Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prochajdy okolo Rosic u Brna
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 20:30
- Nahlásit

Fajka
bo jestli jo
bo kdyby byl, myslíš, že bych bydlela v tom zaplivaným paneláku s kuchyní jak pro trpaslíka?

vaše nej nej karamádka
Fakt? Tak to je jiná, tož já ho du překecávat, aby se transformoval

PeKrato
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:08
- Nahlásit

všem vespolek, dala jsem na stránky článek k víkendu a tím pádem i fotky ze soboty najdete zde: URL

inu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:10
- Nahlásit

PeKrato

reneeska
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:44
- Nahlásit

Příští víkend teoreticky můžeme též

inu
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:46
- Nahlásit

my možná moct nebudeme (záleží na počasí, máme v plánu hrabat se v autě), ale ještě nevíme..

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:49
- Nahlásit

inu
doplnila jdem do mojí galrie fotky od Olgy, tak mrkni. pls posli mi mail, ať na tebe mám kontakt foto zde: URL

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:58
- Nahlásit

PeKrato
Jé, ty jsou pěkný! Jenom drobnost, náš hafuša se jmenuje Ori, celým jménem Ori Šogun Go Harukaze (ale to je tak trapný, že to skoro nikde nezmiňuju )

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:14
- Nahlásit

inu

Já vím, ale nějak jsem to Olze nenapsala

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:41
- Nahlásit

PeKrato
to je fuk, Ari je moje přezdívka z dob mládí, takže to beru jako takovou úsměvnou shodu

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:54
- Nahlásit

Buuu to jsem to zkonila co? Hnedle to opravím ať tam má taky celý jméno, Hihi
Jsem krapet na infarkt po zátěži nic žádný kulohání a včera sebou liskla na schodech a zase kulhá. Nic jedem na rentgen ať je klid, bo mě to už nebaví se dycky vyděsit Pak o tom přemejšlím ještě dva dny. Na kloubech změny cejtit nejsou, ale přece jen nejsem ortoped

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:57
- Nahlásit

o víkendu až v neděli, ale uvidíme co ty naše pravá pacina
bychom teoreticky mohli
Teda kdyby se něco dělo

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:02
- Nahlásit

Stafbulinka
Buuu to jsem to zkonila co?
ne-e, jen jsem se chvíli hledala na fotce, kde jsou pouze psi.. síla zvyku

včera sebou liskla na schodech a zase kulhá
jejda, to je blbý

o víkendu až v neděli
to já ještě furt nevím, jestli tenhle víkend jo nebo ne

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:03
- Nahlásit

opraveno

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:05
- Nahlásit

inu
V pohodě, taky nevím jak na tom budem s tou ťapinou, jako kulha jen při vstávání a při pomalý chuzi, v klusu to není vidět. Ale pro jistotu, ať máme klid. Uvidíme v pátek no, ale asi to vypadá na kratší prochajdu.

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:07
- Nahlásit

jo příští týden už nám pojedou webovky jupíííí, a ještě chlubím - Julinka prošla na canisterapii pro povahu. Ale jestli nebude OK ta noha tak asi nic nebude

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

Stafbulinka
ale asi to vypadá na kratší prochajdu.
to je rozumný...

jo příští týden už nám pojedou webovky
jaká je adresa?

Julinka prošla na canisterapii pro povahu.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:01
- Nahlásit

Stafbulinka
Hele, jestli jste ještě nebyli na RTG, tak bych už šla. kulhá ti už dlouho a jak vidno, stačí trochu blbější došlap a zase ji to bolí. čím dřív zjistíter, čím to je, tím líp. držím palec, ať je to opravdu jen úraz.

sama pohmatem nemáš šanci nic zjistit, musíte za ortopedem!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:03
- Nahlásit

Jinak tenhle víkend nemůžeme, v sobotu jsme v Praze a v neděli rodina. Příští víkend taky nic, jsme mimo Brno, takže za mě až 13.3. nejdřív.

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:28
- Nahlásit

jj to mi povídej, už chytám hysterák. Jako ortoped nic nenašel právě, ale rtg je jistota

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:40
- Nahlásit

Stafbulinka
On pohmat je fakt hodně málo určující. Přeci jen snímky jsou snímky. A lepší je mít jistotu, že kosti a klouby jsou ok a je to opravdu nataženej vaz. Držím palce i na nohách

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:45
- Nahlásit

Když už o tom mluvíme.. myslíte, že mám nechat Ořechovi taky udělat vyšetření, alespoň na DKK? Nekulhá a doufám, že nikdy nebude, ale celkem nad tím uvažuju a dost o tom diskutujeme, jestli je to zbytečný nebo ne.
Plusy: víme, co můžeme případně čekat
Mínusy: Narkoza a možná i cena??

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:50
- Nahlásit

inu
Hele, pokud nemá klinický problémy a nechceš na něm chovat, zbytečně bych ho narkózou nezatěžovala. Ono taky záleží na tom, co s ním plánujete všechno dělat za aktivity. Jestli jen občasný výlety a žádný souvislý přetěžování trekama, taháním apod, tak bych to fakt nehrotila. DKK do 2ky by jste beztak nijak neřešili a vyšší už by se asi projevila. jako prevenci na klouby doporučuju nasvalit, plavat a udržovat psa v kondici a co neudrží klouby, udrží svaly.

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:57
- Nahlásit

PeKrato
mno, my právě chceme být celkem aktivní: koncem března jdem na náš první dogtrek, chci zkusit coursing, protože si myslím, že by ho to mohlo bavit a případně i agility. Jak často, to ještě nevím, hlavní kritérium je asi to, zda ho něco z toho bude bavit, protože pohyb má rád.
S plaváním je ale potíž On sice plave výborně, ale vodu nesnáší, takže ho tam dostanu jedině násilím.
Dá se nasvalit ještě nějak jinak?

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:35
- Nahlásit

plavat plavat plavat a přetahovaná je taky fajn, když má přední v luftě.
Tak holky držte palečky vypadá to předběžně na úterý, a uvidíme snad to bude dobrý, furt se uklidňuju tím, že je tele a nezvedá nohy a že DLK už by se přece jen projevilo dřív. Jako teď už je zase v pohodě lítá nekulhá tak fakt nevím Uděláme obrázky a uvidíme. Známá má SBT každej rok s ní chodí na rtg páč furt kulhá a DLK ani DKK nemá a nikdo neví proč kulhá. Takže uvidíme, může mít jen třa slabší šlachy nebo tak něco.
Hele já chci chodit v létě plavit do popůvek je tam prima rybník pro pesany - jako nikomu tam nevadí, tak třa si zvykne když tam vletí ty naše rakety
inu
hoď mi K Peťulce na stránky mail ať ti pošlu fotečky

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:53
- Nahlásit

Stafbulinka
ak třa si zvykne když tam vletí ty naše rakety
tak to zkusíme

ať ti pošlu fotečky
Díky moc!

Mail na mě najdeš tady: URL

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:06
- Nahlásit

jj posílám už opravené Ju, hele koukám ti na stránky a přemýšlím o SA, mužu to hodit i k nám na stránky? Myslím, že by to nebylo od věci.

inu
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:17
- Nahlásit

Stafbulinka
Za fotky díky moc!

Jasně, klidně to hoď i k vám, čím víc lidí o té nemoci bude vědět, tím lépe a budou vědět, co mají dělat

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:45
- Nahlásit

inu
jj oki hodím stějně tam máme kde co
Ne vážně, myslím si, že je nutný informovat, protože jsou věci o kterých se takticky mlčí - jako by ani neexstovali Jenže oni existují a to je to.

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:49
- Nahlásit

Mě teď Aranka taky ráno špatně chodí, ale pak to rozejde... tak dáváme aptoflex a snad bude líp. Jinak nedělala jsem u vořešic RTG a ani nebudu.

Stafbulinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:54
- Nahlásit

Supr přesměrování k vám na stránky funguje bezchybně
tak je to tam čím víc lidí ví tím líp se to dá řešit a snad časem i léčit.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání