Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:22
- Nahlásit

Paja s Tinou
no jo ale Nikon D80 je jakýsi drahý, nemáš typ na podobný fotáček v poněkud levnější verzi? Tak jako pro normálního člověka, s velkym objektivem, nemusí dělat nějaké profi fotky, ale zase aby byli lepší než z normálního malýho foťáku a nejlépe jen do 10 tisíc.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:25
- Nahlásit

Paja s Tinou
Dík za radu Každopádně, kdyby mě chtěl někdo obdarovat, tak se Tebou ještě určo spojím.. Ale obávám se, že technika bude postupovat dál a já ji budu jen z povzdálí sledovat.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:29
- Nahlásit

Denisa
U nás je taky "melužína" a asi i odnáší zlé psy. Ve výběhu nikdo. No Unity už vypadá trošku jako vzducholoď

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:32
- Nahlásit

corleona
no tak bacha ať Unitka nevzlítne! to není sranda, uletí a kde ji pak budete sundávat...!

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:39
- Nahlásit

Denisa

corleona
Kdyby už nebyl čas, tak:
kůte rajze und fíl špás!
Koukej se občas přihlásit, četla jsem že máte v hotelu internet!

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:43
- Nahlásit

Teta
Díkes, jo, jo budu se hlásit, je tam "internet point"

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:58
- Nahlásit

corleona
no jo, vlastně! tak Buon viaggio!

articek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:58
- Nahlásit

corleona
ty jo a máte tam sníh vůbec? nějak mi uniklo do jaké oblasti vlastně pádíte? Včera ve zprávách říkali jak se lidi koupají na Francouzké rivieře. Taky bych se jela někam vykoupat.

Igi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:00
- Nahlásit

Artroza
Určitě Taky myslím, že si to zaslouží.

A všem, co se líbí naše foto...jsme rádi...

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:05
- Nahlásit

articek
...tak na ledovci se dá...
vykoupat bych se jela taky k móřu!

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:09 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

corleona
"som neni" je vsudypritomnej
ale vzhledem k tomu, ze pilne trenuje, aby nam vsem cehunum natrh p*del na Atiboxu, tak zrejme nema cas se s nama vykecavat ze jo?

articek
Denisa
ja chci jet taky k mooooozi, buuuuu.......

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:09
- Nahlásit

articek
Naštěstí jedem na ledovec

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:14
- Nahlásit

hmmm skoda, ze ma smirak muj telefon, uz jsem dostala sprdaka

Teta
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:24
- Nahlásit

Takže dámy a pánové....v mém rozvojevém plánu je kromě různých školení a kurzů i návštěva nějaké "větší" pobočky v jakémkoliv regionu. Tato, asi dvoudenní návštěva, proběhne někdy v první polovině tohoto roku. Můžu si vybrat kam pojedu, takže příjímám nabídky na lákavý program mimo pracovní dobu.

Zatím mám nabídku od Tommy, můžu se přijet podívat na psí zápasy Mondi a Kulekouše

Artroza
škoda, už jsem se docela těšila. A v kolik u vás?

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:26
- Nahlásit

Teta
asi 18h....nebo pozdeji, zalezi na vas....

my na vidlakove vasi pobocku nemame

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:27
- Nahlásit

Corleona...to by asi chtelo aby byl jeden z tech smiraku Tom a ty by si vlastne tak nenapadne nadhazovala co by si si tak prala treba k tem narozkam kdyz vanoce uz byly

Vcelka, ja se nejak moc v tech kompaktech neorientuju ani nesleduju trh, S tim co ted mam mi to staci, tak nemam ani duvod. No ale muzu se nekoho pezeptati. IIkdzy myslim si ze nejaka zrcadlovka ted uz bude stat neco malo pres deset tisic. Asi pred trema mesicema jsme prodali D70 s klasickym setakem asi za 13 nebo 14tisic Takze super cena, akorat srovnavat se ten setak nemuze moc s tim DX objektivem Mam tu zkusenost ze jsme spolecne se setrnkou fotili rallye z prikopu a kdyz jsme porovnali fotky mezi sebou, tak me meli daleko lepsi barvy...
Zkus se ale podvat nekde na bazary nebo neco...nebo www.fotoaparat.cz, www.fotografovani.cz na neco takovyho nekdo bude urcite i neco prodavat

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:30
- Nahlásit

Teta
Toš hnedka naproti pobočky v Ově nachází se Stodolní ulice - to bychom mohli dát, takovou malou exkurzičku !!!! Udělat si po Stodolní Tour de knajp, jak my říkáváme.. Do cíle dojdou jen ti nejlepší.

corleona
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:31
- Nahlásit

Paja s Tinou
No on šmíruje, ale dělá natvrdlého..

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:32 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

vcelka
hele nevim jestli jsi si progooglovavala tel c na ten inzerat daruji 7-mi letou boxerku....je to nejakej clovek, co prodava stenata bez PP boxeru, civav, jorksiru, buldocku, cau cau... ma nekolik e-mailu, zrejme uz nebude rodit, tak jde pryc

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:34
- Nahlásit

Artroza

Zas jeden množitel

Teta
nevím sice jakou pobočku, ale Brno je velký a Alex by moh jet také a já bych ho konečně vyfotila

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:35
- Nahlásit

corleona

Tak si to krásně užijte

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:37
- Nahlásit

Teta
Jé!
no tak rozhodně brněnská pobočka a zdejší celkem početné osazenstvo určitě vymyslí nějaký super program!
tccc, psí zápasy rozhodně taky můžeme uspořádat, že jo, brňáci!
a za sebe - 1.polovina t.r. - mohla bys teoreticky spatřit těhotnou mladou paní... xy-ovou(jméno chotě se dozvíš) a jinak bychom mohly jít zapařit do víru velkoměsta!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:40
- Nahlásit

Artroza
já ten inzerát našla na ifauně tak sem ho tam dala ani sem se s tim člověkem nezkontaktovala. Je mi nějak jedno co to je za typa, hlavně když se najde někdo hodný pro tu boxerku a bude se mít líp. Takových případů je hodně že když se jim množitelum přestane hodit do chovu tak se jí zbaví. To byl i případ tý jedný boxerky jak si jí pak vzala jedna pani a pak zjistila že si jí vzala březí a ty štěňata pak pomřeli na parvovirozu, protože snad ani nebyla pořádně očkovaná. Prostě ten předchozí majitel to byl taky typickej množitel. No ale hlavně že se má teď boxerka dobře a snad si někdo vezme i tuto sedmiletou.

Denisa
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:42
- Nahlásit

Vcelka
jen info...nevím, zda tam ještě jsou, ale v Brně - městským je nějaký kříženec buldočka a na Kociánce starý slepý fr.buldoček...

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:43
- Nahlásit

Vcelka
jasne ja vim, ja jen, ze mi hnul zluci....

articek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 10:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
tady něco máš http://www.supertravel.cz/predpoved-pocasi/malediv y/

Artroza
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:03
- Nahlásit

articek
hele o maledivach mi ani nemluv...
vis jak tam musi bejt kraaaaasne??????

Cituška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:04
- Nahlásit

articek

Co dělají prdelečky?

Já si dneska uvědomila, že příští pátek jdou, a udělalo se mi nějak špatně

articek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:07
- Nahlásit

Artroza
no představu mám, i takový malý sen se tam někdy podívat, pak se podívám na ceny v katalogu a sen se rozplyne

articek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:09
- Nahlásit

Cituška
mimina začínají koukat a tím i víc řvát, maj pořád hlad i když maj pupky k prasknutí

<< 1 ... 738 . 739 . 740 . 741 . 742 . 743 . 744 . 745 . 746 . 747 . 748 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání