| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:32
- Nahlásit
Teta
[url=www.odkamennehostavku.websnadno.cz][/url]
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:34
- Nahlásit
Mě to nechce napsat odkaz.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:35 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
to sem blázen.Fak mi to nende.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:36
- Nahlásit
Ada
Už se netrap s tou adresou, povedlo se nám to otevřít. Díkes!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:39 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Ada
tu adresu stačí napsat normálně www. atd
a když to chceš udělat jako třeba stránky jsou zde, aby po klepnutí na to zde se otevřeli tvoje stránky, tak si to slovo zde označíš a pak si klepneš na ten poslední čtvereček vpravo vymažeš tu adresu co tam je a vložíš tam odkaz na tvoje stránky. musíš tam mít předtim www ale ještě http://
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
Teta
Si fakt připadám občas jak magor.
Dneska když jsem za holkama srnkama došla tak jsem tam brala hafíky.No to bylo rodeo.Byly děsně nadšené.Lítali kolem nich jako by je tejden neviděli.Blbly jak štěnata.Nafotím je spolu.Mají i novej příbytek.Tak se vám taky pochlubím jak to maj pěkný.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
Vcelka
Děkuji za vysvětlení.Fakt sem magor.
ola
Určitě dám vědět jak to dopadlo.A zistím nějaké info.Ten útulek e od nás kousek.20km.Snad to dobře dopadne.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:48
- Nahlásit
Ada
určitě to dopadne dobře , je fakt krásnej a byla by škoda kdyby tam musel být nějak moc dlouho.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:50
- Nahlásit
Vcelka
to víš Happy dog už mu nestačí
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:58
- Nahlásit
Vcelka
Naši pesani naštěstí nic nevraždí.Fatty nemá ráda jen jiné psyska.A Aida mé ráda všechno.Dokonce i potkana Ferdu má ráda.Hraje si sním i docela opatrně.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta Artroza
tak do kantýny připravte na sobotu hodně jídla, budu mít velký hlad
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:04
- Nahlásit
Ada
to u nás mají všichni psi rádi papouška, ale běda, jak se nějaký pes přiblíží ke kleci, papoušek má dokonalé hlídačky svého domečku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:10
- Nahlásit
articek
No k nám jednou papoušek taky přilítl na zahradu.Někomu uletěla náš kocourek ho zakous.Chudák.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:10
- Nahlásit
articek
to jo když mu nedám maso, tak si ho opatří sám a nebo nám chtěl udělat radost a chtěl nám to ulovit k večeři. No ale to mu nevyšlo protože jako výslužku sme to domu nedostali. Prý byla mladá tak že si jí snědi samy.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:12
- Nahlásit
Teta
Tak jak se Matylda líbila?Krásna že jo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:13
- Nahlásit
Vcelka
Jo určitě chtěl potěšit páničky.On to nemyslel zle.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Ada
on to nikdy nemyslí zle
Prý ani nedostal vejsek, Zdeněk neměl to srdce když viděl jak hrdě si tu slepičku nese a má radost ho pak za to seřezat
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:50
- Nahlásit
Ada
STrejdovi se moc líbila a taky ta fotka jak má boxák hubu od hlíny a pak ta gaučová!
Articek
Tak to jsem zvědavá! Neboj, Teta a Artroza když něco dělají taki pořádně!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 19:53
- Nahlásit
Teta
tak to si mě uklidnila, bez jídla tam nejedu . Už jsem Bohoušovi řekla ať si veme dost peněz na tu útratu
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:07
- Nahlásit
Ahoj, měla bych dotaz na granule Kronch. Mám 8mi měsíčního labíka a stále má nějaké problémy s kůží a se stolicí. Srst má pěknou,ale stále trpí vyrážkami a s hnisavými pupínky. Stolice není dostatečně tuhá a už mě to fakt štve. Krmila jsem Royal Caninem, Eukanubou, Purinou Proplan a pořád to není ono. Teď bych si možná ráda pořídila ten lososový olej Kronch, ale nevím, jestli je rozumné to míchat s Purinou Proplan, tak mi poraďte, kdo má zkušenosti s Kronchem. Díky
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:31
- Nahlásit
Teta
Tak ta gaučová se mi taky libí.Mamka se sice protestovala o zveřejnění tohodle fota ale marně A tu hubu od bahna to bylo něco.Si to do mě chtěla pořád utírat.A než jsem došla domů tak jsem byla jak čuně.Lidi na mě koukali jak na blázna.A ještě špinavá Aida vedle mě.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
Vcelka
Když on byl tak pyšnej no.Přece mu nebude nadávat chudáček malej.Ani tu slepičku mu nedopřejete
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:04
- Nahlásit
ahoj všeci,
tak jsem dorazila z práce a dali jste mi zabrat.....toliko čtení, tož toto není možné.....
já myslím, že Tomík si bude muset vzít dovču....
|
amísek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:06
- Nahlásit
Tak halooo, co ty granule?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:13
- Nahlásit
mistr
Ahoj,no to si bude muset vzít dovču.Jinak nemá šanci.Se taky snažíme ne.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:14
- Nahlásit
amísek
s Kronchem bohužel zkušenost nemám, ale jak píšeš, že si v 8-mi měsících stihla krmit už třema různýma granulema, tak se možná nedivím, že má štěnisko problémy....jak kožní, tak se stolicí....
Změna krmiva je (nejen pro štěně) velká zátěž a mělo by se přecházet postupně. Změna konzistence stolice se sice projeví do týdne, ale kožní problémy a vyrážky se upraví až po 2 měsících podávání jednoho typu granulí !!!!
Pokud teda problémy vznikly krmením, může se jednat samozřejmě i o důsledek něčeho úplně jiného (blechy, červy, alergie, nemoc vnitřních orgánů....atd.)
Takže navrhuji, zvolit nějaký druh hypoalergenního krmiva nebo jehně x rýže a krmit to dle návodu min. 2 měsíce !! Pak bych dělala teprve závěry.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
amísek
Sice nemám zkušenosti s touhle značkou granulí.Ale asi by to chtělo poradit se s veterinářem.Třeba to ani není granulema.Možná jí udělají vyšetření a zistí něco.Přeju at se to zlepší
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:16
- Nahlásit
Teta
se hlásím ze slunné dovolené, tys ty moje holky ubohý u plotu
uvázaný ještě nenašla!!!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:17