| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:00
- Nahlásit
wensday
jo, já mám zas přítele z Juliánova a ten vždy vzpomíná jaké to tam bylo, když se tam chodívalo koupat a byly tam i stánky či co a nebylo tam rákosí a bylo to větší a lepší a a a...
no a co já vím co mám psa (téměř 3 roky), tak tam byly jednu dobu zákazy vstupu na cedulích a mluvilo se o tom v nějakým tom Jihomoravským večerníku a i psalo kdesi... holt ale psa tam jdu vykoupat taky...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:03
- Nahlásit
wami
jo diky moc za radu,jinak ten talir od TRIXIE je fakt uzasny,jsem zvedava,jak dlouho memu psu vydrzi,je to s takove moc mekke gumy,rekla bych.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
nemethova5
diky moc za radu
neni zac...
moc mekke gumy
uvidime, porad si pak nekde muzu koupit zas ten latkovy...
Mimochodem - ted nestiham, ale nekdy bych rada hodila rec o Karvine...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit
ja jsem z orlove,par km do karvine,asi 12km,proc,jsi z karvine?tam jsem v karvine na cvicaku delala dvoje zkousky,v parku bozeny nemcove,je fakt,ze ten park maji uzasny,a co je jeste uzasnejsi,ze psi maji plenty hned vedle zviratek,jeleni,danci a tak.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
nemethova5
Hele, naše labradorky spolehlivě všechny hračky zničej,je fakt, že tenhle talíř jim dávám jen venku, ale tahají se o něho, koušou ho a ještě je pořád celej... a to ho máme už dýl.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 11:38
- Nahlásit
nemethova5
casto jsi Karvinou zminovala, myslela jsem, ze jsi primo od tama... Jo, kdysi jsem chodila do parku B.N. na cvicak, no z mnoha a mnoha duvodu zustanu u minuleho casu slovesa "chodit"...
Nejsem primo z Karvine, kousek od ni, ale zanedlouho se tam budu vracet, tak jsem myslela, nejaky dobry pejskarsky tipy...
|
Mirka2
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:01
- Nahlásit
A nemáte někdo zkušenosti s talířem Kong, já jsem si ho objednala na baron.cz, snad by měl být taky nezničitelný (ten plastový vydržel hafině asi 1 minutu).
|
Mirka2
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit
Jo a ještě mám naprosto dementní dotaz. Ten talíř na frisbee je to samé co létací talíř pro psa, nebo je něčím special?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
Mirka2
to je nejaka novinka,jeste jsem ho nevidela,plastova jsempsovy nechtela davat,byl to fakt tvrdy plast,tak dobry na uraz tlamy,nebo vybiti zubu,podivam se na baron.czwami
wami
ja tam jeste pred dvouma mesicama byla,mel se tam cvicit TART,mel to na starost beda husak,ale bohuzel odjel za praci nekam do cech,tak z toho padlo,nevim,nekteri se tam chovali hrozne,nechci jmenovat,ale muzes mi napsat na muj email,pokud michces neco duverneho zdelit nemethova5@seznam.cz,znala jsem tam od tud jednu super kocku,ktera ma velice uspesnou fenku,ktera se mi libi dost po pracovni strance,no a hodne lidem byla trnem v oku,ze mela vynikajici vysledky,tak ji vystipali,zda se mi,ze nekdo mi rikal,ze jezdi cvicit do michalkovic,dobry pejskarsky tipy ti nereknu,ja jsem se radsi prihlasila do klubu ovcaka,pripada mi to vsude stejni,s tim ja jsem se bohuzel nesmirila a nejsem splachovaci.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit
nemethova5
nee, nemam potrebu nikoho z nich drbat, pro me je to uz par let zpatky...
Budu asi chodit do Horni Suche...
Spis mi slo tak nejak vseobecne o to, jak se momentalne zije se psem v okoli... A tipy na DOBREHO veta (samo nejaky v Karvine znam, u jednech jsem strasne dlouho, ale jsem si ted v Brne zvykla na jiny standard ) a tak...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit
wami
jj,ja taky nemam chut nikoho drbat,vis sama,ze severni morave jsou nekteri lide fakt desni,tip na dobreho veta mamv havirove,nejaky mvdr.horak,je vynikajici clovek,vzdycky pomuze,nikdy se netvari,ze by ho cokoliv obtezovalo,ale jinak znam z karvine voriska,taky fajn clovek a p.mvdr. koneczneho nemusim,nema dobry vztah ke zviratum,more lidi si na neho stezovalo,zachazi se zviretem,jak s kusem hadru,byla jsem toho svedkem,jak muj pes mel 3mesice a on ho chnapl za lopatky,chtel mi predvest,jak se kroti agresivni pes,tak to jsem byla z toho v soku!podle me to v brne nemusi byt spatny,cvicaky a tak,jo jinak sucha je taky dobra,ale ja to mam dost od ruky,do suche autobus jede dvakrat za den,pokud nejede nekdo autem,tak nemam sanci se tam dostat,ponevadz je to mezi dvema sachtama uprostred pole,tak jsi asi zvykla na lepsi standard.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:18
- Nahlásit
z karvine voriska
to je super jméno pro veta!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Denisa
jo,fakt sejmenuje VORISEK,myslim,ze jmenem mirek,je to spravny vet,ma border kolii a chodi s ni cvicit do detmarek,jmeno mu fakt sedi,lehce zapamatovatelny.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 16:44
- Nahlásit
nemethova5
u voriska jsem byla, super clovek, ale vybaveni ordinace... No jako v brne to neni, no...
Jinak ja to mam do suche 20 minut na kole, tak jsem jezdila tak... A budu asi znova...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2006 20:09
- Nahlásit
wami
no vidis,mozna,ze se setkame vsuche,jak napises na net,kdy,tak neni problem,mam tam v planu delat ZPU2,honzu viciana,nebo glogara znas?(dobri figuranti),co se tyce vybaveni ordinace,kontinental to neni,ale zakladni veci tam ma,jinak rikam,ja chodim ke zbynkovy horakovy,opravdu hodny a privetivy clovek,jeste me nezklamal,jo jeste jsem znala jednoho vynikajiciho veta,byl z karvine a jmenoval se javorek,nerika ti to neco?jo a ze jsem jeste tak drza,co mas za pejska?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit
wensday
díky za ten frisbee disk, myslím, že bude dobrej, včera jsem ze cvikoše dojela až o půl desáté, tak jsem ho už prubla jen v obýváku... , ale príma! a zatím i docela hezky voní! no to se změní sotva ho vezme do huby žgrynda!
...a určitě se někdy přidejte na venčení...!
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 09:05
- Nahlásit
Denisa
Ahojky, není za co
To jste byli na cvičáku tak dlouho ????? My vykoupaly holky v lomu a o půl devátý už jsme byli doma.
No jo, přijdeme, ale kdyžs říkala, že se ta Tvá hafina bojí světlejch labin ???? A ta naše je fakt kousek Tak nevím, nechceme způsobit nějakej problém ?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 09:41
- Nahlásit
wensday
jo, my jsme tam včera s G. nějak zatvrdly... bylo tam fajn...
já myslím, že problém nebude, už je to dlouho... v pohodě... však se přidáte a uvidíme, kdyžtak napřed s koši... však při venčení vždy potkáme spoustu dalších psů a pohodička...
jo a rozesmála jsi nás, říkala jsem to wami, jak jsi řekla něco v tom smyslu, že vy nemáte tak poslušný psy nebo co... jsi ty naše ještě ani neviděla ne, prostě v klidu, vaši se venčí v bandách co jsem viděla na netu, naši se taky venčí v pohodě v různých bandách...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 09:52
- Nahlásit
Denisa
Tak to je fajn, snad to bude v pohodě.... Anne má trochu obranitelský sklony, ona je od ledna co nám přibyla Daisy vůdkyní smečky, ale dá se to zvládnout, když tak si pomůžu náhubkem......
No jooo, dyž vy děláte obrany a tak a my chodíme na vobyčejnej cvičák na vobyčejnou poslušnost....... chystám se s Anne jen na ZZO, ale to až někdy na podzim, musíme vypilovat hlavně přivolání / ve smyslu, když uvidí psa, aby nevalila k němu, ale ke mně, když ji volám - potvora, to už je útulkářka Daisy poslušnější a v přivolání šikovnější, ochotnější a aktivnější..... tak si tak /.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:00
- Nahlásit
wensday
no hele, na venčení je jedno kdo co děláme se psem a jaký máme v čem ambice (se psem) hlavní je, že se proběhnou a my pokecáme...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
Denisa
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:03
- Nahlásit
wensday
jo a domlouváme se s cz-pes venčitelama na fóru venčení... tak kdyžtak tam mrkej...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit
Denisa
koukám tam.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 10:50 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
nemethova5
Neznam z Horni Suche vlastne nikoho, je to uz par let zpatky, co jsem tam byla, prestupovat budu asi az od novyho roku, od podzimka bych se tam chtela zacit objevovat...
Prave ze ja bych chtela najit ordinaci s prima pristupem i dobrym vybavenim... (Javorek mi nic nerika, bohuzel...)
A co mam za pejska? Mam tyhle dva skorovlky...
(Vpravo je Deny, tomu je 8,5 roku, krizenec vlk x NO X BOm, vlevo je jeho syn Lump 1,5 roku, matka je CsV...)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:15
- Nahlásit
wami
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit
Pardon, teď jsem asi za ichtyla, ale není barva talíře lhostejná s ohledem na fakt, že psi vidí černobíle - resp. v odstínech šedé?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:21
- Nahlásit
Garfield
ale abys ty ho přece našla, když zůstane náhodou neaportován v trávě, neeeeee a taky třeba se může barvou hodit k psovi, obojku, oblečku, botám, oblečení paničky apod......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit
nemethova5
zase jsem tam na cosi klikla,no krasni hafani,jeste k tomu vlkosedi,hm.ja tam znam plno lidi,jsou super,vynikajici vybaveni ordinace najdes tak v ostrave-vitkovicich,tam se to rovna brnu-veterinarni klinice,jinak prave horak ma super zarizenou ordinaci v havirove-sumbark,ma tam opravdu vse,pak jeste havirov-sucha,ale tam maji pristup,cim vic zaplatis,tim lepsi pece,jsou predrazeni.no ja bych ti poslala taky fotky,mam je tady v galerii,ale porad nevim,jak je mam dat tady na forum,to vis,jsem antitalent a pocitac nemam dlouho.jinak ja am ovcouna s PP,ktery spis vypada jako medved,ma super povahu a jsem s nim spokojena.jinak,jak se ti cvici,kdyz to jsou potomci CsV?povahove to musi byt zajimavy.dik za odpoved.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:23
- Nahlásit
wensday
A vyrábí je ve vlkošedé barvě? Resp. můj bratr je barvoslepý a trpí utkvělou představou, že Gaf má zelenou barvu a tudíž že je úplně stejnej jak kravička Milka, teď to myslím úplně vážně... Z čehož plyne, že mě by stačil i zelený. Brácha by stejně nikdy žádnej nenašel ani ve sněhu.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2006 11:35
- Nahlásit
Garfield
no, tadyhle maj i šedý :
http://www.discdogfreaks.com/
|