Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vidí psi duchy?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Shelticka

Jěště k tý šalvěji a kadidlu, tenkrát mi to někdo poradil, a proč to nezkusit. Ovšem zvlášť s tou šalvějí jsem si dost zavařila , měla jsem byt plný štiplavýho dýmu a málem jsem ho podpálila... .

Mám pocit, kterej nemůžu nijak podložit, že tenkrát pomohla ta modlitba (a zapálení svíčky).
Vůně prý také pomáhají, ale podle mne to nemusí být zrovna šalvěj a kadidlo, ale jakákoli vůně, která je ti příjemná, ať už tyčinka nebo éterický olej. Asi by ale neměla bejt omamná, těžká...

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:03
- Nahlásit

pan psicek musi mit radost

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

Shelticka
... dneska to bylo teda silný kafe, takhle jsem to asi ještě nikdy nezažila...

Zkus to brát, jak už jsi napsala, jako návštěvu, kterou jsi sice nepozvala, ale která tě nijak neohrožuje..

corin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:22
- Nahlásit

Ahoj. Takovýchto zážitků mám spoustu... Bohužel mi na tyhle "věci" , ale psi vůbec nereagují. Normálně většinou spí a nijak to nevnímají. Docela mě to štve , protože o to víc se potom leknu. Zřejmě jsem v tomto směru vnímavější, než pes. Tuhletu "blbou schopnost" má i moje sestra. Ale štve mě to dost ! Kdyby ti psi aspoň vrčeli, tak se snad člověk i psych.připraví.
Ale , abych jim jen nekřivdila ,- když jsem ještě bydlela s prvním NO v činžáku , tak ten mrtvolu poznal bezpečně! Akorát, že psovi samo nikdo nevěřil, takže se čekalo, až na ten strašný puch!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:23
- Nahlásit

tak to já se teda bojím, se přiznám. Když mi tohle udělaj v noci když su sama na baráku psi, že čumí někam ne k oknu ven, a štěkaj a šílí, tak se taky bojím. Ne teda duchů, ale že tam někdo je.... Mám z mládí dost špatnou zkušenost a i když je to v mým věku divný, "bojím se tmy a divných zvuků".

třeba když venčím, nevadí mi jít do polí, ale už me vadí jít z polí... že jdu ze tmy, to mě hrozně znervoznuje, každej zvuk se mnou škubne... zlatý město, tam sem nikdy tendle divnej pocit nemela ani v noci kdyz sel clovek minimalne osvetlenou ulici kolem individui...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:27
- Nahlásit

cernej caj
nevadí mi jít do polí, ale už me vadí jít z polí... že jdu ze tmy, to mě hrozně znervoznuje, každej zvuk se mnou škubne
tak to mám stejně, taky se dost bojim chodit ze tmy. Von má pak ten strach i dost veliký oči a všechno vidíš mnohem dramatičtěji a hrůzostrašněji.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:31
- Nahlásit

Gerda
všechno vidíš mnohem dramatičtěji a hrůzostrašněji.

to jo, je to děs, se to v průběhu let zlepšuje, ale teda málo, bych to potřebovala nějak odbourat, jinak nemůžu pořádně chodit s psama večer

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:33
- Nahlásit

cernej caj
ty máš psů víc? Tak to se neboj, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:51
- Nahlásit

Gerda nojo, 2, ale to nesmej zacit stekat na cizi co dou kolem stekaj a na ty co vlezou do domu skacou pro pohlazeni, tak nevim

Majesty
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 16:55
- Nahlásit

Téma jak dělané pro psíčka....

Nevím jak duchy, jisté ale je, že psi vidí a cítí rozhodně všechno jinak, než my... Takže nic nelze vyloučit.

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:16
- Nahlásit

Vlčáčková
No a za dveřmi bylo "něco" ..., tak jsem zacouvala zpátky a dala jsem si pohov.

Tak kurnikšopa nenapínej, a řekni co bylo za těma dveřma

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Shelticka

jo, a myslím, že pojmenovat tvou návštěvu, třeba jako má Líba Květoše , je taky dobrej způsob jak se zbavit strachu i ducha, entity, energie nebo kýho výra...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Zdar,

jsem doma, tak napíšu, co jsem "viděla". Předcházelo tomu to slovo, na které jsem zareagovala, že tedy půjdu sprdnout toho chlapa, který tam venčí toho psa hned u baráku za oknem. Bylo to totiž dost silně a zřetelně vyslovené: "Počkej!".

Okamžitě jsem zamířila z místnosti do chodby a za dveřmi bylo "šedo". Něco, jako když svítí světlo a předmět vrhá stín. Akorát že ten stín nebyl jen na zemi, ale i do výšky lidské postavy a byl prostě "všude" v chodbě. Vypadalo to jako siluety spité dohromady a pohybovalo se to. Protože jsem dost valila, abych toho chlapa chytla, tak jsem to ubrzdila až na prahu a ono se to přede mnou rozevřelo. Jakoby si to udržovalo ode mně odstup. Takže necelý metr přede mnou to nebylo. Úplně zřetelně bylo na zemi vidět hranici, kde končí ten "stín". Když jsem udělala krok dozadu do místnosti, zase se to "zavřelo". K tomu jsem jakoby "slyšela" šum nebo hukot nebo jak to nazvat. Zajímavé bylo, že to nešlo po schodech nahoru, ale jakobych věděla, že je to kousek za zdmi.

Asi bych skrz to byla schopná projít ven, ale řekla jsem si, že nebudu posera a neuteču. Kromě toho psi se schovali za mě a jak je budu tahat skrz tohle, když se jim nechtělo, že? Tak jsem se šla vysprchovat a nechala otevřené dveře. Asi po půl hodině mrznutí ve sprše, kdy tam hrozně táhlo skrz ty dveře, se najednou zintenzivnělo světlo v koupelně. Koukla jsem do chodby a tam nic. Tak jsem šla spát a psi bez problémů prošli chodbu se mnou.

Tak nějak jsem se z toho oklepala a za tři dny potkala místního člověka. Vím, že on věří na duchy, tak jsem ho chtěla postrašit a patřičně barvitě jsem mu to celé vylíčila. A co on na to? "To muselo být předevčírem." Já: "Proč myšlíš, že předevčírem?" A on: "Protože my jsme tam v chodbě vyvolávali duchy."
No a bylo vymalováno.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:27
- Nahlásit

Jo, a zapomněla jsem Vám říct, že o kousek dál bývala šibenice.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:42
- Nahlásit

Vlčáčková
no a ted jsem posraná já si to tu neměla číst, když jsem zase sama doma, dokonce i bez psa!

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 17:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková
"To muselo být předevčírem." Já: "Proč myšlíš, že předevčírem?" A on: "Protože my jsme tam v chodbě vyvolávali duchy."

No jo, tak to je něco, do čeho jsem nikdy nešla ani ze srandy. ...hmm, a co ti maj co sousedi zasírat domov... , tohle by mě možná vytočilo víc než hovno cizího psa na prahu...

Mimochodem, jak jsem popisovala ty kroky a dech, který jsem asi 6 měsíců slyšela každou noc v jedné místnosti bývalého pronájmu, tak jsem se až mnohem později dozvěděla, že matka člověka, který mi to pronajal, tam praktikovala černou magii.
Taky jsem nejdřív vyzpovídala sousedy a zjišťovala, jestli tam třeba nejsou nějaký průduchy, kterýma bych mohla slyšet neurotika od vedle...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Tak já mám samozřejmě těch zážitků odsud povícero. Například mi tam jednou přešly kroky po zdi v prvním patře. Jak jsem ležela v posteli, tak od mých nohou čili zprava odshoda přes celou zeď do levého horního rohu. Zvenku je to první patro a pod tím ještě malý kopeček. To bylo taky úplně zřetelné. Takové rozvážné, úplně jasné kroky.
A pak rány, které neurčíš, odkud že to přišly a vůbec si nedovedeš přestavit, jak můžou vzniknout. Ty rány jsou tam slyšet už od 60. let, co se to postavilo. Tehdejším pamětníkům je dnes kolem osmdesátky a nikdo to neumí vysvětlit. Měkké duté rány. Slyšelo to za tu dobu hodně lidí, mnozí opakovaně. Já tam chodím něco přes 20 let a neslyšela jsem je nikdy. Až tehdy a hned jsem věděla, že tohle je ono. Rozvibrovalo mi to vnitřnosti, bylo to všude, nedal se určit směr, ale nebylo to nijak hlučné. Takové zvláštní zadunění. A hned na to ty kroky.

inu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

Shelticka
no a ted jsem posraná

no vidíš a my máme barák prakticky na půdě bejvalýho krchova

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

Mě Květoš po půdě normálně chodí. To mi neva. Pokud nedupe teda. Rozsypává tam piškoty a granule. Ale v tom je možná nevinně, to možná dělá Arman. Namáčel zeď, to už si díkybohu odvykl. To mi jako vadilo dost Občas otvírá dveře, to už jsem si taky zvykla. Učím ho na povel zavírat . Moc mu to teda nejde, není to učenlivý duch Možná by pomohlo gdybych mu klikala... . Nic z toho mi v zásadě neva. Ale včera sem si kvůli němu cvrnkla do textilu Nesu ze seníku pět pytlů sena pro koně, v jedné ruce tři pytle, v druhé dva. Kolem toho Květošového "místa" je to takové zúžené - z jedné strany vodojem, z druhé hromada krabic,lyží, surf... najednou cítím jak mi něco bere jeden pytel z ruky, zastavím se, otočím a pytel visí ve vzduchu. Jen se tam tak vznáší. Normálně se mi strachy na vteřinu zastavilo srdce. Pak jsem se okysličila a velmi pokorně jsem pípla "to je seno pro koníka Květošku". A pytel spadl na zem. Pak jsem si všimla, že z trámu tam trčí hřebík velký jak kráva, jak jsem se prodírala tím úzkým místem tak jsem ten pytel normálně nabodla na ten hřebajz a na něm zůstal viset . Ale do smíchu mi v tu chvíli teda nebylo

dejtry
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

corin
Ale , abych jim jen nekřivdila ,- když jsem ještě bydlela s prvním NO v činžáku , tak ten mrtvolu poznal bezpečně! Akorát, že psovi samo nikdo nevěřil, takže se čekalo, až na ten strašný puch!

No ty vole...
mě z toho přeběhl mráz po zádech

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:41
- Nahlásit

Biluška
Tak to bych se po ... ale smíchy!

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:42
- Nahlásit

tak ten mrtvolu poznal bezpečně! Akorát, že psovi samo nikdo nevěřil, takže se čekalo, až na ten strašný puch!
Moment jako mrtfolu hmatatelnou?Bé duch snad nesmrdí??A proč furt vyvoláváte psíčka dyž se to podaři bé tu muset strašit v podobě nul a jedniček navěky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

pan psicek musi mit radost
Téma jak dělané pro psíčka
proboha lidi nevyvolávejte furt toho Psíčka nebo se nakonec eště zjeví!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

davidkova renatahm,tak ten zazitek z kremacky ani rafdsi vypravet nebudu,to jsem tam byla s panem hajanem a ten byl jaksi dosti nervni!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:48
- Nahlásit

Biluška
jak mi něco bere jeden pytel z ruky, zastavím se, otočím a pytel visí ve vzduchu. Jen se tam tak vznáší. Normálně se mi strachy na vteřinu zastavilo srdce. Pak jsem se okysličila a velmi pokorně jsem pípla "to je seno pro koníka Květošku". A pytel spadl na zem. Pak jsem si všimla, že z trámu tam trčí hřebík velký jak kráva,
ty si opravdu ale kretén
ted´ jsem si cvrkla do textilu málem já

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

nemethova5
řekni prosím, já nakrmím a pak řeknu zážitek, když jsme hlídali metro

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

Když mi bylo 19, měla jsem krátkou známost s klukem, kterého jsem chtěla zachránit před ním samým (po tomhle mne to naštěstí navždy přešlo), byl to takový krásný kudrnáč, vejpitka a vyfetlo, ale samozřejmě to po pár týdnech začalo skřípat, Zůstával v hospodách atd. Domluvili jsme se, že pojedeme druhý den na Brdy do Řevnic a on zas nepřišel domů. Já tam nachystaného psa od mámy, toho velkého kníra, Michal nikde, já polykala slzičky, ale řekla si, že prostě pojedu sama, že si to nenechám už zkazit, načež Michal přitáhl domů a uprosil a uskuhral mne, že tedy chce jet taky a nikdy už to neudělá, tak jsem jeli do Řevnic. Cestou ve vlaku viděl nějaké pařmeny, co jeli někam kalit, zatoužil po tom a když jsme vystoupili, naschvál udělal scénu, byl protivnej a pohádali jsme se hned na nádraží, kdy jsem mu doporučila, ať si s nimi jede, že já prostě jdu sama. On se ušklíbl a řekl, jestli nevím za co asi a já po něm hodila tu jedinou stovku, co jsem měla a odkráčela sama do kopců na Strážný a pak na Kamennou.

Nebála jsem se tam, dělala si ohníček, dívala se, jak zapadá slunce, došla pro vodu, udělala čaj, psovi lančmít a najednou mi bylo tak hezky, jsem objevila, že bude děsně úlevné se ho zbavit, nemám se čeho bát, veškerá úzkost ze mne spadla.

Padla tma a já koukala na hvězdy, pes ležel vedle mne na spacáku, pár metrů od našeho tajného, na černo postaveného a nedostavěného trampského srubu, venku teplo, tak jsem byla tam.

A najedno uslyším, jak někdo jede na fichtlu po cestě pod skalou, na kt. jsme byli. Mohlo být tak kolem 2. v noci. Říkala jsem si, to je asi nějaký ožrala, co si pivní stezkou krátí cestu domů, aby ho nechytli policajti. Šla jsem na vyhlídku na skálu se podívat, co to je. Slyšela jsem motor, neviděla vůbec zapnutá světla, byla to lesní cesta a nešlo jet po ní bez světla a když to jelo kolem nás, ozval se smích. Ale to bylo něco tak strašného, že se mi postavily na týle vlasy, nelidský, ďábelský hnusný smích, pes zajel jak fretka do toho srubu a mne zachvátil tak šílený děs, že jsem jen ležela ve spacáku a modlila se, jestli je to má poslední hodina, ať to mám rychle za sebou. Nějak jsem věděla, že nemá cenu se skrývat, že mne to najde všude.

Pak už se nic nedělo, ráno jsem si zabalila spacák a sešla na cestu. Přes tu cestu byly stromy. Nic tamtudy jet nemohlo. Silnice široko daleko na doslech žádná.

Když to někomu vypravuju, dělaj si ze mne srandu, že jsem pila nebo byla zfetovaná, ale to samozřejmě nebylo pravda. Nevím, proč a co to mělo za smysl, netušim, co to bylo a co mi to přišlo říct.

Každopádně můj pes o něm taky dobře věděl.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

kejtlinno tak ti jednou jdu na obchuzku kolem kremacky,pac tam je vse ze skla,kdyby nahodou tam nekdo chtel neco rozmlatit a tak,no a jdu si to a kopu do sisek a hajan ty sisky honi,tu najednozu jsem zpozornela,ze jakysi vometak jde kolem kremacky,pes se naprimil a najezil taky a rikam pojd hajosku,pujdeme se podivat koho zase co zajima,no tak jsme sli,jenze toho chlapa jsem absolutne nikde nenasla,pac tam nema kudma projit,pres sklo tezko,pres zed taky tezko,jsem totiz tvrdy realiata a do te doby jsem na duchy neverila,tak mozna duse,co nemohla najit pokoje si myslim,no jinak doma se mi vsici desne rehtali!jinak nepiju ani nefetuju,kdyby ten hajan nezpozornel,tak na to kaslu,vim,ze jsem zadny mzitky pred ocima nemela.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:06
- Nahlásit

dejavu
http://poceskolipsko.unas.cz/lelek.php

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:07
- Nahlásit

tak lelek to určitě nebyl.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání