| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:28
- Nahlásit
Denisa
Teta
Já jen plánuju a počítám.Ale na studené kuchyni se budu podílet taky.To je moje specialita.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:35
- Nahlásit
Ada
hezký, mořský potvory tak můžu!
Artiček
jakpak je dnes u Artičků?
Denisa
v pátek zavolám a domluvíme se na Dni boxera, jo?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:39 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
mladá vyhozená na zahradu, abych mohla uklidit, ona je taková skvělá pomocnice, bych nic neudělala
Teď na ní koukám z okna si našla plastikový květináč, asi z něko nic nezbyde, ale aspoň neškodná zábava
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:44
- Nahlásit
bubu
10:19 - Guten morduňg
to už je skoro poledne
čumkala jsem na tu enzymatickou mastičku - vypadá to šikovně
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
blažena
enzymatickou mastičku - vypadá to šikovně
ona je super, a to tedy toho výrobce zrovna nezbožňuju, ale mast dokáže skoro nemožné. jednou volali ke koňovi kterému díky idiotovi kočímu sjel z fůry strom špicí přímo do pr.ele. do rány se dala strčit ruka po loket, tak volali, ať ho utratíme. ti pak čučeli, když jsme říkali, že to kobyl rozchodí a že jenom atb a kus patlání do rány. dneska je lehce hmatná jizva v kůži, ale jenom když se ví kde to bylo
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:51
- Nahlásit
Cituška
jo jo, domluvíme! hlavně si namysli kde bych vás mohla nalodit, kam jste schopni se dopravit nebo si pro vás zajedu... bydlím vpodstatě tam jako Radka V. a trasa je pak směr na Řečkovice...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:00
- Nahlásit
bubu
jo, jo ten dnešní farmaceutickej průůůůmysl - ten dokáže divy
a hlavně když známe někoho (aspoň z diskuzky) gdo se v tom orientuje
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:01
- Nahlásit
articek
asi budu az odpol.... budu tu mit nejaky vyrizovani kolem poledne, ale zase pak muzu ( pokud bude hezky) vzit Italku
Ada
kamos se ted bude zenit, tak uz pomahame zarizovat...ale ja budu asi s malym prckem out a jejich maminky nejsou k mani, takze vse budou asi nakupovat ( co se jidla tyce)
ale taky se tesim
jinak vas nejak tady nestiham tak snad dneska bude volnejc
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:02
- Nahlásit
Přišel nám výsledek spondylózu a máme 0.Jsem ráda,protože mi vet řekl,že tam něco má,tak jsem měla docela strach.
corleona
Koukala jsem na tu tvoji smečku,jsou kouzelní a fotka pyramida je super.
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
Lenda
spondylózu a máme 0.
blažena
gdo se v tom orientuje no podle doporučení mikrobiologů se v tom následně zorientuje gdegdo
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
bubu
já bych ještě nevýskala.. taky jsme měli nulu..
U spondylózy až čas ukáže..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:31
- Nahlásit
corleona
U spondylózy až čas ukáže..
jaja, ich weiss
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Lenda
čas ukáže ale stejně gratuluju, dobrej začátek
corleona
bubu
dávám čubině jednou za půl roku preventivní dávku buď Alavis nebo cosi podobného, přece jen ty obrany jsou zápřah
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:45 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Když se ségra vdávala tak taky všechno nechali udělat a zařídit firmu.Ono je to aspon pak v klidu.Akorát na kytku nadávala.Byla sice krásná ale docela dost vážila.TAk prej jak tam sní stála pomaju jí dřevěnet ruka.A navíc když nějaké ženštiny jim začali pjt písen tak se málem uchechtala.(ale měla závoj tak to tolik nešlo vidět) Bylo to fakt falešnéééé
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:25 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dotaz
?Co vše, musí splnovat člověk aby se stal rozhodčím pro boxery
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:29
- Nahlásit
Tak jsem koupila tři zákusky a odpoledne jedu za bábinkou. Doufám, že to bude stačit, protože babča vždycky vyškrabuje lžičkou a pak smutně kouká do mojí kabelky, jestli tam je ještě něco. V jejích letech už má fakt potěšení jen z toho jídla (zajímavé, že mě to potkalo už ve třiceti ).
Zítra pojedu s bůbou opět k vetovi. Oko je sice maličko lepší, ale pořád se mi to nějak nezdá. Doufám, že se jí v tom nebude hnípat, protože už takhle ji tam táhnu smykem přes čekárnu.
Lenda
Gratuluju! To potěší, že jo?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
Ada
Když jsem se vdávala já tak jsem si vše zařizovala sama a to na tom bylo to nejlepší. 8 měsíců překrásných příprav
Artroza
že by do toho praštila Romana?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
ola
už ve třiceti
hlásím se do klubu
tak ať to Bůba zvládne, my to absolvovali dvakrát do roku a teď už máme pokoj
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:43
- Nahlásit
Teta
Věřím že to muselo bejt fajn Já si taky svatbu chcu chystat sama
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:44
- Nahlásit
Ada
On je každý jiný, věřím že pro někoho to musí být za trest
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:49
- Nahlásit
Teta
Třeba ségra se vdávala na zámku v Náměšti nad Oslavou.A měla všechno krásné.
Já se chcu vdávat na cvičáku A jako svatební dar budu chtít štěnisko boxoše s nějaké dobrá chs po nějakejch dobrejch rodičích
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:57
- Nahlásit
Teta
8 měsíců překrásných příprav...to si děláš srandu, že jo?!
že pro někoho to musí být za trest...aha, jo, tak to bych byla já ten případ!
Ada
jsem viděla kdesi na webu fotky ze svatby na cvičáku! a pak taky jak byli psi před kostelem a kamošce šli psi i v průvodu!!! no ovšem nebyli to boxeři!
jsem teď pochodila hóóódně moc svateb a furt nechápu co ty lidi vede k tomu tolik za tu šaškárnu zaplatit! (a co je vůbec vede k tomu se brát, to už vůbec nechňápu! )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:05
- Nahlásit
Denisa
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:08
- Nahlásit
Denisa
Ty jsi ale legrační. Tak svojí svatbu bys takto "odflákla" ale Giordisce to plánuješ 6 měsíců dopředu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:10
- Nahlásit
Teta
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:13
- Nahlásit
Teta
máš prauuudu! ale Giordiska se chudák nemůže bránit, tak co jí zbývá, jóóó cizí svatby já plánuju ráda a ráda se cizích svateb i účatním!
Ada
hele, tady je jedna z těch svateb na webu : http://mixklub.unas.cz/fotogalerie/Svatba%20Jarka/ photos/P6100020.html
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
Denisa
Ale já chcu víc psů a samo že placatky. No to budu muset pozvat celej boxerklub aby to bylo podle mejch představ.Nebo aspon celou diskuzi.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
Ada
jó, tak se mnou počítej a s Giordiskou taky!
hele a když budeš mít vlečku, tak na tu pak můžeme uspořádat coursing a na ženicha pak obrany a budeš mít svajbu kynologickou jedna báseň!
Marťanovi kámoši motopošahanci zas jezdí na prďavcích v koloně před a za autama a prdííííí a prrrrrdííííí, pak před kostelem si zatůůůrujou, hen héééééén... no děsný!!!
(si nedovedu představit kombinaci motorkář + kynoložka!)
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
Ada
No to budu muset pozvat celej boxerklub aby to bylo podle mejch představ.
a co chudák knedlo? on v boxovacím klubu není
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
bubu
knedlo bude mít určitě výjimku, a ani ho nemusíš stříhat!
děcka já ted zkoušela Páju z fyziku a on říká, tření je, když dvě tělesa se třou o sebe... a já dostala záchvat smíchu - chudák dítě
|