Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:04
- Nahlásit

Paja s Tinou
to je vždycky období kdy jich je v útulcích docela hodně a pak je zase období kdy je tam třeba jen ten jeden. Zajímalo by mně jestli se většinou jen ztratí a nebo je lidi vyhodí. Nějak to nedokážu pochopit že někdo může vyhodit boxera to úžasný zvíře.

articek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:11 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
jsem tam bydlela, ta Pobřežní cesta bude pro tebe lepší, líp se tam nakládá

articek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:22 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Ada
tady máš jízdní řád té tram č.3 URL a tady je mapa jak se dostat k Bíle Labuti, měly by tam, ale být ukazatele buď na Bílou Labuť nebo ulice Na Poříčí URL za 36 min od nasednutí do tram č.3 bys měla být u cíle

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

articek
teda vy jste šeredně šikovný, co všechno z toho PC vydolujete

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:33
- Nahlásit

Ada
hlavně nám pak poreferuj co boxík v tom útulku

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:35
- Nahlásit

Paja s Tinou
a gde sou fotky z klubovky???

articek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:35
- Nahlásit

blažena
nevolala si v neděli?

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:45
- Nahlásit

articek
to víš že volala,ale ňáko jsi nebyla na signále - no tož jsem si musela pomoct jinak a sám :smirk v pohodě....)
hele a na stopaře do dojčlandu s Artíkem jedete?

corleona
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:52 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

dneska pracovam od rána jak šroubek se šroubkovou...

Esli dám tu Prahu.. to nééééévim, už se mi chce málo, neb je kosa jak sfiňa, brrrrrrrr.

Idu krmit čokle, bo za chvilu se jedu odreagírovať plaváním na los bazenos a pak se jdu podívat, jak hoří Ostrava. Dneska děláme v centru modrý (což teda nevím...) ohňostroj pro předvolební mítink ODS a prý tam na to, že to je obydlená část budou jeby jak sviňa. Všichni lidi v okolí už radši dostali do schránky leták, ať svoji zvířenu odvezou pryč, nebo ji dají špunty, nebo ji nalijou rumem. Jo a taky ať si radši i zavřou okna.
Tak doufám, že nebudem dnes v hlavních zprávách a když, tak jedině v dobrým...

Artroza
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

corleona
tak konecne te vezmou na ohnostroj???

kosa jak sfina urco tady v praze neni- i kdyz tam kde je Justicak se rika Ve Studenem....tak teda nevim....

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:55
- Nahlásit

blazena,
no fotky budou, ale moc jich neni, vcera jsem nestihala, ale pokusim se dneska vecir az sednu ke kompu Snad tedy uz. Ale spis jsem fotila Lendu, tak snad to bude stacit

Vcelka, ja spis nechapu jak nekdo dokaze vyhodit jakyhokoliv pesana kdyz uz si ho poridi...to je humus...

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

blažena
Určtitě.Hned jak budu něco vědět tak poběžím k písi a pěkně poreferuju.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:00
- Nahlásit

Paja s Tinou
Taky nechápu lidi jak todle můžou udělat.Měli bychom si vzít příklad ze zvířat.Kdyby jsme se chovali jak zvířata tak by byl klid.Pač zvířata se k sobě chovaj líp než lidi!!!

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:04
- Nahlásit

corleona
tý brďo modrej předvolební ohňostroj

blažena
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 13:05
- Nahlásit

Paja s Tinou
sem s nima

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:03
- Nahlásit

Ada, zastavam stejny nazor...jeste ze alespon ty nase tlamice se maji dobre..tuhle jsem videla z auta nejakyho zatoulanyho pesana a hned jsem si rikala ze kdybychom doma nemeli tri pesany, ze bych ho sbalila a odvezla...

blazena, radsi se tak netes

mistr
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:28
- Nahlásit

Artroza
teta
tak dámy, mluvila jsem s mámou a říkala, že mám v pohodě jet už v pátek.......že to tady s mrňousem zvládne
tož se uvidíme.....

Teta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:41
- Nahlásit

mistr
Tak super zpráva. Já končím v práci kolem 16:30 hodin. Zavolám ti večer z domova a domluvíme se.

Jinak je samo sebou že impík může spát v postýlce! Je to přece boxér, kde jinde by spal. Jinak bude volnej i Legův gaučík, takže bude mít na výběr!

articek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:15
- Nahlásit

blažena
ne, ne do dojčlandu nejedem, Justičákem končím

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:19
- Nahlásit

Tak jsem právě domakala.Útulek jedeme naštívit až zítra.Že prej kdyby si ho vzala at sním je celej vejkend v kuse a nemusí ho doma nechávat samotnáho , až zejtra půjde do práce.Tak jsem zvědavá.

articek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:38
- Nahlásit

Ada
to vypadá nadějně

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 19:11
- Nahlásit

articek
No chce boxíka už dlouho.Ale bydlí sama,platí nájem inkaso atd...chtěla s PP ale nemůže si ho dovolitTak se jí snad poštěstí.A pesovy taky.U ní by se měl moc dobře.

ola
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 19:15
- Nahlásit

Artroza
Tak jak to vypadá u vás s porodem? Termín se blíží, že jo?

Paja s Tinou
Tak nic! Na Justičák nejedeme! Klasika! Přijde zedník! Ach jo!

Ada
To jsem zvědavá, jak to dopadne!

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 19:44
- Nahlásit

ola
Mě to povídej.Já mám jen strach abych si ho sama neodvezla.Nevím, nevím co by mi na to doma řekli.Na todle jsem slaboch.Už od mala jsem domů nosila opuštěné zvířátka.No jenže většinou u nás za chvilku zvonil majitel že máme jeho mazlíčka.
Ale taky jsem v druhé třídě zachránila 2 štěnáka. Vyhodili je z auta.Dobrman a labrador.Dobrman měl už na mále.Měl na krku drát a byl mu dost těsnej.Vzala jsem je domů a tatka mu drát uštípl.Odvezli jsme je na veterinu a pak domů.Jenže v paneláku jsme je mít nemohli. Ale oba si je vzala paní z vedlejšího domu.Byli na sobě závyslí.Nemohli se dát pryč.Chodila jsem si sněma hrát.Bydleli sní vevnitř a měli se moooc dobře.

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 19:57
- Nahlásit

Jo amám nové foto Abary v novém domově.Tak mrkněte na stránky ve fotogalerce.Je to ta co stojí na hromadě písku.Ten z dlouhým ocasem je Ikon Orion chov.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 20:36
- Nahlásit

Ahojtes!
Tak jen zdravím a hlásím, že teda už zítra se s některýma z vás uvidíme a s některýma v sobotu!
Závodníci člobrdí i hafanovití - hezky se na to vyspěte a všem ať se daří, budeme mohutně fandit!
Jsem nachcípaná, že bych spíš lehla do betle, ale jedu, přes to nejede vlak
Zítra se nenapojím neb nebude čas...
Doufám jen, že to ti 2 doma spolu zvládnou, budu jak na trní, včera se nám páneček vrátil ve 4 ráno neb se s chlapákama zapomněli na diskošce kde naházeli nějaký hochy do bazénu a bylo to prej tak úžasný, že nás s Giordi vzbudil a líčil oné zážitky a pak nás vybízel k tanci, no jo, po vodkách s redbullem se není čemu divit, já jsem se teda nalákat nenechala, ale Giordince se tanec moc líbil, chudáček malinkatá, no pohled to byl boží... Jsem zvědavá co tu ti dva spolu vyvedou...
Tak pa a ať vás přijede na Justičák co nejvíc!!!!!!!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:08
- Nahlásit

Je tu někdo????

Ada
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:28
- Nahlásit

Tak jsem se právě dověděla že boxík z útulku v Třebíči tam už není a vrátil se domů. .Pro jistotu tam zítra ještě zavolám.Ale řekla mi to kámoška co tam chodí pomáhat.Prej se jim stratil na procházce.
Ale je tam boxík kříženej se stafbullem.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 06:42
- Nahlásit

Ada
fakt už tam není? Škoda, ale na druhou stranu je dobře že se jen ztratil a že si ho majitelé vzali zase domu, že bude u svých.
Ten boxík křízený se stafbullem mi moc jako boxík ale nepřipadá, příde mi že tam neni vůbec žádná podoba do boxíka. No nevim na stránkách maji napsaný že je to asi kříženec boxíka, tak ho na stránkách mám taky.
Tak jestli tam budeš dneska volat, tak dej vědět.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 06:57
- Nahlásit

Ada
jo tak teď jsem koukala na stránky útulku a ten boxík už tam neni, takže je to pravda.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání