Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obleček na zimu
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:25
- Nahlásit

blbne mi nějak net, ale jste hodný, že jste to napsaly- ta věcička s nohavičkama je super) no jen se trochu bojím,aby mu to bylo taky přes prsa......my bull jsme přeci jen trošku jinak stavěný a z normoš obchodu vím,že to je většinou malé-pokud to není hodněěěě dlouhé) když tak si tam písnu....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:27
- Nahlásit

žanda
http://www.dogmans.cz/postroje-y-hurtta-pro-/313- hurtta-pro-postroj-y-35cm.html
proto chci jít raději do té vesty tam je to jedno. taky už jsem jim psala, tak uvidíme, kdy odpoví

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:29
- Nahlásit

žanda
my bull jsme přeci jen trošku jinak stavěný
proto chci jít raději do té vesty tam je to jedno. taky už jsem jim psala, tak uvidíme, kdy odpoví

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:33
- Nahlásit

PeKrato
jenže já potřebuju ty "rukávy" víš.....aby měl ty lokte v teple.....klidně by mě stačily jen rukávy, nohavice mít nemusíme)

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:37
- Nahlásit

žanda
jj, chápu. napsala jsem si o nějaký návod na změření psa a snad teda něco pošlou. když jo, hodím to určitě i sem. předpokládám, že to bude univerzální návod

Steph
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:38
- Nahlásit

teda to jsou paradni obleky - ty vesty vypadaji lukcusne, ale v prepoctu na 4 bestie by me to zrujnovalo, uvidime co nam reknou rosnicky, pokud bude zima jako loni tak to prezijem v tech home-made Loni meli ve Flex-texu(prodejna latek) krasnou metraz kozicku, co vypadal jak plys z ovecky, jen s tim impregnovanym sustakem je vzdycky problem. Tak az budete mit nakoupeno, prosim modni fotografickou prehlidku )

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:44
- Nahlásit

teeda, tak jsou rychlí a tady je odpověď:

Dobry den u winter jacketu merime psa od kohoutku po koren ocasu a cislo na jacketu je delka v cm.Napriklad winter jacket65 znamena ze pes musi mit 65 cm od korenu ocasu po kohoutek.ja osobne doporucuji kupovat o 5cm delsi oblecek aby psa chranil i kdyz si sedne nwbo kdyz bezi.U postroju se meri obvod hrudniku a cislo uvedene u postroju odpovida zase delce obvodu v cm.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 10:53
- Nahlásit

žanda
si napiš dotaz na ten hrudník u těch overalů, jak je to variabilní. dívala jsem se na to ale tou jejich lupou a je tam stahovák jako na bundách, takže si myslím, že nebudeš mít problém

Steph
foto dodám, až to budeme mít doma

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:02
- Nahlásit

PeKrato
Já nejdřív doma pořádně znovu přeměřím psa, nemám ani míru od kohoutku-jen cca od krku ,jak jsem to kdysi šila doma a to bylo přiměřeně,centimetr žádná míra,že....
ale bundičky mají fakt super.

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:07
- Nahlásit

..jsem tam cinkla, pán nebyl doma,ale tabulku má-koukne se mi,kolik cm to je přes ten hrudníček) .....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:16
- Nahlásit

žanda
taky musím doma přeměřit, jsem na to včera zapomněla
tak hodně štěstí, ať to bude dost

allík
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:39
- Nahlásit

Sice to sem až tak moc nepatří, ale máte někdo zkušenosti s tímhle? URL

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:59
- Nahlásit

mám tabulku velikostí,kdo chcete.......dejte mejla.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:03
- Nahlásit

žanda
já chci určitě: kratochvilova.petra@gmail.com
díky: -)

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:21
- Nahlásit

PeKrato
už to letí....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:39
- Nahlásit

žanda
zatím nic nedorazilo

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:59
- Nahlásit

PeKrato
odesláno 15:21....máš to už?

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:00
- Nahlásit

žanda
nee jeste jednou mail: kratochvilova.petra@gmail.com

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:01
- Nahlásit

PeKrato
ok, pošlu znovu.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:10
- Nahlásit

žanda
už to došlo, díky

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:11
- Nahlásit

PeKrato
měřila jsi? vyhovuje ti to velikostně????

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:15
- Nahlásit

žanda
jj, měřila a už mám objednáno na radu pána jsem obleček vzala o 5 cm delší a nakonec jsem k tomu přibrala i postroj a hárací kalhotky tak už se těším na dodávku (na placení už moc ne, je to darda )
jak dojde, tak nafotím

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:18
- Nahlásit

PeKrato
Tak to jsi fofrník,mě se tedy "povedlo"psa změřit,ale na víc nebyl čas. Až teď na to koukám a říkám si, že na tu jeho délku těla-jestli to nebude obleček moc široký- cca 20 čísel je v těle a u krku víc.....

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:29
- Nahlásit

žanda
jestli bereš ten overal, tak tam jsou ty stahovací lanka, takže si to pak uzpůsobíš na psa, stahovadlo je ve předu na prsách a z boku na hrudníku za pacinama - viz foto: URL

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:37
- Nahlásit

PeKrato
Tenhle jsem nechtěla,ale je to i u toho druhého- vím,že je tam to stahování,ale aby v tom nebyl jak nafouknutej balon) musím se na to doma podívat,já neměla tabulku s sebou a měření bylo cca a honem.
I kšírky mají pěkný,to jsem taky koukala, si bereš půjčku,ne? ))

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:44
- Nahlásit

žanda
si bereš půjčku,ne?
jako skoro ale dobrej postroj sháním už delší dobu a tenhle se mi fakt líbí. na někom jsem ho už viděla a je o fakt dobrý. kalhotky vychází skoro na stejno jako obyč, skoro

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:49
- Nahlásit

PeKrato
postroje mají fakt pěkný,to jo, kdybych úplně věřila těm umělohmotným sponám,tak do něj jdu taky- nebo mít jinýho psa) zatím se přemlouvám- postroj sice mám, tedy dva-jeden na obrany-ten už je mi na houby asi a druhý klasiku- starej ,ale drží-zatím. Musím se někoho zeptat,co má bull,zda ty přezky neprdnou..........

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:52
- Nahlásit

žanda
já mám teď právě na obrany jakejsi na rychlo koupenej, co má tyhle stejný plastovky a drží to dobře. ale jinak je blbej, dře jí srst a klouže z ní na stranu. tak snad bude dobrej tenhle. jestli to prdne, reklamuju. to musí něco vydržet ne?

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 11:55
- Nahlásit

PeKrato
no něco by to vydržet mělo.....je fakt, že u toho obyč co máme je jen jedna přezka- to zapínací entýono a je to z umělý hmoty a drží to furt......ale kdyby to prdlo, nespadne mu postroj,neb je přes hlavu....tady nevím,co se rozváže. Ale my jsme přeci jen trošku jiná váhová kategorie,než vy......i když dneska je už pán v letech- dneska má narozky- 8.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 12:06
- Nahlásit

žanda
tak tenhle by asi spadl, i když nevím, uvidím, jak se bude nasazovat. každopádně teď mám jen provlíkací na nohy a přeska je na kohotku a drží to dobře.
tak dortaaaaaa, že gratulujeme a přejeme ještě hoodně let aby bylo před váma

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání