Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 17:56
- Nahlásit

Psíček
No když myslíš, ikdybych něco takového sehnala, mohla bych si to tak leda navléct já, protože pes by do toho určitě nešel. Ale malé uvažuji, že koupím obojek od Swarovského . Ta bude mít určitě radost a ocení to.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:32
- Nahlásit

Psíček
Nemá píchle dírky, takže náušnice pro ni ne.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 19:35
- Nahlásit

mallos
No s fenkou počkám na ty Artemis snad už budou co nejdřív k dostání. A u zlaťáka to ještě uvidím, jakou obměnu vymyslíme.

Taktrochukynolog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 11:46
- Nahlásit

http://www.ikrmivopropsy.cz/ na této adrese mají ARTEMIS skladem, mám oblíbené ještě First Mate , Belcando -ty jsou fakt moc dobré. First Mate chicken Bluberries jsou dobré pro nežravce

Martinna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 11:49
- Nahlásit

Taktrochukynolog
JJ, ale nemají tam bohužel Artemis pro malá plemena.

Taktrochukynolog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 11:59
- Nahlásit

Seznam Top Dry Foods 2010
Addiction Foods
Artemis Pet Foods
Back To Basics
Bench & Field Pet Foods
Blue Buffalo Company
Blue Seal Feeds
Breeder’s Choice Pet Foods
Burns Pet Health
Canidae Corp.
Canine Caviar Pet Foods
Castor & Pollux Pet Works
champion petfoods
Della Natura Commodities
Diamond Pet Products
Dick Van Patten’s Natural Balance
DOGSWEL, LLC
Evanger’s Dog & Cat Food company
Firstmate Pet Foods
Fromm Family Foods
Laughing dog, Inc.
Life4K9 Pet Food Corp.
Lincoln Biotech
Merrick Pet Care
Mulligan Stew Pet Food
Natura Pet Products
Nature’s Variety
Omnipro Pet Foods
Perfect Health Diet Products
Pet Chef Express
Pet Valu
Petcurean Pet Nutrition
Precise Pet Products
Smartpak Canine
Solid Gold Health Products For Pets, inc.
Tuffy’s pet foods, Inc.
VeRUS Pet Foods
Wellpet

Tohle je seznam nejlépe hodnocených krmiv

Taktrochukynolog
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:47
- Nahlásit

Po masíčku říkala Ťapina

mallos
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 12:49
- Nahlásit

Martinna
dneska jsem mluvil s jednim obchodem a pry jsou uz na ceste z usa, takze urcite budou

Martinna
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2010 14:30
- Nahlásit

mallos
Tak to je fajn, jsem na ně zvědavá.

mirak
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 00:33
- Nahlásit

ell

co je to za krmivo? pro jaké štěně jaké rasy? poměr Ca:P?

mirak
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 11:15 - Změnil/a: mirak
- Nahlásit

no Psíčku budeš se divit, ale obsah Ca:P je docela zásadní záležitost u štěňat a to s ohledem na štěně malého či velkého a středního plemene. Máš-li jiný názor, nechám se poučit. Co se týče surovin, něco si psal o salámech nebo ne? Nebo si našel konečně tu zdravou šunku?

staropramen
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:25
- Nahlásit

Ty granule Artemis,to vyrábí Desenskej?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 13:38
- Nahlásit

Psíčekpane vy jste roura,jsem myslela,ze me uz neprekvapite!a opet mam pocintanej monitor!cary,mary fuk!a z obycejnych grancli z tesca jsou granule artemis????

mirak
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2010 14:30
- Nahlásit

ta otázka na Ca:P patřila "ell" která se ptala na vhodnost granulí pro štěně, uvedla složení a chyběl údaj o Ca:P a pro jaké plemeno, takže jsem čekal, že svůj dotaz upřesní a nevím proč se toho chytáš ty Psíku. Ty snad radit za a/nepotřebuješ, ty máš přeci jasno a za b/nebylo určeno tobě abys nesmyslně vytrhával z kontextu

ell
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 09:08
- Nahlásit

mirak
Tady jsou webovky:
http://www.barkingheads.cz/ Je to nějaká novinka na českým trhu. Mám to pro štěně králováka.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 10:50
- Nahlásit

ell
Teda popravdě, zdá se mi to kapku předražený, ale ty stránky jsou vtipný.

ell
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:34
- Nahlásit

Maya
Já to mám od kámoše za nákupku, tak to se dá... ale co teda to složení??? Jsou lepší než Eukanuba pro štěnda?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:41
- Nahlásit

ell
Než která Eukanuba? je jich víc..

ell
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 12:48
- Nahlásit

Maya
Eukanuba pro štěňata středních plemen

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2010 13:44
- Nahlásit

ell
Eukanuba má víc řad jsem myslela, pokud myslíš tu základní, tak BH je je určitě lepší.

Psíček

Anonežtubolesttakradšibejtvlimbu.

Piki
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:13
- Nahlásit

Malos: nevim kde si to vzal, že Omni pro je evropská značka, já jím krmila přes rok a vždy na pytli bylo made in U.S.A. od koho sisi to nechal dovážet? Já to objednávala před dogdog.cz a vždy to bylo vyrobeno v usa

Piki
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:19
- Nahlásit

Já krmím Orijenem,jak kocoura kastráta,tak senirku BX dogy(taky kastráta) a atleta pointra a orijen všem sedí. Kocour měl vždy problém s váhou, co má orijena je štíhlej i přes vysoký procento proteinů jak by někdo řekl. To samé je u mé psí báby vykastrované, seniorky obsahují také 40% proteinů a agáta je krásně štíhlá,dávám přesně dle tabulek a neni ani tlustá ani hubená,prostě akorát. .-) Poměr mezi Ca a P je 1:1, pač tam nedávají kosti v kostech je ve velké množství Ca a P. Holky mají oproto Omni pro poloviční hovnouse, a hlavně doze moc chutnají,což byl až do doby co jsem zkusili orijen nemyslitelné.

Vaculík Pavel
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 12:58
- Nahlásit

Zdravím pejskaře,
seznam KVALITNÍCH krmiv najdete na
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/sh owproduct.php/product/2361
nebo zkuste Seznam Top Dry Foods 2010
Mimochodem nic LEPŠÍHO, než ORIJEN na českém trhu není !
S pozdravem PSOVOD Pavel a jeho věrný BAK, který má to štěstí a pochutnává si na ORIJENU

Mika
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 09:08
- Nahlásit

Ja sa s vami musim podelit o jednu skusenost, ktoru som ziskala za posledny pol rok.
Mam psa, zlateho retrievra, necele tri roky, cely zivot hubeny, same svaly a slachy, ani gram tuku.
Od mala bol krmeny spis kvalitenejsimi granulami (zacali sme Hillsom, ale velmi brzy presli na Eagle Pack, ktorym som krmila do jedneho roku - furt hubenour) pak som chvilku krmila masem, to se trosku zrovnal, ale jak normalne ziveny pes zacal vyzerat az ked som zacala krmit Pro Plankou. Pro Plankou som krmila vyse roka, potom som sa o to zacala trosku viac zaujimat a vravela si, nebudem psa krmit srotom, doprajem mu nieco kvalitnejsie - tak som skusila - Arden Grange, pak Orijen, nakoniec i novu radu Acany - pes siel s vahou dolu, lezli mu rebra, pater, proste vsetky kosti, vypadal jak malej podvyzivenej. Po tristvrte roku skusania vsetkeho mozneho "lepsieho", vysetreniach u veterinara a dokrmovania ryzou a cestovinami (bez vysledku), som sa pokorne vratila spat k srotu - Pro Planke. Pes pribral, vyzera konecne k svetu, srst sa mu zlepsila, a pri hladeni nemam pocit, ze prave usiel z Dachau. Bez ohladu na to, ze to kvalitovo nie je nic moc krmivo, vypada to, ze moj pes proste presne toto potrebuje.

Pihatka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:22
- Nahlásit

Psovode Pavle, moje fenka taky měla to štěstí, že jsem ji krmila Orijenem..bohužel musím použít minulý čas, protože mi na jednou po Orijenu začala nejdřív strašně prdět, postupně čim dál častěji průjmovala a nakonec to rovnou zvracela...vůbec si to nedovedu vysvětlit, protože na Orijenu byla skoro dva roky a prospívala krásně a najednou tohle..byla jsem nucena Orijen vysadit. Myslíš, že je možné, že byl špatný pytel? (trvanlivost do 2011) Nyní krmím Canine Caviar, ale jsem z něj rozpačitá, pes to vůbec nechce žrát, žere pouze z donucení a z hladu, granule ani moc příjemně nevoní. Na Orijen se vždy vrhala s nadšením..Máte někdo podobnou zkušenost? Je možné, že fenka najednou nestráví tolik proteinů?

Pihatka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:28
- Nahlásit

jinak se musím přiznat, že mám stejnou zkušenost jako Mika...když jsem byla nucena vysadit Orijen, protože po něm fence bylo vyloženě zle, potřebovala jsem pokrýt dobu, než došel Canine Caviar..koupila jsem malé balení Pro Planu jehněčího a ta změna byla naprosto neuvěřitelná, ze dne na den přestala prdět, bylo vidět, že jí to moc chutná, krásně se spravila...tak si taky říkám, jestli nakonec ten šrot psům nedělá dobře..

krecinek
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 17:43
- Nahlásit

Máte někdo zkušenosti s Earthborn Holistic Primitive Natural ???

petra b
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Moje zkušenosti s granulema:

labrador, alergik - bakterie, hypothyreoza, kastrát,10 let:
Hill´s - menší chutnost, průjmy
Purina Proplan - menší chutnost, průjmy,
Satisfaction jehně - menší chutnost, skvělý (zastavili dovoz)
Nutram jehně pro citilivý zažívání - dobrý, ale plynatost a nabírání váhy
Nutram light - dobrý

NO, DK, kožní problémy, 9 let:
Eucanuba, RC, Purina Proplan - malá chutnost, průjmy
Satisfaction jehně - menší chutnost, skvělý
Nutram jehně pro citlivý zažívání - malá chutnost, plynatost
Almo Nature Holistic jehně - super chutnost, skvělý

Něm. pinč, silný potravinový alergik - malá možnost výběru kvůi ingrediencím, 4 roky (chutnost u všeho):
Satisfaction jehně - skvělý
Nutram pro citilivé zažívání jehně - plynatost, jinak to ujde

mallos
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:24
- Nahlásit

Piki
ano, tak to bylo, nyni byla vyroba presunuta do evropy, stejne jako u krmiv eagle pack, fromm family apod. tim veskara hodnoceni whole dog journal, dogfoodanalysis.com apod. uplne padaji, protoze se hodnoti us slozeni...

mallos
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 21:26
- Nahlásit

pro dychtici po informacich o krmivech:
http://www.dogfoodadvisor.com/

velmi hezky popsane recenze i s popisy surovin. je to opet brano metodou no grain diet is the best, s cimz nesouhlasim, ale nejakou hodnotu to ma...

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání