| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
blbne mi nějak net, ale jste hodný, že jste to napsaly- ta věcička s nohavičkama je super ) no jen se trochu bojím,aby mu to bylo taky přes prsa......my bull jsme přeci jen trošku jinak stavěný a z normoš obchodu vím,že to je většinou malé-pokud to není hodněěěě dlouhé ) když tak si tam písnu....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:27
- Nahlásit
žanda
http://www.dogmans.cz/postroje-y-hurtta-pro-/313- hurtta-pro-postroj-y-35cm.html
proto chci jít raději do té vesty tam je to jedno. taky už jsem jim psala, tak uvidíme, kdy odpoví
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:29
- Nahlásit
žanda
my bull jsme přeci jen trošku jinak stavěný
proto chci jít raději do té vesty tam je to jedno. taky už jsem jim psala, tak uvidíme, kdy odpoví
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:33
- Nahlásit
PeKrato
jenže já potřebuju ty "rukávy" víš.....aby měl ty lokte v teple.....klidně by mě stačily jen rukávy, nohavice mít nemusíme )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:37
- Nahlásit
žanda
jj, chápu. napsala jsem si o nějaký návod na změření psa a snad teda něco pošlou. když jo, hodím to určitě i sem. předpokládám, že to bude univerzální návod
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:38
- Nahlásit
teda to jsou paradni obleky - ty vesty vypadaji lukcusne, ale v prepoctu na 4 bestie by me to zrujnovalo, uvidime co nam reknou rosnicky, pokud bude zima jako loni tak to prezijem v tech home-made Loni meli ve Flex-texu(prodejna latek) krasnou metraz kozicku, co vypadal jak plys z ovecky, jen s tim impregnovanym sustakem je vzdycky problem. Tak az budete mit nakoupeno, prosim modni fotografickou prehlidku )
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:44
- Nahlásit
teeda, tak jsou rychlí a tady je odpověď:
Dobry den u winter jacketu merime psa od kohoutku po koren ocasu a cislo na jacketu je delka v cm.Napriklad winter jacket65 znamena ze pes musi mit 65 cm od korenu ocasu po kohoutek.ja osobne doporucuji kupovat o 5cm delsi oblecek aby psa chranil i kdyz si sedne nwbo kdyz bezi.U postroju se meri obvod hrudniku a cislo uvedene u postroju odpovida zase delce obvodu v cm.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:53
- Nahlásit
žanda
si napiš dotaz na ten hrudník u těch overalů, jak je to variabilní. dívala jsem se na to ale tou jejich lupou a je tam stahovák jako na bundách, takže si myslím, že nebudeš mít problém
Steph
foto dodám, až to budeme mít doma
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:02
- Nahlásit
PeKrato
Já nejdřív doma pořádně znovu přeměřím psa, nemám ani míru od kohoutku-jen cca od krku ,jak jsem to kdysi šila doma a to bylo přiměřeně,centimetr žádná míra,že....
ale bundičky mají fakt super.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:07
- Nahlásit
..jsem tam cinkla, pán nebyl doma,ale tabulku má-koukne se mi,kolik cm to je přes ten hrudníček ) .....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:16
- Nahlásit
žanda
taky musím doma přeměřit, jsem na to včera zapomněla
tak hodně štěstí, ať to bude dost
|
allík
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:39
- Nahlásit
Sice to sem až tak moc nepatří, ale máte někdo zkušenosti s tímhle? URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:59
- Nahlásit
mám tabulku velikostí,kdo chcete.......dejte mejla.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:03
- Nahlásit
žanda
já chci určitě: kratochvilova.petra@gmail.com
díky: -)
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:21
- Nahlásit
PeKrato
už to letí....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:39
- Nahlásit
žanda
zatím nic nedorazilo
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:59
- Nahlásit
PeKrato
odesláno 15:21....máš to už?
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:00
- Nahlásit
žanda
nee jeste jednou mail: kratochvilova.petra@gmail.com
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:01
- Nahlásit
PeKrato
ok, pošlu znovu.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:10
- Nahlásit
žanda
už to došlo, díky
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:11
- Nahlásit
PeKrato
měřila jsi? vyhovuje ti to velikostně????
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:15
- Nahlásit
žanda
jj, měřila a už mám objednáno na radu pána jsem obleček vzala o 5 cm delší a nakonec jsem k tomu přibrala i postroj a hárací kalhotky tak už se těším na dodávku (na placení už moc ne, je to darda )
jak dojde, tak nafotím
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:18
- Nahlásit
PeKrato
Tak to jsi fofrník,mě se tedy "povedlo"psa změřit,ale na víc nebyl čas. Až teď na to koukám a říkám si, že na tu jeho délku těla-jestli to nebude obleček moc široký- cca 20 čísel je v těle a u krku víc.....
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:29
- Nahlásit
žanda
jestli bereš ten overal, tak tam jsou ty stahovací lanka, takže si to pak uzpůsobíš na psa, stahovadlo je ve předu na prsách a z boku na hrudníku za pacinama - viz foto: URL
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:37
- Nahlásit
PeKrato
Tenhle jsem nechtěla,ale je to i u toho druhého- vím,že je tam to stahování,ale aby v tom nebyl jak nafouknutej balon ) musím se na to doma podívat,já neměla tabulku s sebou a měření bylo cca a honem.
I kšírky mají pěkný,to jsem taky koukala, si bereš půjčku,ne? ))
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:44
- Nahlásit
žanda
si bereš půjčku,ne?
jako skoro ale dobrej postroj sháním už delší dobu a tenhle se mi fakt líbí. na někom jsem ho už viděla a je o fakt dobrý. kalhotky vychází skoro na stejno jako obyč, skoro
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:49
- Nahlásit
PeKrato
postroje mají fakt pěkný,to jo, kdybych úplně věřila těm umělohmotným sponám,tak do něj jdu taky- nebo mít jinýho psa ) zatím se přemlouvám- postroj sice mám, tedy dva-jeden na obrany-ten už je mi na houby asi a druhý klasiku- starej ,ale drží-zatím. Musím se někoho zeptat,co má bull,zda ty přezky neprdnou..........
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:52
- Nahlásit
žanda
já mám teď právě na obrany jakejsi na rychlo koupenej, co má tyhle stejný plastovky a drží to dobře. ale jinak je blbej, dře jí srst a klouže z ní na stranu. tak snad bude dobrej tenhle. jestli to prdne, reklamuju. to musí něco vydržet ne?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
PeKrato
no něco by to vydržet mělo.....je fakt, že u toho obyč co máme je jen jedna přezka- to zapínací entýono a je to z umělý hmoty a drží to furt......ale kdyby to prdlo, nespadne mu postroj,neb je přes hlavu....tady nevím,co se rozváže. Ale my jsme přeci jen trošku jiná váhová kategorie,než vy......i když dneska je už pán v letech- dneska má narozky- 8.
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:06
- Nahlásit
žanda
tak tenhle by asi spadl, i když nevím, uvidím, jak se bude nasazovat. každopádně teď mám jen provlíkací na nohy a přeska je na kohotku a drží to dobře.
tak dortaaaaaa, že gratulujeme a přejeme ještě hoodně let aby bylo před váma
|