| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:29
- Nahlásit
leyenda
Jinak souhlasim s tim, ze vetsina decek, co vyrustaj u kynologickych rodicu, se ke zviratum bude s velkou pravdepodobnosti chovat slusne. A o tom to asi je. Mne je jinak jedno, jestli holky budou nebo nebudou mit doma psy a kone, az budou velke.
myslím si to samé
týrání dětí, psů a vůbec všech bezbranných tvorů včetně důchodců , je zvrhlost největšího kalibru a rozhodně nemůžu říct, že by se mě něco dotýkalo méně nebo více
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit
Lola1
Moje máma mimo toho o mě všude (i doma) říkala, že mám radši psy než děti. Nikdy jsem se pro tyhle dvě varianty nerozhodovala, ale vždycky mi bylo proti srsti, když se na ulici rozplývala nad každým harantem (i cizím). Spíš by mi připadalo u mě nenormální, kdybych v 10 nebo 15 letech běžela ňuňat každý miminko. Spíš mě to na mojí mámu mrzelo a tímto se dostala u mě ještě do většího mínusu, než byla.
Moje máma strašně ráda vykládá, že mám psy radši než vlastní děti. Občas to říká dokonce i před děckama. Několikrát zašla tak daleko, že je přesvědčuje, aby bydlely u ní, že je má radši než já, že je u ní nebudou otravovat žádní prašiví čokli a tak podobně.Jelikož je na tom finančně hodně dobře tak se neštítí ani toho, aby je uplácela Pokaždé s ní asi tak půl roku za trest nemluvím Mrzí mě to hodně, nechápu proč zrovna já musím mít takovou šílenou matku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 23:12
- Nahlásit
Biluška
Mrzí mě to hodně, nechápu proč zrovna já musím mít takovou šílenou matku
Vítám Tě v klubu. Ale stejně si myslím, že mám horší.
|