Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Barva frisbee
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:18
- Nahlásit

wami
Nám ten látkový vydrží maximálně 2hodiny a pak konec. Brut se o to postará

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:20
- Nahlásit

brut
takze takova demolicni ceta jo?tak to by se postaral i o ten gumovy,on taky pekne voni.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:24
- Nahlásit

nemethova5
ojoj, a to jsem si myslela, že bych mu ho koupila...tak to teda ne. Pokud voní, tak by byl sežrán, rozcupován hned
A demoliční četa teda je.....doma nic nezničí, ale všechny hračky, bylonky, uzlíky atd. během chvíle. Občas mám pocit, že se mu líbí to obnovování sortimentu. A to u spousty výrobků uvádějí, že vydrží a nedají se rozkousat.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:35
- Nahlásit

nemethova5
ty mekky mi pripadaj zas docela maly...

brut
no co myslis, ja mu to nenchavam k dispozici, hodim, vezmu, hodim, sbalim a nedam!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2006 21:47
- Nahlásit

wami
To dělám taky, jenže než s ním ke mně doběhne, tak ho několikrát "překousne" v zubech a za chvíli je po talíři. Hru ukončuju já a taky ho sbalím a nedám...jenže ten pacholek stíhá likvidovat vše za běhu...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:41
- Nahlásit

ten od Trixie ja fakt dobrej a nezničí ho ! Máme vyzkoušený ! Je měkkej, plave i ve vodě a vydrží i psí přetahovačku - hele :

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:50
- Nahlásit

wensday
Hm, a jak je velkej v prumeru?

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 08:56
- Nahlásit

wami
22 cm. My máme labradorky a vyhovuje....

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:00
- Nahlásit

wensday
to by slo... Juknu po nem ve zveracich. A cena?

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:17
- Nahlásit

Odkud jsi ? Já z Brna a můžeš ho mít třeba zítra za 113,-

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:36
- Nahlásit

wensday
Ja sice nejsu z Brna, ale zatim v Brne porad su...
Hele, nepsala jsi nahodou neco o Klajde? Nechtelo by se ti dneska prijit na Zetor? Budu tam na kousackach, jinak jsem az na druhym konci Brna...

A 113,- jde, to by bylo moc fajn...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:40
- Nahlásit

wami
Když já bych ho měla až večer........jinak klidně přivezu kamkoliv..... domluvíme se přes mejl, jdu psát, jo ?

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit

wensday
dik za mejlik, uz tam mas odpoved...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:04
- Nahlásit

wami
wensday
holky,
já bych chtěla taky takovej, ten náš už je okousanej až hrůza, tenhle vypadá o moc líp...!
wensday
taky budu s wami dnes na Zetoru... nemohla by jsi přikúpit ještě jeden navíc?! a já bych se pro něj stavila klidně kamkoliv... ha ha, nebo byste ho mohli nechat u MVDr. Chyby kdykoliv když tam půjdete, já na to až tak nespěchám, jen bychom se domluvily a já tam hned dokvačím, bydlím od tam 10minut...
?!

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit

Denisa
to je fakt, sejdeme se u Chyby...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:08
- Nahlásit

Denisa
wami
Tak jo holky, dnes 19,30 u Zetoráckýho cvičáku v Líšni, ju ? ještě napište barvy, ju ?
... u Chyby neeeee

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:09
- Nahlásit

wensday
to byl for, s tim Chybou, ja jen, ze k nemu jezdi pomalu cele Brno...

Jinak se na setkani moc tesim! Sice budu trosku pospichat, jedu pak jeste do Slapek kouknout na kamarady dogtrekare, ale 19.30 stojim pred branou!

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit

wensday
jé, to je super, díky moc!!! a barvy? tu co je na obrázku, prostě červenou nebo oranžovou... nebo klidně i do tmavě růžova... no prostě kontrastní se zelenou
wami
když nebudeš stíhat, tak ti to klidně vezmu, já tam posečkám určo...

béééézva den, obrany a ještě k tomu super disk!

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:16
- Nahlásit

wami
Denisa
tak dva červený ????

Klidně volejte, když budete dřív hotový na cvičáku, já pojedu holky venčit nahoru do lesa a po cestě domů se stavíme za váma a asi je ještě vyráchám v lomu, když už tam budu

No jo, když ten Chyba je´taková hvězda, se nediv, nooooooo

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:19
- Nahlásit

wensday
jj, cerveny...

Tam je nekde voda? Lom? Koupani? Kde? Tam bych mohla obcas Lumpa vyrachat, on to miluje, a sebe taky...?

Chyba je hvezda nejen ted, ja k nemu chodim nejakej rok a pul...

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit

wami
Já k Chybovi chodím už 2 roky, co máme Anne. Kretén na Vinohradech mi zabil štěndo labradora, tak sme hledali a hledali a našli Chybu
Jejky, snad mluvíme o stejným cvičáku, v Líšni pod Klajdovkou.... ten lom je právě hnedkaj naproti vchodu do vašeho cvičáku, lidi tam běžně choděj koupat psy, akorát v létě je tam hafo nudistů

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit

wensday
jo jo, červený. díky!
k Chybovi chodím taky, od G. 3 měsíců, si s náma první rok užil , teď už naštěstí ho moc nevídáme... jakože jsme zdraví, ťuk ťuk...
wami
ty neznáš ten krásnej lom?! jo, je to hned téměř u Zetoru... jsem tam byla s G. tuto neděli... je to malý, ale dobrý... v létě tam jsou núdisti...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:27
- Nahlásit

ono by se tam správně nemělo chodit, neb je to jakási CHKO, ale nikdo to nedodržuje... no někdy to tam podle toho vypadá...

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:30
- Nahlásit

wensday
jo, mluvime o tom stejnem, ale ja se v Brne nevyznam a jsem rada, ze trefim na ten Zetor...

Denisa, wensday
Tak to me to budete muset nekdy ukazat...!
Nuudisti mi nevadej, my chodime s chlapem na nudinu kolikrat taky, je tam min lidi...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit

wami
mně núdisti taky neva, teda pravda bývá tam hodně homosex.párů a co se právě bojím, oni taky že jak G. jde a sice jen kolem, ale víš jaká je raplice, tak jak se jim to tam bimbalo..., hned jsem přivolávala...

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:39
- Nahlásit

Denisa
copak vy nemate vypracovany uzasny povel "kde ma pindika"?
Ale jinak se nam zatim vzdycky povedlo ukecat psa, at se venuje vode a tenisakum a ne bimbosum...

(To je teda taky pekne zvrhla diskuze! )

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:46
- Nahlásit

wami
ne, tento povel a "to" zůstává před G. utajeno neb víme jaká je to šílenkyně a my ještě nemáme ty potomky, takže až budou potomci, tak klidně... ale zatím nee radši...
Ale jinak se nam zatim vzdycky povedlo ukecat psa, at se venuje vode a tenisakum a ne bimbosum... teď už snad taky... ale to byla G. štěňopuberťáková a lezla po každým koho jsme potkali a fakt mně úplně zatrnulo co by kdyby...

Už končím tuto zvrhlickou diskuzku!

wensday
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:49
- Nahlásit

No, já bydlím na Vinohradech už hafo let a co si pamatuju, vždycky se tam chodilo, i když je to chráněná oblast. My tam jednou byli se štěndem a ono mokrý skočilo jednomu pánovi rovnou do nahého rozkroku a od tý doby tam v sezóně nechodíme.....
Jinak já proti nudistům tak nic nemám, jen jsou na těch dekách takový "zranitelenější "

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:56
- Nahlásit

wensday
to je sranda,nevim co by muj pes delal na nudisty,to by byl asi zvedavy,jak to stendo,jo jeste jsem se chtela zeptat,jak mam dat sve foto do diskuse,jsem antitechnicky tip,dekuji predem.

wami
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 10:59 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

nemethova5
musis mit fotky nekde na netu (bud tady v galerii, nebo treba www.sweb.cz nebo www.album.volny.cz ) a pak sem nactes adresu obrazku...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání