Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obleček na zimu
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:34
- Nahlásit

Nechci strašit se zimou, ale už se to docela blíží a tak se poohlížím po oblečku pro svou fenku SBT. Budeme chodit na cvičák a dlouhý prochajdy, tak se musím připravit. Minulej rok jsem neměla a malá pěkně mrzla, přeci jen jsou od té země kousek. Projela jsem net a docela se mi zamlouvá tento od Barona: URL

Máte s ním někdo zkušenost a nebo poradíte nějaký jiný, který je dobrý? Chci nahoře nepromok a spodní vrstvu zateplenou (flís nebo ovečku).
Předem díky za rady.

allík
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:40
- Nahlásit

PeKrato

Nedávno jsem to tu řešila a nakonec si zrovna teď nechávám ušít obleček přímo na míru. Cenově to vyjde daleko lépe a můžeš si vybrat i materiál, barevnou kombinaci i střih URL

někde v tom fóru je kontakt na holčinu, co to šije

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:45
- Nahlásit

PeKrato
přesně jak píše allík,Monika ušije cokoliv na kohokoliv.
monika.vetrnikova zavináč gd-net.net

allík
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 16:46
- Nahlásit

Monika ušije cokoliv na kohokoliv

No jasně, klidně i na tebe

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:30
- Nahlásit

jablunka
No, holkám jsem napsala ale....

... nevíte kde sehnat něco pláštěnkoidního, a taky kombinoízního na pudly?

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:00
- Nahlásit

Dines
Ale ona dělá i pláštěnky,záleží jen na tobě co budeš mít za představu a přání.

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:03
- Nahlásit

PeKrato
Me ty universalni prijdou dost na prd, pac je to brany, aby to mohl nosit i pes, tudiz je vespod kratky kvuli bimbasovi. Driv jsem to resila detskyma vestama za par kacek, zipem na zada a dle potreby jsem prostrihla kolem prednich pacek, na www.pitbulls.websnadno.cz - Rozarka - tam jsou nekde vyfoceny segry prave v tech vestach, ale ty byly jen na zahrati, vodu a snih to neresilo. Loni jsem si obkreslila oblecek z manmatu - pac ten material se mi nelibil - coz o me by ani neslo, ale cuby stafkovaly a staly jak zabetonovany a zas byl problem s brichem, tak jsem si ho nakonec usila sama - nahore impregovanej sustak a uvnitr silenjsi fleece, bricho maji cely zakryty a na zadech maji diru na oko od ksandoperu - za material na jednu velikostne cca STB a jednu XXL STB me to vyslo na 300Kc i s prezkama, pac na nase crossy v lese je suchac dost nepraktickej.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:13
- Nahlásit

Steph
Ty vole mám šoky, otevřelo se mi jen malé okno a viděla jsem pouze v srpnu Pepíno opustil naší smečku...uf, to mi nedělej, napiš to tam líp nebo budeš mít někoho na svědomí.

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:32
- Nahlásit

Mucholabka
no sorry za infarkt, az bude cas tak to prepisu pro kardiaky s malejma voknama On od zacatku miloval nejvic tatu Jindru, pak byl u rodicu na vikend, kdyz jsem se stehovala a v nedeli mi proste oznamili, ze by si ho radi nechali. Meli psy venku, ale oba uz umreli a mama chtela spis nejakyho bisóóna na doma, tak maji ted bisona Pepu, ma se tam jak prase v zite - dokonce ma svuj vlastni pokoj s gaucem, neunavneho nadhazovace Jindru, zari blahem a to je pro me nejdulezitejsi. Puvodne jsem ho z utulku brala, aby mu neufikli packu a uprime chromou nebo beznohou bestii by si stejne nikdo nevzal, s tim ze mu najdu panicky, ale on byl sikovnejsi a nasel si je sam. Jezdim za nim pravidelne s Rozou, takze ani srdicko kvuli odlouceni netrpi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:44
- Nahlásit

Kdybyste sháněli další švadly, jednu bezvadňáckou mám, se šitím oblečků zkušenost má, sice je to lidská švadla, ale pejsčího zákazníka by taky neodmítla, šila pro chrty. Je z Prahy, kontakt nedám veřejně.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 20:17
- Nahlásit

Tak děkuju všem za rady a doporučení, s holkou se spojím a nějak se domluvíme snad Je pravda, že to odhalený bříško je naprd u feňulky. Diky diky.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 20:29
- Nahlásit

Teď jsem zjistila, že se jedná o firmu, kterou mi doporučoval i někdo jiný Pro ostatní jejich stránky jsou zde: URL

Už jsem se s nimi spojila a těším se jak bude feňule krásná

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 21:42
- Nahlásit

PeKrato
http://www.dgdoggear.cz/english-style-collection/b unda-winter-plus-cz.html
tak tuhle mají mí 2 psi

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 07:48
- Nahlásit

To co tu ukazujete za oblečky jsou vestičky,ale já potřebuju něco s dlouhým rukávem na přední packy.........(máme je po operaci)a nejlépe zapínat na zádech- jednu mikinu už jsem si spíchla,ale úplně ono to není - hodila by se mi vespod mikina a nahoře šusťák- mám AST- myslíte,že by to taky spíchla?????

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:13
- Nahlásit

žanda
Bože,tak ještě jednou pro ty co nepochopili.
Monika ušije podle toho co jí řekneš,že chceš ušít!

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:25
- Nahlásit

brezen2008
pěkné já se tam za nimi stavím i s čubinou a nějak se domluvíme. takhle nějak bych si to ale představovala.

Mar
Člen
- Nahlásit

PeKrato
doufam, ze bude mit novou bundu tak rada, jako Berry

inak my mame normos prosivanou bundu
sedi dobre (teda nevodhadla sem to, co se velikosti tyce, ale zase muze klidne pribrat dyby chtel )

http://spokojenypes.cz/delka-zad-31-40-cm-kokr-mal y-knirac-bisonek/alpine-fit-slim-delka-40-cm?id=16 912

žanda
Člen
- Nahlásit

jablunka
už chápu) dík

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:47
- Nahlásit

Mar
R je v tomhle v pohodě, řeší nové věci na sobě minutu a pak to vzdá. ví že já to nevzdám

mě se docela líbila ta na baronovi, ale nejdřív teda zajdu na jírovu, uvidíme, jak to dopadne

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:49
- Nahlásit

Já jsem moc spokojená s oblečkem od firmy Hurtta. Nepatří teda k nejlevnějším, dost jsem váhala, když jsem ho objednávala, ale vzhledem k tomu, že na něj pes dostal přidáno od babiček tak jsem ho koupila a je fakt super.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:03
- Nahlásit

VerčaZ
to vypadá moc dobře, tam bych si byla schopná vybrat. který přesně máš? mě se líbí tohle docela dost, ale zajímalo by mě, jestli je to zateplené uvnitř a přijde mi, že se v tom pes nemůže vyvenčit - URL

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:07
- Nahlásit

tak tohle je super URL

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:23
- Nahlásit

PeKrato

Tak úplně přesně tenhle mám, ten červenej. Uvnitř to zateplené je, krásně měkoučké, takovej měkonkej jakoby flís. Pes se mi v tom vyvenčí úplně normálně, ještě se nestalo, že by si to počural. A i pohyb nemá omezenej a nikde mu to neplandá.
Mám to na ohaře.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:27
- Nahlásit

VerčaZ
mě se líbí v tom hnědém provedení, mám zlatou fenku a hnědá jí sluší no nahlodala jsi mě to se mi fakt líbí a super je, že to je z funkčního materiálu.

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

Kočky,ale kde mají nějakou velikostní tabulku, nějak nevidím...........

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:36
- Nahlásit

PeKrato

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:46
- Nahlásit

žanda
no to tam nějak nemají, ale na hlavní stránce měli mezi textem, že rozhodjící je délka zad a číslování těch oblečků je podle té délky. teda aspoň tak to chápu.

už jsem si tam našla i postroj

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:50
- Nahlásit

žandaPeKrato

Když já ten oblek objednávala už před 2 lety a to jsem ty velikosti, myslím, našla na jejich oficiálních stránkách a nebo mám dojem, že jsem to hledala i v Rakousku, protože sem to skoro nikdo nedovážel a do Rakous to mám blízko. Fakt už si to nepamatuju přesně.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:52
- Nahlásit

Jo a důležitá je fakt ta dýlka zad. Mě se povedlo objednat o číslo větší, ale hned mi to bez problémů vyměnili.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

VerčaZ
žanda

píšu jim, tak když mi to pošlou, hodím to sem

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání