| Autor |
Zpráva |
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:11
- Nahlásit
younglady
tak to muzeme na ty vlohovky spolecne .) asi pro nas obe plati ty terminy pro mala plemena...
zkusebni rady jsou napr. v knizce Pes a lov, mam ji doma, tak muzu pujcit, nasla jsem tam i ty vlohovky pro teriery...discipliny dost podobny jak pro slidice (nos, hlasitost, poslusnost, chovani po vystrelu, vodeni na remeni, slideni, stopa zive zvere, stopa vudce), asi spolecne zakoupime plynovou pistoli .) ty discipliny jsou tam rozepsany, tak se na to muzes mrknout, az se uvidime
btw. zapomnela jsem si te dat do listu na ICQ a zmizela jsi mi, muzes mi pls napsat nakou message, at si te tam dam .)
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:18
- Nahlásit
mac1
ty vlohovky od OMS jsou teda Zkousky vloh honicu a malych plemen? asi pujdu radsi na ne, abysme nerisknovali, ze se Sara rozhodne harat a budeme mit po ptakach .(
budes nejak v dohledne dobe o vikendu v Praze? ze bysme treba o vikendu usporadali nejakou spolecnou prochajdu? byla bych moc rada a vdecna .) pocitam, ze od vikendu 17 az 19 by to s nama uz mohlo byt bez rizika .)
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 20:21
- Nahlásit
Hafina
ahojky, rada te tu vidim .) diky moc za cenne rady, poradne se do toho ted opreme, uz je na case a vypada to, ze to jak nas tak Saru bavi .) jak se vam s Ariskem dari? nechcete s nama treba jet nekdy na jare/v lete na ten loveckej vikend/tabor od lavare moravia, jak jsem se davala ten odkaz? mohlo by to byt fajn...i kdyz vy uz jste s Arisem ostrileny lovci vid .)
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 21:33
- Nahlásit
Hafina
videlas fotecky? .) mala a velkej jsou dobry .) http://foto.refresh.cz/cz-pes-sraz-zelivka/
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 22:14
- Nahlásit
edita
ja uz sem si to nasla na ty strance co sem dala mac1, je to tam super rozepsany, jendou sem uz na tech strankach byla, tak sem rada, ze to sem dala. Je tam fakt vsechno
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 22:18
- Nahlásit
younglady
chce to dukladne hledat a clovek najde lecos .)
|
Skypy
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 06:32
- Nahlásit
younglady
ty zkušební řády jsou tady:
http://www.myslivost.cz/ZkusebniRady/prehled.asp
nebo taky na stránkách klubu chovatelů loveckých slídičů (vlastně na stránkách většiny klubů loveckých plemen).
v minulých řádech taky bylo zahrnuto, že každý z vůdců u sebe musí mít tyto řády u sebe na zkouškách (kvůli vznášení protestů atd...), ale jak to je teď přesně netuším, pokusím se zjistit a dám ještě vědět.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:09
- Nahlásit
mac1
No,já stejně asi skončím u ZV,dál uvidíme...u kokrů není zkouška podmínkou chovnosti,takže když to nepůjde,není to až taková katastrofa.Jen si myslím,že by to hajzlíka bavilo,koneckonců je to lovecké plemeno.A taky bych chtěla vystavovat v pracovní třídě...
S tou háravkou se omlouvám,jsem si myslela,že je to stejně jako u služebních plemen nebo agility...
A ty zkoušky můžu dělat všude,abymi je klub uznal?že na stránkách jsou v podstatě jen tyhle...
A tu prochajdu někdy dáme,ne?Co pátek 17.?Je státní svátek,tj volno...
|
edita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 10:32
- Nahlásit
Lucie od Arta
v patek 17 bych se moc rada pridala, pokud teda bude Marcela pro a nebude setrit kluky pred sobotni vystavou .)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:33
- Nahlásit
edita
No jo vlastně,jak tam nejdu,tak jsem na to úplně zapomněla...Artík potřebuje nasrstit,takže výstavní kariéru odkládáme na jaro,dvě VD mi letos stačily A navíc mi nesedí rozhodčí...
|
edita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:44
- Nahlásit
Lucie od Arta
my jeste na vystave nebyli .( klubovku jsem zbabele vzdala...rikala jsem si, ze pockam, az se mala uklidni, ale ted to nejak vypada, ze se tak nejspis nikdy nestane, takze si holt budem muset vytrpet nejakej vystavni trapas .( do Letnan ted pujdeme nasat atmosferu a podivat se, jak na to .)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:48
- Nahlásit
edita
Já už na mezinárodce jednou byla a bylo toho na nás na oba moc...To klubovka i speciálka se mi dost líbily...Odkud jsi? malej welš,ale kluk, chodí do Folimanky,tak asi stejně starej jak Sára...
|
edita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:52
- Nahlásit
jsem ze Zizkova, nevis nahodou jmeno toho welse? .) i kdyz ona Sara taky neni Sara, takze podle toho clovek prd pozna .( my v Praze zadnyho welse nezname .( jen jsem jich zatim par nekde zahlidla a musela jsem se drzet, abych se na ne nevrhla .)
|
edita
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2006 11:54
- Nahlásit
Lucie od Arta
jinak me mrzi, ze jsme tu klubovku prosvihli, mohlo to byt fajn, pristi rok je to v Brne .( ale ona byla jeste ke vsemu vyholena po sonografickym vysetreni a ta srst jeste nebyla poradne dorostla, takze by to byl mozna stejna prusvih .( nevim, jak se tohle toleruje...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 10:52
- Nahlásit
edita
V brne je to kazdej rok,pekny prostredi, jezdeckej klub,trava a misto na probehnuti,o stanku s gril.kuraty nemluve
Jmeno welse neznam,ale zeptam se,az slecnu zas potkam...ma jeste labika,kdyby ji tu nekdo znal.
Mimochodem jsem momentalne diky milackovi invalidni,vcera jsme dobihali bus a ten vul mi vletel do cesty,prelitla jsem pres nej,mam zlomeny dva prsty,samozrejme na pravacce je s nima sranda, s tema nasima hajzlikama...
|
edita
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 11:29
- Nahlásit
Lucie od Arta
jejda, tak to je husty, to me mrzi .( ja mam nastesti (tuk tuk tuk) furt jen odreny ruce od voditka, ale kamaradce jeji 9mesicni ridgeback prokopnul koleno .( ted ma chudak ortezu a moc se s nim neprojde .( ale treba nam Sara dela to, ze kdyz je dlouho doma sama, tak se naschval pocura .( bohuzel se nam nedari ji to odnaucit .((
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:04
- Nahlásit
edita
No co nadelam. hele,rekla bych,ze ten pejsek, co jsem myslela,je Monty z Chotuckých alejí nebo tak nějak...Znas?
|
edita
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:17
- Nahlásit
Lucie od Arta
no Chotucky aleje znam .) ted jsem na to koukala a pokud je to Monty, tak maj se Sarou stejnyho tatinka .)) ale jemu by ted melo byt pul roku, Sare je uz 9 mesicu, tak to nekdy musime zavitat do Folimanky .)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
Aha,já měla pocit,že je Sára mladší...Tak to jo,tak aspoň poloviční bráška
|
edita
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 14:28
- Nahlásit
Lucie od Arta
no oni asi tedka budou stejne veliky, fenky jsou proste drobnejsi, znas se s jeho panickou nejak bliz? potesilo by me nejake spolecne venceni .) welsu clovek prece jen moc nepotka a uz vubec ne v Sarine veku .(
|