| Autor |
Zpráva |
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
maxim
Já asi to co posledně - sako a kalhoty, v riflích vypadám otřesně. Tobě to určitě bude seknout i v riflích, takže klidně si je vem
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:52
- Nahlásit
cafina
maxim
Ahoj, tak co výlet, mluvily jste o něm včera? Neprojdem se některý den po Klajdovce?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
cafina
maxim
Teď musím jet na oběd. Tak sem napište, jak jste se rozhodly a já si to zítra přečtu
PS: Dnes jdu na cvičák, tak mi držte palce, ať má Andy náladu běhat
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
baile
Ahoj, mluvily jsem o tom. Já mám volný příští víkend, ale musím počkat na rozpis tréninků pro záchranáře, pak tam vpasovat 2 psy na výcvik, nejlépe aspoň jednou Sunnynky agi a samo výcvik s Martou, takže až to všechno nějak poskládám, dám vědět, jak mi to vyšlo, tj. nejpozději v pondělí nebo úterý
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 11:11
- Nahlásit
Se mi seknul počítač, tak teď sem vložím toho medvídka. Snad...
URL
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 12:20
- Nahlásit
maxim
Moc krásný medvídek!! Že by něco špicoidního..?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 12:31 - Změnil/a: maxim
- Nahlásit
cafina
Asi jo, bude to něco malýho a ta zvláštní barva
Určitě to bude zajímavej pejsek
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:39
- Nahlásit
cafina
maxim
Tak už jsem zase tady. Neodolala jsem a znovu jsem tu "bednu" zapla.
Příští víkend mám celý narvaný. V sobotu je pochod se psem v Blansku a v neděli mám závody v agility na té Veterině.
Na ten pochod ještě nevím jistě jestli půjdu (aby pak Andy nebyl moc unavený druhý den), pokud ne, tak můžem na tu Klajdu - samozřejmě podle toho, jak vám to vyjde.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:43
- Nahlásit
maxim
Zase takový krásný pejsek a já ho nemůžu mít doma . Už jsem se skoro přestala dívat na útulek Komín, abych pak nebyla zklamaná...Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:45
- Nahlásit
baile
To je fakt, že by mohl být Andy unavenej. Byla by to škoda, kdyby kvůli tomu nechtěl v neděli běhat.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:50
- Nahlásit
baile
Já se taky dívám na různý pejsky, kterej by se hodil pro taťku. Ale zatím žádnýho nechce, když má Aličku. Že by jinýho nesnesla. A někdy se mi podaří najít nějakýho podle mě vhodnýho a potom mě mrzí, že si nechce dát říct. Říkala jsem si, že by ho Alička všechno naučila, jak se přizpůsobit taťkovu šnečímu tempu, že by se jí držel a kdyby potom umřela, měl by toho druhýho a nebylo by mu tak smutno. No ale když nechce, nedá se nic dělat.
Jednou se dočkáš, neboj A třeba se ještě všechno vyvine nějak jinak, pořídíte si s přítelem děti a to není žádná legrace a budeš ráda, že máš pejska jen jednoho.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:56
- Nahlásit
maxim
děti Tak ty ještě dlouho ne. Když vidím, jak jsou některý děcka nevychovaní,...To radši psa
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 13:58
- Nahlásit
baile
Když vidím, jak jsou některý děcka nevychovaní,.
To záleží na rodičích, ne?
A co přítel, jak ten to vidí s dětma?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:11
- Nahlásit
Předchvilkou tady byl zákazník, ale ten se mi líííbil
Takovýho chlapa bych chtěěěěěla
|
baile
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:57
- Nahlásit
maxim
A co přítel, jak ten to vidí s dětma?
Ten děti miluje (sám je ze tří děcek). Chtěl by hodně moc dětí, ale to si bude muset odrodit sám Já chci jedno, maximálně dvě.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 14:59
- Nahlásit
baile
No to je lepší, než kdyby mu děti nic neříkaly.
Ale já tě chápu, taky mi bohatě stačí děti dvě. A na ulici nenakukuju zvědavě do kočárků...
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:40
- Nahlásit
baile
maxim
A na ulici nenakukuju zvědavě do kočárků
Mohu potvrdit. Zvlášť, když se v jenom kočárku vezou tři děti, usptupuje s posvátnou bázní
Já teda taky
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:17
- Nahlásit
cafina
baile
Jo jo, ustupuju Ale u mě hrozba trojčat už nehrozí, ale co vy? Budete nějakým milovníkem dětí dotlačeny do potomka a nakonec budete muset kupovat všechno přes kopírák
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:49
- Nahlásit
maxim
Já myslím, tedy aspoň u mě, že to nebude tak horký.
Tak zítra ráno v pět třicet.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 16:56
- Nahlásit
Tak já se vám sem vnutím s fotečkama z dnešní MB
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 19:48
- Nahlásit
Fajka
My tentokrát žádný fotečky nemáme
Bubacek
Jak dopadla Adélka v soutěži mladý vystavovatel?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:32
- Nahlásit
maxim
A jaks dopadla s Maxem a co ostatní????? Tento týden jsem trávila na Lyžáku v Jeseníkách na snowboardu.. to byla fakt krása, až na některé naražené části těla a rozseklou hohu, když jsem skočila na kámoše a rozsehla si ji tak o jeho prkno....
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 20:33
- Nahlásit
ty jo. ještě sem napíšu místo nohu hohu......
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 21:52
- Nahlásit
papillon_girl
V1,CAC
Já nějak na výstavě nestíhám sledovat ostatní, tak vím prdlajs, ale určitě se tady pochlubí sami
Ať se ti noha brzo uzdraví, abyste s Bowem nezanedbali trénink
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:54
- Nahlásit
Tak dneska v Nitře Max V2, res.CAC
Vyhrál Sunshoo Imahigh Jack Gleniren od pí. Nouzákové
Jančík byl hrozně přísnej, rozdával houfně VD a titulama šetřil, dokonce ani V1 nedostali kolikrát CAJCe nebo CACe.
Cafina je spokojená, pochlubí se zítra
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:59
- Nahlásit
Jo a BOBa vyhrála pí. Šťastná s Bastienem.
|
Radka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 07:32
- Nahlásit
Dobré ráno všem !!
Fajka
Ahoj, ráda jsem tě poznala...pěkná fotečka ,, zdechlé Ájinky "
papillon_girl
Ájinka- V1,CAC, Klubový vítěz 2008
Fidorka- V2 - z 5-ti feneček
Jackynek-VN2
maxim
Moc gratuluji k CAC i k R.CAC !!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 08:29
- Nahlásit
Ahojky všem
maxim
Obrovsky velká gratulace. Tak tomu říkám úspěch, ale musím říct, že Maxík je lepší a lepší. Je vidět, že se sním poctivě maká.
Ada s Čoky v soutěži "dítě a pes" dostali pohárek, bonbóny a plyšovou pipinku, kterou už Čoky stačila upravit podle svých představ.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
Radka
Bubacek
Ahoj holky
Díky za gratulace
Dneska při ranní hygieně jsem přemýšlela, jak Maxe motivovat, aby se v kruhu víc nosil a aby se na to víc těšil. A najednou jsem zjistila, že si čistím zuby už deset minut
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:49
- Nahlásit
Bubacek
Jsem ráda, že Adélka dopadla v soutěži dobře a doufám, že jí to spravilo náladu. Všem nám jí bylo líto, když tam tak plakala.
Kdybys to viděla včera v té Nitře, jak se tvářily dospělé ženské, když odcházely z kruhu s VD u psa, kterej je už šampion ! Tak jak to musí mávat s malou holkou !
|