| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:10
- Nahlásit
articek
no tak to jsme na tom stejne....
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:13
- Nahlásit
articek
tak to abys přiobjednala kaši!
A co spojivky, v pohodě?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:15
- Nahlásit
Artroza
....taky stejně....
a budou o víkendu fotečky?
hlavně Sauronek mě zajímá
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:20
- Nahlásit
articek
tu bednu, ty rozměry, 125 je předpokládám jedna strana obvodu, a těch 40cm je výška?
Promiň, ptám se jak tupan, ale na těch fotkách mi tak bedna připadá vyšší
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 11:54
- Nahlásit
Cituška
co jsem viděla, zatím jo, ale nemaj to otevřený úplně. Dneska mi přišel druhý kyblík mlíka. Rozměry souhlasí, určitě mají i vyšší prkna, pak kolem tich 6-7 týdnu už se snaží i přes tohle vyškrábat a zdatnějším se to i vede
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:04
- Nahlásit
articek
Super, tak to by ale mělo stačit, poprosím kamaráda stolaře, aby mi ji na podzim připravil
Jitka by si vzala Kájinku, i kdyby je vybarvené neměla
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:08
- Nahlásit
Denisa
dík za info, dneska to ale asi na stránky nedám, neni čas, v pondělí se stěhuju do jinýho kanclu, tak už si to tu připravuju a asi bych potřebovala přistavit náklaďák abych to všechno převezla.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:29
- Nahlásit
Cituška
mezi Kájinkou a Jitkou to byla láska na první pohled, ne?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 12:54
- Nahlásit
articek
Koukla jsem na video štěňat a jsou nádherná.To jejich přesunování dá teda práci,i když formou válení sudů,jim to jde.
Ty jsi včera rozesílala ty výsledky toho testu žrádla?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 13:04
- Nahlásit
articek
Byla a musím říct, že si vybrala dobře, všechna jsou dravci ale Kájinka obzvlášť, o rukavici se tahá jak divá, je hrozně aktivní a zvídavá, a hlavně uřvaná už teď, koukneš na ni a štěká, komunikuje s Tebou
Ach jo, až si budu nechávat fenku, doufám, že tam taky taková bude...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 14:25
- Nahlásit
Denisa
buldočka z Kociánky jsem tam dala a našla jsem ještě jednoho v Dětmarovicích, ale toho křížence v Brně sem nenašla, nebo nevim kterýho myslíš.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 14:51
- Nahlásit
blažena
Cituška
Ada
Dámy, díky za držení palců, zkoušku mám! S tím málem přípravy za dvě, takže naprosto paráda. Skoro jsem byla výborná, ale nedokázala jsem zcela pregnantně vyjádřti rozdíl mezi chráněnou dílnou a chráněným místem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 15:23
- Nahlásit
Markét
Hezký a gratulace
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:01
- Nahlásit
Včelka
jo, dík, hlavně ten starý slepý...
j
o a sorry, mně přišla jako kříženka s něčím placatým tady tato...ale je fakt, že to vůbec nemusí být s něčím takovým spřízněný, jen prostě hned zaregistrovávám zdrclý čumáčky...tak nevím, to je možná spíš s nějakým bulem,pitbulem,stafbulem...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:20
- Nahlásit
A my už jsme dnes vyřáděný, heč!
Dnes jdu pro změnu pařit a zítra chci vyrazit na výletík se psama, tak jsem zvědavá, jak se mi to povede...
G. vám posílá pozdrav z dnešní vychajdy
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:23
- Nahlásit
Denisa
Haha, podle druhé fotky soudím že se G. už připravuje na to krytí s tím tajemným ženichem
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:29
- Nahlásit
Teta
tccc, takový erotiše komentáře, no totok! moje slušné děvče (vždyť je to ještě panna) na takové věci nemyslí, to mě vyzívá ke hře a ne to... tamto!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 16:55
- Nahlásit
Denisa
Máš maila
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 17:31
- Nahlásit
Artroza
sem těm lidem jak nabízeji tu boxerku napsala, tak mi poslali foto. Je to už taková babička, žíhanda.
Denisa
hele nevybrala si si náhodou za ženicha Legouše?
Jo to sem si myslela že asi myslíš tohle štěně, ale nevim no s čim je to říznutý jestli je to něco buldočího.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 17:48
- Nahlásit
Vcelka
já? nee... možná tak Marťana, ale ještě nevím, taky jestli mě bude vůbec chtít...
jdu se šlechtit, sraz je v sedm, tak mám co dělat, abych ze sebe udělala jakž takž ženu... jaksi mám po tom venčení blato až za ušima...
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 17:52
- Nahlásit
Vcelka
Hele, nech si ty typy pro sebe Si to taky myslim, ale třeba jsme vedle jak ty jedle Jak to dopadlo s tím bílým boxišem??
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 18:59
- Nahlásit
Vcelka
Libka
Teta
už aby to ta Deniska provalila, mě to štve, když vím kdo to je a musím být potichu, a já by to tááák ráda řekla
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 19:16
- Nahlásit
Ahoj všem
Mi dalo práce to tu dočíst.Ste se zbláznili či co?
Denisa
Si slíbila že příští tejden už prozradíš co je to za ženicha.Tak už to můžeš říct ted ne?
Cituška
Sem se dnes na cvikoši ptala na toho pomocníka a tak mi to předvedli Takže už vím jak to má vypadat
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 20:01
- Nahlásit
Ada
Já dnes taky dělala poslušnost, to bylo nadšení, a dokonce se to dnes obešlo bez zranění, ruce mám v pořádku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 20:09
- Nahlásit
Cituška
To mě dnes můj kocourek škrábl rovnou za nehet
Sem ho chytla a chtěla jsem mu vyčinit ale on na mě koukl jakože co je?Co se děje.Tak jsem ho nechala bejt.Ted mám modrej nehet a kocour je za trest venku a dovnitř nesmí.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 20:17
- Nahlásit
Markét
Grtulace ke zkoušce
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 21:57
- Nahlásit
Neska ňák mrtvo ne? Po PECHovi ani vidu ani slechu. Asi jeste nestačil uvařit kafe a zapnout comp, chlapec jeden tajemnej.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 22:07
- Nahlásit
Tommy Gun
BAF! Su tu!
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 22:07
- Nahlásit
Jsem tu taky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 22:10
- Nahlásit
Tommy Gun
Ten pech mi taky vrtá hlavou.
Ale třeba jednou prozradí kdo je.
A mrtvo je tu teda pořádné. Kde všeci ste???
|