| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 20:30
- Nahlásit
Fajka
bo jestli jo
bo kdyby byl, myslíš, že bych bydlela v tom zaplivaným paneláku s kuchyní jak pro trpaslíka?
vaše nej nej karamádka
Fakt? Tak to je jiná, tož já ho du překecávat, aby se transformoval
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 13:08
- Nahlásit
všem vespolek, dala jsem na stránky článek k víkendu a tím pádem i fotky ze soboty najdete zde: URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:10
- Nahlásit
PeKrato
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:44
- Nahlásit
Příští víkend teoreticky můžeme též
|
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:46
- Nahlásit
my možná moct nebudeme (záleží na počasí, máme v plánu hrabat se v autě), ale ještě nevíme..
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:49
- Nahlásit
inu
doplnila jdem do mojí galrie fotky od Olgy, tak mrkni. pls posli mi mail, ať na tebe mám kontakt foto zde: URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:58
- Nahlásit
PeKrato
Jé, ty jsou pěkný! Jenom drobnost, náš hafuša se jmenuje Ori, celým jménem Ori Šogun Go Harukaze (ale to je tak trapný, že to skoro nikde nezmiňuju )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:14
- Nahlásit
inu
Já vím, ale nějak jsem to Olze nenapsala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:41
- Nahlásit
PeKrato
to je fuk, Ari je moje přezdívka z dob mládí, takže to beru jako takovou úsměvnou shodu
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:54
- Nahlásit
Buuu to jsem to zkonila co? Hnedle to opravím ať tam má taky celý jméno , Hihi
Jsem krapet na infarkt po zátěži nic žádný kulohání a včera sebou liskla na schodech a zase kulhá. Nic jedem na rentgen ať je klid, bo mě to už nebaví se dycky vyděsit Pak o tom přemejšlím ještě dva dny. Na kloubech změny cejtit nejsou, ale přece jen nejsem ortoped
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:57
- Nahlásit
o víkendu až v neděli, ale uvidíme co ty naše pravá pacina
bychom teoreticky mohli
Teda kdyby se něco dělo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:02
- Nahlásit
Stafbulinka
Buuu to jsem to zkonila co?
ne-e, jen jsem se chvíli hledala na fotce, kde jsou pouze psi.. síla zvyku
včera sebou liskla na schodech a zase kulhá
jejda, to je blbý
o víkendu až v neděli
to já ještě furt nevím, jestli tenhle víkend jo nebo ne
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:03
- Nahlásit
opraveno
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:05
- Nahlásit
inu
V pohodě, taky nevím jak na tom budem s tou ťapinou, jako kulha jen při vstávání a při pomalý chuzi, v klusu to není vidět. Ale pro jistotu, ať máme klid. Uvidíme v pátek no , ale asi to vypadá na kratší prochajdu.
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:07
- Nahlásit
jo příští týden už nám pojedou webovky jupíííí, a ještě chlubím - Julinka prošla na canisterapii pro povahu. Ale jestli nebude OK ta noha tak asi nic nebude
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 13:14
- Nahlásit
Stafbulinka
ale asi to vypadá na kratší prochajdu.
to je rozumný...
jo příští týden už nám pojedou webovky
jaká je adresa?
Julinka prošla na canisterapii pro povahu.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
Stafbulinka
Hele, jestli jste ještě nebyli na RTG, tak bych už šla. kulhá ti už dlouho a jak vidno, stačí trochu blbější došlap a zase ji to bolí. čím dřív zjistíter, čím to je, tím líp. držím palec, ať je to opravdu jen úraz.
sama pohmatem nemáš šanci nic zjistit, musíte za ortopedem!
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:03
- Nahlásit
Jinak tenhle víkend nemůžeme, v sobotu jsme v Praze a v neděli rodina. Příští víkend taky nic, jsme mimo Brno, takže za mě až 13.3. nejdřív.
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:28
- Nahlásit
jj to mi povídej, už chytám hysterák. Jako ortoped nic nenašel právě, ale rtg je jistota
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 14:40
- Nahlásit
Stafbulinka
On pohmat je fakt hodně málo určující. Přeci jen snímky jsou snímky. A lepší je mít jistotu, že kosti a klouby jsou ok a je to opravdu nataženej vaz. Držím palce i na nohách
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
Když už o tom mluvíme.. myslíte, že mám nechat Ořechovi taky udělat vyšetření, alespoň na DKK? Nekulhá a doufám, že nikdy nebude, ale celkem nad tím uvažuju a dost o tom diskutujeme, jestli je to zbytečný nebo ne.
Plusy: víme, co můžeme případně čekat
Mínusy: Narkoza a možná i cena??
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:50
- Nahlásit
inu
Hele, pokud nemá klinický problémy a nechceš na něm chovat, zbytečně bych ho narkózou nezatěžovala. Ono taky záleží na tom, co s ním plánujete všechno dělat za aktivity. Jestli jen občasný výlety a žádný souvislý přetěžování trekama, taháním apod, tak bych to fakt nehrotila. DKK do 2ky by jste beztak nijak neřešili a vyšší už by se asi projevila. jako prevenci na klouby doporučuju nasvalit, plavat a udržovat psa v kondici a co neudrží klouby, udrží svaly.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 16:57
- Nahlásit
PeKrato
mno, my právě chceme být celkem aktivní: koncem března jdem na náš první dogtrek, chci zkusit coursing, protože si myslím, že by ho to mohlo bavit a případně i agility. Jak často, to ještě nevím, hlavní kritérium je asi to, zda ho něco z toho bude bavit, protože pohyb má rád.
S plaváním je ale potíž On sice plave výborně, ale vodu nesnáší, takže ho tam dostanu jedině násilím.
Dá se nasvalit ještě nějak jinak?
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:35
- Nahlásit
plavat plavat plavat a přetahovaná je taky fajn, když má přední v luftě.
Tak holky držte palečky vypadá to předběžně na úterý, a uvidíme snad to bude dobrý, furt se uklidňuju tím, že je tele a nezvedá nohy a že DLK už by se přece jen projevilo dřív . Jako teď už je zase v pohodě lítá nekulhá tak fakt nevím Uděláme obrázky a uvidíme. Známá má SBT každej rok s ní chodí na rtg páč furt kulhá a DLK ani DKK nemá a nikdo neví proč kulhá. Takže uvidíme, může mít jen třa slabší šlachy nebo tak něco.
Hele já chci chodit v létě plavit do popůvek je tam prima rybník pro pesany - jako nikomu tam nevadí, tak třa si zvykne když tam vletí ty naše rakety
inu
hoď mi K Peťulce na stránky mail ať ti pošlu fotečky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 17:53
- Nahlásit
Stafbulinka
ak třa si zvykne když tam vletí ty naše rakety
tak to zkusíme
ať ti pošlu fotečky
Díky moc!
Mail na mě najdeš tady: URL
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:06
- Nahlásit
jj posílám už opravené Ju , hele koukám ti na stránky a přemýšlím o SA, mužu to hodit i k nám na stránky? Myslím, že by to nebylo od věci.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:17
- Nahlásit
Stafbulinka
Za fotky díky moc!
Jasně, klidně to hoď i k vám, čím víc lidí o té nemoci bude vědět, tím lépe a budou vědět, co mají dělat
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:45
- Nahlásit
inu
jj oki hodím stějně tam máme kde co
Ne vážně, myslím si, že je nutný informovat, protože jsou věci o kterých se takticky mlčí - jako by ani neexstovali Jenže oni existují a to je to.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:49
- Nahlásit
Mě teď Aranka taky ráno špatně chodí, ale pak to rozejde... tak dáváme aptoflex a snad bude líp. Jinak nedělala jsem u vořešic RTG a ani nebudu.
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2010 21:54
- Nahlásit
Supr přesměrování k vám na stránky funguje bezchybně
tak je to tam čím víc lidí ví tím líp se to dá řešit a snad časem i léčit.
|