| Autor |
Zpráva |
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:59
- Nahlásit
njn jenže my kulhali už nějakej pátek po dvou měsíčním klidu a zátěži nic až dneska, tak plaším A navíc chcem chovat tak chci mít jistotu, protože s dysplazií bych neřešila ani svod koncem března. Byl by z ní jen rozmazlenej tank
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 22:36
- Nahlásit
inu
na DKK a nasvalení je právě dobrý tah - dogtrek
Stafbulinka
u chovnýho pejska to chápu, tam je to jiné. Ale děsí mě i to že Arča tak špatně chodí když je "rozležená"
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 22:43
- Nahlásit
Právě no. Je to divný, už aaale konec chmur.
Uvidíme příští týden, jak říkám je to tank x buldozerem, tak co se divím jen je to moc rychle po sobě no
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 08:35
- Nahlásit
reneeska
že Arča tak špatně chodí když je "rozležená"
přesně takhle se nám projevovala DLK ve štěněcím věku, musela se rozchodit, aby nekulhala. nechci strašit, ale já už jsem na klouby magor a kulhání řeším hodně
Stafbulinka
snímky by ti měli říct vše, kam půjdete?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 10:50
- Nahlásit
Stafbulinka
jaký vlastně máte stránky?
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
Do brna do nemocnice přímo, už nám tam ukradli dva bafíky hrobníkovi z lopaty, takže tak. Nakonec je to tam samej profesor a jiný kapacity
A jsou tam hodný na hafany což je důležitý, jako naši psy chodí rádi k doktorům, což je fajn. Ne jak za totáče kdy jsem pejsinu doslova táhla smykem na očkování.
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:34
- Nahlásit
inu
už je víš
|
inu
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 12:47
- Nahlásit
Stafbulinka
jj, díky moc
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 21:35
- Nahlásit
Hele postrašili jsme doma doktorem a je klid ani známka kulhání či ulevování pacině. ale stejně půjdem teď už by mě to nedalo a furt bych o tom přemýšlela
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2010 17:49
- Nahlásit
Ahojky holky velká omluvenka za nepřítomnost, ale ňák nestíhám totálně . Jinak jak to vypadá s velikonocema pojedem ten kras?
|