| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:35
- Nahlásit
Terri
K těm ostnáčům, včera sme shodou okolností s přitelem prolizali zverimexy a v jednom jsme na ostnáče narazili a začli jsme na ně koukat. V tom zverimexu maji hrozně aktivní prodavačky a jedna se nám vmísila do hovoru, že ten obojek se má dávat ostnama ven, kvuli obraně psa při napadení jiným psem.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:42
- Nahlásit
Garfield
no jestli to Ruda Desenský viděl,tak dělej co ti řek,musíš rozumět komunikaci toho svýho psa....Ferda když něco přežene a vyvěsím ho drobně za límec,vykulí voči a řekne KVÍK...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 12:54
- Nahlásit
Sali
...no, si představ, že bych toho psa měla nechat, protože se mi podřídil, je si své chyby vědom a tím okusováním mi dává najevo, jakože stačilo, že už ví či tak něco... Tak uvidíme, jsem ráda, že mám tak uvědomělýho psa, jen aby mu to vydrželo beránkovi bezrohýmu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2005 13:43
- Nahlásit
Garfield
ale jo,říkám musíš mu rozumět....
Tvrdá výchova není o trestech,ale o nastavování tvrdých podmínek a výchově psa v tvrdého psa...od mala se musí formátovat do zvířete,které se hned tak z něčeho nesesype...tvrdé až bolestivé hry a v nich rozjařování zvířete do maxima se musí citlivě střídat se stopkami na Tvůj povel v rámci nastavení mantinelů....
|