Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Tvrdá výchova?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:35
- Nahlásit

Terri
K těm ostnáčům, včera sme shodou okolností s přitelem prolizali zverimexy a v jednom jsme na ostnáče narazili a začli jsme na ně koukat. V tom zverimexu maji hrozně aktivní prodavačky a jedna se nám vmísila do hovoru, že ten obojek se má dávat ostnama ven, kvuli obraně psa při napadení jiným psem.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:42
- Nahlásit

Garfield
no jestli to Ruda Desenský viděl,tak dělej co ti řek,musíš rozumět komunikaci toho svýho psa....Ferda když něco přežene a vyvěsím ho drobně za límec,vykulí voči a řekne KVÍK...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:54
- Nahlásit

Sali
...no, si představ, že bych toho psa měla nechat, protože se mi podřídil, je si své chyby vědom a tím okusováním mi dává najevo, jakože stačilo, že už ví či tak něco... Tak uvidíme, jsem ráda, že mám tak uvědomělýho psa, jen aby mu to vydrželo beránkovi bezrohýmu.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:43
- Nahlásit

Garfield
ale jo,říkám musíš mu rozumět....
Tvrdá výchova není o trestech,ale o nastavování tvrdých podmínek a výchově psa v tvrdého psa...od mala se musí formátovat do zvířete,které se hned tak z něčeho nesesype...tvrdé až bolestivé hry a v nich rozjařování zvířete do maxima se musí citlivě střídat se stopkami na Tvůj povel v rámci nastavení mantinelů....

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání