Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 20:51
- Nahlásit

inu
no tak to je jasný

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 06:53
- Nahlásit

Zdravím všechny, krásné ránko
Roxana, Dania
Kdyby jste to u nás viděli. Prodavačky na mě koukaj jak tydýt, když beru od každého kusu ovoce nebo zeleniny po jednom kusu To pak doma vybalím nákup a zkoušíme s Corčou, co jako by byla ta vysněná příloha k masu. Většinu pak zďobe panička, protože Corča je dost vybíravá. Protože je pro psa hůře stravitelná vláknina, převařujete zeleninu? Nebo dáváte úplně syrovou?
ankaras
Já už jsem v práci, dnes jsem tě předběhla

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:23
- Nahlásit

Laida
no, ty bláho !!! to teda koukam , ale jsem ráda, že tady taky čeká nová zpráva a ne ta moje prvotinka každý ráno
- koukam, že corča je nějaká vybíravá holka

všichni
prosím vás, vy co sem házíte smajlíky ze stránek - http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
jde vám to?

Cujinka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:39
- Nahlásit

ankaraszase máš na skype spoždění

Cujinka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:40
- Nahlásit

pardom,omlouvám se,dobré ránko

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:44
- Nahlásit

Cujinka
helééé, ty tak kecáš, já tady sedim už od 7

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:44
- Nahlásit

Cujinka
ankaraszase máš na skype spoždění
Tomu říkám raní pozdrav, který probudí

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:46
- Nahlásit

ankaras
Ahojky, jo Corčus je vybíravá a vypozorovala jsem, že nejlíp žere, když my üsedneme k večeři. Asi nechce stolovat sama.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 07:50
- Nahlásit

Laida
naše ayruša taky nad granulema stávkuje, takže děláme vývar a přelíváme jí je a nebo když ho nemam, tak jí do toho promíchám štěněcí konzervu na ovonění a baští jak fretka zkoušeli jste ten obyčejnej vývar? po vim, tak po něm pěkně nabírala a rostla i malamutka a i já ale já už nerostu a jenom nabíram

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:31
- Nahlásit

krásné ránko fšem co muší pracovat od těch co mají volnóóó

ankaras
občas jsem na granule místo vývaru šoupla levnou konzervu drceného tuňáka ve vlastní šťávě a to byl taky v misce cvrkot....

Dania
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:32
- Nahlásit

Laida
Prodavačky na mě koukaj jak tydýt............
Joo, to znám, na nás koukaj zase jako na kretény u řezníka. Včera jsme kupovali 6 kilo masa a 3 kila kostí. Pak se mě Michal zeptal, jestli taky budu kupovat něco pro nás Řezník na nás koukal jako na idioty..
Zelenina - my dáváme syrovou, různě střídáme, nejvíc listové zeleniny, pak rajčata, mrkev, papriku, brokolici ( včera kapustu), prostě cokoliv. To nakrájíme na kousky a přidáme k masu a kostem, dršťkám apod.
Ale jestli to děláme správně, to nevím, Roxana je v tomhle směru mazák , takže si počkej ještě na ní.....
S ovocem je to horší, Aldo jí jen jablka. Ostatní jen zamíchaný v jogurtu. Občas taky přidáme semínka - dýňová, slunečnicová..atd..

Dania
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:33
- Nahlásit

A dobré ráno všem, samozřejmě!

Já to Laidě odklikla dřív, než jsem to stihla napsat.....

inu
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:37
- Nahlásit

jdu do práce, dámy. Poprvý po dvou dnech. To zas bude něco

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:38
- Nahlásit

Dania
no čáááu, víš po čem se může utlouct ayrina? po víně hroznovým samozřejmě

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:43 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

inu
tak to já mám naopak dva dny volna....

Dania
ankaras
se máte, mě se šibice obloukem vyhejbají všemu, co jen trochu smrdí ovocem či zeleninou, jediná vyjímka je mrkev z vývaru, tu zblajnou, jinak nic...

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:46
- Nahlásit

vlk
já spíš nepřišla ještě na něco, co by ayrin aspoň neochutnala a pak do sebe nehodila jak malinu
- ty máš volno jo? to je teda bordel ! koukala si na inzeráty?

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:49
- Nahlásit

ankaras
- ty máš volno jo? to je teda bordel
no jo, ale já makala i v sobotu a v neděli....

jaký inzeráty ??? Myslíš ty akitky ???

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 09:55
- Nahlásit

vlk
jj myslim ty tuhle jsem četla i inzeráty na shiba inu a paní se tam přepsala a místo "vyrovnané" povahy napsala "varovné" , tak nevím jestli to chtěla a nebo to popletla
- já se pokoušim upravit a dát dohromady nějak web a musim ještě na zkoušky kdybych to aspoň měla blíž, tak by mi to ani nevadilo,takhle musim jet až do klatov, udělat zkoušku a zase hned zpátky

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:09
- Nahlásit

ankaras
no ona ta varovná povaha by na šibu docela seděla.....
to jako jedeš na tu zkoušku dneska ?

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:24
- Nahlásit

víš po čem se může utlouct ayrina? po víně hroznovým samozřejmě
někde jsem četla že hroznový víno - resp. ty pecičky, nejsou pro psy zrovna dvakrát dobrý? nevim, jeslti psali přímo jedovatý ... jasně že se nejedná o množství 5kuliček víma už si to nepamatuju, ale nevim proč, prostě mám v hlavě zapsáno že čokoládu, víno, a brambory psi ne e?
ale ať se k tomu vyjádří odborníci, my granuložrouti do toho nevidíme
pěkný den všem!

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Janiii
se na to optam díky, ale u nás se jedná o těch 5 kuliček takže asi v pohodě a to víno ještě kupujeme málokdy

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brý ráno všem...
nemůžu mluvit bolí me v krku
A ty dva doma z toho maj radost

inu
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:29
- Nahlásit

Fajka
jé, blicí smajlík!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:34
- Nahlásit

inu
jakej blijící???? Paní kde máte brejle???? dyt ukazuje že ho bolí v krku!!!

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:37
- Nahlásit

Fajka
Jé, to tě lituju, to jsou rošťáci, že se ti smějí. Však je to přejde jen co budou chtít na procházku nebo něco k baště a panička BUDE POD PEŘINOU.

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:38
- Nahlásit

Fajka
jéééé tak to tě lituju, já nemluvila před vánocema a psiska z toho taky měli radost.... jsem po nich nemohla ječet a mrchy mi vlčily před očima.....

Laida
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:40
- Nahlásit

ankaras
rybičky, vývárky, paštičky a všechno kolem máme už od mala. Ale chutná jí to jen když je to nové. Samozřejmě střídáme, ale mrkne na nás - to už přeci znám a nedá tomu zrovna nejvíc zabrat.
Dania
- teda Aldík je baštil - Corča nechce salátovou zeleninu ani vidět, prý není králík - mrkev jen tu slaďonskou a alespoň trochu převařenou, ale co má tedy ráda je brokolice a květák. To má radši než maso A z ovoce jí moc voní banán Prostě je divná - no jo, z naší rodiny

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Laida
Ajoj
Však je to přejde jen co budou chtít na procházku nebo něco k baště a panička BUDE POD PEŘINOU
budou mít hladofku voba

vlk
jsem po nich nemohla ječet a mrchy mi vlčily před očima....
no přesně úplně sem to dneska ráno na Fáje viděla .. ty její kukadla, se smála a kravila jen proto že věděla že nemůžu zabékat

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:42 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

inu
jsem našla blicí, ale nejde sem vložit....

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2009 10:42
- Nahlásit

Laida
fatk jo? tak doufam, že to nás nepotká

Fajka
ahoj, no to je teda drzost !!! počkej, oni se nakazí a pavel bude muset s fajuš ven
- tobě to teda jde? mně to píše, když chci dát vlastnosti toho smajlíků, že to nejde kopírovat

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání