| Autor |
Zpráva |
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:37
- Nahlásit
Peta Minami
jj,sama ajsou u toho i nálepky,podívam se jak se to jmenuje,ono taky prášek je někdy problém a tu pastu i když mají kolem tlamky tak ji olížou a nastavíš si tam přesně podle kg,já jsem spokojená,nám to vyhovuje a mam i menší balení třeba pro kočky nebo malé pésky
|
Cujinka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:42
- Nahlásit
tak to mám,jmenuje se to Vitaminthe a ty budeš potřebovat velkou,to znamená 1 dílek musí být na 10kg váhy,ta malá je 1 dílek na 1kg váhy
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 18:54
- Nahlásit
Cujinka
to je to co jim dava veterinar
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:05
- Nahlásit
Cujinka
tak jsme se konečně dočkaly sněhu vid
Roxana
já doufám, že to bude dobrý, když už se mi konečně povedlo najít "dobrý lidi" na tom cvičáku , kteří od nás nečekají zázraky a nebudou nás "odsuzovat"
- u nás bude asi problém co tak přemýšlím v prohmatávání, holt vyjdeme do města každej týden, bydlíme taky v takový řiti, viď Aldíkovci
Roxana
pošleš mi nějakou tu fotečku? jestli taky nějaký chceš, tak stačí písnout a pošlu ti je na mejlíka
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:07
- Nahlásit
ankaras
A koukejte ji na zuby. Casto! Reknete ZUBY a kouknete ji tam. Pak nechte i cizi lidi at se kouknou. A ona si zvykne a zvladne to.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:09
- Nahlásit
Peta Minami
jj, to ukazovala krásně, ale buch a už nechce, začínáme mít to období "dokazování si" ale JÁ CHCI ABY ZLOBILA, pořád jsem na to nadávala a ted mi to tak chybí
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:11
- Nahlásit
ankaras
No Chari nikdy nezlobila - je desne klidna, ale Elza nam to vynahrazuje.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:15
- Nahlásit
Peta Minami
doporučuju si to vychutnávat, protože fakt u nás asi dochází k uklidnování a je to hrozná nuda
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:17
- Nahlásit
ankaras
No ale ty jeji hovinka rano na podlaze si moc nevychtnavam
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:18
- Nahlásit
Peta Minami
jooo, tak touž je jiná třída
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:22
- Nahlásit
ankaras
jojo je to drsny no
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 19:58
- Nahlásit
Laida
Arisha vymenila na pul roce klidnej domek na samym okraji Ostravy za bytovku v Praze, ale poradila si s tim .. doted proste ale cizi nevyhledava, nezajimaji ji, na nununu dela hluchou a kouka si po svym ... Dana s Michalem by mohli povidat
ankaras
je, fotecku poslu, mam cca dve ... az najdu kablik k PC, teda ... ale budooooou!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:07
- Nahlásit
Roxana
no tak super, díky
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:19 - Změnil/a: michal1
- Nahlásit
Zdravím všechny, i od Dany a Aldíka. Trochu nás zavalily pracovní povinnosti a tak nějak nestíháme.
ankaras
naše řiť je relativně v pohodě, máme to 15 minut autem na Prahu 6, navíc Aldo se socializuje seč mu síly stačí, máme spíš opačnej problém, teď začíná na lidi skákat
Schiikusha
do Olomouce jedeme na zkušenou, tak jestli chceš vidět Aldovu premiéru, budeme rádi
Oni tady vůbec tak nějak někteří slibovali, že se přijedou mrknout a prdlajs...
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:21
- Nahlásit
michal1
Nase holky to delaji taky. Navic Chari na lidi steka a skace po nich, takze se docela boji, kdyz se na ne riti
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:21
- Nahlásit
Roxana
Co si vzpomínám na první procházku, tak Arishka okázale ignorovala i tebe
ona to taky byla od paničky drzost, hladit si nějaký cizí štěně
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:23
- Nahlásit
Peta Minami
zkoušímě povel "nevotravuj" aby i těm cizím lidem došlo, že je to neškodnej, hodnej, milej a přítulnej pejsek
ale už má 33 kilo a tak se nás už začínají bát i pejskaři
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:23
- Nahlásit
michal1
no danča slíbila, že mi to natočí, že si nebudu muset kvůli tomu brát dovču jnak jsem myslela naší řiť co aldík? dobýr?
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:26
- Nahlásit
michal1
Ty mas AA? Holky maji 25 a 23. Pak se divi kdyz reknu ze to jsou stenata Ale pejskari nas vetsinou znaji a jsou v pohode. Chari vic vita ty lidi nez jejich psy.
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:27
- Nahlásit
ankaras
no pokud ráda sleduješ video bez hlav, nohou či jiných částí těl, jistě Daniným záznamem nepohrdneš
Aldík je hovado - zase díra jako kráva na záhonku, po zahradě se válej rozkousaný květináče, včera buhvíkde sebral klacek od nějaký světlice.... jo, a ode dneška jí jenom třikrát denně, jsme mu nějak moc s tím jídlem přáli
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:30
- Nahlásit
Peta Minami
tady nás najdeš:
www.americka-akita.cz
no známí pejskové jsou v pohodě, jeden z nějvětších kámošů je jack russel, ale třeba zrovna včera, pán s klukem asi 10let a pán říká: radši pusť ten klacek, ten je nějakej velkej, toho bych se bál...
a můžem stokrát říkat, že je to ještě štěndo
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:31
- Nahlásit
michal1
Co si vzpomínám na první procházku, tak Arishka okázale ignorovala i tebe
njn, to je urazena jesitnost ala nase madam
do Olomouce jedeme na zkušenou, tak jestli chceš vidět Aldovu premiéru, budeme rádi
Oni tady vůbec tak nějak někteří slibovali, že se přijedou mrknout a prdlajs...
pravda pravdouci, ale vloudil se do toho alternativni plan, takze dyz doslo na lamani chleba, Holomoc to vzdal ... Tak at Danca toci skoukla jsem videjka ze skalaku, moc fajny
A palce budu drzeti ja, Arish drapky
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:33
- Nahlásit
michal1
Jooo ty si byl na prochajde v Plzni??? Nase holky se dost lidem libi, ale taky se ptaji zda si je muzou pohladit. Jestli nekousou. Je jim rok a pul roku.
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:34
- Nahlásit
all: prijedte do Budejc!!! Budem se mooocinky tesit!!!
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:34
- Nahlásit
Roxana
no já vzhledem k počasí bych se na to taky nejradši alternativně vykašlal, ale mladej se holt musí otrkat a koneckonců, my taky
a navíc, když budeme nejhůř druhý...
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Peta Minami
no pro nás Plzeň byla zpočátku spíš proběžka, abyste na nás dlouho nečekali
|
Peta Minami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:38
- Nahlásit
michal1
No tak Chari byla ta sezamova akita ( s cernyma chlupama ) a desne zrava
www.minami.estranky.cz
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:39
- Nahlásit
Roxana
Tak at Danca toci
ale jo, to bude, jen aby to nebylo stejný, jako na tom videu, co máme na youtube tzn. Aldík bude mít problém se vlbec probudit a povstat
|
michal1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:41
- Nahlásit
Peta Minami
jasně, fotka "nežebrám" hovoří za vše
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 20:43 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
michal1
no já vzhledem k počasí bych se na to taky nejradši alternativně vykašlal, ale mladej se holt musí otrkat a koneckonců, my taky
ale neboj, bude dobre
pisnu dance mail, vyridis ji to, pls ?
|