Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obleček na zimu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:13
- Nahlásit

PeKrato
no zrovna ti přemejšlím, z čeho toho dorta uplácám.....když jeho sortiment jídel je omezen.......)
doufám,že ještě nějaký ten rok ve zdraví (oba) spolu budeme....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:42
- Nahlásit

žanda
no něco vymyslíš, to si dorta zaslouží mojí malé bude za měsíc 1 rok

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:48
- Nahlásit

PeKrato
jé to je krásnej věk, to už pesan i začíná poslouchat po pubertě-tedy i to je asi jak u koho- ale já na tuhle dobu ráda vzpomínám. To ti skoro závidím) no čas zpátky nevrátím a ono to tak děsně letí- v určitým věku bohužel nejen těm hafíkům...........tak to ty kšírky budou cca k narozkám,co) pak prosím o fotečku)

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:54
- Nahlásit

žanda
no docela si to užívám, tuhle dobu. po hárání už je z ní velká slečna a tváří se někdy děsně vážně a důležitě puberta u nás není nijak děsná, ona je závislačka, tak poslouchá i tak.
jako letí to děsně a ti opravdu nejen těm psům teď jsme měla doma psí mimčo a už je z ní slečinka taky už mě chytají roupy a pomýšlím na pořízení kámošky
foto dodám

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:25 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Dnes mi přišla pláštěnka pro staršího psa ušitá na míru od paní Moniky Větrníkové a padne mu naprosto skvěle. Až ho vyfotím hodím sem foto. Teď už jen čekám, až bude pršet

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:44
- Nahlásit

WhiteWolf
tak to sem ráda......Cecílie taky minulý týden dostala od Monči kabátek na zimu.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 10:59
- Nahlásit

jablunka
Cecílii moc sluší Já zůstala u nenápadné černé Tady jsou slíbené fotky:

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 11:30
- Nahlásit

WhiteWolf
Bomba!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:22
- Nahlásit

Tak jsme konečně objednali správnou velikost a jsme připraveni na zimu Fotku neumím vložit, ale najdete ji na stránkách - URL
Je to obleček Hurtta.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

já sem vložím odkaz na některé oblečky od Monči.
http://vetis.rajce.idnes.cz/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:08
- Nahlásit

PeKrato
Ten obleček je naprosto úžasnej. Taky bych takovej brala, jenomže nejsou na něj prašule. Musím sehnat nějakej levnější...

jablunka
Kolik cca ty oblečky od ní vyjdou? Chtěla bych na středního psa. Jen orientačně...

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:14
- Nahlásit

pawLINka
Podle toho,jestli jednoduchej,dvojitej,podšitá pláštěnka a jiný vychytávky.......vybíráš si ty.Je to kolem 500,- ,samo že ty dvojitý a podšívaný víc.To chceš na kterýho bafa?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:28
- Nahlásit

jablunka
Na pinče. Má 50 v kohoutku a i na délku, ale jinak má tak blbý míry - úzký krk, hluboký, ale úzký hrudník, že na něj nejde nic sehnat.

Měla jsem tendle, ale už ho nedělají... Vydržel 2 roky a vydržel by celou věčnost, kdybych ho kreténovi nenechala na dosah a on se nenudil.

Chtěla bych zase něco podobnýho.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:34
- Nahlásit

pawLINka
Tak Monče napiš........monika.vetrnikovauzenáčgd-net.net.... fakt ušije na kohokoliv cokoliv.Klidně se odkaž na Jabloň.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:35
- Nahlásit

jablunka
No napíšu jí, protože už jsem bezradná (máme vyzkoušeno už x oblečků a žádný mu nepadl). A na Jabloň se odkážu, třá se pak bude víc snažit

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:36
- Nahlásit

pawLINka
A nechceš ten Máfův teda? Za kus masa pro psy? Si ho necháš jen zkrátit a je, ni? Mě se zdá, že on měl délku 56 nebo tak nějak.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:37 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

pawLINka
třá se pak bude víc snažit
ona se snaží pořád

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:37
- Nahlásit

impact
No to bude asi velký

V případě nouze ho mám ale u tebe za psí žvanec rezervovaný, ju?

impact
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:39
- Nahlásit

pawLINka
Však by se jen u zadku přehnul a zkrátil, ni? Nebo ho v půlce přehneš a zapošiješ. A nebo utáhneš smyčku kolem krku víc, páč má oproti Máfoi uzounkej krk. Jak chceš. Mě leží doma ve skříni a neměl ho ani nepamatuju a potřebovat ho snad nebude. Stejně je samý sádlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:44
- Nahlásit

impact
Já jsem měla velikost kolem 50 a stejně jsem ho musela nechat na zadku přešít, aby mu nevysel na nohy na boku...
Napsala jsem mejla na ten šitý obleček a uvidím co mi odpoví.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:49
- Nahlásit

pawLINka
jako stojí opravdu hodně, to jo kdybych při objednávání věděla, že budu řešit s feňulí ortopedickej problém a budeme muset pod kudlu, tak bych šla taky do levnějšího. tak snad nám aspoň o to dýl vydrží

Sky
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:30
- Nahlásit

PeKrato
Mohla bych poprosit - jak moc teplý je ten obleček? Uvažuji o něm pro našeho, ale není hladkosrstý, je trochu chlupáč, tak mám obavu, aby mu v něm nebylo zbytečně teplo, když nebude - 20.
Díky

Nori
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:47
- Nahlásit

Co zimní zateplené vesty od ZeroDC, máte někdo?
http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?k=4

PeKrato
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:05
- Nahlásit

Sky
No přišel dneska a měla ho na sobě asi tak 5 minut, takže konkrétní tepelný komfort nemůžu říct. Zevnitř je teplý fleece, ale vnější šusťák by měl ventilovat případnou vlhkost a přebytečné teplo pouštět ven. To píšou na stránkách. Přijde mi dost teplý. Já ho plánuju používat jen při mrazech a delších prochajdách. Na ranní půlhodinu vyrazíme bez něj. Na chlupáče bych zvolila asi něco míň zateplenýho. To ale Hurtta dělá myslím taky, takový spíš pláštěnky, aby pes nepromokl třeba ve sněhu, něco takového - URL Je to stejný střih, jen bez té teplé podšívky.

Montik
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:50
- Nahlásit

Nori
já ho mám... na stránkách mají ještě staré verze. Já mám už s límečkem a zapínáním nejen na sucháč, ale je tam i plastová spona... A je super teplej....

impact
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:57
- Nahlásit

PeKrato to mi prijde divny. Ja osobne, kdybych oblikala psa, tak ho oblecu prave na tu ranni pulhodinu, ptz ty ho vytahnes zrazu z +20 do treba -10 a to je 30 stupnu rozdil. Na dlouhe prochajde se zahreje litanim. Si myslim.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:09
- Nahlásit

impact
no já vycházím z minulé zimy, kdy byla ještě mimčo a obleček jsme neměli. na ranní prochajdě v pohodě, samo že při -10 jsme to hodně zkrátili, ale něco pod nulou vydržela v pohodě (ona ale lítá jak drak i ráno, vlastně kdykoliv když je venku). při dlouhým venčení na sněhu ale kosla asi po půl hodině i při lítání. nemá žádnou podsadu a tak ten ji ten rozpuštěnej sníh okamžitě promáčel. proto tenhle systém kdž bude mínus 10, dám jí ho i ráno, když už ho mám. já ji zas nechci zchoulostivět.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 16:17 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

No já bych to viděla jako impact. Taky to má podle mě větší smysl ráno, kdy vyleze z pelechu (nebo postele? ).

A jinak jsem odpověď na šitý obleček ještě nedostala, tak nevím jestli bude mít Tomík obleček.

Barka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 16:53
- Nahlásit

WhiteWolf

prosim te, na kolik te vysla ta plastenka? a je zespoda zateplena nebo tak neco?

Nori
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 16:56
- Nahlásit

Montik
Fotka by nebyla? A kdes objednávala? Díky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání