| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:08
- Nahlásit
inu
je libo chleba?
raději by bylo libo limo nebylo-li by pivo.....a šest knedli ja .....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:09 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Dneska jsem zjistila, že bylo 28. prosince 2008 založeno další téma, které má s tímhle hodně společnýho.
Neměla bych to znova vytahovat, ale to jsem prostě já. Podrobně jsem si ho přečetla a vyplývají mi z toho jenom otázky : "proč to děláte"? " "o co vám jde", všichni a všechny ! tady tvrdíme, jak nám jde jenom o ty naše čtyřnohé přátele a přitom to tak vůbec nevypadá !! Jedna druhou napadáte, možná si to nepřiznáte, ale je to tak.
Takže, když vám jde o psíky, o akity inu a o americké akity bez rozdílu ! Tak se tak začněte chovat. A neútočte tady jeden na druhého, tím těm hafanům moc pěknou vizitku neuděláte.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:11
- Nahlásit
vlk
fakt, tak to si s tím zkusím zítra pohrát...
zkus to, kdyz se prihlasis do programu, vyberes album, das upravit a pak zvolte adresar ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:14
- Nahlásit
a jéje!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:24
- Nahlásit
ankaras
hele, já chápu, že jsi naštvaná, ale nerozumím tomu, proč ses nechala vytočit bezmála měsíc starou záležitostí. Dneska už je přece klid
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:26
- Nahlásit
ankaras
holka, to je stary jak metuzalem
inu
ty, poslys, ty jsi v posledni dobe se svyma prispevkama jak tajemny hrad v karpatech ... ??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:29
- Nahlásit
Roxana
ty, poslys, ty jsi v posledni dobe se svyma prispevkama jak tajemny hrad v karpatech ...
Myslíš třeba ten, kde nechci, aby se ankaras rozčilovala nad tou pitomostí, která už je dávno uzavřená?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:30
- Nahlásit
inu
Ale já vůbec nejsem naštvaná . Já jsem si taky napsala svuj názor. Je to sice měsíc stará věc, ale bohužel ta věc to tady takhle rozvířila a je úplně fuk, jak stará je. Navíc tady nejde jenom o tvoje dohady s moth, ale celkově o pohled na tohle forum.
A to , že si všichni řeknou, ty jo tam je to děsný, tak tam už radši přispívat nebudu, tak to zase pěkně zahrabeme a bude to? Já to vůbec nechci řešit ! Jenom chci, aby bylo jasno, že tady to forum založila Corry !, takže to ona jediná může rozhodnou o čem tady to forum bude, jestli o počasí, o blábolech ( který nás bohužel baví a budou bavit dál, tak nevím proč o tom nepsat) nebo o akitách inu a nebo amerických akitách.
Forum se přejmenovalo, aby teda lidi pochopili, že se tady nikdo neupřednostňuje ! A jestli sem dorazí majitel jezevčíka, tak dorazí, a co? bude tady a nikomu to nemůže vadit, jenom Corry !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:32
- Nahlásit
inu
Myslíš třeba ten, kde nechci, aby se ankaras rozčilovala nad tou pitomostí, která už je dávno uzavřená?
tak ten tedy opravdu nemyslim, ale staci se kouknout na predchozi stranku - od vyzvy fajce pres adoptivni dceru az pres gulas ... a dalsi ..
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:35
- Nahlásit
ankaras
Forum se přejmenovalo, aby teda lidi pochopili, že se tady nikdo neupřednostňuje ! A jestli sem dorazí majitel jezevčíka, tak dorazí, a co? bude tady a nikomu to nemůže vadit, jenom Corry !
tak to je hodne pekne napsany
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:35
- Nahlásit
ankaras
No, mě ses teda zdála pěkně vytočená
Navíc fakt nechápu, že sis toho nevšimla už před měsícem? Dohru to mělo i v tomhle vlákně.
Má smysl to znova vyhrabávat? Psa jsem viděla, má pinďoura, paní chovatelka mě nepodvedla. Co se tady má ještě nezapomenout?
Jestli tady chce někdo diktovat o čem to tu má být, tak prosím. Pokud mi to tady nebude vyhovovat, tak půjdu. Když se se mnou někdo bude chtít bavit, tak mi prostě napíše, jako to dneska např. udělala vlk. Jestli nebude, tak to neřeším, nereaguju. Někdy se tu pindá o hovadinách, jindy se řeší užitečné věci.
Není to nakonec jedno?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Roxana
To je jen takový lehký pindání s paní vlkovou, ona už je zvyklá
Není v tom nic temného vysokého ani nepochopitelného a už vůbec ne důležitého.
A to a jéje bylo na to co napsala ankaras, ale pak jsem se rozhodla zareagovat dýl.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:42
- Nahlásit
inu
a proč ted píšeš o tvym pejskovi? on se tady teď řeší?? vůbec ne!
tím to všechno začíná, že si to každej stáhne na sebe. já se tady pokusila napsat to, že jestli má někdo problém s tím, že třeba já a fajka povídáme o počasí, bohužel má smůlu, nemusí na to reagovat, max. corry může napsat že o tom to tady není a napsat nám at si to necháme někam jinam
- já tady ted nepíšu o konkrétních případech, to si vyřešte mezi sebou do toho nám nic ostatním nic neni, každej má svůj názor, ale tady už se to docela vyhrocuje řekla bych !
- z Fajky strany a Corry strany je to musí pěkně mrzet, založily to tady s dobrým úmyslem a jak to dopadá
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:46
- Nahlásit
ankaras
hele a jak jinak můžu mluvit, než sama za sebe? Mám snad mluvit za tebe? To asi těžko, vždyť o tobě skoro nic nevím.
A navíc jsem myslela, že jsme tu právě proto, abychom psali o svých psech a fenách.
nevím, co se tady vyhrocovalo právě před chvílí.
Fakt tomu nerozumím a i kdybych tady nasekala stodvacet confused smajlů, tak budu pořád stejně zmatená.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:48
- Nahlásit
ankaras
ani já teď nějak nechápu o co go ????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:48
- Nahlásit
inu
pani, je to jen můj paranoidní pocit, nebo ten váš bohulibej počin vyšel naprosto naprázdno?
Kerej myslíte paní?
Brej večír
JO a to vídejko se štěníkama je tak doufám že se Ariška pochlapí a budu si brzo taky moct nějaký pomuchlat
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
inu
-tak tohle zase nechápu já , tak mi to vysvětli jak to myslíš, protože bohužel sem taky házíš nenápadné narážky a ostatní to nechápou a mohou se jenom dohadovat a koho se to týká, tak toho už to štve a začíná to......
- já tady tím chtěla jenom napsat, že snad konečně by to tady a všichni mohli začít fungovat "normálně", tím nemyslím tebe, ale ba jo, myslím tím všechny ! i sebe !
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:53
- Nahlásit
Fajka
cago
helejs, ti psinu emaila, jo
tak doufám že se Ariška pochlapí a budu si brzo taky moct nějaký pomuchlat
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:53
- Nahlásit
Fajka
Pani, vomlouvám se, já už to nebudu rozebírat, dělejte, že sem nic neřekla.
Jo a doufám, že ten pátek platí
ankaras
ad narážky: kdybych se ti to nepokusila vysvětlit, tak tohle ani nenapíšeš. Mimoto jsem to adresovala Fajce, pokud vím.
Už to nehodlám dál rozebírat.
A s tím druhým, podle mě to tady v poslední době bylo vyjímečně v pohodě
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:54
- Nahlásit
ahojik co se deje??? Nejsem vubec v obraze...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:55
- Nahlásit
ankaras
že snad konečně by to tady a všichni mohli začít fungovat "normálně"
jéje ty si nějaká rozparáděná při sobotě
JInak já funguju tady normálně už od začátku tohohle tématu a že jsem tu po Laidě druhá služebně nejstarší a nemám probléma... když mám pocit že si s někým musím něco vyříkat tak to udělám a když mě za to některé věci nestojí tak to nechám plavat....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:55 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
asi tak...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:56
- Nahlásit
Peta Minami
nic, nic, za to můžu já, sypu si popel na hlavu!
Fajka
Pani, za to můžu já a to, že našla jeden starej thread
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:57
- Nahlásit
inu
Ivetka mi psala at se vyjadrim ale ja nejak nevim k cemu ))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:58 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
ankaras
Hergot pani, vy fakt chcete abych se krkla? Nejsem naštvaná! Nic si na sebe nevztahuju (krom toho, že jsem dneska fakt naštvala tebe). Narážek tu má každej vrchovatě a tak to bude vždycky ohledně čehokoliv, o čem zbytek nebude mít ani šajn. Než jste vyhlásili procházku, taky jste jen naráželi a zbytek nevěděl o co go.
Fakt nejsem naštvaná, ale to asi bude jak s tou Ester, co? Taky mi nikdo neuvěří, že nejsem
čili udělám to nejlepší, co můžu, jdu spát.
Dobrou dámy.
EDIT:
A ani edit ti nepomůže
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:58
- Nahlásit
Peta Minami
tak jsem to nemyslela bože já jsem chtěla vědět, jak ti tohle forum prostě přijde, jestli v poho nebo ne
Roxana
příště mi dej facku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 20:59
- Nahlásit
inu
Pani, za to můžu já a to, že našla jeden starej thread
týjo ale já fakt netuším ted vo co go
inu
Roxana
maily jsem dostala a hned odpovím
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:00
- Nahlásit
Takže když se tu objevuju já s pudlem, kdo že mě to může vykázat?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:00
- Nahlásit
ankaras
jj nebud nastvana. Kazdy ma pravo na svuj nazor i kdyz treba blby. A ty si kvuli tomu kazis sobotu!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Dines
nikdo !!! protože ty máš papouška a ten je boží
|