Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 12:29
- Nahlásit

jdu si dat slofika

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 12:39
- Nahlásit

Peta Minami
asi budeme muset na veterinu,jak se v pátek poprali,tak se to ukázalo až teď,má tam lochnu jako hrom ale neni to do hloubky,je to jen kůže.Má to na stehně.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 13:54
- Nahlásit

zdravím dneska jsme byli na cvičáku, jsme přihlášený a od příště právoplatnými členy kynologického klubu řekla bych, že na poprvé to docela šlo, přišel tam pán s ročním velkým švýcarským sal. psem a u toho to bude horší na fyzičku

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 13:57
- Nahlásit

inu
si tady?

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 14:02
- Nahlásit

ankaras
inu jsem tu dnes ještě dnes nezahlédla ale je tady třeba moje maličkost

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 14:17
- Nahlásit

Cujinka
no čáááu tak jsme byli na tom cvičáku a líbí se mi to tam, je to tam takový nějaký přátelský a jenom co jsme tam vešli paní už hlásila, že rozhodně budeme cvičit, ale že tam vědí že takový plemena to nebaví, ale základní poslušnost že by měli zvládnout tak jestli to budete chtít zkusit, tak mně se tam zatim líbí , byli jste v tý Zruči?

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 14:19
- Nahlásit

ankaras
zrovna si píšu s Leonkou a budeme jezdit do Kolovče,na cvičák

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 15:03
- Nahlásit

ankaras
Tak to je nádherný, jestli mají takový přístup. U nás taky plemeno znají a chápou, že to není žádný NO (nemyslím ve špatném). Corča se tam vždycky těšila, jakmile zjistila, že pochodujeme tím směrem, už se začala valit. Bohužel jsme to pak časově už nezvládali. Ale byli tam fajn lidičkové.

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 15:18
- Nahlásit

Laida
už vás mam přidaný , taky se mi ten přístup právě líbil, byli tam dvě štěnda ovčáčků a fakt ostrý, to bylo hrozný takže cvičák je od 9 a my budeme chodit už od 8 abychom jí tam mohli v klidu nechat vylítat a cvičit si ještě v klidu než ostatní dorazí, problém byl že 2x střelili a ayrin byla hotová a pořád koukala na oblohu jestli uvidí petardy, to má ze silvestra iřpesto že byla doma ale bylo nám porazeno jak to odstranit akorát se nejdřív bála a tak, tak jí mam prý víc dostat do města, že by třeba pak ze stresu mohla v budoucnu i kousnout, že tak to přichází, takže zase užitečný rady a jsem ráda, že to tak dopadlo, ujal se nás tam jeden pán a věnoval se nám celou dobu, i když tam není za výcvikáře

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 15:39
- Nahlásit

ankaras
Určitě do ruchu, my jsme to v útlém mládí trochu opomínali a pak jsme postupně odbourávali všechno, co by nás ani nenapadlo, kočárky, skateboardy,.... a s cizími se taky hned nekamarádila. Dnes už je to dobrý, ale chybu jsme udělali a zbytečně. Přitom jsme si mysleli, jak ji socializujeme.

inu
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 15:39
- Nahlásit

inu tady bude až večír, teď má prácičku

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 15:48
- Nahlásit

Laida
jj, tak to budeme ten samý případ, myslíme si že jí taháme a seznamujeme se všim, ale když se někdo po ní natáhne na pohlazení tak couvá

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 16:53
- Nahlásit

Laida
ankaras
My bydlime ¨ve meste tak je to fajn. Holky hladi porad cizi lidi. Jsou zvykly. Bydlime v panelaku, takze jsou porad v kontaktu. Budem muset s Elzou taky na cvicak, ale na psi skolku mi prijde desne divoka tak nevim. Aby tam ta stenata moc nezmasakrovala. Navic tam je vycvikarka co nam s kolegyni rekla ( ma thajskyho ritchbacka ) proc si porizujeme primitivni plemena - tim chtela asi rict jakoze blby. Pritom Charlotta umi zaklad a naky obraty jsem ji neucila. Na co Staci ze umi stat ne? To sem mela problem ze mi u nohy porad sedala a tak sem ji musela naucit vstan , aby mi nesedala na vystave.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 16:57
- Nahlásit

Tyden pred vystavou delala takovej bordel na vystavnim voditku. Nechtela stat, ani poradne behat. Musela jsem ji za sebou tahat Ale na vystave prekvapila a byla uplne suprova. Zuby krasne ukazala. I v postoji vydrezela celou dobu. Byla lip predvedena, ale nevyhrala. Ale to bude asi tim sezamem.

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:39
- Nahlásit

Peta Minami
My bydlime ¨ve meste - tak to je fajn, my na okraji u lesa, a do centra se moc nehrnem - radši třikrát do přírody než zas do toho betonu.

proc si porizujeme primitivni plemena - jestli tím neměla výcvikářka namysli, že primitivní plemena jsou tvrdším oříškem - mají svoji hlavu, o čemž jsme se jistě všichni mnohokrát přesvědčili.

Ale na vystave prekvapila a byla uplne suprova. - Corča taky venku blbne, vodítko by jen kousala, ale v kruhu, jakoby mávnutím kouzelného proutku, je za dámu.

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:45
- Nahlásit

ankaras
tak drzim palce, aby to na cvicaku dobre slo
ankaras, Laida
a s cizími se taky hned nekamarádila
holky, ale dyk to je prece jasny, nemame doma haskouny ani bigly Arisha cizi taky nerada, ale jak si zvykne, ze patri mezi kamarady, to je jina ... Paju s Janou ma moc rada, ale taky to tak od zacatku nebylo ...

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:46
- Nahlásit

Laida
No nevim jak to myslela

My taky chodime radsi do prirody - mame ji vedle panelaku, kde je byvaly vojensky tankovy prostor s rybnikama Je tam hodne pejsku a je to bezva prochazka.

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:54
- Nahlásit

Roxana
Achoj, jo, hlavu si s tím nelámu, naopak jsem ráda, že se ke každýmu hned nehrne. Dnes je to akorát, dříve se ale opravdu bála každého, kdo na ni promluvil.

Peta Minami
To je moc fajn, já bych ve velkoměstě nepřežila. Sice tam je taky zeleň, ale není na pravý les.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 17:57
- Nahlásit

Laida
Budejce nejsou velkomesto Navic jezdime k dedovi na chatu. Ale nevim jak kousne druhyho psa... Tam je pravej les a rybnik a je to tam super!!!

Laida
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Peta Minami
Navic jezdime k dedovi na chatu. - jééé, vy se máte, my takhle jezdíme relaxovat k rodičům do Českýho Ráje, právě do Skaláku

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:15
- Nahlásit

ahoj všem,jak se máte při neděli?tady sněží už celý den

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:19
- Nahlásit

Cujinka
no a tady nicccc!!! Dejte nam taky kousek. Si to tam skrblite

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Peta Minamino,ono se trochu oteplilo,tak je to dost mokré

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Laida
Tam jsem jeste nebyla. My jezdime vice na jih - smer Rakouske hranice.

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:22
- Nahlásit

Peta Minami
zítra jedeme s CHiaki na šití,přeci jen jsme na tu vetošku jeli a oni musí počkat až vytráví,dnes dostala jen injekci a zítra budem šít

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:26
- Nahlásit

Cujinka
To se porvaly feny nebo se psem? Nedes me!!! Nechci holky sesivat. My budem muset na veterinu taky protoze Elza ma asi cerviky.

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:30
- Nahlásit

Peta Minami
ona si začíná,žárlí na Šira i na mámu ale na tu si to nedovolí,no a Širo to trochu přehnal

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:32
- Nahlásit

Cujinka
Tak to je mazec. Perou se s chlapama. Mely by se prat o chlapa ne? Ja myslela ze se porvali kvuli stenikum v brisku.

Cujinka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:33
- Nahlásit

[b]Peta Minami[/b
já mám na odčervení takovou pastu,je to jako stříkačka,na konci je kolečko a tím si nastavím dávku podle kg,no a pak jim to vymačknu do tlamy,,,Cujinka po prášku zvrací

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 18:34
- Nahlásit

Cujinka

a do knizky jim to pises sama?

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání