvou fenku ojíždí, pak mi ta zkurvená majitelka říkala že hárá..tak proto byl komplet krvavej, jak po ní lezl-tomu nic nebylo, ale kdyby jsme jeli o 5vteřin později, tak ho sejmul kamion, kterej málem sejmul i mě, když jsem ho stavěla, aby na nás nenajel. Vet říkal, že ten jezevčík, kterej přežil prý v podstatě na ulici bydlí-byl to překrmenej asi 8mi letej čoklík. Podle mě ho stejnej osud čeká tak do 14dnů, protože tam se jezdí fakt "kilo" a...nechci na to ani m,yslet, byl to příšernej zážitek...a sem nasraná na ty debilní lidi..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
hally001
no hele dífče zlatý, kolem vás, kolem vaší vesnice, sme viděli celkem dost pofidérních plotůch přímo u sélnice, některý měly mezery jak sviňa a pozemek končil v zatáčce, takže stačilo jen vystrčit palici a ujel by ti jí náklaďák...strašně hroznej zážitek, myslim, že bych se poblila...možná že lidem fakt na jejich čoklech vůbec nezáleží....
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
A obrovský štěstí bylo, že jsem nejela sama, protože bych nestíhala stavět dopravu ve dvou směrech, chytat jezevce a přenášet tu zraněnou...a kolik myslíte že z aut vylezlo lidí? Dva-a to už se utvořila slušná kolona a to jeden z těch dvou byl ten, co jí sejmul...potom to z něj vypadlo, když nějakej řidič z protisměru našel nárazník s SPZ..říkal že se jel otočit a že se lekl, proto nezastavil....angažovala jsem ho do záchrany, tak si našel veterinu a nesl tam zkrvavenýho psa a...prý má doma taky psy...tak snad se opravdu vrátil pomoci a né pro tu SPZ..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:09
- Nahlásit
hally001
ty voe já sem vděčná tady f práglu za tu zvířecí záchranku,jezděj fakt rychle a je to děsná úleva že to nemusíš řešit ty..nám se to stalo 2krát,jednou auto přímo před náma nabrala velšici,hned sme zastavili,čuba otřesená,ale krev žádná jen trochu krvavý pěny u čumáku,valili sma na veterinu,naštěstí nic vážnýho,na krku měla telefon,do 2 hodin byla zpátky doma..podrhý ležel tervík uprostřed karlovarský,provoz jak na ralý monte carlo,stála ale u něj ženská,majitelka se vokázalo,ale nebyli sme schopný ho sebrat,strašně rafal jak se jeden pokusíl,tak já se těm zvířatům nedivim když je něco bolí a hlavně nevíš JAK ho vzít abys mu eště neublížila a nezpůsobovala mu další bolest,tehdy jsme odjeli,ale ona mezitim volala někoho,takže u něj zůstala jak bylo potřeba..strašný txdle věci...mě krev jako taková moc neva,ale pes v kaluži krve by mě asi dostal do kolen
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:11
- Nahlásit
Gerda-to tady choděj toulavci, známý firmy...dávaj si bacha..když je to fakt na vsi, tak dejme tomu, ale tyhle čokle byli z baráků, který jsou 40-850metrů od hlavní, kde se jezdí fakt rychle, ale i kolem vinice jezdím pomalu, protože teď se tady vyrojilo asi dalších 8tuláků-se známkama, jen je prostě m,anitel vypustí se vyvenčit a...já bych na to nervy neměla..jezdím tady tak 30-40, protože ksdybych nedej.ože nějakýho sejmula, tak se nevyspím dlouho, ač by to nebyla moje vina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:13
- Nahlásit
hally001
Vet říkal, že ten jezevčík, kterej přežil prý v podstatě na ulici bydlí-byl to překrmenej asi 8mi letej čoklík. Podle mě ho stejnej osud čeká tak do 14dnů, protože tam se jezdí fakt "kilo"
byl total prochcanej od krve..no na tý silnici , když jsem k nim došla, tak jsem zjistila, že tu polomrtvou fenku ojíždí
tak todle nevymyslíš...horor prostě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
hally001
je to trága paní . Lidi jsou kreténi, vůbec nepřemýšlí. A o řidičích vůbec nemluvě, každý furt strašně spěchá a jediné co je zajímá když toho psa přejedou je essi si nerozbili autíčko
Kecům o tom, že se leknul a ujel teda vůbec nevěřím.
|