Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zamyšlení pes -kočka
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 08:27
- Nahlásit

Pettr335
Pokud si necháme všechno líbit, od sousedů, od lidí - mládeže a pod., tak tady ve státě opravdu budeme mít a máme bordel. Jak píšete výše. Protože se češi neumí ozvat a drží pořád hubu, tak proto si ti nezodpovědní dovolí všechno. Dokud budeme mlčet, tak to bude horší a horší. Proto se veřejně ozývám a ptám se na názor, ale vidím, že většině je to co se děje nebo se s tím smiřuje
Není mi jedno, co se tady děje, ale když do toho člověk vidí trochu víc - je to opravdu ,,boj s větrnými mlýny" .Naše generace už toho moc nezmění, začít se bude muset u dětí a jejich ,,uvědomělých" rodičů. Bohužel, když vidím, jak je ještě generace pětatřicátníků ovlivněná komunismem (všechno je naše), tak to půjde opravdu pomalu. Dokud se lidi nenaučí respektovat druhé, soukromý majetek, práci ostatních atd. Jo, začněte u svých dětí a zkuste z nich takovéto lidi vychovat - ne sobce a rozmazlené fracky, co si myslí, že když mají rodiče peníze - jsou páni světa - ale lidi, u kterých bude rozvinutá empatie a respekt k druhým, k jejich práci, i když je to třeba práce popeláře...

careynka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 15:23
- Nahlásit

To je hrozne jednoduchy, kocky zastrel ja bych ty svine taky strilela, kdyz schvalne chodi provokovat nazrany psy pred kotcema

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 15:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Dokud se lidi nenaučí respektovat druhé, soukromý majetek, práci ostatních atd. Jo, začněte u svých dětí a zkuste z nich takovéto lidi vychovat
No jo, jenže ono je to těžký, protože nejde o to naučit se respektovat druhé, když dneska jsou i zákony postavené tak, že pokud mi vleze zloděj přes plot na pozemek a můj pes ho pokouše, tak si půjdu já sednout a zloděj se mi bude smát.
Jako podle mě nejdřív se musí začít tím, aby bylo vůbec možné vyžadovat to respektování soukromého majetku, ale to tu bohužel v této době není a rozhodně za to nemůže běžný lid.

Vikula
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 15:52
- Nahlásit

careynka

To je hrozne jednoduchy, kocky zastrel
A pak postřílíme všechny ptáky, protože nám serou na parapety, a nejlépe když postřílíme všechno kolem dokola a pak se můžem postřílet navzájem a potom už bude všude klid.

Dáška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:13
- Nahlásit

Vikula
pak se můžem postřílet navzájem a potom už bude všude klid
Když začnem tímhle, bude klid dřív

careynka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:34
- Nahlásit

Vikula
Mne nejde o srani na parapety ale o provokovani psu a chcani na dvere, to ostatni zvirata tezko udelaj

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 16:41
- Nahlásit

o provokovani psu
vošklivá kočička

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:01
- Nahlásit

Strejda
Věděl bys, že strážní službu vykovávají tři směny. Spící, bdící a strážící
Pakóóóóó.
jana33
vošklivá kočička

Uděláme na kočičku tytyty!
Pettr335
Docela bych ti přála bydlet vedle prasečáku,nebo někoho kdo má ve velkém drůbež a potkani se tam prohánějí jako na kolonádě.Myslím,že bys pak kočkám ještě rád postavil pomník!

careynka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 17:08
- Nahlásit

jana33
jablunka
no jo, jenze my tu prasecak nemame a kocky nam otravujou zivot

Pettr335
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:50 - Změnil/a: Pettr335
- Nahlásit

Z dnešního dne mám další bonbónek. Včera jsem postavil auto na dvorek, na svém pozemku, a nechal vyvětrat od vlhkosti. Při tom jsem vytáhl koberečky - gumové, a nechal na dlažbě sušit. jelikož jsme měli návštěvu, tak jsem auto zavřel až kolem 18.00 a schoval i koberečky. Ráno jsem vyjel do práce. Při tom jak se v autě ohřál vzduch jsem začal cítit nějaký divný zápach. Hádejte co to bylo - kočičí zapáchající tekutina. Ony mi postříkali ty sušící se koberečky, teď mám v autě smrad jak ... To jsem ještě vezl jednu klientku, tak to byl pořádný trapas. Prostě cizí kočičky se zase vytáhly. Tak kdo mi teď ten zápach z auta odstraní. že by majitelé volně pobíhajících koček. Asi to budu zase muset udělat já. Ani savo ten smrad nechce přebít. Poraďte čím to neutralizovat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:52
- Nahlásit

Pettr335
Ani savo ten smrad nechce přebít. Poraďte čím to neutralizovat.
mám zkušenost,že pokud je to nekastrovaný kocour,tak ničím

staropramen
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:54
- Nahlásit

Nemusel to být trapas,měl si klientce říct že se ti tam vychcaly kočky,takhle to určitě vypadalo že si to neudržel ty

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 22:13
- Nahlásit

Pettr335
naštvaná kočičí nedejbože kocouří moč smrdí a neodstraníš to ničím, jedině dokola tepovat vším co ti přijde pod ruku-je li to na sedačkách a kobereček vyhodit.

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 22:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kočky nesnáší změny a takhle na ně většinou reagujou. Budeš muset asi auto čistit častěj, aby si zvykly Tom odjel na služebku, v garáži nechal stát cizí auto. Náš kocour nejprve přeznačkoval to auto a potom nám postříkal polovinu sedačky, kobereček, stolek (ten se dal ještě umýt) Bleskově jsem potahy postrhala a narvala do pračky - přesto se to v jednom místě propilo na matračku. Tam se to vpije a jseš v pr...... Drhla jsem to vším možným od stvoření světa, zdálo se mi, že nejvíc pomáhalo postříkání ředěným octem. Přesto jsem ten smrad z matrace cítila intenzivně 14dní, další týden po dosednutí
Tom byl proti kastraci - po tomhle extempore byl do týdne vykastrovaný

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:11
- Nahlásit

worick
To je síla.
Já tohle naštěstí neznám, všechno kastruju hned jak to jde a naštěstí kolem sousedi všichni taky.

staropramen
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:25
- Nahlásit

Všechno kastruješ a sousedi taky.. Bych nechtěl být tvoje dítě:-/

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:27
- Nahlásit

staropramen
A co sousedovo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:30
- Nahlásit

Haha, mně se nedávno taky stala drobná "nehoda" s jedním z mých kocourů.

Byla jsem v takovým venkovním kumbálku a chystala jsem jim žrádlo. Na zemi ležel pytel s kočkolitem, viděla jsem, že ho chce kocour označkovat, tak mě nenapadlo nic lepšího než ten pytel zvednout a on se trefil krásně přes celou nohavici.

Kočky jsou sfině.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:03
- Nahlásit

jestli dobre chapu z diskuze o smradu v aute, jak ho odstranit a podobnych, tak kastrovany teda nesmrdi, kdyz curaj?

budem brat asi micku z utulku, samozrejme kastrovanou, ale jestli by me mela vsude curat a smrdet to bude na 100 honu tak to bych si snad jeste rozmyslela

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:30
- Nahlásit

cernej caj
Ne, kastrovaný nesmrděj a hlavně neznačkujou, teda jako kocouři, kočky snad nesmrděj ani nekastrovaný, zato se zase moc rozmnožujou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:36
- Nahlásit

Naši mají už asi osmého kocoura. Co pamatuju tak vždycky byl v baráku kocour. Je jak venku, tak uvnitř, dle nálady. Pouze jeden byl kastrovaný (asi v jeho třech letech) a nikdy žádný nic doma neoznačkoval . Ani rohožky z auta, ani nic doma . Máme nějaké divné kocoury? Možná je to tím, že doma bydlí sám (bez konkurence), i když dost často tam chodím se psama a dvakrát do měsíce přijede na víkend ségra a přiveze své dvě kočky (samice).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:41
- Nahlásit

aby nakonec z dobryho skutku pro kocicku nebyla moje nocni mura
jako zaprisahly odpurce kocek si budu porizovat kocku... tak mam nastesti dobreho kociciho poradce, to jeste bude sranda doma.
tak treba pak zacnu chapat ty cici problemy, jestli to bude zlobivec a bude delat bordel...

aren
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:50 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Mám doma dva 5letý nekastrovaný kocoury, jeden značkuje furt a jeden nikdy. Kupodivu ale značkuje ten slabší a podřízený.

Jo, a mám i kastrovanou kočku, která značkuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:55
- Nahlásit

aren
ja si to snad jeste rozmyslim kdyz i kastrovana znackuje? a smrdi?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:42
- Nahlásit

aren
Zajímavý, to slyším prvně, že i kočka značkuje. To je jako kdyby značkovala fena, stát se to asi může, ale častý to moc nebude.
cernej caj
Prosím tě, nesmíš tak vyšilovat, kočky má prý dokonce víc lidí než psů, takže to tak strašný být nemůže.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:06
- Nahlásit

Maya
proč by fena nemohla značkovat? Před háráním to je nejvíc vidět.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:25
- Nahlásit

Mucholabka
Já teda fenu nikdy neměla, ale znám jich dost a vídám je často, před háráním i během a v životě jsem neviděla žádnou z nich značkovat jako značkuje pes. Vždycky jen normálně čůrají. Tak proto se mi nezdá, že by to bylo tak častý.
Stejně tak znám dost lidí s kočkou nebo kočkami výhradně v bytě a žádná neznačkuje, všechny spořádaně chodí na záchůdek.
Tím nechci říct, že se to nemůže nikdy stát, ale prostě se mi to nezdá jako něco, s čím by měl člověk počítat jako s něčím, co jistě nastane.

Dáška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:35
- Nahlásit

Maya
v životě jsem neviděla žádnou z nich značkovat jako značkuje pes. Vždycky jen normálně čůrají.
No naše holky normálně občurávají stromy, rohy, patníky... Já si zas doteď myslela, že feny značkují taky. Takže jsou i feny, co neznačkují?

Jinak náš kocour co žil, všecko ochcal. Kastrovaný nebyl. Smrděl jeho domácí záchod, ale venku jsme necítili nikdy nic.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:51
- Nahlásit

Dáška
A nebo jsou to u nás samý exotky?
Člověk se pořád učí, už si to budu pamatovat, že jsou i feny, co značkujou. A pak prej, že někdo nechce psa, že značkuje.
Jinak značkování nekastrovaného kocoura smrdí příšerně, proti tomu je značkující pes chodící vůně fialek.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:56
- Nahlásit

Maya
Buca značkuje vytrvale Agina neznačkuje asi vůbec, asi je po Fredovi. Ten doma vůbec neznačkuje, ale VENKU, to bych ho zabila a stáhla z kůže občas, když už nemá co chcát tak je schopný třicektrát za procházku kadit, Leila potvrdí. A netuším kde se v něm furt bere ten polystyrén.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání