Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / mezilidské vztahy
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:48
- Nahlásit

...dik, uz sa bavim
wami som nahral na smec, takze prelozim odborny hantec - genderove stereotypy su v podstate predsudky

wami
V podstate podle meho totiz jde stale jen o jeden zivocisny druh
no tak nenaburavajme systematicku nomenklaturu pana Linneho oznacovanim muza inou vignetkou ako zenu

zdvojovani konkretnich jmen vypovida o namyslenosti toho, kdo je chce pouzivat
reakce napovida o reakci bez znalosti ... homo sapiens - clovek moudry, homo sapiens sapines - clovek vyspely ... homo sapiens recens - clovek soucasny

smaznu tu pochvalu vyse, abys nemel zas tak intenzivni pocit tleskani
smazanim mi viac pomozes ako myslis

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:00 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

slony
genderove stereotypy su v podstate predsudky
no, skoro... stereotyp neni predsudek, prestoze nektere predsudky se mohou jako stereotypy predavat...

Ale to je sumak, uz jsme opet u slovickareni...

oznacovanim muza inou vignetkou ako zenu
no tak ale hele - s rozlisovanim na dva zivocisne druhy jsi prisel prvni ty! Ja pro ne jen hledala oznaceni...

reakce napovida o reakci bez znalosti ... homo sapiens - clovek moudry, homo sapiens sapines - clovek vyspely ... homo sapiens recens - clovek soucasny
nikoliv, znalost neznamena, ze nutne musim myslenku pojmout stejne, jako ty. Spis ji proste jen obratim - o oznaceni "homo sapiens sapiens" se dnes mluvi prave v souvislosti s Descartem a jeho (mylnym) presvedcenim, ze clovek stoji nad vsemi ostatnimi zivocisnymi druhy. Co se tyce Descarta a nasledku jeho myslenek, to je na jinou diskuzi, a bohuzel ne vtipnou. Ale zpet ke zdvojeni - to dvojite sapiens je tam prave od dob povznaseni cloveka nad vse ostatni zive a skutecne to svedci o namyslenosti toho, kdo takovy nazev stvoril... O tom, ze sam sebe nadrazuje ostatnim, misto, aby mel snahu se vclenit...

smazanim mi viac pomozes ako myslis
sakra, tak ani plane vyhorozovani nepomohlo...

slony
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:08
- Nahlásit

wami
uz jsme opet u slovickareni
jj ... ci uz co najjednoduchsi preklad gen.stereotypov ci uz nalepky .. ci uz o posledne slovo

obecne vzato, daco som si precital aj z filozofie takze ... ano slecno blondynko, mas pravdu s historickym vymedzenim terminu homo s.s. a kedze (vynimocne ) suhlasim s nazorom ze dopady Descarta zasluzia skor vaznu debatu, tak radsej koncim ... proste chlapy su z Marsu a zenske z Venuse .

wami
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:36
- Nahlásit

slony
proste chlapy su z Marsu a zenske z Venuse .
jo, tak s tim se neda, nez souhlasit!

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:48
- Nahlásit

Lesanka
tak to si představ že já doteď nevím kolik má můj manžel na účtě, jeho účet vede jeho maminka, takže je to stejné jako s tvím bejvalím

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:57
- Nahlásit

Petra
tak to je hustýýýý, jak je vidět, je spoustu takových maminek, co mají syna za partnera. Asi si už žádnýho chlapa nenajdu a zůstanu jen a jen u psů. . Už chápu proč ženský nechtějí mít děti. Ono vlastně není kolikrát s kým.

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:00
- Nahlásit

Petra
můj manžel je jinak super partner jen kdyby nebyla ta BABA.
jen si nějakého najdi všechny maminky takové nejsou a taď už víš že si musíš nejdřív okouknout mamču

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:04
- Nahlásit

okouknu, zeptám se na zdravotní stav maminky (ta slečna je ale hodná, zajímá se o mé zdraví) a pak se uvidí....

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:05
- Nahlásit

nebo můžu naučit pesana štěkat na povel maminka

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:06 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

Lesanka
prosím tě teď koukám že píšu vzkaz sama sobě to sem ale pako,
přesně tak sem to myslela a hned budeš vědět na čem si, hele chybama se člověk učí

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:08 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

můžu se zeptat co máš za pejsu, jintak pro zajímavost jestli by to zvíře zvládlo Tchýni

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:12
- Nahlásit

bohužel můj pesan by jí nezvládl, jelikož jsem byla nucena se odstěhovat od přítele, kde jsme měli choďáka, do minibytečku, ale je jen a jen můj .Tak jsem si pochystala štěndo pudlíka, chodíme na cvičák, vše je v pohodě, jen tu obranu asi dělat nebudem. Štěkat na povel maminka klidně může. Už se na to těším.

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:14
- Nahlásit

jen tu obranu asi dělat nebudem a proč né to by byla frajeřina

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:20
- Nahlásit

nevím nevím, v aktuálním časopise svět psů, vyšel prý článek o pudlovi, který má služební výcvik. U pudlů je to jak u blondýnek, pes se musí zahryznout, aby ho lidé brali vážně.

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:27
- Nahlásit

Lesanka
tak to je přesné porovnání to se povedlo, a jekého máš pudlíka, když sem byla malá tak jsme je mívaly dvě černé fenky trpasličíc , ale trošku nám přerostly ale to sem byla fekt malá. Pak umřely na stáří a já si pořídila NO celočerného, pak taky umřel a od té doby se věnuji BO tervueren tď mám dva matku se synem

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:35
- Nahlásit

já jsem si pořídila toyku, ale je už vidět, že přeroste, tak je to trpaslík. Chystáme se dělat agility a napravit reputaci pudlů, co by gaučáků. Tervíky mám také moc ráda, no já mám ráda všechny psy, hlavně ty chlupaté a velké. Možná časem bude domek a zahrádka. To bych pak šla do pudla střeďáka popř. velkého a výcviku i s obranou

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:45
- Nahlásit

teda velkého sem ještě nikdy neviděla teda jo ale né naživo. Jak sou velký s tím by už ty obrany šli a i by zvládl tchýni viď

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:55
- Nahlásit

byl by to takový elegantní obranář. . Má tak 45-60 cm v kohoutku. S noblesou by zneškodnil tchýni, přitančil by k ní pěkně rafinovaně... a pak pěkný zákus do zadnice

Petra
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:58
- Nahlásit

Lesanka
holka ahoj musím domů zítra přijdu ahoj

Lesanka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:59
- Nahlásit

Petra
Ahojky, já budu muset ještě chvilku pobýt, pak ale domů a pádím ven s čubí.

wikyp
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 04:09
- Nahlásit

Terezka
Nevím, ale jak si říkala, rozhodčí má vždy pravdu a proti jeho rozhodnutí není odvolání.
To je chyba, velká chyba. Mělo by tam být více lidí (něco jako porota), kteří by nezáysle na sobě rozhodli o problému. Rozhodčí tě má upozornit na provedené chyby a pokud se díval na plac jedním okem krafal přitom...raději nekomentovat. Třeba je zaujatý na štěky bez papírů...

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání