| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
orry
tak to je dobry...
sandy taky miluje chciplotiny...zvlast hodne shnily...no fuj....jednou se valela v naky kuzi a kostricce kralika..no des..a taky mrtvy ryby..to je neco..dikybohu ze uz aspon ty hovna ji presly....jinak ja uz naky hovna na travniku neresim...nema to totiz cenu... sandy stejne vetsinou truni na zahrade nebo na poli..a tam to fakt nesbiram...no a kdyz jsme nahodou nekde v civilizaci, tak kadi jen kdyz uz je to nutne...a podle okolnosti to seberu...kdyz je to nekde u vody tak ne..kdyz je to na chodniku tak ano
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:01
- Nahlásit
nika00
No, když je těch psů doma víc, někdy trvá, než si toho všimnem, a to už je na noviny pozdě. Takový pes ale po několika marných pokusech o nápravu putuje bydlet do sklepa, dokud si pro něj majitel nepřijede.
Orry
kdysi se nám na chodník venčily dvě sestry kníračky chované v kotci na betonu, ale taky s tím přestaly.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:04
- Nahlásit
Jandula
To nechápu...půl kilometru betonu? To musíte bydlet na Žižkově, ne? Tam jsem párkrát procházela a bylo mi blbě, ani kousek zeleného.
Jinak mluvím o té možnosti, kdy má pes na výběr tráva × chodník a on si vybere ten chodník.
Už pár let máme starocha, a ten se poslední dobou fakt venčí na chodník, ještě skoro na schodech, protože už mu je 13 a neumí to udržet...ale ten si to může dovolit, tomu to tolerujeme.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:05
- Nahlásit
mucholabka...
hmm :-/ tezko radit...ja takhle psa nikdy nikomu nehlidala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 15:07
- Nahlásit
Mucholabka
Oba naši psi chodí na trávu. Jen pokud měla "babča" srajdu (po otravě), tak to nestíhala a potom se pomalu plazila ke mně, myslela si, že se budu zlobit. Tak jsem běhala ven s kyblíkem vody, novinama a igelitkou. Sice jsem vypadala jak idiot, ale zase mně nikdo nemohl nadávat - "vždyť jsem tak pěkně po tom pejskovi uklízela, kdyby to dělal každý tak se místní drbny nemusejí rozčilovat"
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 18:31
- Nahlásit
Takhle sem to jednou po Pupyně zbírala a kolem šly zrovna holky z naší třídy a měly keci že jsem prase´jak to mužu zbírat a já sem řekla že je prase spíš ona když tu po svém psu nechává ho*** Naštěstí s něma už do třídyx nechodím
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:27 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit
Pupy
Já bych jim spíš vhodila do tváře, že ¨by měly bejt spíš rády, protože jinak by bylo docela určitě možný, že si do toho šlápnou podpatíčkem značkových kozaček
U nás je problém že NIKDE nejsou pytlíky na hovínka,kdo sbírá, musí nosit svý. A zároven také v ulicích NIKDe nejsou odpadkové koše, tou cestou, kterou chodím k lesu, není vubec nic, tak by mě docela zajímalo, kam to jako máme dávat. Furt každej říká( tím myslím zákon atd), at sbíráme, ale asi do čeho a do čeho to pak hodit!
Ted po zimě ale je to vážně šílený,cestou do školy se musím sakra vyhejbat..a není ojedinělé, že to je uprostřed cesty.
U nás je problém že pejsa se díky rozhejbání střev venčí několikrát a třeba jen hodně málo,musela bych mít mega sáčku,když bych měla vše sbírat,takže když už se nahrbí ještě před lesem a pytliky nejsou,jdeme podél potoka tak ho odvedu na kraj na svah
Zajímalo by mě, jak děláte, když bydlíte na sídlišti a pejsa má prujem že to má fakt řidký? Jak sbíráte?Mně se tedy toto nestalo, na sídliště nechodíme, ale docela by mě zajímalo..
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:38
- Nahlásit
Azoracek
U náś je někdy ho*** i před vchodem a na chodnících jak bysmet, nejhorší je že když pes začne tak se ho snaží odtáhnou co nedjál takže jsou bobky po celém chodníku.
Někdy se mi stalo že měla prujem, sebarala jsem co jsem mohla, když už je prujem hodně tak to nechám a když m´ám šanci tak zahážu pískem...
Jinak pytliky taky nemáme nosím oybč...ale ty se dělaj pořád slabší a slabší ... a koše taky celkem málo...
Taky mě štve že nemužem se psem do hlavního praku(máme ještě malej ale to je jen cesta) protože to tam nidko nesbíral.
Nejhorší je že náš spávce to po svém pejskovi taky nesbírá a to yb měl jít příkladem.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:46 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
Azoracek
Když je hodně průjem, tak to sebrat prostě nejde.
musela bych mít mega sáčků
To se dá sbírat do jednoho dokud není plný, při troše šikovnosti ho ohrneš zase zpátky, a jde to.
Pupy
zahážu pískem...
Dobrý nápad.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:49
- Nahlásit
aren
Dík ....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 19:51
- Nahlásit
Pupy
Není zač.
Takže budeme ssebou nosit ještě pytlík písku
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:07
- Nahlásit
aren
Taky si říkám, co když jsem někdy některé naše přehlídla nebo potmě nenašla, tak si to vyrovnám tím, že vezmu nějaké cizí.
Presne, ale presne tak to citim ja A preto zbieram a sem tak aj to cudzie (za tie nase nenajdene )
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 20:08
- Nahlásit
Pupy
Co sa tyka hnaciek, pozbieram vsetko, co sa da nahnat do sacku, ak uz len tak fluska (velkosti mince), tak to nechavam.
|
Ajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 21:51
- Nahlásit
Nam se jednou stalo, ze domovnice z vedlejsiho vchodu na nas rvala za to, ze pejsa hodil bobek do krovi, asi 3 metry od chodniku. Vecer me mamina volala k oknu, ze to musim videt - ta sama domovnice vencila sveho pudlika hned vedle chodniku, pak vytahla misto sacku toaletni papir, utrela mu pr**l a vsechno to tam nechala lezet. I s tim pouzitym papirem.
Asi taky prestanu hlupakum vysvetlovat, ze uklizim, protoze mi to stejne zadny z nich neveri, i kdybych mu omlatila sacek o hlavu.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 21:54
- Nahlásit
Ajka
pak vytahla misto sacku toaletni papir, utrela mu pr**l a vsechno to tam nechala lezet. I s tim pouzitym papirem.
Toto keby som u niektorych ludi na vlastne oci nevidela, tak neuverim, ale aj taki su bohuzial medzi nami
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2006 23:25
- Nahlásit
Ajka
leda omlátit ten sáček plnej a bude...
já uklízím,ale když mi pes zdrhne,tak nemám co..a co nadělám
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2006 08:04
- Nahlásit
Mucholabka
Nebydlíme na Žižkově, ale v Chorvatsku.
Sára když má na výběr, tak taky radši udělá hromádku na trávě, ale prostě když se vrátím z práce a jdeme ven, tak to klidně na chodníku udělá a vůbec se tím netrápí...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 16:58
- Nahlásit
Dneska si ráno takhle vykračuju z města a Pupyna mi zrovn azačala kadit na chodníku, nu což já sem si připravila sáček a čekala až potřebu vykoná. Opodál stál chlap čuměl na mě je na debila. Hovínko jsem sebrala a jdu dál.(smozřejmě že sem to ho***) po cestě vyhodila do koše ) A jak tak jdu tak sem došla už na trávník a jen tak sem se otočila a nějakej malej psík konal potřebu taky na chodník. a co panička udělala? No nechala ho tam. Mnoo lidi skrátka prasata.
|
Fanánek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2006 18:07 - Změnil/a: Fanánek
- Nahlásit
tak to ja mam trosku jinej problem nez z hovinkama (ty venku uklizim). Fanda (3 1/2 mesice) se už čistotnosti doma naučil, ale prostě když má radost tak mu pár kapek unikne, ale to neni ani tak můj problém jako spíš problém sousedky. Ta tak obden s radostí dělá to, že na nás v baráku čká a na Fandu začne šišlat a podobně no a je jasný, že F učůrne no ale "milá" sousedka pak začne ječet na mě ať si lakavě vezmu hadr s vodou a savem a VYTŘU LASKAVĚ PŮL BARÁKU jinak pes bude močit stále do baráku. už nevim co si o tom mám myslet jestli nemá nic jinýho na práci než mě prudit a nebo nemá nikoha na uklízení (je to správcová
|