| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:50
- Nahlásit
Ada
copak to na me nebylo v Brne videt?? uz jsem si pripadala jak velryba
matkou - takovou krkavci....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Teda já nic nepoznala
Teda tak to je super.Další boxeří mímo cestě
A kdy se má narodit?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:57 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teda boxeří mímo.Spúíš bych měla napsat budoucí boxerkář(ka)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 19:58
- Nahlásit
Artroza
jejda, tak to je milá zpráva, blahopřeju
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:00
- Nahlásit
Corleona
potvrzuji, příjezd 23.3.2007 vlakem, vezmu si kompas a trefim hodinu upřesním
jaké hračky Vám doma chybí?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:01
- Nahlásit
Cituška
Teda ty jsi cestovatelka.Tak hodně fot'.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:06 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Cituška
diky diky
koukam, ze zoo v basce ma otevreno tak je za me pozdravujte
Ada
narodit se ma naprosto blbe ( jak rikal nas znamy)- mezi Atiboxem v Srbsku a psim taborem..... prej jsem si mela vybrat jiny termin jako zodpovedna boxerkarka
no posledni dobou je to v boxerklubu asi infekcni, alespon je videt, jak omlazujem boxerklub
ola
no a k tobe pak budeme s artickem chodit na rady.... a davat ti ty zlobidla na hlidani
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:26 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Jééé doufám že to bude kluk.No byl by boxerkář a ještě figurant
A teda to je fakt že datum sis měla vybrat jiné.To nebylo moc zodpovědné
je to infekční Hele nepiš na mě ani nemluv.Já to nechcu chytit taky jo
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:30
- Nahlásit
Artroza
Poradím ráda. Ne nadarmo jsem oba své ogary do roka a půl kojila.
Takže : Rada č. 1 - KOJIT, kojit, kojit. Nevzdat to při prvním neúspěchu. Nechat si poradit, ukázat. V porodnici se najde několik druhů matek. Jedny kojit nechtějí, aby si nezkazily postavu. Jiné kojit chtějí, ale po druhém nezdárném pokusu dají flašku. A pak je tu třetí druh (JÁ), který dokud nezačne kojit, tak nepřestane toho malýho nezbedu přikládat. Mno a pak jde domů s čtyřkilovým uzlem, který saje jak o život!
Jééé, to je divnej pocit, že bych to už nikdy nezažila. Mě kojení děsně bavilo!
Závěr : Není nad to, když máš pro píďalu jídlo vždy po ruce, sterilní, teplé, chutné a výživné. Já kojila všude. Dodnes se s manželem smějeme, jak jsem v autě přelejzala z předního sedadla dozadu, rozepla halenku a hned bylo ticho.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:30
- Nahlásit
Ada
Artroza
budoucí boxerkář(ka)
a just bude na chlupatý
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:34
- Nahlásit
Artroza
a já myslela, že to ještě chvíli budeš tajit, velryba ještě nejsi teprve budeš
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Ada
nooo figurantu je malo ale v holandsku figuruje i holka ona se asi i tady nejaka najde
no uvidime na klubovce, abys to nechytla...vykvet boxerklubu na jednom miste... prece bys nepohrdla
ola
koukam, ze veselejch historek bude dost pockej az ti budu v noci volat, ze nevim co mam delat
bubu
na policajty???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:38
- Nahlásit
Artroza
budou dva nový členi v boxerklubu, takhle se získávaj členi a ještě oba dva v pražský
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:38
- Nahlásit
Artroza
na policajty???
ne e, knedlíky
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:39
- Nahlásit
Artroza
to já už to budu mít na klubovce za sebou, heč
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
Ada
si nedávno měla nějaké blicí období? to už si to určitě chytla . Se podívej na Artrozu se sem přihlásila a bylo to
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:49
- Nahlásit
articek
to ti docela zavidim, ja tam budu za sud
bubu
knedlíky...no koneckoncu...proc ne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:53 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ola
Nenechte se zastrašit to si řeknem za pár týdnů
na rady rady beru
Artroza
nedes se, budeme mit prijemnejsi starosti jsi plná optimismu, jen aby ti vydržel
a davat ti ty zlobidla na hlidani super nápad, kde na to chodíš?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:54
- Nahlásit
articek
Artroza
Aspoň máte dobrej důvod nedržet dietu. Těhotenství je totiž jediný období, kdy má okolí (i manžel) z vašich přibývajících kil radost. Bóže, jak já si to užila. Taky jsem měla 16kg navrch! Můj první syn se vyvíjel na zakysaný smetaně a ten druhý na slaných tyčinkách! Jaký máte chutě vy?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:54
- Nahlásit
Artroza
za sud jsem škodolibá, ale zase už budu běhat kolem kočárku
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:55
- Nahlásit
ola
16kg navrch to už asi nedohoním , ale už vážíme 2,2 kg heč
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:58 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
ola
chutě žádný, prostě normál, ale rybám se vyhýbám
jo ještě potřebujem tu adresu na to hlídání a tel. na noční dotazy
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:58
- Nahlásit
articek
2,2 kg
Pane jo! Tak to je fain! Nejlepší porodní váha je tak 3,10 - 3,30kg. Naši otesánci měli každej 4kg. Dodnes se divím, že jsem to přežila...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 20:59
- Nahlásit
ola
docela se ty chute menej- jogurty, ovoce, maso...sladky moc nemusim...nekdy se ale zase sladkym precpu
no a hlavne se cpu furt.... takze radsi se nevazit...
articek
no me muzes nechat coby sudovou stalici u kocary- ja totiz zrejme neutecu
hele vsici, jdu se najist.... budu pozdejc
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:01
- Nahlásit
Artroza
pozděj budem spinkat
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:03
- Nahlásit
Artroza
si aspoň zkusíš hlídání, aby si věděla co tě čeká a nemine, jen aby jsme tě po tom hlídání předčasně neodváželi
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:04
- Nahlásit
ola
4kg ježiš marja , to jsem zvědavá kolik budu mít já
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Lenda
Nikdo ti tu nechceme kazit radost, 0 je super. Ale minimum boxerů je čistých v o něco starším věku. To už jsou rarity.
Markét
údajně měla stačit zkouška ZZP1 - mezinárodní certifikáty vystavuje záchranářům kdo? Kuchta? Ten by to měl vědět. Myslím, že tadle zkouška stačí.
Artroza, Markét
budes muset telefonem, mejly on nepestuje - možná by zafungoval ještě poštovní holub, ale to je vše, co po něm můžeš chtít. Jo, možná by šel dotaz ještě poslat fucksem.
Ada
Hlavně jim na ČMKU neposílej mail, to nefunguje, stejně jako celá tadle organizace. Pošleš požadavek mailem a za 10 dní ti odpovědí poštou.
Tady máš něco k těm rozhodčím: URL
topganovi se ho podarilo "donutit" na nejblizsi mozny termin - jako bych to viděl v jeho CV - flexibilní ..... Tý woe, já to beru jako veřejný příslib - a jeho nesplnění je českým právním řádem postižitelné! Táákžééé ..... Fakt jsem na to zvědavej. Ale chlap má držet slovo, ne?
To snad není možné.V týdle době bez meilu,internetu atd...nechápu - a ted si vem, že by nebyly psací stroje!
ola
halloweenská maska! Domácí výroba? - ó nikoli, zásilka od mistr II.
Artroza
no nevim jestli cap nebo vrana - Takže šup, šup na web dej "máme nakryto". Tý woe, no dobře se ti to dařilo maskovat, jen co je pravda. No a hele, kde že jste to byli krýt? Je to nějakej pěknej plemeník, předpokládám - StranciceWinner?! To datum je fakt blbé. "Ten" známej měl pravdu.
no posledni dobou je to v boxerklubu asi infekcni - mám takovej pocit, ale že na to existujou nějaký pilulky, kruciš nebo latex. Jo a jinak dobrej závazek do první tříletky - omladit BK ČR, jít příkladem, prostě jít do toho prsama.
bubu
a just bude na chlupatý -
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:08 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
bubu
No ale na chlupaté je figurantu dost.Boxery neumí dělat každej.
articek
Artroza
Nestrašte.Já a dítě jo.Já sice hlídám známejm a příbuznejm děti.Ale tím to končí Doufám že to tu nečte Libor.By asi koukal
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 21:09
- Nahlásit
Ahojda,
mám totálně pracovní nestíhačku SAe tam sotva stihnu mrknout jednou za den na mail A to jeste vetsina firmy odjizdi v sobotu na tyden na Chopok, takze uz se na dalsi probihajici tyden fakt tesim...
Jeje, tak to tedy Artroze take gratuluji k budoucimu mimcu!!!
A kdy ma vubec termin Articek???
Moje sestra ma termin 26.4., takze si vzdycky rikam ze uz to ma docela za par a taky ji moc nenavstevuju, aby to treba nebylo nakazlivy
Jinak Ado, kdy ze vy mate termin porodu (samozrejme u psice)???
My u nas mame rodit od zitrka za 14 dni, takze to bude neco Pokud jsem dobre pocitala, tak mame termin 29.3. Ted uz sasim na co se vsechno pripravit a tak a vymyslim kde budou a takovy, no hruza...
Jinak jsem v rychlosti zhledla fotecky u Corleony a fakt super!!! Uplne zavidim Citusce ze jede do Basky na navstevu! A foto s bobiky - velmiiii zdarile
|