Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / dela potrebu na chodniku - no a co??
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

ahoj veru

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:55
- Nahlásit

nika00

ahoj veru

Hanka20
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 11:04
- Nahlásit

No tak já mám dobrý, že můj velkej pejsa vždycky zaleze prdelkou do křoví a uklízet to nemusím, ale když náhodou nenajde křoví, tak mám pytlíky vždy připravený. Mám ještě štěně, který mělo nedávno průjem, tak jsem s ní vyletěla ven a hnala za barák na trávu a čekala až se vykákne. Šel okolo nás nějakej chlap a když viděl, že čubinka udělala potřebu, zastavil se a čekal jestli to uklidím. Já samozřejmě vytáhla papírový kapesník, pytlík a už sem sbírala. Když to ten chlap viděl,mlčky pokračoval dál.
Jinak mohl by mi někdo zkusit vyrvat vodítko i se psem z ruky, to by si za rámeček nedal a ještě by jich pár schytal.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:33
- Nahlásit

nika00
ze jdu kolem jejiho baraku bez voditka a ze kvuli tomu jeji pes steka a nici ji plot....
Asi jako kdybys šla s vodítkem, tak by její pes neštěkal a plot neničil, že . To je neuvěřitelné, co si lidi vymyslí.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:37
- Nahlásit

aren

no prave proto sem to pri secte zpet udelal znovu, ale s voditkem, aby si pani mila sousedka uvedomila jak je blba

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:41
- Nahlásit

nika00
Tos udělala dobře. .

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:54
- Nahlásit

To my tady máme paní, která si prostor před vchodem do sedmipatrového paneláku osázela květinkama, a teď buzeruje lidi, co kolem chodí se psama, kvůli očurávání těch květinek. Kdyby ty květinky aspoň nasázela dál od chodníku, tak by to bylo jistě lepší, ale takhle to prostě ty psy láká, a člověk kdyby ji chtěl vyhovět, tak vůbec nemůže po tom chodníku chodit.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

lidi jsou fakt nestydati...taky sem jednou sla v metru a sandy si proste nahubek sunda, takze ji visi jen na krku..a ja to nejak neresim, protoze je fakt hodna atd...
no a tekhle v metru byl nakej vozrala a zacal na me rvat na cely metro proc ten pes nema nahubek a ze ho kousneee...atd...tak sem mu rekla, ze by spis nahubek potreboval on sam a ze ten pes ho kousne az mu to naridim... (i kdyz muj pes nekousne ani kdyz mu nekdo urizne ocas)

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 12:57
- Nahlásit

aren

no jo no....takova je i moje mama.. bydlime sice v domku ale taky musi byt vsude kytky....takze des...to je vzdy hudrovani ze je zahradka plna hoven a ze doma sou vsude psi chlupy

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

nika00

musis hovnousky pekne sbirat

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:03
- Nahlásit

ja sbiram....vzdycky chodim po zahrade s lopatou plnou vonavejch pochutin kolikrat musim jit i 3x....

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:21
- Nahlásit

nika00,Orry
Já taky sbírám. To ale neznamená, že nemůžu dostat vynadáno za všechna hovna co kde leží, a za tulipány, které paní určitě uschly kvůli počurání zrovna mým psem.
Zkoušela jsem argumentovat, že si zbudovala svou zahrádku na veřejném prostranství, na které má úplně stejné právo jako já, ale marně.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 13:22
- Nahlásit

nejlepsi je poslat do pr..a pak uz jen ignorovat...to ji nastve vic, nez pripadna argumentace s ni...

Markét
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:03
- Nahlásit

Já jsem měla jednou úplně opačný zážitek. Čuba konala potřebu mezi garážemi, kam moc lidí nechodí, ale od psů to tam je jak... a najednou vidím, že se ke mně řítí nějaký pán. Říkám si, ach jo, zase bude řešit čistotu ulic. Ale on mě přišel pochválit, doslova pochválit, že po čubě uklízím, že to se vidí málokdy... to jsem tedy zírala, ani jsem se nezmohla na slovo a pán zase spokojeně odkráčel....

ola
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:12
- Nahlásit

Hele, a jak to řešíte, když váš miláček začne tlačit na místě, kde už leží cca pět nebo šest pěkných kousků od jiných psů? Sbíráte to?

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

ja ne.....ja sbiram hovinka pouze tehdy, kdyz tam je takovej ten kosik s pytlikama....a tam kde chodime je vsude taky hodne nadelano tak se to ani moc neresi....

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:38
- Nahlásit

ola
Sbírám. Vždy seberu hovínko naše, a pokud můžu, vezmu i pár těch okolních. Vždy je lepší, když je hovínek méně, je pak méně naštvaných lidí i trávník je hezčí. Taky si říkám, co když jsem někdy některé naše přehlídla nebo potmě nenašla, tak si to vyrovnám tím, že vezmu nějaké cizí.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:38
- Nahlásit

ja sbiram teda jen ty "nase hovnousi" a ty jsou teple, takze je snadno idenfikuju...po svem pejskovi se nestitim, ale cizi studene hovinko neseberu
nejvic me stve ze u nas je tak malo kosu, ze vetsinou s tim bobikem clovek musi projit skoro cely okruh, coz je fakt parada...hazim to teda i do kontejneru po ceste!! a taky my mame takovy ty debilni uzky papirovy sacky, co se trhaj...a vecne ani nejsou neb je snad nekdo krade...takze sustime s igelitakama

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:39 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Teda u nás v Olomouci je celkem čisto, na to sbírání se tady docela dbá a venčící lidi své pytlíčky prázdné i plné hrdě třímají.
Město věší na pejsčí odpaďáky speciální zelené igelitové sáčky s potiskem pejska a magistrátu, cca 20x35, docela dobré a pevné. Sice se docela kradou, ale bývají. Pro malé pejsky mi stačí svačinové sáčky, ty kupuju.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:41
- Nahlásit

aren

my jsme male sidliste..a je tu hafo pejsku..po tech malych jeste lide sbiraji..ale ty ohromne hromadky tam vetsinou pekne dlouho tleji..a sednout si jentak do travy je vazne na vlastni nebezbeci..treba ja nemam ani kde trhat trvatu pro osmaky...a ted kdyz slezl snih..tak je to vazne vsude same hov*o

aren
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Orry
Ve kterém městě bydlíš?
Udělala jsem zkušenost, že teda sbírat po NO je mnohem náročnější, než po pinčíkách.

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:45
- Nahlásit

ale notak..dyt sou to jen hovinka

ja jeden cas musela sahat i na lidska hovna...protoze muj milovanej hafik mel v oblibe se v nich vaaalet..a nebylo pochyb o tom ze je lidske....nebo videli ste psa kterej si utira zadek papirem kterej zanecha na miste cinu??? a v te dobe sme meli retizkovy obojek..takze co ocko na retizku to kus hov*a

Hafina
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:46
- Nahlásit

Orry
No u nás jsou sice igelitový pytlíky, ale taky jen tak 1x za 2 měsíce. Nechápu na co platím ten litr. Kam se ty peníze strkaj, to by mě zajímalo.
Jinak když přijdem do vedlejší čtvrti, tak tam jsou pytlíky vždycky, tak fakt nevím. Když to jde u nich, tak proč to nejde u nás...Jo a když už jsem s tím stěžování začala, tak mě ještě štve, že ty koše na bobky jsou vždycky plný pet flašek a igeliťáků jakoby s domovním odpaDEM. Jako kdyby někdo vynášel odpadky z domu a nechtělo se mu s tím až k popelnicím. Pak to hovnisko není ani kam dát. A než to vyvezou, tak to trvá takovou dobu...Fuj jsem jak stará ubrblaná důchodkyně...

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:48
- Nahlásit

ola
Sbírám, protože jinak bych po celý naší ulici nesbírala...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:51
- Nahlásit

Víte, co mě dokáže vytočit? Když máme na hlídání psa, který to dělá na chodník. Pustím ho ven, a místo aby se vykakinkal na trávu, musí si najít chodník a nikam jinam to neudělá. A dělají to fakt jenom psi z města. Necháváte je to dělat na chodník, nebo striktně na trávu? Mi kakání na chodník přijde proti přírodě, i štěňata si vždycky vyhledají trávu. Ono taky ti psi, kteří to dělají na chodník, mi přijdou jako prasata ve všem, třeba i při jídle nebo chováním k ostatním.
A ještě jedna věc mě vytočí, když vyvenčím hlídaného psa, zavedu ho domů, utřu mu packy, dám mu vodu a jídlo a řeknu mu, kde má místo a on se za cvhilku vítězoslavně po**re znova a přímo uprostřed haly nebo i kdekoli jinde.

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:52
- Nahlásit

aren
ja v Praze

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:55
- Nahlásit

hafina

tak to same u nas..v kosich jsou normalni odpadky...!! a ty papirovy sacky snad si domu lidi kradou na svaciny

nika00
no fuuuuujjj Orry zas miluje vsechny chciplotiny..a jinak taky konsky koblizky, ale ty ja nepovazuju za hovinka

jinak si kejhu zkus projit po travniku se zavrenyma ocima..zarucim ti nadilku na podrazce

a to nezapomenu kdyz si orry utiral prdku do snehu neb mel prujmik..a jak se tak utiral tak si rozmaz ciziho hovnouse na stehno...

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:56
- Nahlásit

mucholabka
on se za cvhilku vítězoslavně po**re znova a přímo uprostřed haly nebo i kdekoli jinde.

jooo tohle uz mam nastesti za sebeou
chce to v rychlosti strcit pod prdel noviny a vynadat

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:57
- Nahlásit

Mucholabka

nas Orry se jen v nejvetsi nouzi a krizi vydela na beton..vetsinou ikdyby mel najit jen kousice na tom chodinku travy, tak smeruje k ni...dela to odmalicka...a to byl jako stenik vencen hned pred barakem na terase..tedy dlazdice...

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

Mucholabka
Třeba u nás je problém, že než dojdeme na první trávu, tak je to dobrých půl kilometru a tak se Sára většinou vykadí na chodník...

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání