Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / papilloni!!!! Aneb ti největší andílci s ďáblem v těle!
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 421 . 422 . >>
Autor Zpráva
maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:04
- Nahlásit

cafina
Já se na tu Bolku zeptám svého bateriového přítele. A Evě zavolám a posuneme to

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:17
- Nahlásit

maxim
Přesně tak jsem to myslela

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:22
- Nahlásit

cafina
Ale musíte mě navigovat, protože bloudění jsi tam nepočítala určitě...

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:31
- Nahlásit

maxim
Už mám vypsanou trasu. A jestli pojede ten Alčin objev, tak ten je navigačně schopný. Nabízel se taky, že by mohl řídit, že bychom tam byli za 1,5 hodiny, ale to jsem s díky odmítla, raději stojím nohama na zemi

maxim
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:42
- Nahlásit

cafina
No, Mazda sice jezdí 230km/h běžně, ale to už se z ní odlupuje lak. A to nevypadá hezky

cafina
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 19:00
- Nahlásit

maxim
Uff, to byl zas den.. Tak já se čtvrtkem počítám, a kdyby něco, tak písni

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:13
- Nahlásit

maxim
Určitě je kontaktuj
Nebudem plánovat nějaký výlet? Třeba po Klajdovce, že bych jim napsala, aby se přidali.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:40
- Nahlásit

baile
To nevím. Víš že chodíme podle času cafiny. Ale třeba by to vyšlo zase po nějakém tréninku, ale jak říkám, musíme počkat na ni

A co jinak? Co skříň ?

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:43
- Nahlásit

maxim
Jinak skříň už je složená . Byla jsem tancovat a vrátila jsem se domů a v pokoji ležela složená skříň - mamka na mě nechtěla čekat a složila ji beze mě - zrádkyně. Jinak ještě není postavená, zatím leží a čeká až ji někdo zvedne . Dnes to zkusím s mamkou zvednout, ale jestli to nepůjde (je to pěkně těžký), tak si hold budeme muset zavolat nějakýho chlapa.

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:45
- Nahlásit

maxim
cafina dnes tady asi nebude, že? Mohla by ses jí zeptat ve čtvrtek, jestli bychom nešly někdy na nějakou procházku? Kdy asi bude mít čas. Že bych zkusila napsat tomu buldočkopapíkovi

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

baile
Mohla by ses jí zeptat ve čtvrtek
Jasně, zeptám se.

Koukám, že tvoje mamka je taky montér

Dneska v pět budu ve Šlapkách na agi

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:06
- Nahlásit

maxim
Koukám, že tvoje mamka je taky montér
Jojo, to je. Ona strašně ráda kutí, koupila si i vrtačku a různé šroubováky, sama si byt vymaluje, taky ráda zahradničí (ale to může jen u babičky, kde je zahrada), sleduje Rady ptáka Loskutáka a Receptář,...

Dneska v pět budu ve Šlapkách na agi
Taky bych šla už dneska běhat, ale mám tancování a za chvilku budeme mít vystoupení, tak tam nemůžu chybět. Na agi půjdu v pátek - snad mi do toho nic nevleze.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:12
- Nahlásit

baile
Tak to u nás v pátek vypukne předvýstavní horečka. Budu koupat, chystat a vařit dětem na víkend, aby mi neumřely hlady, když já budu courat po světě

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:21
- Nahlásit

maxim
Tak to budu držet pěsti, ať se dobře umístíte.
Já se chystám v sobotu na celodenní výlet s kamarádama, podle počasí uvidím, jestli vezmu i Endíka . Beztak už to vidím - pokud ho vezmu, tempo bude určovat on, bude se loudat vzadu - jestli vůbec do tmy dorazíme. Taky plánujem opíkání buřtů (pokud nebude pršet), tak to ho budu muset někam přivázat - pro žrádlo by skočil i do ohně.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:28
- Nahlásit

baile
Tak to budu držet pěsti, ať se dobře umístíte.
Díky, tentokrát tam budeme mít početnou konkurenci, hlavně v Nitře

Taky na zahradě někdy opíkáme buřty. Máme k tomu i zeleninu a Max vždycky žebrá o papriku, buřtů si moc nevšímá

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:41
- Nahlásit

maxim
Andy si právě všímá všeho, co připomíná jídlo A taky miluje ovoce a zeleninu. U babičky nám krade spadená jablka a taky dokonce rajčata. Myslím, že ale nejvíc miluje banán.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:44
- Nahlásit

baile
Tak co Max nejvíc miluje z ovoce nebo zeleniny, to nevím, žere dokonce i hrozny, ale z potravin celkově určitě nejvíc miluje suchej rohlík Možná by miloval víc ten buřt, ale to má smůlu, ten nedostává, takže neví

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:53
- Nahlásit

maxim
Mastnej buřt jsem mu taky nikdy nedávala a teď už na to vůbec nesmím ani pomyslet (ach ta játra). Hrozny taky miluje. Dřív (před játrama) občas (jednou za měsíc) jednu kuličku dostal, pak jsem ale četla, že hrozny jsou pro psy toxické. Nevím, co je na tom pravdy - jestli nemysleli ty sušený rozinky??? Tak od tý doby žádnou nedostal. On občas sní i kousíček zelí (ne ty lupeny, ale to tvrdší - tuším, že se tomu říká košťál), tak jestli to není převlečená koza

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:59
- Nahlásit

baile
tak jestli to není převlečená koza

On z toho hroznu taky vždycky dostane jen jednu kuličku, protože na to napřed kouká, co to je, vždyť je to kulatý, nedá se to kousat, pak mu ho rozpůlím a než se s tím vypořádá, všechno mu zatím sníme, takže už na něho nic dalšího nezbyde Tak ho snad taky neotrávím

baile
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:13
- Nahlásit

maxim
Taky na to divně koukal, když to bylo v celku, tak jsme mu to vždycky taky rozkrajovaly
To by toho asi museli sníst hodně, aby jim bylo špatně.

Dostala jsem z toho povídání hlad, tak pro dnešek se loučím, jdu jíst. Ahoooj

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

A kde máme ostatní? Radka, Bubacek, Esínek....

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:21
- Nahlásit

maxim

Já jsem tady.

Jinak všem přeji hezký den

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:19
- Nahlásit

maxim
Bubacek
baile
Ahoj, taky zdravím, ale nestíhám, tak jen nakukuju.
Katko koukala jsem na te¨n náš fén a mám Clatronic ( doufám, že to píšu správně) 1800W, 3 st.teploty( ale používám jen vlažný st.1, max na Áju teplý st.2) a 3 fuky . Fidorka je s ním hotová za chviličku Ája asi za půl hoďky.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:37
- Nahlásit

Bubacek
Radka
No ahoj holky
Tak jak jste na tom s nervama? Bolka se blíží

Dneska jsem dostala vstupák na Ostravu.

Radka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:29
- Nahlásit

maxim
Nervy dobrý, vstupák mám taky . Včera jsme byli s klukem na chiře a má naraženou ruku...mamko pohoda . Takže dneska mám pondělí a zítra pátek takže taky pohoda .
V ten skutečný pátek mám dofču abych stihla uklidit navařit, upéct buchtu do Bolky a vykoupat 3 psy a ještě jdu ke kadeřnici...to bude páteček jak víno

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:28
- Nahlásit

Radka

Raduš moc moc děkuji. Už jsem dneska koupila Etu tak doufám, že to bude dobrý.

maxim
Nervy ani na ně nemám čas. Jsem v jednom kole. Jo a vstupák na Ostravu už nám přišel taky. Letos se pochlapili.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:34
- Nahlásit

Radka
Bubacek
Ježiš, vy jste v jednom kole a já tady hraju hry na PC
Určitě jsem na něco zapomněla. V pátek si vzpomenu a zešedivím

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:39
- Nahlásit

Bubacek
Radka
Co si berete na sebe?

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:45
- Nahlásit

maxim

Já klasiku to co vždycky. A dceři jsem dneska koupila nové věci, protože to co si chtěla vzít na sebe tak zjistila, že to má malé.
Ale musím konstatovat, že jsem znechucena dnešní módou. Šla jsem pro určité věci a koupila úplně něco jiného.

maxim
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

Bubacek
Já pořád dumám. Bude tam určitě zima, v těch hangárech. Asi si vezmu taky to co vždycky, ale pod gatě punčocháče a nějakej teplejší svetr.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 421 . 422 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání