Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vidí psi duchy?
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:41
- Nahlásit

Asi jsme tu měli návštěvu. Seděla jsem v křesle a snídala u televize. Napřed Konina vrčela za mě na okno, pak na křeslo naproti mě. Dokonce mi i vyskočila na klín a pořád se tam upřeně dívala, ničím jsem ju nedokázala donutit ať přestane vrčet a nečumí tam, nakonec se začala i třepat. No to už jsem psychicky nevydržela já a v duchu jsem si říkala "duchu běž pryč", nahlas jsem se bála. Vypla jsem tv, obloukem obešla křeslo a oblekla se, že vypadnem ven. Zavolala jsem Konču že jdem ven, tak přiběhla, ale stejně pořád se plížila k obýváku, nakukovala tam s ocasem mezi nohama, fuj jak já jsem se rozklepala. Nechala jsem otevřený okna, že snad uletí. Teď už jsme po procházce doma, bojím se tu dost, doufam, že už tady nemáme neviditelnou návštěvu, aspoň se tak Konina netváří, zapalila jsem tu svíčku, dál nevím co dělat. Máte taky takový psí duchařský zážitky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:45
- Nahlásit

Shelticka
Máte taky takový psí duchařský zážitky?
zrovna nedávno se přesně tohle rozebíralo na mý foře..asi před 2 miliony stran ale,takže to nedohledám

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
no občas tam k tobě nakouknu, ale číst to nestíhám jen vím, že Biluška má doma Květoše

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:49
- Nahlásit

Shelticka
jen vím, že Biluška má doma Květoše
no vod toho se to vodvinulo právě..
P.S. taky to nestíhám a to je moje fora

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Jo, stalo se mi to. S rotvíkem, co jsem měla. Je to tak 14 let zpátky. Měla jsem ho jednu dobu ustájenýho u kámoše na zahradě u domku, který byl naproti přes ulici, ale byl neobydlený, původní majitelé oba mrtví. Jednou jsem stála na dvoře, zády ke dveřím, pes cca 10m předemnou. Najednou se napřímil, podíval se za mě a začal brutálně vrčet. Věděla jsem, že jsme v domku sami a žádná jiná fyzická osoba tam není. Přiznám se, že se mi zježily chlupy aj na prdeli a strašně jsem se bála se otočit. Pes, celej naježenej, pořád vrčel a pomalu šel ke mě. Nikdy předtím, a nikdy potom, jsem ho neviděla s takovým klidem a přesto s takovou brutalitou takto reagovat. Přesto jsem věděla, že nereaguje na mě, protože se díval jakoby skrz mě.. Když mě pomalým tempem došel a obešel, teprve jsem se dokázala otočit. Pes stál, už v klidu, nos namířený nahoru za mě a čenichal, jakoby chytal jen pachovou stopu toho, kdo tam byl. Pak se uklidnil a vše bylo okej.

Ale v tom domku se stávalo více divnejch věcí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Shelticka

Ano, stalo. A opakovaně. V místě, kde jsou různé zvuky. Hysterické štěkání, ježení, třeštění očí na jedno místo. U dvou psů naráz a třeba za půl roku, když jsme tam, znovu. I já jsem něco viděla a slyšela - několikrát (slyšela).
Rozdíl je v tom, že já se toho nebojím. Teda bojím, ale nemám pocit ohrožení. Takže tam jezdím a přespávám stále. Je to tam už desítky let, ví o tom kde kdo, kdo tam chodíval.
Kromě toho na duchy nevěřím, takže se tím nestresuju.

Známá také tvrdila, že její pes reaguje občas tímto způsobem na místo, kam chodil lehat její předešlý pes. (Psi se nikdy neviděli.) Je to úsměvné, ale je to tak.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

Naše kočka se občas zničehonic naježí a syčí do prostoru...Vysvětlení mám 2 buď je psychouš nebo vidí ducha (tip mám na ducha naší staré kočky, protože tahle co teď máme jiné kočky bytostně nesnáší)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:06
- Nahlásit

No asi ti psi mají nějakej ten šestej smysl, ale mě by tím strašit teda nemuseli My teda bydlíme v bytě a už je to snad 12 let a toto se stalo hodně málokrát. Ale vždycky jsem byla sama doma jen já a pes/psi Kamarádka mi řekla, jak může být duch v paneláku, že ti bývají ve starých domech a ne v komunistických budovách No toš já nevím, umřelo nám tu už dost zvířátek, ale tohle mám pocit byl duch lidský, co si pohověl v křesle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

Shelticka
jak může být duch v paneláku, že ti bývají ve starých domech a ne v komunistických budovách
no a to jako nemůže bejt komunistickej duch?? nějakýho umřelýho soudruha třá
jináč moje kámoška bydlí v paneláku a má duchy doma furt tak tim to nebude

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
No já si taky myslim, že můžou být kdekoliv. Sice tady asi nikdo z lidí neumřel, bydlela tu předtím tetka, teda pokud tu někoho neodkrouhla... ale mě se často zdá o lidech i zvířatech co mi umřeli, tak si myslím, že někdo přišel na návštěvu, že to byl takový ten duch návštěvní, co se tu nedrží, ale občas se přijde podívat... tím se uklidňuju, ale stejně mě to děsí, straší a dlouho potom se bojím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

Shelticka
Proč se bojíš?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:33
- Nahlásit

Vlčáčková
no já nevím zatím mi teda nic neudělal, ale patřím k těm lidem, co se prostě bojí takových podivných jevů

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:33
- Nahlásit

jako nemůže bejt komunistickej duch?? nějakýho umřelýho soudruha třá
Já vám nevím,starej pitbul několik dní zuřivě štěkal do rohu místnosti hlavně v noci,no a po tejdnu se tam vysypala vomítka a vylezl potkán jak vrat,prostě si tam hloubil tunel zvenku dovnitřTo samý dělala kámošky pudlina do oken a dveří než přišly na to že ji děsně irituje červotoč páč neví co to je tak byla zralá na půdlí máry

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:34
- Nahlásit

zařadím se do davu. Tři psi, stejné místo, všichni tři v jinou dobu, nezávisle na sobě reagovali stejně. Tak jak popisuje Shelticka aimpact. jedno byl teriér, jedno byl bulteriér, jedno maďar. Máme chalupu po majiteli, který zemřel na pozemku. ti psi takto reagovali vždy výhradně venku v jednom místě. Ať je to duch, zloděj, nebo vlnění,nebo ufoni, vždycky je něco děsně na....naštvalo. Každý reagoval jinak - oba teroši byli ochotní "do toho jít a natřít MU to" a náš hungároš hošíček se spíš obával. U každýho z nich to nebylo jen jednou, ale několikrát, nicméně po určité době se s tím sžili a neřešili /neřeší.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

Shelticka
Spíš se raduj, ne? Aspoň máš "důkaz", že neumřeš a bude fertig.

danajasa
No, tak nějak. To jsou ty mystické zážitky.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:35
- Nahlásit

danajasa
no ať přemýšlím jak přemýšlím, nevím co by na tom křesle mohlo být divnýho a ona to jinak nedělává, to bylo teď poprvé po dlouhé době

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 12:41 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Shelticka
křesle mohlo být divnýho
Pani viděla ste už někdy tesaříka(brouk pytlík)žil7let v dř.zábradlí mrkněte esli pod křeslem nejsou občas pylinky nebo prášek pak máte červotoče nebo mause,já měla v gauči myš rok než přesídlila laskavě jinam

worick
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 13:41 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Stalo se mi tuto zimu, jak napadlo hodně sněhu a bylo -17st. Byla jsem sama doma a chodíme psům dávat večeři kolem půlnoci. Zaspala jsem u telky a šla jsem až kolem 0.30. Venku krásně, měsíc v úplňku, mrzlo až praštělo, ticho. Otevřu si garáž, jdu pro misky a najednou od někud z okolí slyším mužský hlas:,,pomoc, pomozte mi prosím, pomoc. Haló, pomoc..." V první chvíli mně napadlo, že je to nějaký opilec z vedlejší vsi, co táhne kolem - jenomže - psi absolutně nereagovali Nijak. Jakoby nic neslyšeli. Že mi hrabe mně nenapadlo, slyšela jsem to normálně, zřetelně. Chvilku jsem poslouchala a ozvalo se to znovu a už se mi zdálo, že vím i z kterého směru - od potoka, snad až z druhého břehu. Vlítnula jsem do baráku pro velkou baterku a spěchala dopředu k plotu, že tam posvítím a volala jsem zase já:,,haló, kde jste, co je vám?" A nic. Ven jsem si vyjít netroufnula, bydlíme na samotě, byla jsem sama doma a mohla to být finta. Jenom mi pořád nelezl do hlavy ten nezájem psů. Na kolemjdoucí s řevem letí k plotu. Prosvítila jsem celé okolí a nikoho jsem už neviděla, ani neslyšela. Ráno jsem venku prolezla okolí i křoví kolem potoka a děsila se, koho tam umrzlého najdu ležet. Nic. A ani se nikdo ve vesnici neztratil Když jsem to pak vyprávěla Tomovi, tak se smál, že to asi byl duch jeho souseda, který na tom druhém břehu potoka před pár lety opilý umrznul. Tak to by mi nevadilo, duchů se nebojím, nikomu jsem neublížila....a ono je nutno spíš se bát živých...

impact
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

worick
Když jsem to pak vyprávěla Tomovi, tak se smál, že to asi byl duch jeho souseda, který na tom druhém břehu potoka před pár lety opilý umrznul.
No fuj.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:35
- Nahlásit

worick
Tak já jsem slyšela hlas, ale slabě a nezřetelně, pak se to zlepšovalo a pak se ozvalo slovo tak nahlas a zřetelně, až jsem se otočila, že někdo stojí za oknem do místnosti. Myslela jsem, že tam někdo venčí psa na pozemku a protože tam nikdo nemá co dělat, chtěla jsem jít ven mu sdělit, ať s tím psem vypadne, páč hovna po jeho psovi nikdo sbírat nebude. No a za dveřmi bylo "něco" ..., tak jsem zacouvala zpátky a dala jsem si pohov.

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:01
- Nahlásit

No a za dveřmi bylo "něco"
Ste děsní tak já10let hlídám po nocích-jeden zámek,dva hrady makala sev rotundě z13stol po nocích a nic tak bud sem sama strašidlo a nebo nevím se začnu na starý kolena bát.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:02 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

danajasa
Já vám nevím,starej pitbul několik dní zuřivě štěkal do rohu místnosti hlavně v noci,no a po tejdnu se tam vysypala vomítka a vylezl potkán jak vrat,prostě si tam hloubil tunel zvenku dovnitř

Mě to dělal Hipík v bytě po zemřelé pratetě. ... V pátem patře, žádnej potkan tam nebyl.
Že existují duchové nepochybuju, ale nebojím se jich, tak mě to nijak nestresuje. Předpokládám, že když nebudu votravovat já je, nebudou oni otravovat mne .
I když kdysi v jednom pronájmu mě jeden duch bo co dost vytáčel. Každou noc jsem slyšela kroky něčeho, co chodilo v kruhu po místnosti a dech, to mi šlo dost na nervy...

Vlčáčková

No a za dveřmi bylo "něco" ...
Co???

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:06
- Nahlásit

worick
Tak to by mi nevadilo, duchů se nebojím, nikomu jsem neublížila....a ono je nutno spíš se bát živých..

Vnímám to stejně...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:13
- Nahlásit

tak to vás obdivuju, že se duchů nebojíte já teda celkem jo

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:15
- Nahlásit

za dveřmi bylo "něco"
Za mejma dveřma když stálo něco velkého černého,tak to byla moje růžová budoucnost-Né vážně nenapínej cooooooo

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:19
- Nahlásit

Shelticka
že se duchů nebojíte já teda celkem jo

A proč? Že si to neumíš vysvětlit nebo to nevidíš?
I kdyby to byly nějaký blbý věci, tak právě tvůj strach jim otevře dveře...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:28
- Nahlásit

no asi, že nevím co očekávat, čemu věřit a tak, že je to velká neznámá a i když existuje plno studií tady těchto záhadných jevů, tak stejně není nic zcela jasné Můžou být duchové zlí i hodní a tak... zatím jsem asi měla to štěstí na ty hodné

Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:33
- Nahlásit

Shelticka
Zavolala jsem Konču že jdem ven, tak přiběhla, ale stejně pořád se plížila k obýváku, nakukovala tam s ocasem mezi nohama, fuj jak já jsem se rozklepala. Nechala jsem otevřený okna, že snad uletí. Teď už jsme po procházce doma, bojím se tu dost, doufam, že už tady nemáme neviditelnou návštěvu, aspoň se tak Konina netváří, zapalila jsem tu svíčku, dál nevím co dělat.

Třeba se ukáže, že to fakt byla myš nebo tak něco... Já tenkrát v tom pronájmu nejdřív "to" posílala do pr... , vůbec jsem se nemohla vyspat... Pak jsem se po svým, nejsem křesťanka, modlila, aby ta duše (nebo co) našla klid. Pálila jsem doma šalvěj a kadidlo, a pak to asi po půl roce přestalo.
Nevím co (a jestli něco) z toho pomohlo nebo to prostě přestalo nezávisle na mě, ale jsem si jistá, že kdybych se toho hodně bála, bylo by to mnohem horší.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:35
- Nahlásit

Zdar lidi, nevím jestli existujou duchové nebo nějaké formy energie, které zde zůstávají po tělesné smrti člověka nebo zvířete, ale osobně se domnívám, že psi nějaký ten 6. smysl mají.
Náš kříženec kdysi dávno odmítl vejít do domu mojí prababičky, kam jsme vždy o prázdninách obden chodili a kam chodil velmi rád, po té co prababičku ráno odvezli do nemocnice s náhlým záchvatem roztroušené sklerozy, a která se už do svého domu nikdy nevrátila, přičemž jsem to nevěděla ani já ani pes.
Pak nevešel do bytu mé babičky, ve kterém s ní mnoho let bydlel po té co ji odvezli do nemocnice s mrtvičkou, též se do bytu nikdy nevrátila. śla jsem tam zalít kytky a pes se na rozhožce rozklepal, stáhnul ocas a zůstal před dveřmi celou dobu co jsem zalívala kytky.
To s tím štěkáním do rohu nebo na křeslo (gauč) se mi stalo taky mnohokrát, ale proč nevím. Argentinec dokonce jednou na křeslo i zaútočil, když na něj skočil, řekla bych, že byl trochu překvapen, začal ho očichávat a pak si ho ještě několik hodin dobře hlídal.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 15:38
- Nahlásit

no ono tu každej píše, že se to opakovalo, takže to vypadá na ty myši apod. Jenže mě se to teď stalo jednou, nárazově. Dříve se to taky tak stalo jen jednou a konec. Třeba, já nevím, tak jednou za půl roku. A to bylo spíš, že pes čuměl do prázdna za mnou jakoby tam něco prošlo, tak jsem si říkala, třeba nějaký stíny tam viděla apod... dneska to bylo teda silný kafe, takhle jsem to asi ještě nikdy nezažila...

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání