Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Štěkání na psy
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:50
- Nahlásit

sarax
No, já to s Ašopsem dělala takhle: Uvázala jsem ji u sloupečku, dostala "Zůstaňaopovažseřvátnebovyrývattydebile" a zašla za roh nebo do předsíňky obchodu. Tam jsem počkala. Když začala hulákat, dostala vylágoš. Když byla ticho, šla jsem do obchodu, vždycky jsem jí při tom něco na zub koupila. Takže když nejsem v obchodě dlouho nebo když kolem nejde pes, vydrží čekat i potichu-ale musím na ni být trochu hnusná. Náhodou, dneska u zveráku byla potichu i když kousek dál byl pes.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:34
- Nahlásit

Mucholabka
mno taagže tréning prostě budeme zkoušet no....,uvidíme jak to půjde
že Aša byla hodná u zveráku chápu...čekala co bude za mňamku

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:36
- Nahlásit

sarax

když sem dala zůstaň tak ona prostě nezůstala...
jedinej problém má u krámu....

Je sice trochu divné, když má odložení všude jinde, že by ho před krámem neměla, ale třeba to tak je. Už jste se asi naučili, že před krámem se prostě neleží. Z toho jasně plyne i řešení.

když člověk platí u kasy těžko nechá celej krám čekat a půjde opravovat psa že???

No, i do toho jsem už šel. Před obchodem bylo slyšet rozverné štěkání, tak jsem seknul nákupem a šel se podívat. U odloženého Indyho stála panička (která ho zná) s čoklíkem na jóju, a čoklík lezl Indymu po zádech. Indy zůstal ležet. Tak jsem paničku sprdnul na 3 doby, jsetli si náhodou nevšimla, že mám psa odloženého, čoklíka sundal, Indyho pochválil a pokračovalo se v krasojízdě.

Walda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 13:38
- Nahlásit

sarax

byla hodná u zveráku chápu...čekala co bude za mňamku

Tak z toho vyjděte.

sarax
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2007 14:06
- Nahlásit

Walda
no taky nechápu..respektive chápu....odložení máme všude,ale u krámu se uvazuje a v tom je asi problém..nicméně bez vodítka jí nenechám...leda postupně trénovat,ale i tak si myslím že když fakt mizím je lepší psa uvázat nebo mě lidi zabijou...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání