| Autor |
Zpráva |
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 20:28
- Nahlásit
Tak mě napadá, není tu někdo z okolí Brna na lítání po venku, celkem bychom uvítali společný prochajdy, zvláště o víkendech. Pracujeme až do večera bohužel Takže má Stafina dycky na víkend přebytek energie. Bodl by nám brno západ nebo klidně Brno, ale v dostupný vzdálenosti - Bohunice, N. Lískovec. Ovšem vzhledem k tomu, že náš magor pubertální vítací na vše co má 4 nebo dvě nohy je fakt cvok a má zrovna neposlouchací období, vyžaduje to osoby odolné a hafiky taky
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:44
- Nahlásit
Stafbulinka
Ahoj, já jsem z Brna a mám taky stafbulinu. O víkendu by venčení určitě šlo, dojedeme víceméně kamkoliv, spíš za to Brno, někam do lesů Tenhle víkend už asi nepůjde, ale příští se určitě můžeme domluvit. Kontakt a info najdeš na webovkách URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 08:58
- Nahlásit
Stafbulinka
Já jsem jednou nohou z Ivančic a druhou z Brna Auto je bohužel momentálně nepojízdný, takže leda by bylo něco v Brně (klidně i periferie). Tenhle víkend, ale taky nemůžem - rodinná oslava.
Mám pejska akita inu, konflikty nevyvolává, hravej (momentálně oblíbená hra na honěnou), ale děsně ukecanej
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 17:54
- Nahlásit
Ahojky, super můžem se teda domluvit na příští týden na sobotu odpoledne jestli bude vyhovovat
PeKrato tak jsme koukali že jsou holky ze stejného hnízda taky jsme fransimáček
Ukecaní nám nevadí a naše torpédo se aspoň trochu vyblbne - je to trochu frfňa, takže jak je moc zima tak se jí ven nechce a když prší tak jedině s pláštěnkou, jinak ji nedostanu ani ze dveří .
Hele přes léto chodíme teda jezdíme venčit k Omicim do lesa, ale nevím jak to tam vypadá teď jestli by bylo kde nechat auta A je to kousek od vlak.nádraží kdyžtak bychom vyzvedli případné cestovatele hromadnou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 18:29
- Nahlásit
Stafbulinka
prima, mrknu v práci do kalendáře, jestli něco nemám naplánovanýho (myslím, že ne). Nahoď podrobnosti a můžem něco spáchat
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 23:39
- Nahlásit
Supr nahodím, pokusím se o víkendu tam mrknout jak to tam vypadá. Už mě ty tuny sněhu lezou trochu na nervy
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:12
- Nahlásit
Ahoj jsme z Rosic ale chodíme spíš na Okolobrněnské výlety což je fórum tady. Zítra jdeme na běžky okolo přehrady.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 08:22
- Nahlásit
Stafbulinka
Jee, tak skoro příbuzenstvo. Pak povíš, jaký jste vrh a tak
Sobota příští víkend předběžně OK. Do té doby vymyslíme nějakou vhodnou trasu a ještě si dáme vědět. Minulý víkend jsme byli v lese u Pozořic. V místech, kde jsou lesní cesty se to většinou dá, jezdí tam lesáci krmit zvěř, tak je cesta trochu projetá.
Jen teda možná vznikne malá potíž na naší straně, že by mohla malá hárat. Už má termín a čekám, že začne každou chvíli. To je spíš pro Inu se psem. Budeme možná rizikový faktor
Jak se snáší s více fenkama, že bych pozvala i kamarády s další stafinkou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:46
- Nahlásit
PeKrato
že by mohla malá hárat
huž jsme se s jednou háravkou potkali a ten náš prasák jí akorát neustále olizoval na patřičnejch místech , jinak se k ničemu neměl. Ale náhoda je samozřejmě blbec, takže budu hlídat a na volno ho pouštět nebudu, aby nevotravoval a vy neměli nechtěný štěňata s jednou koulí
Jinak já hlásím, že v sobotu nic zatím nemáme
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 12:28
- Nahlásit
Cauky super, víc placatých hlav víc ví určo stafbulíky berem všemi packami, jsme hodně submisivní takže problém nebude.-)
Jinak jsme Quatma Fransimo Bohenia - Jůlie, mamča je AnnyHanny a tadulda Sheffstaff Red Rum, jinak u Simonky na strankách ji najdeš. Naše stránečky poběží do 2týdnů - konečně.
Jako Není problém stačí určit cíl cesty a domluvit sraz, jeden pes i s paníčke se mám do auta určo vejde. Takže Inu není problém Tě vyzvednout a naložit
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 12:40
- Nahlásit
reneeska
No když my na sport nejsme, my tak foťáček, bufinu a hurá do lesa nebo někam k nějakýmu potoku či řece. Pešky nám to vyhovuje, jiný způsob pohybu se nám nějak neosvědčil
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 13:02
- Nahlásit
Stafbulinka
Jinak jsme Quatma Fransimo Bohenia
mazec, znám se s lidma, co mají brášku od fenky, guality red, říkají mu max a je naprosto úžasnej tak to je super, to už se na prďolu moc těším jinak taky mám doma subinku, tak to bude v pohodě a kamarádu fenečka je taky v pohodě. no paráda, začíná se to moc pěkně rýsovat. jen teda neplánujme žádnou štreku, začínáme teprve zatěžovat po operaci, tak nesmím fenku přetáhnout
inu
Ok, budeme je hlídat. pokud začne hárat až příští týden a bude to čerstvé, nenechá na sebe stejně sáhnout od psa, tak by to neměl být problém. je na samečky hodně nepříjemná, když ještě není připravená.
Místo vymyslíme, lesů je kolem Brna dost. vzhledem k množství a divokosti psů bych ale volila lidma nefrekventované oblasti, ať nic nemusíme řešit
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 18:52
- Nahlásit
My chodíme pěšky taky ale tak 30km
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 17:24
- Nahlásit
PeKrato
No supr my taky teprv zatěžujem 2měsíce jsme měli útrum kvůli podezření z natržených šlach, ale naštěstí byly jen natažené, takže taky pohodovka spíš. Naštěstí už nás ortoped děsil dysplaxií. Hele Maxík je prima koukám k Simči na fotky a je děsivě krásnej
reneeska
Hihi to bych neušlápla ani já , dělam si srandu, ale teď po dvouměsíčním lehárku kdy jsme ještě krapet oplacaný bychom ta ani nedali. Kvůli nožičce.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 21:21
- Nahlásit
Stafbulinka
Ok, tak já zkusím přes víkend něco vymyslet, kam půjdeme. jsem ráda, že nejsme jediný po klidovým režimu. Max je úža kluk, je fakt nádhernej a ještě k tomu děsnej mazel a hodňous. Majitelka je teď těhotná, tak ve sněhu po lesích asi nebudou chtít lítat. Ale někdy příště bych je mohla vytáhnout Ty jsi s Lahodovou taková kamarádka? Já jsem s ní teď spíš na válečný stezce
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 08:21
- Nahlásit
Stafbulinka
No mám psiska navyklý na pořádný procházky ale někdy jdeme jen tady na asfaltku nebo když se mi moc chce tak na bučín. Ale spíš jedu někam kde to neznam a kde je něco k vidění. A samo taky s foťákem
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 19:28
- Nahlásit
Ahoj, tak našli jste někdo nějakou vhodnou trasu? My jsme víkend strávili městsky, takže jsme nikde nebyli. Můžu najít něco v mapě, kde se vám to bude nejvíc hodit?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
Ahoj,
no, my byli akorát v neděli na přehradě, šli jsme pěšky trasu - přístaviště, lávka pod Veveřím, Obora a pak autobusem zpět k Zoo.. Cesta celkem v pohodě, málo lidí, úžasnej výhled..
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:09
- Nahlásit
Mě napadla trasa v Moravském krasu. Od Skalního mlýna vyjít na Macochu a zpátky. Dá se tam udělat takový okruh, že se nejde stejnou trasou. Chodíme to v létě, ale v zimě jsem to tam ještě nezažila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:27
- Nahlásit
PeKrato
A jaká je to trasa? Jestli je to po šutrácích, nebo lesní pěšina? Jinak som za, Moravský kras je moc pěkné místo
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:42
- Nahlásit
inu
Od Skalního mlýna se jde chvíli po asfaltce, pak se uhýbá do lesa, je tam stezka šutrová až nahoru na Macochu, zpátky se jde lesem, poslední krátký úsek zase po asfaltce.
Mapa zde: URL
Po šrafované zelené (naučná stezka) se jde k lanovce a pak dál na Macochu. Z Macochy pak po žluté zpět ke Kateřinské jeskyni a Skalnímu mlýnu. Celé to má tak 5 km, pohoda výlet.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:45
- Nahlásit
PeKrato
To zní dobře, já tam byla naposled před sto lety, takže jsem potřebovala osvěžit
Neví někdo, kolik je tam sněhu?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:54
- Nahlásit
inu
tady je ta stezka popsaná: URL
sněhu tam bude jako všude, docela dost ale je to stezka, chodívá tam dost lidí, trochu prošláplé to bude a je to v lesích, tak tam snad nebude půl metru
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 09:56
- Nahlásit
PeKrato
tak tam snad nebude půl metru
tak fajn, brodky totiž nemám
Vypadá to fakt moc hezky, co na to ostatní?
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:00
- Nahlásit
Ahojík, omluva za nepřítomnost , jako sníh se v pátek rozhodl, že je děsně super nápad se nám nastěhovat v podobě tekuté do báráku, ještě teď to dořešuju. Hrůza, fungl nová kuchyň pod vodou. Takže super víkend
Hele jako ten Kras vypadá dobře, to by šlo, jinak u Omickýho lesa taky dobrý, v sobotu jsme byli venčit a je to protažený v poho, ale je to na kratší trasu. Takže bychom mohli zkusit ten Kras.
PeKrato
Jako se Simonou v pohodě komunikujem, žádnej problém, že bychom byli kámošky to zrovna né, ale v pohodě. Asi jsme za hvězdy - teda spíš Juli, je o ni celkem starost, njn první výstava a hned vyžere nej cenu. A naníc je z ní Simona děsně nadšená. Takže jako v pohodě. Ale já jsem takovej rapl, že si prej omotám každýho . Si s náma holt užívá, to víš první papírák a navíc jsme ji měli zamluvenou skoro rok no . Takže většinou stresuju kvůli každý blbosti. Co neřešíš u vořecha. Chceme holt ty štěňda po Julii. Tak trocha steru neuškodí.
Hele tak my berem batužek, spoustu odměnek a termosku s kafem aaaa foťák, stejně musím něco namlátit za foto do školy, tak to vemu jedním vrzem
Večer sem kdyžtak hodím mapu Omičáku, ale je to tak 3km tam a zpátky po asfaltu (po protaženým), ale dá se tam i rozptýlit do lesa.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:05
- Nahlásit
Tak se bude hlasovat?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 17:45
- Nahlásit
zdaaar,
bych se k vám někdy připojila pokud jdete někde na severu Brna jako třeba ten kras, já jsem od Svitav
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 18:34
- Nahlásit
Kras ať ju zničím aspoň v sobotu, už je celá hyperakční
miisha
Uveď jméno psa pohlaví věk a rasu
dělám si srandu, jasně, že joo. Pokuď je tvoje psisko snášenlivý ke třem Stafím slečnám milujeme vzájemné okusování hlav a vydržíme to dlouho
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:04 - Změnil/a: Stafbulinka
- Nahlásit
URL
tak jsem to tam vymalovala celej okruh má asi 8km celkem šok nikdy mi to nepřišlo
|
Stafbulinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2010 19:07
- Nahlásit
uf mi to dalo zabrat ale je to tam
|