| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:29
- Nahlásit
Mucholabka
Prostě to nemám jako gaučáčky, a u nás se psama zacházím jen já sama a nikdo jiný
mno OK...můj gaučovej pes chodí na cvičák,na obrany a běhá coursing...a samozřejmě chci aby jí zvládnul i jinej člen rodiny...si jako furt říkám že nikdy nevím kdy skončím ve špitále a asi se někdo postarat musí....
Tchor
V lovu se s nima udela mnohem vic a lip.
já s tímhle souhlasím...myslím že čuba má na to aby touhle formou zmákla různý zkoušky...prostě jí to baví a to tak že velmi ale nejde to do ruda před očima čehož sem se bála,ale dá se s ní na place už i manipulovat jakože si už prostě počká až řeknu,pak začne zábava
|
Filip
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:42
- Nahlásit
Bíglík není chudinka a ty tu nedělej chytrýho oups podruhý.
benda2
Beaglík je chudinka, protože příjde o svojí oblíbenou hru s pešíkem a to je pro většinu psů ta největší prča.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 20:50
- Nahlásit
Filip
Beaglík je chudinka, protože příjde o svojí oblíbenou hru s pešíkem a to je pro většinu psů ta největší prča.
ale nepřijde na tom se nic nemění jen ty obrany jako takové vynecháme.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:06
- Nahlásit
benda2
ale nepřijde na tom se nic nemění jen ty obrany jako takové vynecháme.
Si měl bejt dneska s náma,bys třá změnil názor a udělal z bendy "pořádnýho psa"
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
tss jsme cvičili včera speciální obrany, bys koukala a Jarda taky jaká mu roste konkurence v mládeži
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:27
- Nahlásit
benda2
Jarda taky jaká mu roste konkurence
Co konkurence..ale kdybys viděl jaký Jardovi narostly svaly ,prej chodí do posilovny,sem nemohla vodtrhnout voči ,jestli mi teda rozumíš...
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:37
- Nahlásit
davidkova renata
jestli mi teda rozumíš...
no já ti rozumím naprosto přesně a co na to NYNY ? takovej prokousnutel namakanej biceps to musí bejt drajv jako blázen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:42
- Nahlásit
benda2
Ale dej pokoj s Nyný,čéče,dybys to viděl...
|