| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:20
- Nahlásit
maxim
Dneska se určitě polepším
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 07:25
- Nahlásit
cafina
Ahoj a krásné aprílové ránko
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:09 - Změnil/a: cafina
- Nahlásit
maxim
Jedna fotka z Nitry pro Evu URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 08:21
- Nahlásit
Radka
baile
Bubacek
A děkuji moc za gratulace
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
cafina
Ahoj, tak co, nenabízíte v útulku náhodou velký pavouky k adopci?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:16
- Nahlásit
Já mám normálně na ty pavouky nějaký štěstí, prvně se mi o nich zdá a pak nám lezou doma. Včera jsem se chystala ven, ještě jsem si něco chtěla zakousnout v kuchyni, jdu do ledničky a co nevidím, těsně před mým obličejem se houpá ze stropu škaredý (i celkem velký) pavouk. Musela jsem rychle překonat počáteční šok a použila jsem metodu Maxim - sklenička a papír Díky za radu Maxim . Pomalu jsem se blížila k vysícímu pavouku, z jedné strany sklenička, z druhé reklamní leták a cvak, chytla jsem ho a putoval pěkně ven.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
baile
Ahoj, ještě, že tu Maxe máme...bys nám jinak umřela hlady
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
baile
No, naštěstí jen psy a kočky! Já mám sice ráda všechna zvířata, ale na manipulaci s některými exotickými bych si musela chvilku zvykat
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
Radka
to jo Ještě teď vidím před očima to jeho velké tělíčko s kmitajícíma nohama, brrr
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:32
- Nahlásit
cafina
Tak se nemusím bát, že bys mi pak místo psa podstrčila pavouka ? To se mi ulevilo
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:32
- Nahlásit
cafina
baile
Radka
Ahoj už jsem tu. Vidím, že tady dneska nejsem první, to je překvapení
baile
Jsem ráda, že ti moje metoda pomohla. Ale vyhazovat jsi ho nemusela. K čemu máme útulky?
cafina
Eva sem nechodí, lepší by bylo poslat fotku mailem. Doma jí to když tak odsud stáhnu a pošlu, nebo jestli máš její adresu, tak jí to pošli
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:34
- Nahlásit
Ahooooooj§ tak jak se dneska všichni máme???? Všem mocmocmoc gratuluju!!!!! Te´´dka jsme v neděli byli na cvičááku a jak bylo sluníčko, tak se skoro nikomu nechtělo běhat, ale Bow právě jako by jel na solární pohon§ takhle krásně už dlouho neběhal až na to, že jsem ho s tou nohou vůbec nestíhala, ale alspoń jsme sei užiliiiiiii
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:36
- Nahlásit
maxim
Alspoń vidíš, že je Max fakt agili´ták. Bowa taky ty ýstavy nějak moc neberou, ale když mám kousek párku nebo šundy, může se přetrhnout, a to i na parkuru i na výstavě!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:42
- Nahlásit
chjo, skončila mi hodina, tak já už musím..........
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:42
- Nahlásit
papillon_girl
S buřtem bych asi na výstavě moc nepochodila. Voní mi od něho prsty a jak na něho šáhnu, začne se kroutit a snaží se k nim dostat, aby je mohl alespoň olíznout. To by to na tom stole vypadalo
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:44
- Nahlásit
Přeji krásné raníčko všem
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:48
- Nahlásit
maxim
no ale na agi je to výhonýýýýýýýýýýý
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
maxim
baile
Žádné pavouky do Útulku!!! Na to nejsme zařízení
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
cafina
To si jenom myslíš
Spokojí se rádi s tvojí kanceláří
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
papillon_girl
Však taky jo. Při posledním výcviku s cafinou jsem se rozhodla, že budu buřta brát jen na agi.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
Bubacek
Kéž by nám takové krásné sluníčko vydrželo co nejdéle
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
maxim
Plně s tebou souhlasím.
Naše Čoky má momentálně nařízený klidový režim a tabletky, ale nevím jestli ten klid. režim zvládneme, protože je to takový malý tajtrlík a pořád si hraje.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:06
- Nahlásit
Bubacek
nařízený klidový režim
Je to vůbec technicky možný?
A copak jí je?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
Bubacek
Už vím, má přece bolavou nožičku. No zdá se, že s věkem mi odešlo víc mozkových buněk, než jsem tušila
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
maxim
Je to vůbec technicky možný? - no právě, že si myslím, že u těchto tvorečků není, ale zkoušíme to.
No zdá se, že s věkem mi odešlo víc mozkových buněk, než jsem tušila - to není pravda, přece si nemůžeš pamatovat, co kterého pejska kde bolí. To bys musela mít hlavu jako kůň.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:10
- Nahlásit
Ach jo holky, teď měl Andy velkej záchvat (asi kvůli těm játrům). Zrovna k nám zazvonil řemeslník, Andy spal a asi jak ho to vzbudilo a jak rychle vstal, tak to na něho přišlo. Zase začal přepadávat, měl strašně ztuhlé nohy, musela jsem ho vzít do náruče a jít otevřít dolů tomu řemeslníkovi. Pak když jsem byla doma, tak jsem ho položila na zem a záchvat pokračovat, přepadl úplně na záda, kňučel, pořád se snažil utéct, musela jsem ho držet, protože jinak by si mohl ublížit, taky se počůral.
Prášky pravidelně na játra berem, drží dietu, tak jsem si myslela, že mu to pomůže a asi ne
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:13
- Nahlásit
baile
To je mi líto. Pohlaď ho za nás všechny.
A nemůže to být spíš epilepsie než játra?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:26
- Nahlásit
cafina
Teď už je naštěstí "v pořádku", hlídám ho, kouká se z okna.
Taky mě napadla ta epilepsie, ale když má ty hodnoty jaterních enzymů zvýšené, tak to bude spíš tím. Jinak kdyby měl ještě navíc epilepsii, tak to by bylo blbý, protože na ni se prý berou prášky, které nedělají moc dobře játrům.
Dnes stejně jdu k veterinářce pro paštiku, tak se jí zeptám, možná ho vezmu i s sebou.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:28 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
baile,cafina
A nemůže to být spíš epilepsie než játra? - taky mi to spíš připadá jako epileptický záchvat.
I ty příznaky, které Baile popisuje tomu nasvědčují. Už i podle toho, že už je v pohodě. Jaterní záchvat by trval několik hodin neli celý den.
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2008 11:32
- Nahlásit
baile
Vezmi ho s sebou a s Evou se poraď. A že ji moc pozdravuju!!
|