| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:17
- Nahlásit
nemethova5
tys opravdu hlídala kremačku jako, že tam pálili lidi mrtvý? sem myslela, že to je jen přezdívka nějakýho objektu. Tam by mě nikdo nedostal ani náhodou!
Když jsme hlídali depo v metru, tak jsem měla v tý době pitbullteriéra, tam se děly fakt divný věci, zejména v tý jedný budově, tak jsem nejdřív vždycky poslal psa prorevírovat a když někoho vyštěkal, tak jsme tam nešli. Jednou jsme šli na obchůzku já+2 chlapi + pes, psa jsem úposlala, dobrý nic nenašel, tak jsme šli dovnitř, jdeme, kecáme, pes běhal okolo a najednou někdo 3 krát zatroubil-když troubí metro, ale tam nikde mašina nebyla, neměl na co troubit, my ztuhli, já zavolala psa, ten nešel říkám co je kurwa, volám zas a najednou šel z tmavýho koutku, cenil, naježenej, kluci se šeptem ptali jestli to není na ně, ptž fakt z něj šel strach, on koukal na nás, ale skrz nás, my se báli otočit, pes se přibližoval, pak najednou přestal a přišel se ke mě pomazlit, my od tama mazali jak namydlení a druhej zážitek, sedíme v kukani, kecáme, kouříme, bylo nás tam 6, najednou Martin co seděl vedle mě ztuhnul a řekl otočte se, já ne, já seděla vedle něj, tam byl průchod v průchodě dvoje dveře, otevřely se jedny, pak byly slyšet kroky, otevřely se druhý a byly slyšet vzdalující se kroky, pes celou dobu vrčel do toho průchodu, bylo to opravdu hnusný. Pak jsme se dozvěděli, že chodí mrtvej zaměstnanec do práce, že před lety ho tam přejelo metro. Že tam byly stíny a divný zvuky to bylo normální
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
kejtlinpekne,jo hlidala jsem ocku a odkud myslis ze mam ty fotky s hajanem z toho obradu,jak tam sedi primo v obradce mezi vencema?jo tam se pali mrtvy,ale nahodou to tam bylo super,kdybych tam mela jit zpatky,tak ani nevaham,ani minutu!no koukam,ze mas taky pekny zazitky.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
Bydlím teď v domě z roku 1620 (nebo nějak tak) a už dávno předtím tady stávaly jiné stavby... Takže něco jako indiánský pohřebiště ...
Jezdila jsem sem moc ráda od malinka a měla tu jak "doopravdické", tak imaginární kamarády. Žádný urousaný černovlasý holčičky vylézající ze studny, ti moji byli fajn .
Na jaře loňského roku důsledkem mojí únavy a nepozornosti spadla Tonička z půdy na kamennou podlahu, cca 5 metrů. O vlásek se mi vysmekla a padala... Jen jsem zařvala a šíleně se bála toho, co dole najdu. V duchu jsem prosila o pomoc...
Když jsem přišla dolů, nebylo tam nic. Tonka vesele běhala s ostatními na zahradě. Stará fenečka (12kg), po operacích a mrtvicích, s nohama jak sirky... neměla jedinou modřinu, bouli, naraženinu, šok...
Jediný logický vysvětlení je, že jí "někdo" opatrně chytil ... Děkovala jsem hlasitě a s pokorou na všechny strany...
Občas psi běží chodbu na opačnou stranu než je zahrada a tetelí se tak, jako by někoho vítali, ani mi nevadí, že nevidím koho...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:00
- Nahlásit
kejtlin
hustý.... Ale já bych (já jsem nevěřící Tomáš ) se to snažila vysvětlit čímkoliv jiným...
Hipík a Tonička a Rozinka
Bydlím teď v domě z roku 1620 - závidím, úžas, miluju staré domy, vždycky jsem takové ráda prolézala a myslela si, že budu jednou v některém bydlet Proto mám teď fungl nový, moderní.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 20:05
- Nahlásit
worick
se to snažila vysvětlit čímkoliv jiným..
my se taky snažili, třeba, že průvan-ty dveře, ale vestibul byl uzavřenej, byl to vestibul ve vestibulu a ty kroky byly zřetelný. A to houkání metra, kdyby to byl člověk, tak by ho opes určo vyštěkal a že za námi něco viděl bylo evidentní, nikdy se tak divně nechoval
|
bea
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 22:59
- Nahlásit
Naši blbouni na chatě občas vyběhnou před dům - rozběhnou se dolů k potoku a najednou se všichni tři zastaví a začnou štěkat jedním směrem. Je to vždycky stejným směrem a nikdy tam nikdo není - ani žádné zvíře. Nedají se odvolat. Já jsem poseroutka, takže z toho fakt nemám dobrý pocit. A divný je, že to dělají jen někdy. Vždycky vypadají dost nepříjemně, vyceněné zuby a takové to vrčivé štěkání. Takže na chalupu sama ráda nejedu.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 23:02
- Nahlásit
Pes nevidí ducha,vnímá energii.Jsem vdovou po tragicky zesnulém partnerovi,jeho energii ducha.. jsem viděla cca po 12 hodinách jeho skonání,nebyla jsem sama viděla to i moje sestra.Nelze to popsat a vypovědět,je to takový obraz,že nikdo nevěří.Ještě po třech měsících jeho oblíbená jezevčiče Greida, radostně vrtěla ocáskem a koukala dolů na schodiště a najednou začalala štěkat a opět vrtět....
To vykuřování ...ducha nezažene,ale naladí a posílí toho,kdo tam má hlavní slovo.Vykuřování má mít vlastně očistný účinek, k tomu kdo jí máchá...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 23:12
- Nahlásit
Co se týče té mrtvoly, tak zřejmě reagoval jen na ten mrtv.rozklad těla, ne na ducha. Byl hodně divný soused, neměl to v hlavě v pořádku a hodně pil. V noci byl pravidelně v kondici, vyhazoval nábytek ze 6.patra do ulice, jindy chytl kazeťák za el.šňůru a z toho posledního patra chodil nahoru a dolů s kazeťákem skákajícím po těch schodech. Občas taky v noci rozsekával zábradlí na chodbě sekerou. Všichni se ho báli, nikdy nikdo ze sousedů nenašel odvahu otevřít. My měli od NO úplně zničené dveře, jak byl v té chvíli vzteky bez sebe. Kdybych ho pustila, tak věřím, že by ho ten pes zabil! A najednou byl klid... Všichni si mysleli, že odjel na dovču a já byla skálopevně přesvědčená, už po pár dnech, že je po smrti. Jakmile zůstal pes doma sám, celou dobu táhle vyl, když jsme otevírali dveře urputně se sápal ven a vybíhal o patra výš. Mohl mít čůrání na krajíčku a přesto, místo dolů ke vchodovým dveřím mazal vždy nahoru. Koukal na mně, na dveře, na mně a zase na dveře.Snažil se nás všemožně upozornit na to, že tam ten člověk umřel. Jenže kvůli psovi nebudou otevírat byt, že...? Takže, až se v horních patrech nedal ten smrad vydržet (tzn.za 3 týdny), odvrtali hasiči zámek a našli pána se sekyrkou v hlavě. Pohřebáci říkali, že byl, jak pudink (od té doby ho nejím) a i než ho snesli, třikrát si šli ven zapálit a loknout si.Podle policajtů a doby smrti, reagoval můj pes téměř okamžitě.
Se vší úctou k mrtvým,- od té doby byl v tom baráku konečně klid.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 17:13 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Ty jo, to je téma. Teda fuj. Já mám taky asi tři obdobné zážitky, ale když to vezmu analogicky, tak například nyní žijeme v domě, kde umřel v jednom z našich pokojů člověk. Pes nikdy nic zvláštního neudělal. U koní na půdě se oběsil taky člověk a půl roku na to i jeho syn, tam psi taky nikdy nijak zvláštně nereagovali.
Takže má zkušenost je, že pokud byli psi divní, nebylo to místo o němž bych něco divnýho věděla. Na divných místech divní nejsou.
A úplně shodou okolností jsem včera venčila čokla v lese u železniční trati a přecházela jsem ji na místě, kde před pár měsíci spáchal jeden kluk sebevraždu. Jsou tam věnce, svíčky apod., psák to očuchal a šel dál. Duchařské příhody jsou absolutně nevyzpytatelný.
|
TerisSs
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2013 20:42
- Nahlásit
Jednou jsem seděla doma v obýváku.. byla jsem sama a bylo to večer.. Měli jsme prosklené dveře do chodby a já za něma viděla "cosi" projít.. Myslela jsem si, že se mi to jen zdálo ale pak jsem se koukla na kočku, která upřeně koukala tímto směrem a pes taky a dokonce i vrčel.. Fest jsem se bála.. Ale v tomto bytě s nikdy nic předtím nestalo.. nikdy tam nikdo neumřel. Byli jsme první nájemníci.. Potom jsme se dvakrát přestěhovali a dělali to v každém bytě.. Mám chameleona, není moc mazlivý .. pokaždé když na něj natáhnu ruku tak se nafoukne a prská.. Nedávno to dělal zase ale já u něho nebyla.. ani nikdo jiný.. proste se furt lekal nečeho co já neviděla.. Kočka na něj čuměla ale nevím jestli kvůli tomu prskání a nebo jestli koukala na to, čeho se chamík tak bál.. Každopádně ten den u mě spala kámoška , které nedávno zemřel dědeček..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:57
- Nahlásit
TerisSs
víš, ta energie "duch" nemusí být spjatý s místem úmrtí jako takovým, ale má nějakej důvod se v tom místě objevit či objevovat, energie cestují, sama mám vlastní zkušenost a ještě teď mi běhá mráz po zádech, i když už je to někjakej ten rok zpátky a právě mí psi reagovali na tuto přítomnost. Protože někdo jiný viděl za mým oknem postavu a to zvenčí a já to netušila, tak v ten stejnej okamžik holky lítaly v místnosti pořád kolem dokola a zíraly směrem vzhůru a štěkaly na to "NIC" a nešlo je z tohoto chování odvolat
|