Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
mallos
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 17:59
- Nahlásit

ajunka
asi by se to chtelo trochu podivat po internetu. vetsina na prvnim miste maso ma a navic nekteri ho maji ve slozeni i na vice mistech - dokonce i na prvnich trech treba...

ajunka
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 18:13
- Nahlásit

mallos no co sem zatím koukala na granule tak bych takový chtěla vidět .-)) a hlavně jejich cenu

mallos
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2010 19:56
- Nahlásit

ajunka
artemis, canidae, orijen...
cena odpovida kvalite, pokud chce krmit levne, nemuzes se divat po holistickejch granulich...

ajunka
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 08:36
- Nahlásit

no levně ne ale za dva talíře za měsíc taky ne .-)) proto hledám taky slušnou alternativu- zatím mám jen mě zajímal názor na tyhle granulky případně ideálně zkušenosti

mallos
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 11:58
- Nahlásit

ajunka
me krmivo vyjde mesicne na bura

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 15:08
- Nahlásit

mallosjako 5 tisic? Kolik mas psu??

mallos
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2010 20:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
aktualne tri velky a jednoho mensiho...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

mallos
Mě prožrat psi bura, tak nejdřív chcípnu hlady já a pak oni, protože by je neměl kdo nakrmit.

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 09:57
- Nahlásit

mallos

3 velci psi a 5 tisic? ti mi sezerou (v zavislosti na pocasi) 8-16 kg masa denne a vyjde me to za mesic levneji nez tebe (kdyz nepocitam ruzne salamy a piskoty, ktere dostavaji bokem)

Radecha
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 10:27
- Nahlásit

mallos - kolik tví psi vážej?

mallos
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 12:13
- Nahlásit

Radecha
trikrat okolo 40kg a jeden 10kg...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 15:21
- Nahlásit

A je tu taky někdo, kdo neví, kolik za měsíc pro psy na žrádlo utratí?

Kaccka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 17:29
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
treba ja Jenze ono se to lip sleduje, kdyz je pes na granulich, tehdy jsem taky mela predstavu, ale ted uz nevim, musela bych to pocitat a to se mi nechce. Vim, ze je to min nez na granulich a to mi uplne staci ;)

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2010 18:14
- Nahlásit

Kaccka

Hm, tak já mam grancle i maso a sem v pr... úplně

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:47
- Nahlásit

Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde se dají v e-shopu sehnat granule Artemis Fresh Mix Small Breed Adult , všude kde jsem se dívala, tak mají vyprodáno. Chtěli bychom je vyzkoušet. Dík

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:48
- Nahlásit

Martinna
Jj, na ty taky čekám, údajně měli dorazit do ČR o prázdninách a zdá se že nic, nemají je už nikde dlouho, tak se obávám, že je neseženeš.

ell
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 09:52
- Nahlásit

Ahojte,
co říkáte na složení těchto granulí pro štěnda???
Čerstvé kuracie mäso (min. 22%), sušené kuracie mäso (min 21%), hnedá ryža (min. 21%), ovsené krúpy, sušený losos (min. 10%), zemiaky, kurací tuk (stabilizovaný zmesou tokoferolov), slnečnicový olej, sušené vajce, lososový olej, minerály, sušené paradajky, sušená mrkva, morské riasy, vitamíny, glukozamín, chondroitín, MSM

Nutričné hodnoty:
proteíny 28%
tuky 18%
vláknina 2,5%
popol 8%
vlhkosť 8%
vitamín A 20.000 iu/kg
vitamín D3 1.800 iu/kg
vitamín E (tokoferol) 690 iu/kg
meď 11 mg/kg
omega-6 mastné kyseliny (kyselina linolová) 4,4%
omega-3 mastné kyseliny (kyselina linolénová) 1%

Martinna
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2010 10:01
- Nahlásit

Maya
Tak budu muset počkat no, právě že už je mají různě v nabídkách, ale nedostupné. Tak snad v záři už budou. Jsem na ně zvědavá.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 09:57
- Nahlásit

Ahoj co si myslíte o granulích OmniPro Holistic Salmon & Potato?

Složení
Čerstvý losos, rybí moučka, brambory, hrášek, ječmen, proso, kuřecí tuk, ovesná moučka, sušená vejce, lněné semínko, rajčatová moučka, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, niacin, pantothenan, kyselina listová, biotin, cholin chlorid, železo, měď, mangan, kobalt, zinek, jód, selen, extrakt z čekanky, MOS, difosforečnan vápenatý, extrakt z juky, chaluhy, jablko, mrkev, špenát, brusinky, petržel, sušené mléko, glukosamin, MSM, chondroitin, prebiotika, L-carnitin

Analýza
Bílkoviny 25%, Tuk 14%, Vláknina 3%, Popeloviny 8%, Vlhkost 8%, Vápník 1,07%, Fosfor 0,88%, Vitamín A 11 250 m.j./kg,Vitamín D3 1 688 m.j./kg, Vitamín E 92 m.j./kg, Vitamín B1 4,4 mg/kg, Vitamín B2 2,82 mg/kg, Vitamín B6 2,7 mg/kg, Vitamín B12 23,5 mg/kg, Niacin 17,2 mg/kg, Pantothenan 4,45 mg/kg, Kyselina listová 0,88 mg/kg, Biotin 132 mg/kg, Cholin chlorid 100 mg/kg, Železo 50 mg/kg, Měď 15 mg/kg, Mangan 35 mg/kg, Kobalt 0,5 mg/kg, Zinek 50 mg/kg, Jód 0,99 mg/kg, Selen 0,3 mg/kg, L-carnitin 40 mg/kg, Omega 6: 3,72%, Omega 3: 0,43%, Poměr Omega 6/3: 9:1, Metabolická energie 3535 kcal/kg

mallos
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:47
- Nahlásit

Martinna
bavi me ten glukosamin, MSM a chondroitin; to je fakt pro smich...

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 11:53
- Nahlásit

Já se právě v tom složení granulí moc nevyznám, až si někdy říkám, že se na to vykašlu a začnu dávat maso .

mallos
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:25
- Nahlásit

Martinna
a cim krmis ted?

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:30
- Nahlásit

Krmím Fromm Familly Gold kokřici a Fromm Familly pro psy s nadváhou zlaťáka. Pro kokřici teď čekám, že vyzkouším to nové Artemis pro malé plemena. U zlaťáka jsme s Frommem spokojeni, ale říkala jsem si, že bych mu udělala změnu, tak jsem právě koukala na ty OmniPro.

mallos
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:33
- Nahlásit

Martinna
a proc mu chces delat zmenu? pokud jsi spokojena, tak bych nic nezkousel. obcas je dobry to zmenit, ale tak jednou za rok dva. mne vadi ten dovozce, ktery to vozi. uvadi na strankach nespravne udaje. fromm se nevyrabi v usa, omni pro take ne. proto hodnoceni napr. ve whole dog journal jsou zavadejici, protoze testuji uplne jina krmiva s jinym puvodem surovin...

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 12:56
- Nahlásit

mallos
No změnu chci z toho důvodu, že oba jsou strašně vybíraví, když mají jednu značku třeba půl roku, přestávají ji žrát. No a to jestli jsou granule americké nebo kanadské to mě je celkem jedno, spíše mi jde o zkušenosti v praxi a prospívání psů.

mallos
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:05
- Nahlásit

Martinna
kanadsky nebo americky ano, ale evropsky nic moc. a obe tebou zmineny znacky jsou evropsky...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:11
- Nahlásit

Martinna
Já krmím taky Fromm Gold a teď asi po 3 pytlích jsem jim pro změnu koupila taky OmniPro, vadí mi, že ten Fromm nemá receptury na vystřídání. OmniPro je podle mě horší než Fromm a pravdu má mallos, obojí se to vyrábí v Anglii s horším složením a dovozce u nás to tají,třeba Fromm se podívej na složení toho u nás a na složení na amerických stránkách, nebe a dudy, ale i tak myslím, že je to spíš lepší průměr a pořád lepší volba než 90% jiných značek prodávaných tady u nás.

mallos
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 13:12
- Nahlásit

Maya
urcite je to lepsi volba nez rada jinych produktu, ale to, ze dovozce zamerne lze mi fakt vadi a nic bych si od nej nekoupil

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 14:28
- Nahlásit

mallos
A tak já tak pintlich zase nejsem.
Pro mě je důležitý, že mi pytel přiveze zadara a jako bonus přihodí konzervu, to taky nepohrdnu a navíc stejně nemáme moc alternativu, Artemis pořád není, CC nemůžem, Canidae, Acana reznem, no ještě mě napadá Dog lovers gold, ten možná časem vyzkouším, ale taky mi vadí, že je to jen jedna receptura.
Teď jsem viděla reklamu na ten Oliver´s, to by taky nemuselo být špatný, ale koukala jsem se jen zběžně.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2010 16:19
- Nahlásit

Psíček
Ty jo nevím jestli bych někde našla oblečky pro čtyřicetikilového zlaťáka.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání