| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:31
- Nahlásit
Ada
na vodítku zpevníš zákus, defakto v počátku děláme vše na vodítku a postupně ho odbouráváme, ale stejně se k němu někdy při určitým kousání vracíme, záleží jak se ti líbí její zákusy
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:33
- Nahlásit
URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:36
- Nahlásit
articek
Zákusy má OK. i figurant mi říká že má parádní zákusy na plno a pevně.Je si sebou jistá.Tak sem nechápala proč mi to furt tak nutí.I když ho poslouchám jednim uchem tam a druhým ven.
Když jdem dělat cvičit něco nového tak ju na vodítku samo mám.A postupně jí ho sumdávám až dělá celej cvik bez něj.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:45 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
je dobré se k němu občas vrátit, ale jinak si myslím, že to děláš O.K. Na antitalenta kašli, máš svůj názor a poradí ti figurant, ten cítí jaká je síla zákusu
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:45
- Nahlásit
Tommy Gun
V Brně je taky jaro, a tím pádem taky fůra nemocných, zítra jdu s malým na kontrolu a už se děsím, jak tam dlouho ztvrdnem
Ada
articek
my taky děláme skoro vše na vodítku a vracíme se k němu, akorát v pokročilé fázi nedrží vodítko psovod, ten se naopak chová standardně tak jak vyžaduje závod nebo zkouška a tu prácičku za něj odvede šikovný pomocník
takže máme logicky nouzi o šikovné pomocníky
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:47
- Nahlásit
Markét
Zítra si půjdem udělat vyštěkání v noci, abychom se naučili orientaci v terénu a práci s baterkou a nepřizabili se o pařezy a tak
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:48
- Nahlásit
Cituška
mám také nouzi o šikovné pomocníky, toho mého mamuta nechce nikdo držet
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:50
- Nahlásit
Cituška
vyštěkání v noci I se štěňatama?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:53
- Nahlásit
articek
štěňata by mohly bejt jedině jako návnada
dneska jsem si vzpomněla na Cerrinku, až si přijedou pro štěňata, dám jim prášky na spaní (štěňatům) a Pája si vezme triko s dlouhým rukávem a tepláky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:54
- Nahlásit
Cituška
articek
Tak to jsme ještě nedělali.To jako že ju na vodítku bude držet někdo jiný a já dělám to co bych dělala u zkoušky?K čemu je to dobré?JAko to že ju drží někdo jinej když já tam stejně sem.Asi se ptám jak magor ale nemám stím zkušenosti
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:55
- Nahlásit
articek
No jo, tak ty navíc potřebuješ pomocníky hned dva
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:58 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
To se bojíš že by si to mohli rozmyslet a vzali by roha jo
To známe jednou volali na štěně a říkájí ji.Že by chtěli boxera, je jedno za kolik ale že měli kdysi boxera a byl mírný a že kam ho posadili tam zůstal, že ani neštěkal a že by chtěli takového.A známá se nakonec zeptala jestli si jsou jistí že měli boxera
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 21:59
- Nahlásit
Tommy Gun
se mi tam pár bodů líbí-hlavně 8,9 a 10
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:00
- Nahlásit
Ada
Ono to není nutné, je to taková berlička, až dělám techniku a piluju vyloženě blbosti, tak požádám pomocníka a zatímco já se chovám jak na zkoušce, tak on vodítkem mlčky koriguje psa při chybách, např. předbíhání u zadního doprovodu, přesun u makety k "noze"střežení po pouštěčce atd.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:01
- Nahlásit
Ada
chováš se jak na zkoušce a při tom jí někdo jistí
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:02
- Nahlásit
articek
tak tak, já se vykecávám a tys to řekla krásně v jedné větě
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:05 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Cituška
v 22h to je dobrý výkon, doteď jsem vkládala inzeráty na internet. No my tohle děláme často jelikož si ze mě dělá Art prdel. U Buče stačila jedna dobře mířená a dal si na chvíli říct, ale mamut se přesvědčit nedá
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:07
- Nahlásit
articek
Hm, Cituška ze mě taky, na obraně vypadá, že není očkovaná proti vzteklině
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:08
- Nahlásit
Cituška
articek
Teda dík za vysvětlení.To jsou věci, to jsem ještě nikdy ani neviděla že by to někdo dělal.To možná taky bude tím že u nás nikdo pipo nedělá a v Polné, jsou spíš přes tu záchranařinu.Ale zase je tam fajn poslušnost
A taky na to mám spoustu času.Jestli se tam někdy dostanu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:12
- Nahlásit
jsem mrtvá, zvěřinec nakojený, jdu spát
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:13
- Nahlásit
articek
Dobrou
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:21
- Nahlásit
Cituška
Zítra si půjdem udělat vyštěkání v noci
Tak to máte príma. Nás soustředění teprve čeká. Chtěli jsme lavinu, budeme mít terén
Ada
Dneska jsem tu techniku s "cizím" pomocníkem taky na kousačkách okoukávala. Mně se zatím netýká, já jsem začátečník a tak Charley jen kouše a kouše a poslušnost u toho moc dělat nemusí. I když se zdá, že je dobře ovladatelná, tak snad to nepokazíme
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:23
- Nahlásit
Jinak dobrou všem, zítra jdu na zkoušku (ne psí, lidskou školní), tak doufám že jsem i při kecání zde, kousačkách atp. něco vstřebala...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:28
- Nahlásit
Markét
Tak to hodně štěstí u zkoušky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:42
- Nahlásit
Markét
budem držet palčáky!!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:43
- Nahlásit
blažena
Ty tušíš kdo je pech???????????
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:45
- Nahlásit
Markét
my máme lavinový soustředění v únoru a taky se už pomalu chystáme na terény a hodně štěstí na zkouškách
articek
ty se máš, já ještě budu kolem půlnoci unavovat a krmit, abych do zhruba 5.30 spinkala... Ale to tě čeká
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:46
- Nahlásit
Ada
blažena
já teda netuším, ale líbí se mi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:48
- Nahlásit
Cituška
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 22:51 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Já už se nemůžu dočkat na mimka.Teda jestli budou že.Fatty mrška nás napíná.Už by mohla začít normálně hárat.
Já jdu do hajan.Tak dobrou
|