| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:09
- Nahlásit
vlk
pardon, pani, ale na některý situace fakt bleje po čertech málo
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:12
- Nahlásit
No nic, venku je krásně, panička je vyjimečně brzy doma, tak hurá na vychajdu. Mějte se tu zatím.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:12
- Nahlásit
Laida
tak asi máme podobnej vkůsem má jí hezky pravidelnou
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:18
- Nahlásit
ankaras
Máme je za rohem, pánik zatím návštěvu nedomluvil, tak budu muset asi já, nebo nám je všechny odvezou a my ty kulíšky ani neuvidíme
Tak já mažu, Corča venku zpývá a Ronny jí do toho basuje Tak papa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 13:21
- Nahlásit
inu
to by si chudák mušel vyblejt i vnitřnosti a takovýho sem teda nenašla.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 17:02
- Nahlásit
tak my už jsme z vycházky a už mě nikdo ven nedostane
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 17:10
- Nahlásit
ankaras
taky je u vás tak hnusně ????
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 17:42
- Nahlásit
vlk
no, sníh taje, dělá se čvachta, žádný sluníčko a teď už je i tma nic k popukání a optimismu to teda neni....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 17:53
- Nahlásit
ankaras
no tak u nás sníh roztál, bahna po kotníky, taky tma a leje a fučí... hnus jeden fialovej.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:35
- Nahlásit
Laida
jeste k ty zelenince - je dobry bud postrouhat na jemno nebo rozmixovat, pak ani nejvetsi vybiravci nemaji moznost procedit skrz mlsnej zub
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:48
- Nahlásit
Roxana
jeste k ty zelenince - je dobry bud postrouhat na jemno nebo rozmixovat, pak ani nejvetsi vybiravci nemaji moznost procedit skrz mlsnej zub
je vidět že neznáš šiby..... Arčí v hubě roztřídí naprosto všechno....a zeleninku samozřejmě flusne....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:54
- Nahlásit
vlk
Arčí v hubě roztřídí naprosto všechno
i rozmixovanou??
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:57
- Nahlásit
Roxana
jo i rozmixovanou a smíchanou s mletým masem...... kolem misky naflusaná mrkvičkovokedlubničková drť a ty odrobinky masa pečlivě vybraný.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 20:59
- Nahlásit
vlk
kolem misky naflusaná mrkvičkovokedlubničková drť a ty odrobinky masa pečlivě vybraný.....
no teeeda, to je jak koprfild
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:01
- Nahlásit
Roxana
to teda je, a jakou ona tomu přebírání dá péči aby nááááhodou kousek tý ohavný zebléniny nesežrala..... a když to náhodou přebrat nejde, tak rači nebude žrát.....
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:07
- Nahlásit
když to náhodou přebrat nejde, tak rači nebude žrát.....
to je teda letora
a kdy bude to tvy novy mimi ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:12
- Nahlásit
Roxana
to je teda letora
je od malička nežravec, na klubovce mi jednou poradkyně chovu vytkla že je rozmazlená, ale jak může být rozmazlená když nežere skoro nic.... ne že by čekala na něco extra, ona vlastně ani toho masa moc nesežere, fakt si s ní nevím nějak rady, ale co má sedm let a je naprosto zdravá i při tý svý anorexii, tak jí asi ten její životní styl vyhovuje......
mimi, nevím přesně, mělo by to být letos, domluvená s chovatelkou na holčičce sem, takže jakmile bude nějaká fena hárat.....ale kdy to bude to ví jen bůh a svatý václav.....
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 21:28
- Nahlásit
ahojky co se tu delo?? Dlouho sem tu nebyla
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2009 22:27
- Nahlásit
Koukala jsem na tu belaskovou akitu - je nadherna!!! To budou mit Mochanu "radost" Je to hnozny kdyz nekdo dava psa pryc. My se taky u Chari bali ze ma cukrovku a ze ji budem muset vratit. Ja bych ji asi nedala, ale manzel ze by sme to financne neutahli. Nastesti to byl jen plany poplach a byla nastydla. Nedokazu si fakt predstavit ze bych je ted dala pryc. Ani jednu. Jsou to nase lasky.
Jinak Elza mela srajdu ze zrani snehu. Uz je to v pohode.
Ja jsem zavirovala komp tak jsem tu nebyla, ale uz je to spraveny a jsem pro zmenu nemocna ja ((
|
inu
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 07:21
- Nahlásit
Peta Minami
to máte samý katastrofy, pani! Mimochodem: koukám, že každýmu psíkovi píšete, že je to potenciální ženich. To vám jeden nestačí a potřebujete jich tolik?
Ad zbavování se pséků: že by důsledek finanční krize?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 07:25
- Nahlásit
Dobrý ránko všem, už jsem zase v tý práci.... ach jo.
Peta Minami
Ahoj, to já bych Ayrinu nedala nikdy a nikomu , ale věřim, že pro člověka, který by nikdy nedal a přesto musí prostě to je hrozný. Nevím jak cukrovka u psů probíhá, jako u lidí? někde jsem četla , že se normálně píchá inzulin. To byste zmákli
- Elza ať už sníh nebaští
Roxana
Ahoooj, tak sníh dobrej?
- psala mi Danča, že bychom se pomalu měly zase na něčem domluvit , co se týče místa srazu a pak má Danča ještě takovej nápad.
vlk
ahoj , tak to máš doma taky pěknou vybíravku, ale tvoje asi tady na foru fakt vede , se nediv, chce si udržet štíhlou linii, kdybych tak měla vůli jako Arčí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 07:44
- Nahlásit
inu
ahoj a kam to všude píše Péťa? tak jsem koukala, že ten web naskočil, tak je to dobrý
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 07:59
- Nahlásit
inu
Jojo chceme poradny vyber!!! Navic muzou mit holky pokazdy jinyho tak musim mit prehled ) To vis vsichni akitaci jsou vlastne potencionalni zenichove ne???
ankaras
Ja bych pichani nezmakla ale mam na to doma zdravotnika, ale leky jsou dost drahy. Stacilo mi ze sme meli kote s epilepsii - ten pohled nikdy nezapomenu
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 08:06
- Nahlásit
Peta Minami
moje babi má taky cukrovku...., nevím jak moc je to podobný, ale já bych určo do toho peníze dala pokusila se to zvládnout
- jsem četla nedavno myslím v Psích kusech o pánovi s fenkou, která si při štěňatech rozjela cukrovku a udržel jí myslím do 9 let
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 08:14
- Nahlásit
ankaras
No ja bych to asi taky zvladla. Myslim, ze i panecek by ji nedal. Ale ja bych ji nepichla. Injekce a ja to nejde dohromady. Jsem mekka i dat kockam prasek do krku )
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 08:25
- Nahlásit
Peta Minami
tak to já taky, ale zase když jde pak o něco důležitýho a nebo o život, tak si myslím, že se dokáže přemoct hodně lidí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 08:48 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
to si přečtěte, to stojí za to
http://www.cz-pes.cz/diskuse/6_5547_0.html
předposlední příspěvek tak ten je taky dobrej, bože
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:04
- Nahlásit
ankaras
Ahojka,
Ahoooj, tak sníh dobrej?
cece, nakonec nic nebylo, nejeli jsme nikam, bylo mi blbe Al vylezela jsem to aspon a tak snad uz bude vse OK.
psala mi Danča, že bychom se pomalu měly zase na něčem domluvit , co se týče místa srazu a pak má Danča ještě takovej nápad.
Joo, jasne, to asi jo, zkusime dnes nebo zitra na ajsikju?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:13
- Nahlásit
Roxana
určitě mám se tě právě zeptat jeslti dorazíš na icq, zítra jedu na hory, tak snad se vrátim se všema končetinama jinak jsem si myslela, že by bylo dobrý asi aby sraz byl poblíž té restauračky, protože přece jenom, aby se pak lidi někam vraceli pro auto je takový "nepohodlný", ale nevím jestli to půjde
- v Plzni se pro auta muselo vracet na místo srazíku a nikomu se moc nechtělo, tak asi 2 chlapi tam měli auto a dovezli ostatní pro svoje
- víš co, já vyslala petra a čekala s Ayrin a Danou v hospodě a Michal byl taky vyslanej, ať jede pro auto
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2009 09:16
- Nahlásit
ankaras
jinak jsem si myslela, že by bylo dobrý asi aby sraz byl poblíž té restauračky, protože přece jenom, aby se pak lidi někam vraceli pro auto je takový "nepohodlný", ale nevím jestli to půjde
jo, to zni rozumne, tak to zkusime nejak vyspekulovat ..
mám se tě právě zeptat jeslti dorazíš na i
napsite kdy, a dohodnem se, OK?
|