Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / coursing a NO
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
slony
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 15:49
- Nahlásit

isdpch
160 km do Otrokovic není zase tak daleko
vazeny pane, mne sa nechcelo rusit vikendovu pohodu a ist 20km z Losenice na Pilak ... vyskusal bych keby som mal po ruke, vyjazd kvoli tomu ee

wami
aha .. no tak inciativu prenecham niekomu inemu a ak by ste sa dopoculi ze sa ide behat dakde tu, dajte vediet

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit

slony
běhá se v Bratislavě na Petržalce... ale co jsem koukala, tak běhají jenom mistrovské, tudíž jen pro chrty, takže na kouknutí to je, ale ne na vyzkoušení. A kdyžtak bych ti doporučila se obrátit na předsedkyni MSC, Barču, na akce k ní jezdí lidi z Bratislavy, mohla by ti na ně dát kontakt, ti určitě budou vědět o slovenském coursingu víc než my (ale zase vzhledem k tomu, že oni dojíždí na coursing do čech, tak to asi nebude na slovensku s coursingem moc dobré)

Kalliope
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit

wami
téééda, to jsi mě docela potěšila, tak o tom ještě víc popřemýšlím ....

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2007 16:48
- Nahlásit

wami
jak rikam, jinak ji to neprochazi, asi na te vystave nevedel, jak zareagovat a nedal si na to pozor
Ono je to těžké,psi jsou nervozní,majitelé také...člověk moc reagovat nemůže,pokud by jí potrestal,bude vyloučen též.Takže je nejrozumější doufat,že rozhodčí napadení neviděl.
Jinak ta čuba je moc pěkná,povedla se.

Gina
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit

slony
vždyť se běhá přímo v Blavě, jak najdu odkaz, tak ho sem šoupnu

Gina
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 08:28
- Nahlásit

www.coursing.sk

slony
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:08
- Nahlásit

Gina
(a) v BA behaju len licenciovane chrty a (b) viac ako polovicka akcii co je uvedena na coursing.sk je Brno alebo Rakusko

isdpch
kazdy ma nejaku svoju uchylku

Garfield
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:13
- Nahlásit

wami
Super fotky (myslím tu první stránku).

wami
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit

Garfield
tak ono je to fakt super na pohled...

jinak me se desne libi tahle, to je ze zavodu "do vrchu" (proti sjezdovce), je tu krasne videt, jak fakt maka...

Jana F
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 10:08
- Nahlásit

Mel
Mel, není pravda, že nemůžeme pořádat oficiální závody...to je hodně velký a zavádějící omyl, my je pořádat můžeme, stejně tak licenční běhy, dost podstatný rozdíl je v tom, že nechceme a z toho důvodu jsme loni v létě taktéž žádné ofiko závody pro rok 2007 DCK nenahlásili

Co se konečného a nekonečného při závodech týče, opět je to zavádějící, hlavní rozhodčí ti musí převzít trať a pokud Ti jí schválí...

Co se bezpečnosti týče, je to opět zavádějící...můj pes to "obsral" na konečném, byla jsem u dalších dvou hodně vážných zraněních na konečném...je to prostě sport a stát se Ti může kdykoli, cokoli, kdekoli...stačí blbá myší díra a může být vymalované a je jedno, který naviják u toho bude

Konečný versus nekonečný ale opravdu neřeším, debaty a diskuze na toto téma jsou mi už dneska naprosto šumák...jen příspěvky o tom, co náš klub může či nemůže dělat, aniž by si to někdo ověřil, že je to opravdu tak, mi nedají nereagovat, když je náhodou najdu, jelikož mě pak bombardují lidi a ptají se a proč to a proč to a proč to a já dokolečka uvádím věci na pravou míru a už mě to fááákt neba...

Sue: NO jsou na coursingu velmi šikovní, běhá jich u nás cca 6, když do toho započtu i dva křížence NO a 7 by byl Lump od Wami a musím říct, že do toho opravdu jdou s obrovskou vervou a nadšením ...

Léna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:13
- Nahlásit

Myslite,že je dobrý behat coursing s ceveckem?Myslím,jako s těma jejich loveckyma pudama.jesli je tim nebudu podporovat.Aby mi pak v lese a tak nehonil.Jestli nebudu tim kazit to,co ho naucim,..ze nesmi honit.Aby z toho nebyl pak dopleteny,ze mu to zakazuju a na druhou stranu dovoluju na tom cousingu.Aby mi pak treba v tom lese poslechl.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 21:54
- Nahlásit

Léna_
no, myslis, ze kdyz das cevecku ke zradlu syrovy kure, podnitis ho v tom, aby lovil bazanty...?

tak s coursingem je to dost podobny - pes velice dobre vi, ze navnada je umely strapecek, pozna situaci, kdy honit smi a ocekava se to od nej, a velice dobre to dovede odlisit od situace, kdy mu v lese ufrnkne bazant pod nosem a ty mu loveni zakazes. Zbytek je o vychove a vycviku, obecne se da rict, ze na coursingu ma pes sanci si sve prirozene pudy vybit kontrolovanym zpusobem... Pokud ti bude stvat v lese zver pred coursingem, bude i po nem. Pokud bude v lese ovladatelny pred coursingem, zustane ovladatelny i po nem...

Léna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:12
- Nahlásit

Wami

Tak to sem rada.Ja bych to totiz s nim chtela zkusit.
No a ja kdyz dam svymu neco syroveho ,tak i par dni nic nezere a ceka na nejake dalsi

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání