| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:15
- Nahlásit
Fajka
jj to je ona
hm, tak to nic ... spatna neni, to ne, ale sem ti (vam( mohla tech par zajimacich stranek okopcit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:17
- Nahlásit
Roxana
mohla tech par zajimacich stranek okopcit
ee dík já sem knihofil, já jí chci celou...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:37
- Nahlásit
Roxana
a mohla bych o to poprosit já?
Fajka
tak máte fajuš dneska sebou? a jak? hodná?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:39
- Nahlásit
ankaras
tak máte fajuš dneska sebou? a jak? hodná?
jj dem pozdravit vetku a na včeličku. Hodná hodná chrní jak dudek
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:43
- Nahlásit
ankaras
sim te, to je jasna vec
tak se pak musime nekde srazit
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:44
- Nahlásit
Fajka
tak to jí nezávidim naše Ayrina nesnáší váhu nevim proč, to je přece to nejmenší tam pokaždý
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:47
- Nahlásit
ankaras
naše Ayrina nesnáší váhu nevim proč
nase Arish taky ne hadej proc
ba nee, ono jim to asi je neprijemny, ze je kovova, studena a klouze se Ayrin nediv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:47
- Nahlásit
ankaras
tak to jí nezávidim
ha a vidíš Fajka vetku miluje a zbožňuje a vždycky se k ní strašně těší at jí dělá cokoliv.... dokonce je schopná předbíhat ostatní kdykoliv se otevřou dveře do ordinace, a když dlouho čekáme tak pískotem upozorňuje že už chce dovnitř a když slyší jak vetka mluví v ordinaci tak celou dobu mává vocasem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:54
- Nahlásit
Fajka
ted jsem ti napsala takovej dlouhej román a ono mi to napsalo že nejsem uzpůsobená a nebo co , psala jsem, že je to hlavně taky o vetovi, ten náš je super a jsem s nim fakt spokojená, ale on na ní nepromluví a nepohladí jí, ona se nebojí jeho, spíš celkově tam enchce být, protože on mi jí při druhý návštěvě prohmatával a od tý doby blok a nechce tam do ordinace to jo, to jde v pohodě, ale pak už se nechce hnout jak je hotová tak si sedne ke dveřím a nebo lehne a kouká po nás a vrtí ocasem říkal, že prej se mu zatim povahově moc líbí, tak uvidíme
Roxana
no tak paráda, ti šekuju moc, když je to engliš, tak mi to stačí , do Prahy bychom měli jet ted o víkendu, bud sobota a nebo neděle, tak jeslti si doma, tak se můžeme nějak domluvit
- jinak já si myslim , že tím to neni jenom, ona totiž se ráda drží u dveří, aby už mohla jít a váha je na druhý straně místnosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 12:59
- Nahlásit
ankaras
no tak ač je to neuvěřitelný tak Fajuš se nechá od vetky líbit všecko, prohmatat prošahat, oočkovat nechá se hladit, prostě vetka patří do její málopočetný lidský smečky ....
Jo taky se jednou stalo že na prochajdě kolem nás jela vetka autem zastavila zeptala se jak se máme prohodila s náma čtyři slova a sedla do auta a jela.... a já taky ... jsem vyorala první jarní brázdu páč fajkýš za ní nekompromisně táhla, že jako jdeme za ní a co je to za bordel že nám ujíždí
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:09
- Nahlásit
Fajka
ty jo tak Fajka to má nějak obráceně celý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:23
- Nahlásit
ankaras
tak Fajka to má nějak obráceně celý
jj celý, ona čůrá jak pes se zdviženou nohou , dominantní je jak pes.... občas si mylí že sežrala všecku moudrost světa a musí bejt po jejím halt je to takovej malej hybrídek ale můj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:25
- Nahlásit
Jo a dokonce sem se dneska dověděla že mám unikát co se týká barvy páč kam se hrabe nějaká červená, bílá, žíhaná nebo dokonce snad modrá ... Fajuška prej je prosím stříbrná Takže nevím nevím paní Inu jak to bude s tou trikolórou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:53
- Nahlásit
ankaras
tož kruhy v Brně? Jak bych to.. já bych řekla, že jsou velkem velký, ale to bylo loni.
Fajka
a pro mě by nějaká kniha byla také?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 13:56
- Nahlásit
Fajka
ad trikolóra: tak bude čtyřkolóra, no
jinak se vomlouvám za sporadický reakce, ale zubař mi dneska komplet rozřezal hubu, tak leduju a nesmím se moc hejbat, bo se to eště nezahojilo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
a pro mě by nějaká kniha byla také
no joooo paní já chtěla, ale na výstavě byl jeden jedinej kousek a na druhej sem se měla zeptat. tož jeden mají Laidíkovci a druhej koupím já a samo že jak prostuduju a prohlídnu vobrázky tak vám ho půjčím
Víc jich bohužel nemaj ani v němčině.... prej to ani nepřekládaj protože na plemeno akita se prají 2 lidi za rok
ad trikolóra: tak bude čtyřkolóra, no
no a ještě musíme tu fijalovou nějak dát dokupy
jinak se vomlouvám za sporadický reakce, ale zubař mi dneska komplet rozřezal hubu, tak leduju a nesmím se moc hejbat, bo se to eště nezahojilo
týjo, tak přejem ať se rychle hojí a nebolí a%t zas můžete kousat řízky
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 14:25
- Nahlásit
inu
škoda, že si nebyla i v brně, to by si mi to mohla porovnat já bych radši kroužky malý víš, abych to vůbec oběhla
Fajka
od koho jste se dozvěděli, že jste stříbrný?
- tak dneska jsem ayrin pouštěla z kotce, teda zrovna ted a říkám jí, neskákej, neskákej, byla jsem tam v bílý mikině prosim a tak ona i já jsme se tak soustředily, aby neskočila, až šlápla do misky s vodou a nalila mi to do bot
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:05
- Nahlásit
ankaras
ale já mluvím vo Brnus :-Dsh
Fajka
počkej počkej, vodkaď teda budeš objednávat?
Jináč řízek si nedám tak tejden
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:12
- Nahlásit
inu
no já vim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:40
- Nahlásit
inu
počkej počkej, vodkaď teda budeš objednávat?
ahááááá tydle vydle.. no od jinud než sem ti posílala odkaz .. tamto platí.. todle je náhodou tak nějak mimo písnu večer maila..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:48
- Nahlásit
Fajka
tak co vet? dobrý?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:49
- Nahlásit
no jasně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 15:52
- Nahlásit
Fajka
OK, to už budu trochu jsoucí. Se vomlouvám, eště jsem pod vlivem
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 16:31
- Nahlásit
Fajka
co jste dostaly ženský za včeličku?
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 16:47
- Nahlásit
zdravim přítomné,je to dneska hnus,že by psa nevyhnal a já vyhnala tři
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 16:49
- Nahlásit
Cujinka
tak to ti bude navráceno i s přídavkem
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 17:01
- Nahlásit
Fajka
Denny taky veta takřka miloval, do ordinace předbíhal, a když jsem i jen šli kolem ordinace, tak mě nadšeně táhnul smykem dovnitř...... bývávalo - po zápalu plic a asi dvaceti injekcích během týdne je to všechno jinak
|
Ariška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 18:37
- Nahlásit
Fajka- knihu o šibách beru jednu, pro jistotu máš maila.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:22
- Nahlásit
vlk
neboj, nezapomněla jsem na tebe, jenom bubáček je marod, tak čekáme až se připojí
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 19:23
- Nahlásit
Ahoooj všiciiii
Páni to je týden, první dva dny a já su zmordovaná jak v pátek večer.
ankaras
až šlápla do misky s vodou a nalila mi to do bot
to je Ayrinka poslušná, viď - neskočila
Fajka
tak držím palečky, ať knihy jsou, jinak jsou u nás k dispozici tak do týdne
|