| Autor |
Zpráva |
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:01
- Nahlásit
Ada
no ono je potřeba, aby Jindrová svolala taky výbor a tam to probrali a udělali oficiální prohlášení pobočky, nebo tedy popř. udělali členskou schůzi....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:04
- Nahlásit
mistr
no to je úplně nejlepší řešení mikrobus směr Baška - Brno - Praha a film si můžou demokraticky vybrat
jdu ještě přiložit k hafům, popřikrejvat peřinkama a pa zejtra
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:06
- Nahlásit
mistr
Ona mluvila o členské schůzi.Ale bude se o tom prej mluvit i na dni boxera co a jak.Tak tam pojedu.To si ujít nenechám.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:08
- Nahlásit
Sem zvědavá co jestli Jindrová něco podnikne.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:10
- Nahlásit
Ada
OK
jdu se taky podívat pod ty peřiny, jestli mi tam nebude tepleji....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:49
- Nahlásit
Taky frčím spát.Zítra musím už aspon od 6hod makat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 01:06
- Nahlásit
Ahojte!
Mně je blbě, že nemůžu ani spát, tak si surfuju... Doufám, že se do pátku dám do kupy, abych mohla vůbec jet...
Ada
no jo, stopnutí na dálnici... Pěkně nám to zorganizovali , jenže já jedu s Pavlem Babáčkem a on veze kromě mě ještě i Dannie a jedeme tam už v pátek, aby se jeho psice mohla aklimatizovat a nemuseli jsme jet z Brna tak brzo v sobotu, no a pak přespáváme u jeho příbuzných... no takže to tedy nevím jak by ses do toho zamontovala ještě ty, už takhle mám pocit, že mu to komplikujeme dostatečně...
blažena
jé, ta naše maminka byla tak šikovnáááá! no jo, dítko toho podědilo... loveckou vášeň má G. taky, akorát naštěstí zatím nezakousla, možná jen proto, že jsem u toho vždy byla, ale ráda muchluje-pacičkama nahrnout pod sebe a valchovat a čiči no jéje, ty taky může!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 07:13
- Nahlásit
amísek
já osobně s nima zkušenost nemám, ale když mi ze začátku vozil granule jeden pán tak ten mi Kronch hrozně vychvaloval, že tim začal krmit svoje psi a že od tý doby zmizeli alergie, srst se jim upravila atd. Tenkrát mi taky dal nějaký vzorky i vzorek toho lososového oleje, myslim že ty granule nejsou špatný, mně akorát vadilo jak ty granule i ten olej smrděli dost po rybině, takže to bych asi každý den doma čuchat nemohla. Taky ta cena je dost velká, ale jestli má tvuj labík problémy, tak třeba by mu to pomohlo. Možná by ale bylo lepší než polejvat tim olejem granule od Puriny, rovnou koupit granule Kronch.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 07:26
- Nahlásit
blažena, Denisa
jo jo ty lovecký pudy maji asi v rodině, já jen doufám že se včera tim nenabudil a nebude teď zase dělat po všem co se hejbe jak blázen. Nejhorší je když pak jde někde na volno a vidí srnku, nebo zajíce nebo koroptev tak je to v háji, to nevidí, neslyší a letí.
Denisa
A vy tam s Dannie jedete bez psisek? Docela mně láká se tam taky zajet podivat, ale doma už by to asi neprošlo. Taky sem od pondělí pěkně nachcípaná a nějak se toho nemůžu zbavit. Zkusim to doma nadhodit, jestli bude kdy, neb se tento týden doma moc nevidíme.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 08:21
- Nahlásit
Téééda, tak nevím, jestli už vás média informovala o tom, že moje včerejší naděje na plkání s váma byla zhacena celoplošným výpadkem elektriky v téměř celých VČ? Mám tušení, že v tom má prsty můj manžel, protože včera večer přijel s úsměvem na rtech - šťasten, že nesedím na internetu. Já se při svíčkách učila anglinu. Hned mě napadlo, že kdyby výpadek byl častější, tak bych si mohla udělat i státnici!
Jinak - já chci taky jet do Prahy na Justičák. Doma jsem to ještě nenadhodila, takže to vypadá beznadějně. Obzvlášť budu těžko konkurovat seznamu prací, který si můj choť na víkend zadal! Bože, proč zrovna můj chlap je workholik???
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:30
- Nahlásit
V útulku Skalica na Slovensku je boxer.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:36
- Nahlásit
Vcelka
Ježíš to je pohled. Chuděrka. Taky fešák!
Sakra teď se to v těch útulcích nějak množí, že jo?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
nazdarek,
tak nevim kdo chtel ty vysledky z prazskeho svodu ( nechce se mi to tu dohledavat ), uz tam jsou....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
Artroza
Já! Díky!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:18
- Nahlásit
mistr
Mimořádná konference to je výborná zpráva jen tak dál
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:21
- Nahlásit
Ada
na Justitz trefíš, Komořany jsou nedaleko
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:25
- Nahlásit
corleona
hele klidne te vyzvednem!! HLAVNE, ZE PRIJEDES!! prejimka je pred 8 h ( takze vsichni budou chtit do tech 8.00 kafe , grog, kafe s rumem, rum... takze honka) ale 8.25 je odjezd na stopy... takze tam bude mrtvo az do navratu ze stop- takze jedna z nas te muze vyzvednout pred pul devatou na nejakym nadrazi to plati i o komoranech a dalsich zbloudilcich
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:28
- Nahlásit
articek
Ahoj všem.No dnes se rozhodne jestli pojedu nebo ne.Bus mi jede na Florenc a jak se dostanu stama na Bráník to nemám tucha.Ale něco vymyslím.
Dnes by jsme se měli jet kuknout na toho boxíka do třebíče.Tak sned to výjde.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
Artroza
Je corleona taky dojede na Florenc ne?Tak kdyby jsme tam dorazili nějak ve stejnej čas tak by to bylo super.Vzali by jste mě taky sebou na cvikoš prosím prosím
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:31
- Nahlásit
Ada
pak nasedneš na tramvaj č.3 směr nádraží Braník
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Ada
jasne
vis v kolik tam asi budes??
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:33
- Nahlásit
Artroza
Asi ti nic jiného nezbývá než udělat autobus
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:34
- Nahlásit
articek
autobus nemam, Teta ma auticko z pouti a ja auto bez zadnich sedacek no asi je tam budem muset narvat
podivam se na tu tramvaju....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:36
- Nahlásit
Artroza
Zistím to a určitě dám vedět.Musím vyvenčit Aidu.Kolen plotu běhá nějakej ovčák a Aida hárá.Od sousedky na ní slintá voříšek bodík a od druhejch sousedů vořec Čip
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:42
- Nahlásit
Ada
tak artik nekecala jede tam 3, zastavka Pristaviste
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:48
- Nahlásit
Artroza
Podrobnej popis.Tak to zmáknu
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
tak lepsi je jeste o jednu zastavku dal - Pobřežní cesta
a tady je mapa...snad to pak pujde zobrazit
http://www.mapy.cz/?query=za%20mlynem,%20praha%204 %20branik&portWidth=926&portHeight=759&zoom=14&map Type=base¢erX=132697568¢erY=135938496#cent erX=133063872@centerY=135762976@typ=base@zoom=14@v izType=none@vizIds=none
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:02
- Nahlásit
Artroza
Ok to bude v pohodě .
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:26
- Nahlásit
No nic, pauza skončila a musím jít makat at v sobotu můžu jet
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 11:41
- Nahlásit
Vy toho vzdycky napisete
A ty tam Olo na ten Justicak pojedes?
Vcelka, taky peknej, ale ten vcerejsi byl uzasnej...je skoda ze se jich tak dost objevuje v utulcich
|