Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / dela potrebu na chodniku - no a co??
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Ajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 17:54
- Nahlásit

tak tohle neni ani tak zadny dotaz, jako sem potrebuju ventilovat svuj sileny vztek z afery, ktera se pred chvili stala. Muj pejsa se na chodniku nahrbil a jeste nestacil ani nic udelat, kdyz se za mnou ozval rev ze jsem nechutna a ta zenska mi vytrhla okamzite voditko z ruky a zacala cloumat s mym psem, ktery lital po chodniku napul obeseny na obojku, takze jsme se chvili rvali o voditko a ja ji pak omlatila o nos sacek, ktery mam vzdycky v kapse na uklid. Bylo to pred jejim barakem. V te chvili vylezla ze sousednich dveri jeji sousedka s tim, ze vola policii a nakope mi psa do p****e. Rvali jsme tak, ze pul ulice vylezlo z oken. No, nakonec se s tou sousedkou dalo rozumne dohodnout, pry s tim ma problem, dobre, ja ji rekla, at ciha na lidi co ji to tam nechaji a me si nevsima, ale ta druha si furt jecela po svem, takze padlo i nejake to sproste slovo, bohuzel pred detma. To si mam napsat na celo ze uklizim, aby to kazdy videl pred tim, nez zacne rvat?? Vlastne me ani tak nevytocila reakce ty zensky na ten bobek, jako to, ze me ve vterine zbavila voditka a cloumala se psem. Toho chudaka tak vydesila, ze se nezmohl ani na to, aby zavrcel. (Skoda ze ji nepokousal ) Jak reagujete vy, kdyz vite, ze mate ciste svedomi a nekdo zacne takovouhle scenu??

arsiela
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 18:59
- Nahlásit

No mě je z toho vždycky špatně,ale pokud by mi někdo vytrh vodítko z ruky,tak mu dám asi přes hubu.To už je prostě moc a jinak jsem celkem mírumilovná.Ještě když jsem jezdila s ovčandou na cvičák.tak se mi stalo něco podobného.Ovčanda se na trávníku nahrbila a ještě než se vůbec stačila vytento,tak na mě z okna řvala bába ať s tím psem táhnu,že de volat policajty,no koukala jsem na ní jak puk.Fena se vyvenčila,já ji odložila a šla to po ní uklidit.No to zas pro změnu čučela bába,tak jsem ji celkem s chutí poslala do prčic a šla dál,ale přiznávám,že jsem měla šílenou chuť to po psovi neuklidit,když na mě řvala tak ať aspoň kuli pravdě ne kuli něčemu co se vůbec nestalo.Ta bába v tom okně snad číhá dnem i nocí protože tohle bylo v půl sedmé ráno.
Bohužel tady taky lidi ječej jen co se psem člověk projde a většinou nemaj důvod,protože tady skoro všichni uklízí a kdo ne,tak je stejně pošle kamsi.Než by dojeli policajti(pokud by vůbec jeli)tak už je majitel se psem dávno v trapu.Někteří lidé se prostě musej hádat a hledaj jakýkoli důvod.

mac1
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 19:07
- Nahlásit

Ajka
no přiznám, že vodítko mi nikdy nikdo nevytrhnul a asi by se mu anipokus o to nezdařil, jednou jsem se setkala s hysterkou, která na mě ječela , že jsou všude hovna ( měla pravdu, je nechutné, kolik jich na trávníku a i na chodníku je , ale prasata jsou zase lidi,ne psi) , po svém psu uklízím , odpověděla jsem ji v podobném stylu jako zavedla ona - že jí také neříkám, že je ožralá svině jen proto, že taková u nás bydlí a ať si řve na ty , co neuklidí a jinka ať drží hubu, , madam mlčky zmizela

Ajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:04
- Nahlásit

mac1 arsiela

jo, trefilas to presne. Kazdou chvili ma nas***o prede dverma, tak si to hlida. To plne chapu, ale dal uz ne. Taky se mi stalo, ze se u nas zastavil chlap a mumlal "je to vubec mozny?" jenze kdyz jsem vytahla sacek, tak dodal " aha, to jsem nevedel" a smal se a sel pryc. Ach jo, proc nemuzou bejt lidi normalni?? Myslim ty, co neuklizeji, protoze takovehle komedie jsou pak kvuli nim a taky ty, co rvou predem, aniz by vedeli.
arsiela

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:06
- Nahlásit

po mně chtěl jednou pán, ať si uklidím čůrání-nevěděl, že feny čůrají v sedě a myslel, že jsem tam nechala hovínko. Tak jsem mu řekla, ať ho pohledá, že ho možná najde a možná taky ne

Ajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:07
- Nahlásit

Mucholabka
jestlipak ho vazne hledal??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:11
- Nahlásit

Nevím, já se důležitě odnesla a neohlížela se. Každopádně kdyby chytl do ruky vodítko, asi by odešel bez ruky

Ajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:19
- Nahlásit

Mucholabka
jo,tak tadle zenska vyuzila zbabele momentu prekvapeni a voditko capla driv, nez jsem rekla A. a co horsiho, nechtela me ho vratit, takze jsem ji musela popostrcit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:29
- Nahlásit

Já bych vyřízení účtů nechala na psovi. Ovšem pokud je pes malý, je to blbé. Ašenka sice nekouše (bohužel ani na cvičáku), ale zato mám její reakce vypozorované, skáče kolem člověka, vyštěkává pokud možno do ucha a to je dost děsivé

pajinka
Člen
- Nahlásit

Taky mi furt nekdo nadava, ikdyz uz taham pytlik s kapsy, ci ho mam primo v ruce. Zatim to snasim v klidu, ale brzo nekoho poslu do pr....

Pupy
Člen
- Nahlásit

Taky se mi něco stalo podobného. Šla jsem ulicí a na trávník(na chodníku) se Pupyna vyčurala, a jeden pán na mě začal křičet ať si to uklidím a že tady každej pes s**e atd. já mu jen řekla že moje fanka jen čurala a on jen tak nevěřícně koukal...a jinak taky uklízím. Jen mě štve že naše hovínko uklidím a hnedka vedla je ho*** jako hrom

evina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

Pes měl katar a nucení na kadění,takže každou chvíli přidřepával ale nic nedělal.To bylo keců od lidí,že neuklízím...Myslím,že mě ani nikdo neposlouchal,že pes vlastně nic neudělal.Prostě psa viděli kadit a šmitec!Přitom jsem sáček měla připravený v kapse.Nebo minule baba viděla,že kadí a normálně stála za mnou a čekala až to uklidím.A ještě to komentovala "no já si počkám schválně jestli to uklidíte"!Musím říci,že je to od lidí celkem drzost nás takto ponižovat.Chápu,že je někdo prase ale to neznamená,že všichni!

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

Pupy
Jen mě štve že naše hovínko uklidím a hnedka vedla je ho*** jako hrom
No, to ked mam dobru naladu, tak vezmem aj to vedlajsie

pigie
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:36
- Nahlásit

Inak, mne sa stalo len raz, pan ako hora na mna hromovym hlasom zreval, a co tak to po nom odpratat ? (Nevidel sacok v druhej ruke), tak som len tym sackom zakyvala a usmiala sa. Ujo odisiel so zrazenym hrebienkom

petr26
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:48
- Nahlásit

Já bych vytrhnutí vodítka s mým psem považoval za pokus krádeže mého majetku a podle toho bych se i zachoval. Na tvůj příspěvek nelze asi nic rozumného říct snad jen to, že nejhoší je srážka s blbcem-)))) Podobné věci jsem také zažil a jedinou prevencí (nepříliš učinnou) je to, že jsem sáček neustále držel v ruce a při přidřepnutí psa jsem se i já sklonil a imitoval jsem činnost uklízení. Přeji pevné nervy....

Rexxy88
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 20:55
- Nahlásit

U nás je takovej jeden debil,troufne si jen na starý důchodce s pudlíkama nebo na děti, ty sjede jak něco,ale když jde nějakej "ranař"s pitbulem,tak by mu byl ochotnej ještě poděkovat,že se tam ten pes vys*al.A je vůbec nepříjemnej,autem vždycky zaparkuje kolmo přes celej chodník a musí se chodit po silnici(sice u nás moc provoz není,ale stejně...)tak jsem mu jednou splnila jeho touhu,hovínko po psovi jsem sebrala do igelitu,a......... strčila mu to pod kliku u auta

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:02
- Nahlásit

Hihííííííííííí, já se počůrám, už to neudržím

brut
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:05
- Nahlásit

Rexxy88
Hezkýýýýýýýýýý. Výborný návod, hned zítra realizuju. Naštěstí vstávám dřív jak prudič. Pak budu sledovat jeho reakci z okna. Možná si pak dá pokoj.

Ajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 21:08
- Nahlásit

srazka s blbcem - to je trefny jeste kdyz jsem bydlela v byvalem baraku, mela jsem byt v prizemi. Rano v pul sedmy me vzbudil zvonek, ktery drncel jak kdyz hori. Za dvermi baba, ze nas pes s***l ve vytahu a ze to moc dobre vi, protoze videla myho, jak s nim byl v sest venku. Co na tom, ze vytah byl pro nas k nicemu a ven jsme meli jenom jedny schody. Tak jsem jiç rekla, ze je velka zabava, kdyz jdeme vencit privolat vytah, projet se nahoru a dolu a pak sejit ty jedny schody ke dverim. Do tydne prislo udani na bytak

aren
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:01
- Nahlásit

Tak my jsme dnes došli k vedlejšímu vchodu, pět psů kolem mně v různých polohách přidřepnutých produkovalo svou potrebu, vtom vyšel pán, co v tom vchodu bydlí. Čekala jsem, až spustí, připravená ne nejhorší, a on mi nesl tašku kostí pro pejsky. Tak byl den hned krásnější. Někdy se stanou i takové věci.

aren
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:05
- Nahlásit

pigie
No, to ked mam dobru naladu, tak vezmem aj to vedlajsie
Taky to tak někdy dělám.

evina
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:05
- Nahlásit

aren:doufám,že štěpící kosti...možná se jich chce zbavit touto cestou

aren
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:08
- Nahlásit

evina
Ne, vepřové myslím, páteř, žebra, klouby. To oni běžně zvládají. Bývá na nich ještě hodně masa k obírání, to si taky pejsci vyhrají.

aren
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2006 22:09
- Nahlásit

evina
Snad v tom nebyl strychnin, neděs mně.

Syska
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:27
- Nahlásit

Tak zrovna včera jsem sbírala minihovínko po své holčičce, která se vykadila přímo vedle takovýho obr ho...., tak jsem si říkala, jestli seberu i to mega, ale mám malý pytlíčky, by se mi to tam asi nevešlo. Když jsme u toho, stalo se vám někdy, že jste do toho omylem hrábli? Mě předevčírem při večerním venčení, měla jsem ten pytlík nějak blbě nachystanej a hrábla do toho. No už se mi nechtělo vracet, tak jsem to obvyklý noční kolečko kolem bloku absolvovala tak...příjemnej pocit to teda nebyl..

monika
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 07:36
- Nahlásit

to já byla svědkem hádky majitelka psa- pražský krysařík a děděk u obřího ho*na.Dědek na ni řval ať si to uklidí.Paní prohlásila, že je to ho*no větší jak její Aja a chlap to nějak nechtěl pochopit. Bylo to fakt na uřehtání, boban tam hodil nějaký bernardýn a on to chtěl po ní uklidit. Nakonec se tam málem servali ještě s jedním pánem, který měl mini pudla a prudič to hodil teda na něj.Nakonec ho pejskaři svorně poslali do pr... a odešli se vztyčenou hlavou.

Ajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:29
- Nahlásit

monika
tak to bych se asi taky poto od smichu. ach jo, prudici fakt dokazou nekdy poradne nas**t

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

me jednou jedna babka zprdla za to, ze se Orry prohanel v cerstve napadenem snehu..pry jestli ten pes musi ten snih nicit? v takovem pripdade je nejlepsi IGNORACE
mnoo a taky jednou Orry vyskocil na zidku a sel po ni...a naka zenska hystericky rvala jako jestli ten pes musi chodit po te zitce? ze tam beztak jen sere (kdyz jsem ji rekla, ze ja si po psovi uklizim, tak mi rekla: no joooo to rikate vsichni!!) a ze po te zitce chodi deti, tak co tam ma delat pes?!! No jo..deti muzou na zitku porad me buzerovala s bobkama...tak jsem ji rekla ze az myho psa uvidi kadit a ja to neseberu tak at se ozyva a jinak at si jde po svem...no to vite..videla mladou holku tak si troufla...a to vypadam o hodne mladsi...takze mi rekla ze jsem jeste drzaaaaa

nika00
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:19
- Nahlásit

to ja bobky uklizim jen nekde kde je to treba...ale treba kdyz jdem nekde v prirode, tak na to prdim
jinak sem jednou sla se Sandy a nase "mila" sousedka me servala za to, ze jdu kolem jejiho baraku bez voditka a ze kvuli tomu jeji pes steka a nici ji plot....tak sem ji poslala do pr.... a schvalne sem sla zpatky stejnou cestou se psem na voditku...a ten jeji samozrejme stekal a lomcoval s plotem i tak..tak sem se musela zasmat a rict ji jak je blba...a ze jestli ji vadi ze ji pes nici plot, tak at si radsi privaze svyho psa... dobry ne?

Orry
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2006 10:25
- Nahlásit

nika00

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání