Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomoc a dobrá rada nadevše.
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:18
- Nahlásit

Darina1
Gratuluju - sice jste se asi na tom asi nijak výrazně nezasloužili (ono to ani pořádně nejde) , ale vím jak je to super pocit odejít, a vědět, že bude klid
Nám se tohle poštěstilo teprve až po koupi psího parťáka - ale teď je zase nemyslitelného nechávat doma samotného jen jednoho z nich - naštěstí když je to potřeba, tak to je vždy přes den na maximálně 3 hodiny, což snadno vydrží i sousedi.
Držím vám palce, ať Dynamo zůstane v klidu

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:34
- Nahlásit

Dines
Moc děkují za přáníčko, ale ještě není vyhráno. Musím vědět, že těch 9hod je klid.
Jo a parťáka už Dyniny mohl mít. Když šel syn teď v sobotu venčit tak při hraní s Dynamem se k nim přidala fenečka Jokširá a už se jich nepustila. Jenže kluk ví, že by Dyniny utýral takové malé nic. Tak se snažil okolo slídit koho pak to je fenečka a nikoho nenašel, brouzdaly asi tak 2hod. až už myslel, že fenečku bude muset dovést k nám. Tak se mu podařilo potkat sousedy, co mají taky Jokširá a ti si ji vzaly. Kluk hned sedl k PC a vytiskl letáky. Já mu říkala, že páneček se určitě najde a taky, že jo v pondělí už byla fenečka u s vojích. Takhle kluk už našel i Labradorku, ale tu musel odvést na město páč v 0+ 1 s Dynamem to bylo nemyslitelné. On je magnet na psy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:46
- Nahlásit

Darina1

no tak to je dobrý!!
Já si říkala, že jestli totiž vůbec to byl Dynamo, koho slyšeli totiž.

Jo a krabičky se neosvědčily.

neva, furt lepčejší, než kdyby byl destruktor a krabky by nezabraly. takhle víte, že i když doma žrádlo je a na dosah, tak ho to nebere.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:58
- Nahlásit

PetraK
Víš, co já si myslím, že asi i jo, že měl v tom taky tlapky Dyniny. Možná potřeboval čas, ale stejně ještě nejsem o tom úplně přesvědčená, že on nic. Jen je dobrá věc v tom, že kdyby někdo přišel za synátorkem už se může trochu bránit. Pokud jsme to nezjistili. Tak moha kurát držet hubu a krok. Teď se může bránit.
On Dyniny opravdu celou dobu jen snad ležel a sem tam vstal, prošel se a za se lehl. Dyniny nikdy nic nezničil a ničeho se nikdy nedotkl. On i syn hazarduje páč psí granule má v kuchyni kde je Dyniny. Kdyby chtěl tak se sám i nažere a on nic nikdy ani za ten svůj život nic nevzal a neukrad.

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:19
- Nahlásit

Darina1
on nic nikdy ani za ten svůj život nic nevzal a neukrad
V tom případě doporučuji na dobu nepřítomnosti vyndat baterky, nebo použít čudlík on/off

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:28 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Dines
Opravdu musím potvrdit, že je to živé, že je to pes a hlavně je to mix Labouš a Retriever, ale je to 95% Labouš. Nikdy opravdu nikdy nic neukrad a bez dovolení nic nevzal. Když jsou u nás a rozdávají se pamlsky, tak Dyniny sedí až v zadu za těma dvěma mýma psama a poctivě čeká, až přijde na něho řada. Nepředbíhá, nedere se, opravdu čeká. I můj říká, že je to až k neuvěření.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:51
- Nahlásit

Darina1
neuveritelne, v tom pripade vam gratuluju, vim jen o velmi malo retrieverech co nekradou jidlo a vubec o zadnem, ktery by v klidu sedel, kdyz se rozdavaji dobroty

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:53
- Nahlásit

Kaccka
Moc děkují za gratulaci, ale Dyniny je opravdu takový a v tomhle ho nikdo neučil. Naučil se to prostě sám. Je to naše zlatíčko.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:10
- Nahlásit

Darina1
ani tohle nemuzu rict doma, mame flata, taky je to nase zlaticko, ale vcera sezral panickovi temer celou veceri, kterou jsem ja trubka nechala na sporaku v panvi. Proste se natahnul, odstrcil poklici a ze sesti kurecich palicek ctyri zbastil. Pritel prisel domu, ze psa tahnul cesnek a desne se olizoval, asi ho u toho vyzirani vyrusil
Jinak teda moc drzim palce s tim stekanim at je to uz v pohode, snad si pesan zvyknul a budete mit od sousedu klid, je to tezky, kdyz je v okoli nejakej takovej prudic (myslen soused ). Ja jsem v uplne opacny situaci, nasi sousedi maji psa, ktery steka a vyje cely den, casto i vecery a vikendy kdyz ho nechaji doma, je to naprosto sileny, vim, ze to vedi, ale nechteji to nijak resit a ja mam zas strach co s tim psem nakonec udelaji, kdyz s nima o tom budu znovu mluvit, tak si na to snazim zvyknout, ale psa je mi desne lito.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:26
- Nahlásit

Kaccka
Jo tak to se synátorkovy nemůže stát. Teď jsem mu to psala, že má vyjmečného Dynina a on na to, že on se opravdu ničeho nedotkne, co si nesmí vzít. To má i odpatkáč vedle něho a ani toho se nikdy nedotkl. Jen já si nejsem za se tak jistá páč je to přece jen pes a co když někdy to zkusí a bude zle.
Doufám, že už bude klid páč Dynamo je opravdu úžasný pejsek a kdyby ho opravdu musel dávat pryč tak nevím jak by to syn zvládl. Dyniny by si zvykl, to on je za se tvárný, ale syn by to asi moc těžce nesl. Proto se snaží to nějak řešit. No uvidíme. Hlavně, že víme, že to není až tak horké jak byl myšlen ten výhružný dopis. Sami jsme měly zkušenost se štěkajícím psem. Celé dny proštěkal a sousedi to neřešily nikdy. Až pejsek zemřel tak nastal kly. Sousedi měli štěstí, že jsme pejskaři a že jsem jim to tolerovala.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 08:42
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/Fotogalerie.html?fotka=2 0#foto
Další hlášeni ohledně Dynama.
Dyniny byl za se monitorován přes internet. Musím říct, že ten pejsek je opravdu to největší zlatíčko. Opravdu za celou dobu si a kurát 3x kňukl, 2x štěkl a to vše v takové míře, že to bylo snesitelné.
Toto sledováni bylo již jeho páté a opravdu je to hodný pes. Tímto se už může syn bránit proti nařknutí a má i důkazy. Věřím, že ze začátku i dělal bordel, ale po třech měsících je pes v pohodě. No a snad už nebude žáden super soused.
Děkují všem, kteří drželi palečky a radili co a jak.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 08:44
- Nahlásit

http://www.bisonci.wbs.cz/Fotogalerie.html?fotka=1 9#foto

Dines
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 10:33
- Nahlásit

Darina1
Super!
Jsem ráda, že to takhle "dopadlo"

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 10:35
- Nahlásit

Darina1
Moc pěkná fotečka.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 13:49
- Nahlásit

Dines
Zatím je to v pohodě. Pšt ať to nezakřikneme.
jablunka
Že.
Děkují za pochvalu.

falco741
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:02
- Nahlásit

PetraK
já bych taky spoléhal na cvičení.......doplnit o krabičky a jinou zábavu by bylo fajn - ať přijde na jiný myšlenky....ale vysvětlit mu to bude muset cvičením....držím palečky...ahoj

falco741
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:08
- Nahlásit

chi.....no teď čtu , že ani ty palce dlouho nemusím držet....to je fajn...Dynamo je borec a krabičky jsou taky fajn....chi...jen uklízet to je děs....asi těch krabiček bylo moc....

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:37
- Nahlásit

falco741
Syn byl od soboty u nás s Dyniným a já mám ještě jedno zvíře a to morče Bertíka. Dyniny byl úplně s něho v transu. Opravdu nejlepší televize. Bertík chodil po kuchyni a Dyniny jen ležel a koukal. Když byl Bertík v kleci tak Dyniny strkal hlavu dovnitř a lízal ho. Celé dva dny to byli kamarádi. Bertík lezl za Dynamem.
Jsem říkala synovy jestli by byl ještě někdy nějaký problém tak mu pučím Berťu a Dynamo bude mít televizi. Neměl ani tendenci Bertíka lovit. Už vím, co ho zabaví, žádné krabičky, ale morče.
Děkujeme za podporu.

Steph
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 09:00
- Nahlásit

Darina1
no tak to by byl opravdu zlepsovak - priste az by nekdo resil problem s domacim stekanim - napisem poridte mu morce) Tak drzim palce at Dynimu jeho domaci klid vydrzi uz naporad.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 09:16
- Nahlásit

Steph
Ono to vypadá divně, ale Bertík Dynama úplně a fakt zbožňoval. Po celé dva dny to byla nerozlučná dvojka.
Za podporu moc děkujeme.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání